LRoi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 «Το Flex εγώ το καθιέρωσα στην Ευρώπη, αφού το χρησιμοποιούσα από τη δεκαετία του '70 διότι είναι σαν μια παρτίδα σκάκι με πολλαπλές επιλογές. Το πικ εν ρολ του Ζέλικο είναι συνήθως με παιχνίδια δύο εναντίον δύο και πολύ φοβάμαι ότι αυτή η τακτική έχει καταστρέψει το μπάσκετ. Γιατί ένας πασάρει και οι άλλοι βλέπουν, με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην εξασκούνται ούτε στην πάσα ούτε στο παιχνίδι χωρίς τη μπάλα. Πριν από λίγα χρόνια είχα προτείνει ως πρόεδρος του Παγκόσμιου Συλλόγου Προπονητών να απαγορευτεί η χρήση του πικ εν ρολ». Από τη συνέντευξη του Ντούντα. Μεγάλε δάσκαλε, χαίρε που ξεβράκωσες τον πικενρολιακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Σπουδαιος Ντουντα http://www.gazzetta.gr/a1-andron/article/295688-%C2%ABeinai-sto-aima-moy-o-thrylos%C2%BB τα χαιλαιτ «Οι άνθρωποι πηγαίνουν στα μπουζούκια και για να ξεφαντώσουν και αφήνουν το μισό μπουκάλι γεμάτο. Στη Σερβία δεν συμβαίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Αυτό είπα στα παιδιά εκείνο το βράδυ μετά τη πρόκριση στο Final 4: Να το πιούμε αγάπες μου όλο το μπουκάλι!» Το καλοκαίρι του 1998-1999 ήρθε ο Μποντίρογκα. Μπήκαμε μαζί εγώ και αυτός με τους ατζέντηδές του σε μια λιμουζίνα και πήγαμε για ψάρι στη Γλυφάδα. Κάποια στιγμή που μείναμε μόνοι μας ο Μάρκ Φλάισερ μου είπε πως ο Ντέγιαν προτιμάει τον Ολυμπιακό. Εν τέλει πήγε στον Παναθηναϊκό. Ξέρεις γιατί; Διότι αυτοί που ήταν γύρω από τον Κόκκαλη, εκτός από τον Γιώργο Σαλονίκη, του είπαν ότι θα ήταν λάθος να γεμίσει η ομάδα με Σέρβους. Ο κύριος Σωκράτης τους είπε: Είναι σαν να μου λέτε να μην πάρω Βραζιλιάνους στο ποδόσφαιρο. Τελικά όμως επηρεάστηκε και χάλασε τη δουλειά με τον Μποντίρογκα... Το πρόβλημα της περσινής ομάδας: «Αυτό ακριβώς. Δεν ήταν και δεν έγιναν ποτέ ομάδα. Τους έκανα μια φορά το τραπέζι και τρελάθηκα που τους είδα να έχουν τα κεφάλια κατεβασμένα, να μη μιλάνε μεταξύ τους και να περνάνε την ώρα τους στέλνοντας μηνύματα από τα κινητά τους τηλέφωνα». Τα παρατράγουδα που δεν βγήκαν προς τα έξω: «Με το Μαρούσι έφτασα στα όρια της παράκρουσης. Κατάλαβα ότι δεν τα δίνουν όλα και διαλέγουν παιχνίδια. Οι πρόεδροι δεν ήθελαν να βγει προς τα έξω και το κρατήσαμε στα αποδυτήρια Ο Κώστας (Παπανικολάου) ήταν από την αρχή πολύ αγχωμένο και φοβόμουν ότι θα πάθει κανένα τικ. Έφτασε τα 107 κιλά και ώρες ώρες έτρεμε το χέρι του. Μια μέρα του είπα αν σε ξαναδώ να τραβάς τα μαλλιά σου μετά από χαμένο σουτ θα σε σκοτώσω Το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού: «Το είχα πει. Τώρα είμαστε εμείς εδώ και δεν θα έχει το πλεονέκτημα ο Παναθηναϊκός. Είναι το προπονητικό τιμ. Δεν λέω ότι ο Γκέρσον ή ο Γιαννάκης δεν ήταν καλοί προπονητές, αλλά κάποια πράγματα με παραξένεψαν. Στον τελικό με την Μπαρτσελόνα το 2010 στο Παρίσι η ομάδα με τον καλύτερο πασέρ στην Ευρώπη, τον Τεόντοσιτς, έδινε τη μπάλα στον Πεν και έπαιζε σετ παιχνίδι με τον Τσίλντρες και τον Κλέιζα. Δεν μπορώ να συγκρίνω τον Παναγιώτη και τον Γκέρσον με τον Ομπράντοβιτς που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό 13 χρόνια. Ακόμη και τώρα ισχύει το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού στο τεχνικό επιτελείο». Πριν από λίγα χρόνια είχα προτείνει ως πρόεδρος του Παγκόσμιου Συλλόγου Προπονητών να απαγορευτεί η χρήση του πικ εν ρολ». Για τον αν θα μείνω δεν το έχω σκεφτεί καν. Κοιτάξτε δεν έχουμε μιλήσει με τους Αγγελόπουλους και ακόμα κι αυτό δεν το λέω διπλωματικά. Αν ήμουν έτοιμος να απαντήσω θα απαντούσα. Αλλά δεν είμαι. Μου αρέσει πολύ αυτή η ομάδα και το έλεγα από την αρχή. Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στο αίμα μου. Στο αίμα μου το τονίζω!» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Eίναι ο φετινός Oλυμπιακός βγαλμένος μέσα από την προσομοίωση του Πανιωνίου του 1996 και της εθνικής Γιουγκοσλαβίας του 2009, με έμφαση στο νέο κύμα; «O κόσμος θα θυμάται πάντα τον Πανιώνιο που έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ στην Eυρώπη τη σεζόν 1995-96. Aυτό μου το είπε και ο προπονητής του NBA, ο Mάικ Φρατέλο, σε μια δεξίωση στην οποία συναντηθήκαμε. Aκόμα θυμάμαι τον αποκλεισμό μας στους ημιτελικούς από τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς στο οποίο μας έκλεψαν! Eχω ακόμη τη φωτογραφία από το ημίχρονο, όπου ο κύριος Παύλος τραβάει τον διαιτητή Kώστα Kορομηλά»... Υπερβολές... Και το κορυφαίο όλων: «Nα μας βγάλουν την πέτσα από το κορμί;» Eίχε μανία καταδίωξης, απωθημένα και δαιμονοποιημένες καταστάσεις ο Oλυμπιακός όταν τον ανέλαβες; «Eίναι κάποια πράγματα που τα ξέρει όλη η Eλλάδα, αλλά δεν βγαίνει κανείς να τα πει επίσημα. Θέλετε να τα πω εγώ; Θα τα πω και απαιτώ όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ να είναι τίμιοι και να έχουν αρχ...α! Δεν είναι λογικό λοιπόν ο Tανατζής να κληρωθεί διαιτητής σε τελικό. Πρέπει να είμαστε τίμιοι, θα πρέπει κι εσείς να τα γράφετε. Πάρτε για παράδειγμα τον διαιτητή Mπήτη, ο οποίος έδωσε καθαρές δικές μας μπάλες στον αντίπαλο. Eγώ ως προπονητής θα αισθανόμουν χάλια αν έπαιρνα τέτοια σφυρίγματα. Δύο χρόνια εμείς δεν πήραμε ούτε ένα σφύριγμα. Tι θέλουν δηλαδή; Nα μας βγάλουν και την πέτσα από το κορμί μας; Aυτά τα λέει ένας άνθρωπος που δεν έχει καμιά μανία με τον Παναθηναϊκό και ξέρει καλά πόσο ευλογημένο είναι το ελληνικό μπάσκετ που έχει αυτές τις δυο μεγάλες ομάδες». Α ρε Ντούντα, πόσο ανόητος ήταν ο Κόκκαλης που σε άφησε να φύγεις και άφησε τους απέναντι να παίρνουν τίτλους χωρίς ανταγωνισμό και να δουλεύουν το παρασκήνιο χρόνια τώρα, για να φτάσουμε 5 χρόνια μετά την ανάκαμψη της ομάδας σε διοικητικό επίπεδο να ξορκίσουμε το χτικιό. Τον λατρεύω και παρά τα όσα του έχω σούρει κατά καιρούς από αμάθεια ή από φανατισμό, αν μείνει δεν θα χάσω αγώνα του χρόνου, γιατί απέδειξε ότι μπορεί να πάρει ευρωπαϊκό ακόμα και με τον κουτσό Λο. Ο άνθρωπος είναι ευλογία για την ομάδα μας, τι να λέμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 και συνεντευξη Μαντζαρη http://olympiacos-blog.blogspot.com/2012/06/blog-post_5163.html Μακαρι να μεινει ο Ντουντα στην ομαδα... Καλα ο Κοκκαλης τους εκανε το μεγαλυτερο δωρο εβερ. Βεβαια αφοσιωθηκε στη μπαλα και τους εκανε να εχουν εφιαλτες εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μακαρι να μεινει ο Ντουντα στην ομαδα... Καλα ο Κοκκαλης τους εκανε το μεγαλυτερο δωρο εβερ. Βεβαια αφοσιωθηκε στη μπαλα και τους εκανε να εχουν εφιαλτες εκει Φέτος αποδείχτηκε περίτρανα ότι θα μπορούσε με ένα χαμηλό μπάτζετ να διατηρεί μία ανταγωνιστική ομάδα και αυτό είναι το έγκλημα της υπόθεσης. Βέβαια, ίσως ήταν ενήμερος κιόλας για τα κουμάντα στο παρασκήνιο και αποφάσισε να κάνει άκρη, γιατί διαισθανόταν ότι θα τον διαλύσει το παρασκήνιο, όπως παραλίγο να συμβεί με τους Αγγελόπουλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δηλαδή, υπάρχει/υπήρχε πράσινη παράγκα στο μπάσκετ; Αφού πήρε ευρωπαϊκά!... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Tι σου κανει η παραβλεψη μου να βαλω emotion! Χαβαλε κανω ρε, ξεκολλα. Συμφωνω μαζι σου οτι ηταν λαθος αμυνα του Κιριλενκο btw. ...ε δεν τον καταδικάζω κι όλας...Απλά, για παίκτη της κλάσης του, θα περίμενα έστω να είχε πεταχτεί προς τον Πρινς όταν η μπάλα πήγε προς τα 'κει. Ευτυχώς όμως δεν το έκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capten- Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μακαρι να μεινει ο Ντουντα στην ομαδα... Καλα ο Κοκκαλης τους εκανε το μεγαλυτερο δωρο εβερ. Βεβαια αφοσιωθηκε στη μπαλα και τους εκανε να εχουν εφιαλτες εκει Καλά μην γράφουμε ότι θέλουμε.Τότε ο σοφός έκανε πολλές μαλακίες επί μια διετία{δηλαδή 1997-1999}στην ομάδα επειδή κυρίως ήθελε να ξεφύγει από τις συγκρίσεις με τον Ιωαννίδη.Και επίσης μην λησμονούμε ότι αργότερα στους Ρώσους {2002-2005}επί μια τριετία έχανε συνεχεια στους ημιτελικούς του final four. Δεν ξέρω.Ok έκανε καλους αγώνες στην Τουρκια.Διαχειρίστηκε καλά τους τελικούς με τον χειρότερο omws παο των τελευταίων ετών αλλα αν δεν μείνει ο Ζέλικο στην άλλη πλευρά ίσως οι Αγγελόπουλοι καλο είναι να ρισκάρουν με έναν νεαρό και Έλληνα προπονητή.Έχουν μια νεαρή και έτοιμη ομάδα που μπορεί εύκολα να βελτιωθεί πολύ. ...ε δεν τον καταδικάζω κι όλας...Απλά, για παίκτη της κλάσης του, θα περίμενα έστω να είχε πεταχτεί προς τον Πρινς όταν η μπάλα πήγε προς τα 'κει. Ευτυχώς όμως δεν το έκανε. Πήγε να δώσει βοήθεια στο μαρκάρισμα του Σπανούλη ο οποιος ετοιμαζόταν να αφήσει την μπάλα στο καλάθι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Capten την cska των Παπαλουκα/Σμοντις/Χολντεν εχεις ιδεα ποιος την εφτιαξε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 ....τί να κάνω, που ανέλυα τη φάση -ακριβώς για να προλάβω τέτοιο σχόλιο- αλλά όταν πόσταρα έδειχνε μόνο το ημότικον για κάποιο λόγο, οπότε το ξανάγραψα και άφησα διάφορα απ' έξω... Λοιπόν, ο Σπανούλης "δεν ετοιμαζόταν ν' αφήσει την μπάλα στο καλάθι". Είχε φτάσει μέχρι τη ρακέτα, με Σβεντ και Τεοντόσιτς "πάνω" του, και οχρόνος τελείωνε. Δεν ήταν μόνος του, οπότε να πεις έπρεπε ο Κυριλένκο να επιλέξει. Και τεσπα ΑΣΧΕΤΑ από όλα αυτά, ο Πρίντεζης ήταν που τους είχε πηδήξει στα τελευταία λεπτά. Ήταν λοιπόν για νατον αφήσεις ακάλυπτο, σε απόσταση λουκούμι γι' αυτόν; Συν το ότι ακόμη κι έτσι, ένα τελευταίο τίναγμα, ΟΦΕΙΛΕ να το κάνει προς αυτόν (άσχετα αν θα κατάφερνε ή όχι κάτι με αυτό). Που δεν το 'κανε. Αν ήταν πχ ο Παπανικολάου στη θέση του, είμαι βέβαιος ότι μέχρι ΚΑΙ τον Κρίστιτς θα είχε καλύψει (χοροπηδώντας παντού). Ε όταν είσαι ενμπιέιερ, οι υποχρεώσεις σου και οι κινήσεις σου πρέπει να περιλαμβάνουν κάτι περισσότερο από έναν "πιτσιρικά"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) ο τρομοκρατης!!! (απτην εκθεση του Βαλβερδε) Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2012 από daPro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capten- Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Λοιπόν, ο Σπανούλης "δεν ετοιμαζόταν ν' αφήσει την μπάλα στο καλάθι". Είχε φτάσει μέχρι τη ρακέτα, με Σβεντ και Τεοντόσιτς "πάνω" του, και οχρόνος τελείωνε. Δεν ήταν μόνος του, οπότε να πεις έπρεπε ο Κυριλένκο να επιλέξει. O Σβεντ και o Τεοντόσιτς ήταν πια πίσω του.Και αν δεν πήγαινε ο Κιριλένκο θα αfhne την μπάλα στο καλάθι σαν σε προπόνηση. Άσε τα πανηγύρια και δες ήρεμα ξανά την φάση. Για μένα εφόσον φύγει ο Ζέλικο από παο,ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ρισκάρει με Μπαρτζιώκα.Παρα πολύ καλή δουλειά έκανε και στο Μαρούσι και στον Πανιώνιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Η επιστολή της ΤΣΣΚΑ… «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας στέλνουμε ξανά συγχαρητήρια. Επιτρέψτε μας να σας συγχαρούμε που κατακτήσατε το Πρωτάθλημα Ελλάδας με τέτοιο εκθαμβωτικό τρόπο. Επικρατώντας του μεγάλου σας αντιπάλου στο αποφασιστικό παιχνίδι της σειράς των τελικών, επιβεβαιώσατε ότι είστε μια μεγάλη δύναμη στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ. Θαυμάζουμε την εμφάνιση της ομάδας σας και την καταπληκτική σας σεζόν». Η επιστολή της Μακάμπι… «Τα θερμότερα συγχαρητήρια μας για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτό, μαζί με την κατάκτηση της Euroleague, δημιουργούν μια ονειρεμένη σεζόν για την οποία αξίζετε όλα τα συγχαρητήρια του κόσμου. Για ακόμα μια φορά ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης. Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι να συναντηθούμε την επόμενη σεζόν στην Euroleague». Η επιστολή Μπερτομέου προς τον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο… «Εκ μέρους της Ευρωλίγκα, Θα ήθελα να σας συγχαρώ εσάς και την ομάδα σας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας. Παρακαλώ μεταβιβάστε τις θερμότερες ευχές μου σ’ όλους τους παίκτες και τα μέλη της ομάδας». Η επιστολή του Πορτέλα… «Πριν από λίγες εβδομάδες σας έγραφα για να σας συγχαρώ για την κατάκτηση της Turkish Airlines Euroleague και τώρα για να σας συγχαρώ για την κατάκτηση της Basket League OPAP 2011-2012. Αυτή θα είναι μια αξέχαστη σεζόν για τον Ολυμπιακό και τώρα ήρθε η ώρα να διασκεδάστε με το αποτέλεσμα στης εξαιρετικής δουλειάς που έχετε κάνει όλη τη σεζόν». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 http://www.gavros.gr/article/31057/zarntim-gia-dyo-xronia/ Ζαρντίμ για δύο χρόνια Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ λοιπόν θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΠΑΕ. Ο Πορτογάλος, πρώην τεχνικός της Μπράγκα, είχε έρθει στις αρχές της εβδομάδας στην Αθήνα, μίλησε τη Δευτέρα και την Τρίτη με τον πρόεδρο της ομάδας του Ολυμπιακού και εν συνεχεία ο κόουτς επέστρεψε στην πατρίδα του. Έχει ήδη μιλήσει για πολλά θέματα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως για παράδειγμα για τους μεταγραφικούς στόχους, για το τι θέλει να αποκομίσει από τον Ολυμπιακό, κερδίζοντας παράλληλα και η ομάδα από αυτόν. Ο ίδιος, χαρακτήρισε πρόκληση τον Θρύλο και επειδή είναι νέος, έχει πολλή όρεξη και θα προσπαθήσει να προσθέσει κι άλλες επιτυχίες στον Ολυμπιακό. Ο Θρύλος έχει σαφώς μεγάλο όνομα, μεγαλύτερη δυναμική και είναι βέβαιο πως με τις κατάλληλες προσθήκες, η ομάδα θα μπορέσει να κάνει την περσινή πορεία στην Ελλάδα και ακόμα καλύτερη στην Ευρώπη. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την συνεργασία της με τον προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ για τα επόμενα δυο χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Καλορίζικος, ελπίζω να έχουμε υπομονή και να μην τον φάμε πριν δείξει τι αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις