LRoi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 αν δεις μεχρι το τελος θα δεις. του χαινς 3τοξαδερφα ειναι απ τη μερια της μανας του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 ναι ε; ποσο ακυρο θα το εβγαζαν αραγε αυτο το 99.99% των προπονητων παγκοσμιως! ...βάλε και εσένα σαν 0.01% να γίνει 100% μπρε! Μισοδουλίτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 ...βάλε και εσένα σαν 0.01% να γίνει 100% μπρε! Μισοδουλίτη. Ε ήθελα να σου δώσω ένα περιθώριο 0.01% να σου δώσει δίκιο κάποιος φιλελεύθερος, φουτουριστικός προπονητής. Άμα θες μόνος σου να το κάνεις άκυρο 100% το σχόλιο σου οκ, no problem with me Πάντως να ξέρεις ότι ο προπονητής σε κάποιο τάιμ άουτ δίνει 1-2 (το πολύ 3 σενάρια) κι αυτά οφείλεις να ακολουθείς (τουλάχιστον μέχρι να σου δοθούν νέες οδηγίες). Αλλιώς ακούς για τα θεία σου η γίνεσαι αλλαγή η και συνδυασμό των προηγούμενων. Να είσαι σίγουρος ότι σε κοινη τη φάση η οδηγία ήταν να κάνουν φοκους στον Σπανούλη, όλα τα αλλά ήταν επακόλουθο της οδηγίας αυτής. Τι τον πέρασες ειδικά αυτού του επιπέδου τον πρωταθλητισμό, δημοκρατία/αναρχία/κτλ? Μοναρχία/δικτατορία ειναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=bd_5DLrM1Tk&feature=related τρομερο καρφωμα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Απο τι διαβαζω λενε καλα λογια στην πορτογαλια για αυτον,βεβαια στον ολυμπιακο αν ερχοταν θα ηταν μεγαλο ρισκο οπως και καθε προπονητης που δεν γνωριζουμε.Παντως μου κανει εντυπωση πως μετα απο 1 πετυχημενη χρονια με την μπραγκα δεν ειχε προταση απο καποιον μεγαλυτερο συλλογο. Θα δουμε τι ανεκδοτο θα βγει φετος ο νεος προπονητης.. Ειχε προταση απο την Πορτο λενε.. Εδω εχει ο Τσωχος ενα αρθρο για το Ζαρντιμ ... Ο,τι του ειπαν κι αυτουνου δλδ οι Πορτογαλοι .. Του ειπαν τπτ της προκοπης ή θα γινει ρεντικολο μ αυτα που γραφει ? http://www.sport-fm.gr/article/557164 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 γαματο! http://www.dailymotion.com/video/xracpn_yyyyyyyy-yyy-yyyy_fun?search_algo=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ε ήθελα να σου δώσω ένα περιθώριο 0.01% να σου δώσει δίκιο κάποιος φιλελεύθερος, φουτουριστικός προπονητής. Άμα θες μόνος σου να το κάνεις άκυρο 100% το σχόλιο σου οκ, no problem with me Πάντως να ξέρεις ότι ο προπονητής σε κάποιο τάιμ άουτ δίνει 1-2 (το πολύ 3 σενάρια) κι αυτά οφείλεις να ακολουθείς (τουλάχιστον μέχρι να σου δοθούν νέες οδηγίες). Αλλιώς ακούς για τα θεία σου η γίνεσαι αλλαγή η και συνδυασμό των προηγούμενων. Να είσαι σίγουρος ότι σε κοινη τη φάση η οδηγία ήταν να κάνουν φοκους στον Σπανούλη, όλα τα αλλά ήταν επακόλουθο της οδηγίας αυτής. Τι τον πέρασες ειδικά αυτού του επιπέδου τον πρωταθλητισμό, δημοκρατία/αναρχία/κτλ? Μοναρχία/δικτατορία ειναι! Παλήκαρε, φόκους-πόκους λογικό είναι να είπε ο Κάζος σε ΟΠΟΙΟΝ κατέβαζε την μπάλα, όπως και σε όποιον τυχόν την έπαιρνε, δεν νομίζεις; Άλλωστε ρημπάουντ από βολές ήτανε, θα μπορούσε να την πάρει ο οποισδήποτε. Λες αν τους είχε πει "πολύ προσοχή στον Σπανούλη αν κατεβάσει ή πάρει μπάλα, αλλά μην αφήσετε και να μπει καλάθι" (που αυτά θα είπε), σε περίπτωση που η μπάλα έφτανε στα χέρια του Μάντζαρη, να τον αφήνανε ακάλυπτο επειδή τους είπε για "τον Σπανούλη"; (Μ' αρέσει που μου τονίζεις και "πράγματα για να ξέρω" πάντως...). Μη σου πω ότι ο Κάζος ούτε καν που θα περίμενε να χάσει και τις δύο βολές ο Σίσκα, για να έχει δώσει και "μερικά πιθανά σενάρια" στο τί θα κάνουν μετά. Ο χρόνος ήταν τσίμα-τσίμα, δεν υπήρχαν και πολλά πράγματα να κάνει ο ΟΣΦΠ, σε ΚΑΘΕ περίπτωση : θα πήγαινε για καλάθι, το οποίο είτε δίποντο, είτε τρίποντο, προφανώς θα τους είχε πει ο ηλιθιουανός "να μην μπει, και όχι φάουλ παρά μόνο αν χρειαστεί". Και δεν χρειαζότανε και πολύ μυαλό ότι ο καθ' ένας θα έπρεπε να πιάνει τον παίκτη του, ειδικά τους σκόρερς του ματς + τον...Σπαμ. Του πεις-δεν του πεις του Κυριλέ, ήξερε και μόνος του τί ζημιά του είχε κάνει ο Πρίντεζης τα τελευταία λεπτά. Ε κακώς τραβήχτηκε τόσο πολύ από τον Έαρ, ο οποίος βρισκόταν μόλις λίγο έξω απ' την ρακέτα. Και το πλήρωσε κι αυτό είπα. Επειδή όμως είμαι 1000.00‰ σίγουρος ότι πάλι θα πεις κάτι σχετικό με πολιτεύματα και γενικώς άσχετο, λέω να μην συνεχίσω μετά που θα το κάνεις. Καλά θα κάνω, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Παλήκαρε, φόκους-πόκους λογικό είναι να είπε ο Κάζος σε ΟΠΟΙΟΝ κατέβαζε την μπάλα, όπως και σε όποιον τυχόν την έπαιρνε, δεν νομίζεις; Άλλωστε ρημπάουντ από βολές ήτανε, θα μπορούσε να την πάρει ο οποισδήποτε. Λες αν τους είχε πει "πολύ προσοχή στον Σπανούλη αν κατεβάσει ή πάρει μπάλα, αλλά μην αφήσετε και να μπει καλάθι" (που αυτά θα είπε), σε περίπτωση που η μπάλα έφτανε στα χέρια του Μάντζαρη, να τον αφήνανε ακάλυπτο επειδή τους είπε για "τον Σπανούλη"; (Μ' αρέσει που μου τονίζεις και "πράγματα για να ξέρω" πάντως...). Μη σου πω ότι ο Κάζος ούτε καν που θα περίμενε να χάσει και τις δύο βολές ο Σίσκα, για να έχει δώσει και "μερικά πιθανά σενάρια" στο τί θα κάνουν μετά. Ο χρόνος ήταν τσίμα-τσίμα, δεν υπήρχαν και πολλά πράγματα να κάνει ο ΟΣΦΠ, σε ΚΑΘΕ περίπτωση : θα πήγαινε για καλάθι, το οποίο είτε δίποντο, είτε τρίποντο, προφανώς θα τους είχε πει ο ηλιθιουανός "να μην μπει, και όχι φάουλ παρά μόνο αν χρειαστεί". Και δεν χρειαζότανε και πολύ μυαλό ότι ο καθ' ένας θα έπρεπε να πιάνει τον παίκτη του, ειδικά τους σκόρερς του ματς + τον...Σπαμ. Του πεις-δεν του πεις του Κυριλέ, ήξερε και μόνος του τί ζημιά του είχε κάνει ο Πρίντεζης τα τελευταία λεπτά. Ε κακώς τραβήχτηκε τόσο πολύ από τον Έαρ, ο οποίος βρισκόταν μόλις λίγο έξω απ' την ρακέτα. Και το πλήρωσε κι αυτό είπα. Επειδή όμως είμαι 1000.00‰ σίγουρος ότι πάλι θα πεις κάτι σχετικό με πολιτεύματα και γενικώς άσχετο, λέω να μην συνεχίσω μετά που θα το κάνεις. Καλά θα κάνω, ε; βασικα κακως εγραψες οτι εγραψες, ας το κρατουσες για σενα γιατι ουσιαστικα αυτοαναιρεις οτι εγραψες στο πρωτο ποστ περι αυτης της τελευταιας αμυνας που θελησα να σχολιασω. και λες οτι εχεις παιξει και μπασκετ κιολας (εστω ερασιτεχνικα), μονο εκει λειτουργει καποιος οπως θελει. σου ειπα, ειδικα σε τετοιο επιπεδο πρωταθλητισμου ακολουθεις πιστα/τυφλα οτι πει ο προπονητης. καληνυχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Καλά στοιχεία ΕΙΧΕ ο Κατσίβελης. Μόνο που, απ' όσο τον θυμάμαι 2 (3 ; ) χρονιές ως "εφηβονέο", παν' απ' όλα δεν είχε "θάρρος" (και "μυαλό"). Πράγμα που οι 3 "πλέον πετυχημένοι" της γενιάς του, το είχαν (όπως κι άλλοι από τους μικρούς που όπως είπα "έχουν χαθεί") με το πολύ παραπάνω, και ξεχώριζαν. Θαύματα βέβαια πάντα γίνονται - αλλά...όχι και όλη την ώρα. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα, "πρόλαβαν το τρένο". Γι' αυτόν όμως είναι ΝΟΜΙΖΩ πολύ αργά,,,ακόμα και στην σχετικά μικρή του ηλικία (22 νομίζω). Τέλος, αν και δεν έχω ακριβώς ολοκληρωμένη άποψη, νομίζω ότι δεν είναι θέμα "ευκαιριών που δεν του δόθηκαν", "λόγω συνθηκών" (στον ΟΣΦΠ πχ). Το (πολύ) ταλέντο, και σε μπουκάλι να το βάλεις, θα βγει. Το αν ΜΕΤΑ θα χαθεί για διάφορους λόγους, είναι άλλη ιστορία... (...ένα θετικό πάντως, για να μην πει κανείς ότι τον πήρα παραμάζεμα, είναι το ότι έχει πάρει μπόι από τότε που τον θυμάμαι. Αν αυτό το εκμεταλλυτεί......) Kανενα μποι δεν εχει παρει. Αν παρακολουθουσες σοβαρα μπασκετ (κατι που παραδεχτηκες πως δεν κανεις), τοτε θα ηξερες πως σε παλιοτερες ηλικιες (στις αντρικες ομαδες παντα) ειχε φτασει να παιζει ψηλος.. Το οτι εχει τετοια εξελιξη, ειναι σαφεστατα δειγμα τεραστιου ταλεντου. Δεν πας απ το 4 στο 1 χωρις ταλεντο. Και σε τετοιο επιπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Γειά σου ρε συ Κρις με τα ωραία σου συμπεράσματα (κι έλεγα ποιός θα τσιμπήσει...)! Μ' αρέσεις ρε. Άν περάσω καμμιά φορά από Λάρισα, θα σε ψάξω να με κεράσεις και να μου τα πεις κι από κοντά και να γελάσουμε! (...δε θέλω να χαλάσω την ομορφιά του αποπάνω και να γράψω για Κατσίβελη, απλά θα πω πως το '08 που τον "γνώρισα" στην εφήβων, γκαρντ έπαιζε. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω για ποιές "αντρικΕΣ ομάδες" μιλάς. Θυμάμαι να λένε για Μαντουλίδη τότε, μετά είχα ακούσει για ΟΣΦΠ, και τώρα που το ξανατσέκαρα για επιβεβαίωση δεν βλέπω να έχει περάσει από αλλού. Επίσης τότε ήταν ΟΥΤΕ 17, και δεν νομίζω, του πούστη, τόσο λάθος να θυμάμαι ότι ήταν πιο κοντός; Να μην πήρε ούτε πόντο από τα 17 του; Όταν θα ξαναέχω τους τότε αγώνες στα χέρια μου -βρίσκονται αλλού- θα το θυμηθώ να τον τσεκάρω, και θα μπω να σου πω. Αλλά να μου υποσχεθείς ότι αν μέχρι τότε δεν έχει δείξει το τεράστιό του ταλέντο στον ΟΣΦΠ, να το πάρεις πίσω, ε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Κρις, εσυ που ασχολεισαι σοβαρα με το μπασκετ κλπ, ολα αυτα που λες για τον Κατσιβελη τα εχεις δει? Αληθεια ο Κατσιβελης που ειδαμε εφετος ηταν ενας εξελιγμενος Κατσιβελης? Ο μη εξελιγμενος πως ηταν δηλαδη? Δε μπορουσε ουτε μπαλα να κατεβασει? Και παρεπιπτοντως τι επιχειρημα ειναι αυτο οτι επειδη στο εφηβικο επαιζε ψηλος (ΑΝ επαιζε) και επειδη τωρα εγινε ασσος ειναι δειγμα ταλεντου? Με το ιδιο σκεπτικο μπορω να σου πω κι εγω: Ελα μωρε ποιος Κατσιβελης ενα αποτυχημενο 4ρο-5ρι στα εφηβικα που επειδη δε δουλεψε να παρει ογκο κλπ το βαλανε να παιζει ασσο για να γεμιζει το ροστερ. Ειδες ποσο ευκολο ειναι? Το ταλεντο το βλεπεις στο γηπεδο, οχι στο τι θεση παιζει ο καθενας, πχ οι ασσοι ειναι ταλεντα και τα τεσαρια οι αταλαντοι, και πιο ταλεντα απο ολους αυτοι που απο 4ρια γινανε ασσοι. Δεν υπαρχει λογικη σε αυτο. Καμια. Και στο γηπεδο, ομολογω τον Κατσιβελη προωτη φορα φετος τον προσεξα, δεν παρουσιασε τιποτα ενδιαφερον ως νεος-ταλεντο κλπ. Ο Παπανικολαου περυσι ας πουμε ηταν χωμα, αλλα ειχε αναλαμπες που σε εκαναν να λες "αυτο το παιδι, μπορει καποια στιγμη να πιασει...". Ο Καλαθης απτη πρωτη μερα που ηρθε στον ΠΑΟ το ιδιο. Ο Κατσιβελης μπορεις να μας πεις λιγο συγκεκριμενα τι στοιχεια μας εχει δειξει φετος? Εδειξε σουτ, εδειξε τεχνικη, εδειξε ταχυτητα, εδειξε μπουκα, εδειξε πικ εν ρολ? Γενικα απο παλια το παθαινες αυτο, σε επιανε ενας random υπερμετρος ενθουσιασμος και εκθειαζες παιχτες για προσοντα που δεν ειχαν δειξει ποτε τους σε ελληνικο/ευρωπαικο γηπεδο ανδρικης διοργανωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 ...παρεμπιπτόντως, πολύ "περίεργο" που ο Γαϊδουριλένκο τον "άφησε" "ακάλυπτο" τον Πρινς... Στημενο ηταν.. Ο Κατσιβελης μπορεις να μας πεις λιγο συγκεκριμενα τι στοιχεια μας εχει δειξει φετος? Εδειξε σουτ, εδειξε τεχνικη, εδειξε ταχυτητα, εδειξε μπουκα, εδειξε πικ εν ρολ? Εδειξε οτι μπορει να κατεβασει αξιοπιστα τη μπαλα, χωρις να κανει λαθη, να λειτουργει με μυαλο στην οργανωση και οτι μπορει να πιεσει τη μπαλα αποτελεσματικα. Σε επιπεδο Ευρωλιγκας, στα 20 του χρονια. Αυτα τα στοιχεια + το πολυ καλο του σωμα τα θεωρω δειγματα μεγαλου ταλεντου για περαιτερω εξελιξη. Εχει δηλαδη τη βαση για να γινει κορυφαιο πλευ μεικερ, μπορει βεβαια να μην κανει και τιποτα, ολα εξαρτωνται απο την προσωπικη δουλεια και τις ευκαιριες που θα παρει. Το ταλεντο παντως ειναι αδιαμφισβητητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Εκλεισε ο Ζαρντιμ , που βγηκε καλυτερος προπονητης στην Πορτογαλια τη φετεινη χρονια. Καλοριζικος λοιπον, ευχομαι να παει καλα στην ομαδα μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MJBulls23 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Εδειξε οτι μπορει να κατεβασει αξιοπιστα τη μπαλα, χωρις να κανει λαθη, να λειτουργει με μυαλο στην οργανωση και οτι μπορει να πιεσει τη μπαλα αποτελεσματικα. Σε επιπεδο Ευρωλιγκας, στα 20 του χρονια. Αυτα τα στοιχεια + το πολυ καλο του σωμα τα θεωρω δειγματα μεγαλου ταλεντου για περαιτερω εξελιξη. Εχει δηλαδη τη βαση για να γινει κορυφαιο πλευ μεικερ, μπορει βεβαια να μην κανει και τιποτα, ολα εξαρτωνται απο την προσωπικη δουλεια και τις ευκαιριες που θα παρει. Το ταλεντο παντως ειναι αδιαμφισβητητο. Εγω παντως το αμφισβητω. Το μεγαλο ταλεντο ξεχωριζει. Ο Κατσιβελης δεν μου εκανε καμια εντυπωση. Δεν ξεχωριζε ουτε εδειξε κατι ιδιαιτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Εκλεισε ο Ζαρντιμ , που βγηκε καλυτερος προπονητης στην Πορτογαλια τη φετεινη χρονια. Καλοριζικος λοιπον, ευχομαι να παει καλα στην ομαδα μας αντε με το καλο κ να φερει κανα πορτογαλο αστερακο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις