Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Περί φυλλάδας : ε όταν γράφεις με τσιτάτα που αναμασάνε δεκαετίες τώρα οι κάθε είδους φυλλάδες, τί να πω κι εγώ; Χαρακτήρισέ με αν θες-όπως θες, αλλά "εκνευρίζομαι", πώς να γίνει...

Σπαστά Ελληνικά : στα "αγαπημένα" των "κόλορφουλ" βιογραφιών Γκάλη, ακόμη και σε...φυλλάδες :P, περιλαμβάνεται στάνταρ και το ότι ο Νικ όταν πάτησε πόδι στη Μίκρα, δεν ήξερε και πολλά από τη γλώσσα. Οπότε το ανέφερα ως (γραφικό) γεγονός, για να τονίσω την αμερικανοανατροφή του. Αξία καμμία, φυσικά και δεν έχει. Δεν τον έκανε λιγότερο Έλληνα κατά ράτσα, και φυσικά το θέμα μου δεν ήταν τα γονίδιά του, αλλά η ανατροφή του, και συγκεκριμένα η μπασκετική. Η οποία είπαμε, καμμία σχέση με Ελλάδα. Το οποίο επίσης δεν το αναφέρω "υποτιμητικά" (μην κανείς νομίσει αυτό), αλλά ως απλό ΓΕΓΟΝΟΣ.

Το "έσχατα", δεν το έγραψα για κάτι άλλο από αυτό που σημαίνει : τα τελευταία, και δεν υποννοούσα τίποτα.

Το "αλεξικέραυνο", σπόντα, για το ότι "θα ρίξει κεραυνό ο Κύριος να σε κάψει" (με κάτι που έλεγες). Ε δε νομίζω να σου είπα και τίποτα βαρύ=χαρακτηρισμό κι έτσι. "Κεραυνούς μας ρίχνει ο Αποπάνω" όταν "μας τιμωρεί για κάτι που κάναμε, που είπαμε - και ήταν φάουλ". Προφανώς μου αρέσουν "οι εξυπνάδες" (θέμα στυλ γραφής), αλλά δεν υποννοούσα κάτι άσχημο για 'σένα. "Βρε πρόσεχε τί λες", σύμφωνα με τη γνώμη μου, σου είπα.

...είπα εγώ ότι μου μίλησες με ειρωνεία; Σ' έχασα. Εκτός κι αν εννοείς "δεν σου έγραψα ειρωνικά-μη μου γράφεις λοιπόν έτσι". Αν αυτό εννοείς, ε σιγά πια την ειρωνεία. Μη δίνεις δα και τόση σημασία - άλλωστε μόνος πριν λίγο χαρακτήρισα το ίδιο μου το στυλ "εξυπνακίστικο" (άρα δεν το παίρνω ούτε ο ίδιος και τόσο σοβαρά). Συν το ότι, εκτός από την "εξυπνάδα", και το δικό μου στυλ "χιουμοριστικό" είναι....

Έλεος : πάλι πολλή σημασία δίνεις (ΠΑΡΑ πολλή, αν σου φάνηκε..."ιαχή")... Όχι ότι δεν το εννοώ (διότι ναι "βγήκα από τα ρούχα μου" μεταφορικώς, πώς να το κάνουμε), αλλά δεν σ' είπα και καμπούρη (ούτε καν Ανδρίτσο δεν σε είπα :ρ). Τί δηλαδή, φοβάσαι μην επειδή σου είπα "έλεος", δεν θα σε παίρνουν σοβαρά οι υπόλοιποι; Έλεος ρε :ρ

Τσακωμούς; Ούτε που μου πέρασε απ' το μυαλό. Καφενειακού στυλ (ίσως κι επιπέδου ενίοτε), φορουμοκουβέντα κάνουμε. Χαλάααρωσε λέμε.

...ΜΟΛΙΣ ΠΆΤΗΣΑ ΤΟ ΣΠΟΪΛΕΡ. ΑΤΙΜΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΜΕΣΗ. ΛΟΛ και καλό βράδυ... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.sport-fm.gr/article/566077

Υπάρχει και ο Πρίντεζης, υπάρχουν και «σημαίες»

Πριν από δεκαπέντε χρόνια, ο Σωκράτης Κόκκαλης, με γνώμονα ένα παραγοντικό καπρίτσιο, άφησε ελεύθερο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό του «triple crown» τον Γιώργο Σιγάλα. Η φυγή του πραγματικού αρχηγού και «σημαίας» της ομάδας τη χρυσή αυτή πενταετία, αποτέλεσε βασικό στοιχείο της φθίνουσας πορείας, της αλλοίωσης της ταυτότητας και μετέπειτα της παρακμής του συλλόγου.

Γράφει ο Νίκος Ζέρβας

Αυτή τη φορά, το λάθος δεν έγινε. Ούτε από τη μεριά του διαδόχου του «ράμπο» σε αυτόν τον ρόλο στον Πειραιά, Γιώργου Πρίντεζη, ούτε από τους αδελφούς Αγγελόπουλους. Η ομάδα που ξεκίνησε φέτος να «χτίζει» τη δική της αυτοκρατορία, διατήρησε στον ιστό τη δική της «σημαία», τον παίκτη που εκτός όλων των άλλων, αποτελεί τον πιο ισχυρό συνδετικό κρίκο με την εξέδρα και δίνει και την ψυχή του για τη φανέλα που φοράει. Εν έτη 2012, τα παραπάνω ακούγονται υπερβολικά και κλισέ, όμως όσο και αν προσπαθήσει κανείς να αποχαρακτηρίσει τον Πρίντεζη από αυτές τις έννοιες δεν θα τα καταφέρει. Σίγουρα αν επέλεγε να αποχωρήσει δεν θα ερχόταν η καταστροφή, αλλά η «χημεία» και ο χαρακτήρας της ομάδας θα δεχόταν ένα ισχυρότατο πλήγμα.

Ακόμα και αν κάποιος δεν γνωρίζει τον χαρακτήρα του 27χρονου φόργουορντ, τις οπαδικές του προτιμήσεις και το πώς αντιμετωπίζει τον σύλλογο γενικότερα, αρκεί να μάθει τις παραμέτρους της απόφασής του να μείνει για τρία ακόμη χρόνια στον Ολυμπιακό, για να καταλάβει. Όταν μετά τις απογοητευτικές –στο οικονομικό κομμάτι- για εκείνον πρώτες συζητήσεις με την ΚΑΕ, έλαβε στα χέρια του την πρόταση της Φενέρμπαχτσέ που προέβλεπε 1,5 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο τριετούς συμβολαίου, τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ. Η διοίκηση…ανέβαινε αργά και σταθερά, όμως εκείνος φέρθηκε ωριμότερα από το 2009 και περίμενε. Τότε έλαβε την απόφαση να μεταναστεύσει στην Μάλαγα. Δεν του βγήκε, ο Ολυμπιακός του άνοιξε ξανά την αγκαλιά του, οπότε οποιαδήποτε απόφαση και μετά από όλα αυτά που έγινα φέτος, ήθελε διπλή και τριπλή σκέψη.

Όταν όμως το «θέλω» ή αλλιώς το συναίσθημα μπαίνει μπροστά, όλα γίνονται πιο εύκολα. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι χειρίστηκαν τελικά όπως έπρεπε την κατάσταση, έφτασαν –σε αντίθεση με τις επιταγές των καιρών- στις απαιτήσεις του «Πρι» και το deal έγινε. Η ειδοποιός διαφορά, έχει να κάνει με το ότι για να ανανεωθεί αυτό το συμβόλαιο, χρειάστηκε η πλευρά του παίκτη να «πετάξει» στο καλάθι των αχρήστων, περίπου 1,8 εκατομμύριο ευρώ συνολικά. Ξέρετε πολλούς επαγγελματίες να κάνουν κάτι τέτοιο; Οι περισσότεροι, για να μην πω όλοι, θα υπέγραφαν με τους γείτονες. Και κανείς δεν θα μπορούσε να τους πει τίποτα, αφού η διαφορά ήταν μεγάλη. Εκτός από την υπερβολική αγάπη του για το σύλλογο, ρόλο ίσως να έπαιξε και η προηγούμενη αποτυχημένη και ψυχοφθόρα για τον ίδιο απόπειρα στην Ανδαλουσία. Ο «ζεστός» για αυτόν Πειραιάς, η λατρεία του κόσμου και η προοπτική των τίτλων που άνοιξε πλέον διάπλατα, έγειραν καθοριστικά την πλάστιγγα.

Όμως, όσο σκέφτεσαι ξανά τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι, σημαίες ακόμα υπάρχουν και μάλιστα καμαρωτές και υπερήφανες!

Υ.Γ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο κορυφαίος πάουερ φόργουορντ για τη σεζόν που πέρασε, κάνει με την παραμονή του πολύ εύκολο το έργο του Ολυμπιακού και του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν να κρατήσουν και τον Ντόρσεϊ, θα έχουν στη σύνθεσή τους όλους τους πρωταγωνιστές της επικής φετινής σεζόν. Θα απομένει μάλιστα χώρος και χρήμα για να γίνουν δύο-τρείς σημαντικές προσθήκες, που θα κάνουν θεωρητικά την ομάδα πιο δυνατή και ανταγωνιστική. Πράγμα αναγκαίο για να έχει συνέχεια και να φανεί επάξια των προσδοκιών στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις που δεδομένα θα υπάρχουν στη νέα Ευρωλίγκα.

ακομα:

http://www.redplanet.gr/basket/to-sxolio-toy-printezh-sto-facebook.1851416.html

Το σχόλιο του Πρίντεζη στο facebook

O 27χρονος φόργουορντ αφού τόνισε πως θα παραμείνει παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια, ευχαρίστησε και τον φίλαθλο κόσμο για τα μηνύματα του, καθώς όπως επεσήμανε αυτά μέτρησαν ιδιαίτερα στο να πάρει την τελική του απόφαση.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έγραψε στο προφίλ του στο facebook: "Ειναι οριστικο!για 3ακομα χρονια θα με τρωτε στη μαπα...σας ευχαριστω ολους για τα μνματα σας να ξερετε οτι ελαβα κι αυτα υποψιν μου..."

pr.jpg

και τελος για να γουσταρουμε:

http://www.sport-fm.gr/article/566009

Το «ερυθρόλευκο» top-10 σε… like

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο διαγωνισμός της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στον οποίο ο κόσμος μπορούσε μέσω Facebook να ψηφίσει κάνοντας like και να αναδείξει τις δέκα καλύτερες φάσεις της σεζόν. Στην κορυφή, όπως αναμενόταν, το νικητήριο καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη στον τελικό της Ευρωλίγκας.

Το εύστοχο δίποντο του Έλληνα φόργουορντ στην εκπνοή, συγκέντρωσε 553 like.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1Ku_fM3Ga_g

Κλεισαμε λεει τον Γκρεκο της ρομα. Τι λεει αυτος?

οχι ακομα 100% αλλα ειναι κοντα. κατα τα αλλα:

http://www.sport-fm.gr/article/566121

«Θα τον λατρέψει ο κόσμος»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τζιανπάολο Μοντάλι για τον Γκρέκο ο οποίος πλησιάζει τον Ολυμπιακό, αφήνοντα τη Ρόμα. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδα της «αιώνιας πόλης» με δηλώσεις του στον Πρωταθλητή έπλεξε το εγκώμιο του αλλά και έκανε σκιαγράφησε το αγωνιστικό του προφίλ…

«Δεν ξέρω γιατί τον δίνει η Ρόμα, είναι παίκτης πολύ μεγάλης ποιότητας. Είναι ένας από τους παίκτες που μου αρέσουν πολύ από τη Ρόμα. Είναι ποδοσφαιριστής με σπουδαία νοοτροπία, κάθε μέρα δουλεύει σκληρά και θέλει πάντα να βελτιώνεται. Αυτό το κάνει και μέσα στο παιχνίδι. Το ξεκινάει στο 100% και το τελειώνει στο 100%», τόνισε ο Μοντάλι και συνέχισε:

«Κυνηγάει κάθε μπαλιά σαν... τρελός, τρέχει ακατάπαυστα και ξεχωρίζει για το πολύ καλό σουτ που έχει. Μάλιστα, θυμάμαι ήδη κάποια εντυπωσιακά γκολ που έχει βάλει με τη φανέλα της Ρόμα. Είναι box to box ποδοσφαιριστής, παίζει στο “8” και πέραν τού ότι είναι πάρα πολύ καλός αμυντικά, έχει πάντα στο μυαλό του την επίθεση και το να βοηθήσει, να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του».

Τέλος έπλεξε το εγκώμιο του χαρακτήρα του Γκρέκο… «Ποτέ δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Εχει πολύ καλό ποδοσφαιρικό μυαλό και θεωρώ ότι είναι ένας τέλειος παίκτης για κάθε προπονητή. Είναι ο τυπικός παίκτης που θα τρελάνει τους οπαδούς. Γιατί πάντα βγάζει την καρδιά του στον αγωνιστικό χώρο», κατέληξε.

Τελος ο Κεσελ, δε δεχτηκε τη μειωση. Σιγα μη του διναμε 450.000, καλα εκαναν

Φανταζομαι οτι τωρα παμε δυνατα για Περπε

Αποστολή από το LT15i με τη χρήση Insomnia App

Περπέρ σημαίνει μεγαλύτερη σιγουριά στην επίθεση του ΟΣΦΠ - ο Κέσελ πάντως έκανε αρκετά καλή δουλειά στην άμυνα που ο Στράτος δεν.

Ο Περπε αν και τα εχω ξαναπει ειναι ρολιστας πολυτελειας. Και ο ρολος του συγκεκριμενος. Να μπαινει μεσα οταν υπαρχει missmatch στο 3. Ποσταρει, φορτωνει φαουλς τον αντιπαλο η σπαει τη μπαλα στο ελευθερο τριποντο απτη βοηθεια που πηγε στο ποσταρισμα. Εχει και καλυτερο σουτ ο Περπε.

Ε απο κει και περα ενας Κεσελ με πολυ λιγοτερη ενεργεια ειναι. Δηλαδη ο Κεσελ πηδαει για ριμπαουντ ας πουμε, ο Περπε δεν ξερει αυτες τις λεξεις (ουτε το αλμα, ουτε το ριμπαουντ). Στην αμυνα τους θεωρω τραγικους και τους 2 απλα το προβλημα του Κεσελ αμβλυνεται γιατι ειναι ελαφρως ταχυτερος.

Το μεγαλυτερο προβλημα και των 2 ειναι πως εχουν πολλα σκαμπανεβασματα ακομα και μεσα στο ιδιο παιχνιδι. Απροβλεπτοι με την κακη ομως ενοια.

Το καλο της υποθεσης ειναι οτι διωξατε τον Κεσελ. Το φορεσατε 2 σεζον καλα καλα, καιρος για αλλαγη.

Ο Περπε ειναι σιγουρα ανωτερος του Κεσελ. Αλλωστε ο ολυμπιακος δε ψαχνει για βασικο τριαρι οποτε αν γινει, θα ναι καλη κινηση σιγουρα

Αποστολή από το LT15i με τη χρήση Insomnia App

Διαφορετικοι παιχτες, εγω θα προτιμουσα τον καλό Κεσελ της Εθνικης Σερβιας που για καποιο λόγο δεν απέδωσε καθολου στον Οσφπ αντιθετα ο Περπερογλου κανει περισσότερα πραγματα απο τον Σερβο αλλά ειναι ώρες που λες ειτε ότι βαριεται είτε οτι βαριεται πολύ, επίσης αν μπορουσε να του λεει καποιος ποτε να αναπνεει θα του ηταν πολύ ευχάριστο! :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...