Andy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 ''....εγώ έτρεξα στον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη) και του είπα “ό,τι και αν γίνει, πήγαινε να πάρεις τη μπάλα. Είτε βάλει τη βολή, είτε τη χάσει, πάρε εσύ τη μπάλα”. Να ξέρετε πάντα αυτό έκανα σε κάθε κρίσιμο ματς, πήγαινα στον Βασίλη και του έλεγα να πάρει τη μπάλα. Βέβαια, πολλές φορές ή απλώς χαμογελούσε ή μου έλεγε να φροντίσω να πάει γρήγορα στα χέρια του. Και ο Βασίλης έκανα πάντα το σωστό. Μόλις την έχασε και τον είδα να παίρνει τη μπάλα, είπα να τρέξω να του δώσω ένα σκριν. Και ήμουν σίγουρος πως θα έκανε την καλύτερη επιλογή. Και την έκανε. ...'' ''..Βασίλης Σπανούλης… «Where Spanoulis happens» ..'' ελαμωρεποιοςσπανουληςτωραναουμε! fixed ψεμματα λεει μωρε..αμερικανος μισθοφορος ειναι..τον πληρωνουν για να λεει ηγετη τον σπανουλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Άντε ο Σπανούλης τον πληρώνει με τα μύρια που βγάζει - Ο Κατσίβελης όμως...; - Άρα είναι όντως απίστευτο ταλέντο ο Κατσίβββ - oh wait! Κάτι άλλο μάλλον συμβαίνει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Άντε ο Σπανούλης τον πληρώνει με τα μύρια που βγάζει - Ο Κατσίβελης όμως...; - Άρα είναι όντως απίστευτο ταλέντο ο Κατσίβββ - oh wait! Κάτι άλλο μάλλον συμβαίνει.... ο κατσιβελης δεν σου αρεσε στην αρχη της χρονιας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εδώ και χρόνια παρακολουθώ σχεδόν αποκλειστικά τις διεθνείς διοργανώσεις των "καλοκαιριών" (κι από σπορ μόνο μπάσκετ, όντας παλαιός ερασιτέχνης παίκτης που το λάτρευε και το λατρεύει - αλλά πλέον δεν παίζει), λίγο λόγω υποχρεώσεων, λίγο λόγω "επιλογής". Ποτέ δεν υπήρξα οπαδός ομάδας υπό οποιαδήποτε έννοια και κυρίως με την έννοια του ταγμένου. Κατά καιρούς μπορεί να χαίρομαι ομάδες, για τον τρόπο που παίζουν, όταν κυρίως υπάρχει ένα σύνολο παικτών που μου αρέσει (παράδειγμα ο φετεινός ΟΣΦΠ) το παιχνίδι τους ως μονάδες. Χωρίς να αποδίδω "τιμές" σε κομμάτια τους που είτε δεν τα αξίζουν, είτε δεν με αφορούν (παράδειγμα οι Αγγελόπουλοι, που είτε έχουν κάνει καλή δουλειά, είτε όχι, για τον σύλλογό τους, με αφήνει αδιάφορο). Δεν είναι επίσης γνώμονας για 'μένα το τελικό αποτέλεσμα (=νίκες κορυφής) για να μου αρέσει μια ομάδα (πρόχειρο παράδειγμα το Μαρούσι της δεκαετίας του '90). Αφού είπα τα παραπάνω σαν πρόλογο, να τονίσω ότι σε συλλογικό επίπεδο, κι ενώ είχα πολλά χρόνια που είχα ξεκόψει παντελώς από παρακολούθηση (μέχρι και το 2003 δεν έβλεπα ούτε εθνικές, για πάνω από 5ετία), τα τελευταία είχα αρχίσει σποραδικά να ξαναπαρακολουθώ, κυρίως φάιναλ-φορ ευρωπαϊκά. Κι ακόμη πιο πρόσφατα, να παρακολουθώ τελικές φάσεις της ΕΣΑΚΕ (σποραδικά κι αυτές). Αποτέλεσμα, πάνω-κάτω να αρχίζω να βλέπω όλο και κάτι περισσότερο κάθε σαιζόν, λίγο μετά που μπαίνει η νέα χρονιά. Συγκεκριμένα φέτος, το πρώτο παιχνίδι που είδα λάιβ ήταν ο τελικός κυπέλλου. Καπάκι άρχισα να κατεβάζω επιλεκτικά και να βλέπω μαζεμένα τα "δυνατά" παιχνίδια από ΟΣΦΠ και ΠΑΟ στην Ευρώπη, αλλά και εντός. Το οποίο μεταφράζεται πρακτικά στο να έχω δει τί ενδεικτικά έπαιξε και έξω και μέσα, περίπου από Νοέμβριο κι εντεύθεν. Οπότε, δεν έχω ιδέα τί έκανε ο Κατσίβελης στην αρχή της χρονιάς. Έχω όμως εντύπωση από όσο είδα να χρησιμοποιείται από εκεί και πέρα. Η οποία εντύπωση δεν διαφέρει καθόλου από αυτήν που είχα αποκομίσει από τα παιχνίδια της "χρυσής γενιάς των εφήβων του '08", ήτοι, καμμία σχέση με "απίστευτο ταλέντο", ούτε στην πράξη, ούτε ως παρεξηγημένος που στερήθηκε ευκαιριών (ένας τέτοιος πχ, θα μπορούσε να ήταν ο Παπαντωνίου, ακόμα και τότε, ή στην μετέπειτά τους πορεία πχ αυτός, ο Κασελάκης, ο Γιαννόπουλος, ο Παππάς, ο Μπόγρης - ακόμη κι ο Σαρικόπουλος. Σε αντίθεση πχ με τον Γιάνκοβιτς, που δεν τον "πίστεψα"). Συμπέρασμα των μόλις πιο πάνω τελευταίων, ότι ο Χάινς παίζει σαν άνθρωπος να έχει να πει πάντα μια καλή κουβέντα για τον καθ' ένα (ακόμη και τον "οποιονδήποτε"). Όχι τόσο γιατί είναι politically correct φάση ανθρώπου, αλλά clean και γαμώ τα παληκάρια επίσης. Πράγμα που παρεμπιπτόντως φαίνεται και στο παιχνίδι του, και είναι ένας από τους λόγους που μου αρέσει το συνολικό παιχνίδι του φετεινού ΟΣΦΠ (με τις γνωστές μου διαφωνίες για το ζήτημα "Spam happens") - το οποίο θα μου άρεζε κι αν το χρώμα του ήταν πράσινο και τον λέγαν' ΠΑΟ ή πτι-καρό εμπριμέ και ονομαζόταν "Tourloumpouki B.C." και είχε έδρα το Βανουάτου. Εγώ πάλι δεν είμαι έτσι ως άνθρωπος (όπως ο Χάινς), αλλά αυτό δεν μ' εμποδίζει να μην εκτιμώ ούτε τον ίδιο για αυτό που παίζει, αλλά ακόμα και για αυτό που είναι ως χαρακτήρας. Μ' εμποδίζει όμως το να αναγνωρίσω απ' την ανάποδη αυτό που βλέπω με τα μάτια μου, ακόμη κι αν το επικαλείται κάποιος που εκτιμώ. Τέλος, καθόλου δε θα με χαλάσει να εξελιχθεί σε παικταρά που ενδεχόμενα να μην το 'χω κόψει κι ο ίδιος ότι έχει μέσα του. Μόνο που απλά, δεν το βλέπω. Ελπίζω να σε κάλυψα...πλήρως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ίσως είναι και αυτός ένας λόγος που δεν παρασύρεσαι κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Είναι έτσι; «Γενικά ως χαρακτήρας είμαι έτσι. Δεν παρασύρομαι. Προσπαθώ να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε ό,τι κάνω και να μην χάνω την ουσία για όσα συμβαίνουν γύρω από το ματς. Μάλιστα μια φορά ο κόουτς μου είχε πει ότι του κάνει εντύπωση πως ό,τι και αν συμβαίνει στο παιχνίδι, δεν εκδηλώνω τα συναισθήματα του και πως έχω πάντα το ίδιο πρόσωπο». Αυτό μου έχει κάνει και εμένα τρελή εντύπωση. Είτε αδικείται από κάποιες φάσεις, είτε τρώει ξύλο μέσα στη ρακέτα είναι ατάραχος ο κ@ργιόλης. Λες και μπαίνει σε κατάσταση Zen σε κάθε αγώνα και χάνει κάθε επαφή με το τι γίνεται γύρω του, αλλά κοιτάει μόνο τη δουλειά του. Απίστευτος πραγματικά. Καρδιά μικρού παιδιού και γίγαντας 1,98. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εδώ και χρόνια παρακολουθώ σχεδόν αποκλειστικά τις διεθνείς διοργανώσεις των "καλοκαιριών" (κι από σπορ μόνο μπάσκετ, όντας παλαιός ερασιτέχνης παίκτης που το λάτρευε και το λατρεύει - αλλά πλέον δεν παίζει), λίγο λόγω υποχρεώσεων, λίγο λόγω "επιλογής". Ποτέ δεν υπήρξα οπαδός ομάδας υπό οποιαδήποτε έννοια και κυρίως με την έννοια του ταγμένου. Κατά καιρούς μπορεί να χαίρομαι ομάδες, για τον τρόπο που παίζουν, όταν κυρίως υπάρχει ένα σύνολο παικτών που μου αρέσει (παράδειγμα ο φετεινός ΟΣΦΠ) το παιχνίδι τους ως μονάδες. Χωρίς να αποδίδω "τιμές" σε κομμάτια τους που είτε δεν τα αξίζουν, είτε δεν με αφορούν (παράδειγμα οι Αγγελόπουλοι, που είτε έχουν κάνει καλή δουλειά, είτε όχι, για τον σύλλογό τους, με αφήνει αδιάφορο). Δεν είναι επίσης γνώμονας για 'μένα το τελικό αποτέλεσμα (=νίκες κορυφής) για να μου αρέσει μια ομάδα (πρόχειρο παράδειγμα το Μαρούσι της δεκαετίας του '90). Αφού είπα τα παραπάνω σαν πρόλογο, να τονίσω ότι σε συλλογικό επίπεδο, κι ενώ είχα πολλά χρόνια που είχα ξεκόψει παντελώς από παρακολούθηση (μέχρι και το 2003 δεν έβλεπα ούτε εθνικές, για πάνω από 5ετία), τα τελευταία είχα αρχίσει σποραδικά να ξαναπαρακολουθώ, κυρίως φάιναλ-φορ ευρωπαϊκά. Κι ακόμη πιο πρόσφατα, να παρακολουθώ τελικές φάσεις της ΕΣΑΚΕ (σποραδικά κι αυτές). Αποτέλεσμα, πάνω-κάτω να αρχίζω να βλέπω όλο και κάτι περισσότερο κάθε σαιζόν, λίγο μετά που μπαίνει η νέα χρονιά. Συγκεκριμένα φέτος, το πρώτο παιχνίδι που είδα λάιβ ήταν ο τελικός κυπέλλου. Καπάκι άρχισα να κατεβάζω επιλεκτικά και να βλέπω μαζεμένα τα "δυνατά" παιχνίδια από ΟΣΦΠ και ΠΑΟ στην Ευρώπη, αλλά και εντός. Το οποίο μεταφράζεται πρακτικά στο να έχω δει τί ενδεικτικά έπαιξε και έξω και μέσα, περίπου από Νοέμβριο κι εντεύθεν. Οπότε, δεν έχω ιδέα τί έκανε ο Κατσίβελης στην αρχή της χρονιάς. Έχω όμως εντύπωση από όσο είδα να χρησιμοποιείται από εκεί και πέρα. Η οποία εντύπωση δεν διαφέρει καθόλου από αυτήν που είχα αποκομίσει από τα παιχνίδια της "χρυσής γενιάς των εφήβων του '08", ήτοι, καμμία σχέση με "απίστευτο ταλέντο", ούτε στην πράξη, ούτε ως παρεξηγημένος που στερήθηκε ευκαιριών (ένας τέτοιος πχ, θα μπορούσε να ήταν ο Παπαντωνίου, ακόμα και τότε, ή στην μετέπειτά τους πορεία πχ αυτός, ο Κασελάκης, ο Γιαννόπουλος, ο Παππάς, ο Μπόγρης - ακόμη κι ο Σαρικόπουλος. Σε αντίθεση πχ με τον Γιάνκοβιτς, που δεν τον "πίστεψα"). Συμπέρασμα των μόλις πιο πάνω τελευταίων, ότι ο Χάινς παίζει σαν άνθρωπος να έχει να πει πάντα μια καλή κουβέντα για τον καθ' ένα (ακόμη και τον "οποιονδήποτε"). Όχι τόσο γιατί είναι politically correct φάση ανθρώπου, αλλά clean και γαμώ τα παληκάρια επίσης. Πράγμα που παρεμπιπτόντως φαίνεται και στο παιχνίδι του, και είναι ένας από τους λόγους που μου αρέσει το συνολικό παιχνίδι του φετεινού ΟΣΦΠ (με τις γνωστές μου διαφωνίες για το ζήτημα "Spam happens") - το οποίο θα μου άρεζε κι αν το χρώμα του ήταν πράσινο και τον λέγαν' ΠΑΟ ή πτι-καρό εμπριμέ και ονομαζόταν "Tourloumpouki B.C." και είχε έδρα το Βανουάτου. Εγώ πάλι δεν είμαι έτσι ως άνθρωπος (όπως ο Χάινς), αλλά αυτό δεν μ' εμποδίζει να μην εκτιμώ ούτε τον ίδιο για αυτό που παίζει, αλλά ακόμα και για αυτό που είναι ως χαρακτήρας. Μ' εμποδίζει όμως το να αναγνωρίσω απ' την ανάποδη αυτό που βλέπω με τα μάτια μου, ακόμη κι αν το επικαλείται κάποιος που εκτιμώ. Ελπίζω να σε κάλυψα...πλήρως. yes u did! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 ο κατσιβελης δεν σου αρεσε στην αρχη της χρονιας? Τιποτα ιδιαιτερο δεν εδειξε, το παραμικρο. Νομιζω ενα καλουτσικο παιχνιδι εκανε ολο κι ολο στις αρχες, μετα τιποτα. Δεν τον αδικω γιατι δε του δοθηκαν αντιστοιχες ευκαιριες μολις εστρωσε η ομαδα. Επαιζε με το συνωθυλευμα, ε προφανως δε θα περιμενα απο αυτον να ξεχωρισει. *Mιλαω για τα παιχνιδια Ευρωλιγκας. Σε Α1 και κυπελλο δεν παρακολουθησα ΟΣΦΠ τη κανονικη περιοδο με εξαιρεση 3-4 παιχνιδια που ειχανε ενδιαφερον (Αρης, ΠΑΟΚ, Κολοσσος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Τιποτα ιδιαιτερο δεν εδειξε, το παραμικρο. Νομιζω ενα καλουτσικο παιχνιδι εκανε ολο κι ολο στις αρχες, μετα τιποτα. Δεν τον αδικω γιατι δε του δοθηκαν αντιστοιχες ευκαιριες μολις εστρωσε η ομαδα. Επαιζε με το συνωθυλευμα, ε προφανως δε θα περιμενα απο αυτον να ξεχωρισει. *Mιλαω για τα παιχνιδια Ευρωλιγκας. Σε Α1 και κυπελλο δεν παρακολουθησα ΟΣΦΠ τη κανονικη περιοδο με εξαιρεση 3-4 παιχνιδια που ειχανε ενδιαφερον (Αρης, ΠΑΟΚ, Κολοσσος). δεν ειπα οτι ειδα κατι το εκτος πραγματικοτητας..απλα ηταν σοβαρος και χωρις πολλες φανφαρες..και με τα εκεινα δεδομενα επαιζε αρκετα καλα κατα την γνωμη μου και προσφερε οσα μπορουσε..αν αναλογιστουμε πως ηταν τοτε η ομαδα(γτ ο κατσιβελης τα περισσοτερα παιχνιδια τα εκανε νομιζω πριν ερθουν οι 2 αμερικανοι) μετα ηταν συνεχεια παγκο..(εννοειται οτι υπερβαλλει ο χαινς..αλλα πιστευω οτι ειναι ταλεντο και θα φανει και στο μελλον..20 χρονων ειναι ακομα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Καλά στοιχεία ΕΙΧΕ ο Κατσίβελης. Μόνο που, απ' όσο τον θυμάμαι 2 (3 ; ) χρονιές ως "εφηβονέο", παν' απ' όλα δεν είχε "θάρρος" (και "μυαλό"). Πράγμα που οι 3 "πλέον πετυχημένοι" της γενιάς του, το είχαν (όπως κι άλλοι από τους μικρούς που όπως είπα "έχουν χαθεί") με το πολύ παραπάνω, και ξεχώριζαν. Θαύματα βέβαια πάντα γίνονται - αλλά...όχι και όλη την ώρα. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα, "πρόλαβαν το τρένο". Γι' αυτόν όμως είναι ΝΟΜΙΖΩ πολύ αργά,,,ακόμα και στην σχετικά μικρή του ηλικία (22 νομίζω). Τέλος, αν και δεν έχω ακριβώς ολοκληρωμένη άποψη, νομίζω ότι δεν είναι θέμα "ευκαιριών που δεν του δόθηκαν", "λόγω συνθηκών" (στον ΟΣΦΠ πχ). Το (πολύ) ταλέντο, και σε μπουκάλι να το βάλεις, θα βγει. Το αν ΜΕΤΑ θα χαθεί για διάφορους λόγους, είναι άλλη ιστορία... (...ένα θετικό πάντως, για να μην πει κανείς ότι τον πήρα παραμάζεμα, είναι το ότι έχει πάρει μπόι από τότε που τον θυμάμαι. Αν αυτό το εκμεταλλυτεί......) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Καλά στοιχεία ΕΙΧΕ ο Κατσίβελης. Μόνο που, απ' όσο τον θυμάμαι 2 (3 ; ) χρονιές ως "εφηβονέο", παν' απ' όλα δεν είχε "θάρρος" (και "μυαλό"). Πράγμα που οι 3 "πλέον πετυχημένοι" της γενιάς του, το είχαν (όπως κι άλλοι από τους μικρούς που όπως είπα "έχουν χαθεί") με το πολύ παραπάνω, και ξεχώριζαν. Θαύματα βέβαια πάντα γίνονται - αλλά...όχι και όλη την ώρα. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα, "πρόλαβαν το τρένο". Γι' αυτόν όμως είναι ΝΟΜΙΖΩ πολύ αργά,,,ακόμα και στην σχετικά μικρή του ηλικία (22 νομίζω). Τέλος, αν και δεν έχω ακριβώς ολοκληρωμένη άποψη, νομίζω ότι δεν είναι θέμα "ευκαιριών που δεν του δόθηκαν", "λόγω συνθηκών" (στον ΟΣΦΠ πχ). Το (πολύ) ταλέντο, και σε μπουκάλι να το βάλεις, θα βγει. Το αν ΜΕΤΑ θα χαθεί για διάφορους λόγους, είναι άλλη ιστορία... (...ένα θετικό πάντως, για να μην πει κανείς ότι τον πήρα παραμάζεμα, είναι το ότι έχει πάρει μπόι από τότε που τον θυμάμαι. Αν αυτό το εκμεταλλυτεί......) πλεον δυσκολα θα βρει θεση στον οσφπ αμα μεινει και ο λο!θα εχουμε σπανουλη-σλουκα-μαντζαρη-λο ..δεν ξερω αν θα παρει τις ευκαιριες που πρεπει για να εξελιχθει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 πλεον δυσκολα θα βρει θεση στον οσφπ αμα μεινει και ο λο!θα εχουμε σπανουλη-σλουκα-μαντζαρη-λο ..δεν ξερω αν θα παρει τις ευκαιριες που πρεπει για να εξελιχθει! Αν δουν ότι δεν χωράει και άρα να βρίσκεται μεταξύ τέλους του πάγκου κι εκτός αποστολής, μπορούν να τον δώσουν δανεικό να πάρει εμπειρία και παιχνίδια. Με το σλουκα έτσι δεν έγινε άλλωστε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 O Κατσίβελης είναι ένα χρόνο πιο μικρός από τους λοιπούς "νέους" (Σλούκα, Παπανικολάου, Μπόγρη κτλ). Ως μικρότερος είχε λιγότερες πρωτοβουλίες στην εθνική και στον Ολυμπιακό. Στο μέλλον θα δείξει αν όντως έχει τα απαραίτητα στοιχεία για να ξεπεταχτεί. Πάντως, wash, ο Χάινς δε λέει "έναν καλό λόγο για όλους, άρα και για τον Σπανούλη". Στη συνέντευξη όντως είναι καλοπροαίρετος, αλλά για τον Ίβκοβιτς και τον Σπανούλη στάζει μέλι και αφιερώνει ώρα να τους εκθειάζει. Το να πεις έναν ευγενικό λόγο είναι το σύνηθες, αλλά το να εκτίθεσαι δημοσίως αποθεώνοντας κάποιον σημαίνει ότι μάλλον το πιστεύεις. Έχουν μαζευτεί πολλά και πολύ καλά λόγια για τον καθοριστικό ρόλο του Σπανούλη, για να τα αποδίδουμε όλα στις τυπικότητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δεν είπα ότι "λέει έναν ευγενικό λόγο για όλους". Είπα ότι σαν άνθρωπος δείχνει (όχι μόνο από αυτή τη συνέντευξη) ότι πάντα έχει να πει κάτι καλό για τους πάντες. Το οποίο δε σημαίνει ότι τα όσα αράδιασε για Σπανούλη, Αγγελόπουλους και Ίβκοβιτς είναι απλά ευγένεια. Η ευγένεια αφορούσε Κατσίβελη (και...λοιπούς "έξυπνους επαγγελματίες"...). Για 'μένα δεν είναι ο τύπος που θα "γλύψει" μόνο την "ιεραρχία" κι από 'κει και μετά κόφτε το λαιμό σας. Πάρε πχ το "σουτ" για Γκετσεβίτσιους : ο Λιθουανός αμυντικά και οργανωτικά είναι "ο θεός να σε φυλάει". Αντί να πει κάτι σχετικό, ή "να ακουστεί ως ειδήμονας", λέγοντας κανένα πιο χλιαρό "είναι νέος, αν συνεχίσει να δουλεύει, το μέλλον θα δείξει" για τον Κατσίβελη, βρήκε σε κάθε περίπωση να πει "κάτι καλό", υπεραναδεικνύοντάς το μάλιστα. Δεν τον θεωρώ "με καρδιά μικρού παιδιού" παρεμπιπτόντως. Τον θεωρώ "καρδιά ΚΑΛΟΥ παιδιού πλήρως ώριμου με μυαλό ξυράφι". Ότι όμως όχι απλά σέβεται την ιεραρχία, αλλά την εξυμνεί, κάνει καραμπάμ. Είτε δικαίως το κάνει-είτε αδίκως. Όλος ο κόσμος μιλάει για Παπανικολάου εδώ και καιρό, και το πόσο πιο ηγετική είναι η συνεισφορά του με το παιχνίδι του. Είπε τίποτα σχετικό; Όχι, μόνο για ενέργεια επί πολλές φορές μίλησε. Ούτε καν ένα αθώο "αν συνεχίσει έτσι θα είναι ο ηγέτης του μέλλοντος του ΟΣΦΠ". Είπε τίποτα για το πόσο στυλοβάτης υπήρξε φέτος ο Πρίντεζης; Ούτε. Μήπως ΔΕΝ υπήρξε; Τί έγινε, του διέφυγε; Προσεκτικός είναι λοιπόν. Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί κολλάς στο...μέλι. Και μάλιστα λέγοντας περί "εκθέσεως" : λίγοι είναι όσοι κριτικάρουν τον Ντούντα για τις ενίοτε ΜΑΛΑΚΙΕΣ που κάνει. Μόνο οι Παναθηναϊκοί έχουν να πουν "αρνητική" κουβέντα για Αγγελόπουλους. Λίγοι επίσης που "τολμάνε" να μιλήσουν για τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ του Σπανούλη αποκαθηλώνοντάς τον, που μακάρι να μ' έπαιρνε ν' αρπάξω ένα καδρόνι και να τον σαπίσω μέχρι να ορκιστεί στη μάνα του ότι θα βάλει επιτέλους μυαλό όσο είναι νωρίς και θα σταματήσει απ' τη μια να κάνει παπάδες, και καπάκι να γαμάει όλα τα θεία του παρκέ. Προς ποιόν λοιπόν εκτίθεται; Προς εμένα; Τί ειν' αυτά που λες ρε Φίλιππε; Όσο για το πώς θα χαρακτηρίζεις τον Σπανούλη, εμένα ειλικρινά μου φτάνουν τα μάτια μου. Αν χρειάζεσαι "γνώμες άλλων", για το αν είναι καλός ή παρτάλι, μέτριος ή πολλά υπσχόμενος, θέμα δικό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 O Κατσίβελης είναι ένα χρόνο πιο μικρός από τους λοιπούς "νέους" (Σλούκα, Παπανικολάου, Μπόγρη κτλ). Ως μικρότερος είχε λιγότερες πρωτοβουλίες στην εθνική και στον Ολυμπιακό. Στο μέλλον θα δείξει αν όντως έχει τα απαραίτητα στοιχεία για να ξεπεταχτεί. Πάντως, wash, ο Χάινς δε λέει "έναν καλό λόγο για όλους, άρα και για τον Σπανούλη". Στη συνέντευξη όντως είναι καλοπροαίρετος, αλλά για τον Ίβκοβιτς και τον Σπανούλη στάζει μέλι και αφιερώνει ώρα να τους εκθειάζει. Το να πεις έναν ευγενικό λόγο είναι το σύνηθες, αλλά το να εκτίθεσαι δημοσίως αποθεώνοντας κάποιον σημαίνει ότι μάλλον το πιστεύεις. Έχουν μαζευτεί πολλά και πολύ καλά λόγια για τον καθοριστικό ρόλο του Σπανούλη, για να τα αποδίδουμε όλα στις τυπικότητες. Με τις παραστασεις που εχει ο Σπανουλης στην καριερα του (Αλβερτης, ΔΔ, Μπατιστ, Παπαλουκας, Ζοτς), αυτο του ελειπε να μην μπορεσει να διεκπαιρεωσει χρεη αρχηγου στα 30 του αναμεσα στον Χαινς, τον Μαντζαρη, τον Αντιτς, τον Κεσελ και τον Γκετσεβιτσιους (νταξει ξεχασα Λαζο, Πριντεζη και Κατσιβελη). Επισης με τις παραστασεις που εχει ο Χαινς απο την Μπαμπεργκ, ο Μαντζαρης απο το εφηβικο, ο Αντιτς απο την Σπαρτακ Αγιας Πετρουπολης κλπ κλπ, αυτο τους ελειπε να μην παρατηρουσαν οτι ο Σπανουλης ειναι 10 επιπεδα απο πανω τους σε εμπειρια/προσωπικοτητα/γνωση σε ενα επιπεδο που γιαυτους ηταν αγνωστο μεχρι προτινος... Τελος με την Σπανουλολαγνεια των ΜΜΕ (καθε συνεντευξη σε παιχτη του ΟΣΦΠ περιεχει ερωτηση "πες μας για τον Σπανουλη") αυτο ελειπε να μη βρεθουν 3-4-5-6 παιχτες να μιλησουν με τα καλυτερα λογια για τον συμπαικτη και αρχηγο της ομαδας. Προφανως ο Σπανουλης ειναι η πιο σημαντικη προσωπικοτητα σε αυτο το ροστερ, χρειαζομαστε τον Χαινς να μας το πει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=S3aarcDDjHI ωραιο βιντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις