orfeas71995 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Διαβασα στο blog του Θρυλου οτι φευγει και ο Ντορσει αφου θελει να παει NBA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 ναι, πιθανοτατα και ο Λο θα μεινει nba αφου εχει πολυ καλη προταση...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 οι αμερικανοι ειναι αναμενομενο να φυγουν, και ας μην ειχαν προτασεις απο το νβα. ολο και καποιος καλοθελητης ρωσσος θα βρισκοταν να τους χωσει εκ. ευρω στα ποδι τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Mvp του πρωταθληματος ο αρχηγος μας, κι υπαρχει βεβαια κι ο τιτλος του mvp της euroleague.. Α ρε μεγαλε Σπανουλη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 ''Πιάνει... λιμάνι ο Μπαρτζώκας!'' http://www.sport-fm.gr/article/562112 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μακάρι. Είναι εξαιρετικός προπονητής. Το Μαρούσι του 2009-2010 ήταν ένα μικρό θαύμα αν αναλογιστούμε το μπάτζετ που είχε. Και ο φετινός Πανιώνιος που είδα 2-3 παιχνίδια του φέτος, ήταν πολύ σφιχτή ομάδα που έπαιζε φοβερό μπάσκετ. Ευκαιρία να αποδείξει πράγματα και σε μεγάλη ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Η καλυτερη επιλογη κατα την γνωμη μου. Νεαρος σε ηλικια, με φοβερη δουλεια σε ολες τις ομαδες, ηρθε η ωρα να αποδειξει τι μπορει να κανει και στο πιο ψηλο επιπεδο. Καλο ειναι οτι περνει ετοιμη ομαδα και ετσι δυσκολα μπορει να τα παει παρα πολυ χαλια. Να φερει και τον καββαδα φυσικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Ε αμα ερθει αυτος πακετο θα ρθει κ ο Καββαδας. Το καλο ειναι οτι δουλευει με νεαρους παιχτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Ο Καββαδάς κατ' αρχήν πρέπει να είναι πατριώτης μου. Δεν είμαι σίγουρος, θα το ψάξω. Απο εκεί και πέρα, είναι τραγικός στις βολές, αλλά το παιχνίδι του βασίζεται κυρίως σε κινήσεις με πλάτη, κάτι που λείπει στον Ολυμπιακό εδώ και πολλά χρόνια. Αν δουλέψει όπως πρέπει θα αφήσει εποχή αυτός ο παίκτης. Είναι ήδη φέτες αλά Χαϊνς εντωμεταξύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 δυστυχως δεν τον εχω δει, μονο κατι φωτο που φαινεται πιο φετες απο τον ντορσευ. Επισης μου εχει κεντρισει την προσοχη γιατι ενω πηγε στην εθνικη στην κυριολεξια να συμπληρωνει ομαδες, καταφερε και κερδισε θεση και ταξιδευει στα φιλικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Εγώ τον είχα δεί στον τέταρτο τελικό Πανιωνίου-Κολοσσού, και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση για την ωριμότητα του σε τέτοια ηλικία. Αλλά γενικά είναι αυτό που λέω, στα play-offs φέτος είχε 53% στις βολές, και 64% στην κανονική περίοδο. Οι ψηλοί πρέπει να έχουν τουλάχιστον πάνω απο 80% σε αυτόν τον τομέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Νταξει μη ξεχναμε οτι μιλαμε για 20χρ παιδι ε; Με τετοια σωματικα προσοντα και ταλεντο, σε 2-3 χρονια τον βλεπω nba. Κριμα γι αυτον που δε θα δουλεψει με τον Ντουντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 O Καββαδας αν παει οσφπ θα παιζει 5' μο στο ευκολα, θα καταστρεψει οποια καριέρα ετοιμαζεται να κανει. Κατα τα αλλα καλο παιχτακι και εξελίξιμο αν και ειναι αρκετα βαρυς για 4 και αρεκτα κοντος για πενταρι, αν ηταν κανα 207-208 θα μιλουσαμε υπο αλλη βαση. Για τον Μπαρτζώκα γελάει ο κοσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 http://www.xxsports.gr/news/perimeni-bartzoka-gia-na-piasi-limani-o-rait/ http://www.youtube.com/watch?v=EiQBZXw2Q8A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 ...alwright ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις