Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ότι κάποιοι εντοπίσατε σφάξιμο σε διατησίες που σε γενικές γραμμές σας ευνόησαν (με αποκορύφωμα το 2ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ) ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ για τα παραμύθια για παράγκες τα προηγούμενα χρόνια

Για φέτος ούτε καν το συζητάω, όποιος είδε σφάξιμο είναι να σταματήσει να βλέπει μπάσκετ.

3-3 οι νίκες τίποτα δεν λέει έχεις δίκιο. Για ένα καλάθι χάσαμε απ την ΤΣΣΚΑ και εσείς κερδίσατε με 1 πόντο. Αν είχατε την διαιτησία μας(στους ημιτελικούς) θα χάνατε και εσείς.

μια χαρα ηταν η διαιτησια με την τσσκα.ειναι δυνατον να μιαλτε για διαιτησια εσεις επειδη εγιναν 1-2 λαθη εκατεροθεν με την τσσκα.και χθες δεν εγινε τιποτα ε στο τεταρτο δεκαλεπτο φυσιολογικα τα σφυριγματα.στον τριτο τελικο με γιαννακη που τα κορακια με απανωτα λαθη γυρισαν διαφορα 15 ποντων παλι δεν εγινε τιποτα.συνεχειστε να γινεστε ρομπα.θελετε δεν θελετε η διαιτησια με τσσκα ηταν πταισμα μπροστα στις σφαγες που εχετε κανει και δικαια περασε η τσσκα και ειδαμε τελικο αναμεσα στις 2 καλυτερες ομαδες της ευρωπης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης δεν έκρυψε ποτέ τα πράσινα αισθήματά του. Ερωτηθείς αν ο Ολυμπιακός μπορεί φέτος να σπάσει την κυριαρχία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, απάντησε: «Σε παρακαλώ, πάλι τα ίδια θα λέμε; Μέχρι το 2.500 έχουμε χρόνο».

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=80001&Sport=2&Competition=114&Season=1074&Country=82&Team=1298&Round=3874

http://www.youtube.com/watch?v=nN45a5z8imQ

Δεν σε χάλασε Γκαγκαλούδηηηηηηηηηηηηηηηηη

Έλα αγόρι μουυυυυυυυυυυυυυυυ

"πρωταθλητη σ ολα τα σπορ παντοτινε" , ουτε ενα φετος :P :lol: :lol:

Βγηκε στη μπουτικ η μπλουζα που φοραγαν χτες, για το πρωταθλημα. Εγω πηγα να παρω αυτη του ευρωπαικου

"πρωταθλητη σ ολα τα σπορ παντοτινε" ' date=' ουτε ενα φετος :P :lol: :lol:

Βγηκε στη μπουτικ η μπλουζα που φοραγαν χτες, για το πρωταθλημα. Εγω πηγα να παρω αυτη του ευρωπαικου[/quote']

ποσο;;

Sent from my iPhone using Insomnia

απο τον αλλον τον γκραντ πιο πολυ μου γεμιζει το ματι (απο αποψη καριερας). βεβαια και οι 2 αγνωστοι μου ειναι.

Αυτος ο Ζαρντιμ τι πραμα ειναι ?

Πρωτη φορα τον ακουω ..

Εχει κανεις καμια πληροφορια ?

Που τον βρηκαμε ?

Απο τι διαβαζω λενε καλα λογια στην πορτογαλια για αυτον,βεβαια στον ολυμπιακο αν ερχοταν θα ηταν μεγαλο ρισκο οπως και καθε προπονητης που δεν γνωριζουμε.Παντως μου κανει εντυπωση πως μετα απο 1 πετυχημενη χρονια με την μπραγκα δεν ειχε προταση απο καποιον μεγαλυτερο συλλογο.

Θα δουμε τι ανεκδοτο θα βγει φετος ο νεος προπονητης..

''....εγώ έτρεξα στον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη) και του είπα “ό,τι και αν γίνει, πήγαινε να πάρεις τη μπάλα. Είτε βάλει τη βολή, είτε τη χάσει, πάρε εσύ τη μπάλα”. Να ξέρετε πάντα αυτό έκανα σε κάθε κρίσιμο ματς, πήγαινα στον Βασίλη και του έλεγα να πάρει τη μπάλα. Βέβαια, πολλές φορές ή απλώς χαμογελούσε ή μου έλεγε να φροντίσω να πάει γρήγορα στα χέρια του. Και ο Βασίλης έκανα πάντα το σωστό. Μόλις την έχασε και τον είδα να παίρνει τη μπάλα, είπα να τρέξω να του δώσω ένα σκριν. Και ήμουν σίγουρος πως θα έκανε την καλύτερη επιλογή. Και την έκανε. ...''

''..Βασίλης Σπανούλης…

«Where Spanoulis happens» ..''

ελαμωρεποιοςσπανουληςτωραναουμε!

"πρωταθλητη σ ολα τα σπορ παντοτινε μηδενικε" , ουτε ενα φετος :P :lol: :lol:

fixed

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...