HERTHAN Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 ο σπανουλης παντως απεδειξε σε ολους οτι μπορει να τα σαρωσει ολα χωρις να βρισκεται σε μια πανακριβη στρωμενη ομαδα που εχει την ευνοια των διαιτητων των μεσων μαζικης ενημερωσης και γενικα ελεγχει το συστημα στο ελληνικο μπασκετ.ο διαμαντιδης δεν ξερω αν μπορει να το καταφερει αυτο ο σπανουλης παντως εφυγε απο την σιγουρια του δημοσιου(παο)και παλι τα σαρωσε ολα χωρις να εχει πανακριβους φτασμενους παιχτες διπλα του.απλα παιχταρας και το απεδειξε και με τον ευκολο και με τον δυσκολο τροπο Πιστευω πως το χανεις το δικιο σου με οσα λες. Το να απαξιωνεις μια ομαδα που εχει καταφερει τοσα πολλα δεν το βρισκω λογικο. Ειναι σαν να βγει τωρα ενας και να πει οτι ο Ολυμπιακος δεν επρεπε να παρει φετος τις κουπες.Σιγουρα θα τον πεις τρελο οπως θα εκανε ο καθενας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saks80 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Επειδή την ακούω συχνά-πυκνά αυτή την παρανόηση, δεν έχουμε τις 2 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, έχουμε την καλύτερη και την τέταρτη καλύτερη. σωστο και αυτο.η καλυτερη ολων ειναι ο θρυλος μετα η τσσκα μετα η μπαρτσα και μετα ο παο.δεν μου αρεσουν τα ψεμματα και το γλειψιμο απο τα μμε.η καλυτερη και η τεταρτη καλυτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Επειδή την ακούω συχνά-πυκνά αυτή την παρανόηση, δεν έχουμε τις 2 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, έχουμε την καλύτερη και την τέταρτη καλύτερη. Γιατι αμφιβαλεις οτι εχουμε τις 2 καλυτερες ομαδες στην Ευρωπη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saks80 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Πιστευω πως το χανεις το δικιο σου με οσα λες. Το να απαξιωνεις μια ομαδα που εχει καταφερει τοσα πολλα δεν το βρισκω λογικο. Ειναι σαν να βγει τωρα ενας και να πει οτι ο Ολυμπιακος δεν επρεπε να παρει φετος τις κουπες.Σιγουρα θα τον πεις τρελο οπως θα εκανε ο καθενας. δεν απαξιωνω απλα λεω οτι μου εκλεψε καποιες κουπες με σφαγες.αλλο το ενα αλλο το αλλο. Γιατι αμφιβαλεις οτι εχουμε τις 2 καλυτερες ομαδες στην Ευρωπη? αμφιβαλω.η καλυτερη ειναι ο ολυμπιακος μετα η τσσκα μετα η μπαρτσα και μετα ο παο.υπαρχει διαφορα.δεν ειναι το ιδιο.η σειρα καταταξης αντιπροσωπευει ακριβως την δυναμικη των ομαδων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 δεν απαξιωνω απλα λεω οτι μου εκλεψε καποιες κουπες με σφαγες.αλλο το ενα αλλο το αλλο. αμφιβαλω.η καλυτερη ειναι ο ολυμπιακος μετα η τσσκα μετα η μπαρτσα και μετα ο παο.υπαρχει διαφορα.δεν ειναι το ιδιο.η σειρα καταταξης αντιπροσωπευει ακριβως την δυναμικη των ομαδων Λαθος καταλαβα αφου αυτο θεωρεις οκ. Ρε αδερφε μου το λες μ'ενα τροπο σαν να προσπαθω να μειωσω την επιτυχια του Ολυμπιακου.Ακριβως το αντιθετο ομως. Πες πως δεν υπαρχουμε καν και ειμαστε τελευταιοι των τελευταιων και ειστε οι καλυτεροι ολων των εποχων αν σε κανει να νιωσεις καλυτερα. Δεν με νοιαζει και δεν με χαλαει καθολου οπως και να'χει.Δεν ειναι το πιο σημαντικο πραγμα οι ομαδες για να χαλιεμαστε για οτι γινεται ή τι θα πει ο αλλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TO_PAIDI Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Γιατι αμφιβαλεις οτι εχουμε τις 2 καλυτερες ομαδες στην Ευρωπη? Το ποιος είναι καλύτερος στην Ευρώπη την τρέχουσα σεζόν, όχι διαχρονικά, προκύπτει από τα αποτελέσματα της Ευρωλίγκας...εκεί ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος, και ο ΠΑΟ τέταρτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Σοβαρά προσπαθείς να κάνεις σοβαρή κουβέντα με τα πρόβατα ρε HERTHAN ? Ρε φιλος δεν ειναι εκει το θεμα. Οποιος θελει να μιλησει σοβαρα το κανει και αυτοι που θελουν μονο να προκαλεσουν παλι φαινονται. Αν εγω πω οτι θεωρω για καποιους λογους οτι ο Παναθηναικος ειναι καλυτερη ομαδα απο τον Ολυμπιακο και το αιτιολογησω εχει πολυ μεγαλη διαφορα με το να μπω εδω μεσα και να πω οτι ο Παναθηναικος σας γ@@@ει οτι και να μου πειτε. Στην μια περιπτωση θελω να κανω κουβεντα και στην αλλη δεν με νοιαζει τι θα πουν απλα λεω τα δικα μου για να την σπασω στους αλλους. Εγω φιλος επιλεγω την πρωτη περιπτωση. Και στα @@ μου τους γραφω ολους οσους μπαινουν για να γραψουν κατι ωστε να την σπασουν στον αλλον ειτε Παναθηναικοι ειναι αυτοι ειτε Ολυμπιακοι.Δεν ασχολουμαι με ατομα που δεν εχουν την ικανοτητα να κρινουν ποτε μια κουβεντα γινεται στα σοβαρα και ποτε το γυρναμε στην μαλακια. Το ποιος είναι καλύτερος στην Ευρώπη την τρέχουσα σεζόν, όχι διαχρονικά, προκύπτει από τα αποτελέσματα της Ευρωλίγκας...εκεί ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος, και ο ΠΑΟ τέταρτος. Αφου δεν καταλαβαινει κανεις πως το λεω ειστε οι καλυτεροι ολων των εποχων.Τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kill_bill2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Επειδή την ακούω συχνά-πυκνά αυτή την παρανόηση, δεν έχουμε τις 2 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, έχουμε την καλύτερη και την τέταρτη καλύτερη. Όχι γιατί αν οι διαιτητές σφύριζαν αυτά που πρέπει στον ημιτελικό δεν θα ήταν η ΤΣΣΚΑ εκεί. Και δεν ξέρω αν θα ήσασταν εσείς πρωταθλητές αν πηγαίναμε εμείς. Βάζω ένα 50% (πες 40% εσύ) να χάνατε. 3-3 οι νίκες στα μεταξύ μας φέτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Όχι γιατί αν οι διαιτητές σφύριζαν αυτά που πρέπει στον ημιτελικό δεν θα ήταν η ΤΣΣΚΑ εκεί. Και δεν ξέρω αν θα ήσασταν εσείς πρωταθλητές αν πηγαίναμε εμείς. Βάζω ένα 50% (πες 40% εσύ) να χάνατε. 3-3 οι νίκες στα μεταξύ μας φέτος. Καλα δεν λεει και κατι αυτο φιλε ,περυσι ειχα περισσοτερες νικες και πηρες τους αντιστοιχους τιτλους με μενα φετος και οπως ελεγες ησουν μακραν καλυτερη ομαδα ,ασχετα που επεσε σφαξιμο στους τελικους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fluke Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Τελικά αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι κανονικά έπρεπε τα τελευταία 15 χρόνια να το έπαιρνε στο μπάσκετ ο ΟΣΦΠ, πρωτάθλημα, κύπελο και Ευρωλίγκα, αλλά με το σφάξιμο το έπαιρνε άδικα ο ΠΑΟ. Ναι ( είπε ο γιατρός να σας λέμε ) Είσαι και 35 χρονών τρομάρα σου... ώριμοι άνθρωποι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kill_bill2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Καλα δεν λεει και κατι αυτο φιλε ,περυσι ειχα περισσοτερες νικες και πηρες τους αντιστοιχους τιτλους με μενα φετος και οπως ελεγες ησουν μακραν καλυτερη ομαδα ,ασχετα που επεσε σφαξιμο στους τελικους... Το ότι κάποιοι εντοπίσατε σφάξιμο σε διατησίες που σε γενικές γραμμές σας ευνόησαν (με αποκορύφωμα το 2ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ) ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ για τα παραμύθια για παράγκες τα προηγούμενα χρόνια Για φέτος ούτε καν το συζητάω, όποιος είδε σφάξιμο είναι να σταματήσει να βλέπει μπάσκετ. 3-3 οι νίκες τίποτα δεν λέει έχεις δίκιο. Για ένα καλάθι χάσαμε απ την ΤΣΣΚΑ και εσείς κερδίσατε με 1 πόντο. Αν είχατε την διαιτησία μας(στους ημιτελικούς) θα χάνατε και εσείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 3-3 οι νίκες τίποτα δεν λέει έχεις δίκιο. Για ένα καλάθι χάσαμε απ την ΤΣΣΚΑ και εσείς κερδίσατε με 1 πόντο. Αν είχατε την διαιτησία μας θα χάνατε και εσείς. Σου απαντησα ,σε οτι αφορα το 3-3 που λες .Στα υπολοιπα πασο ,δεν μπορω να σου πω τιποτα αυτη ειναι η γνωμη σου οκ. Για το 3-3 ομως σου απαντησα νομιζω για ποιο λογο δεν πρεπει να το θετεις σαν επιχειρημα .Το 3-3 το δικο σου φετος λεει οσο ελεγε το 4-3 το περσινο το δικο μας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 ρε παιδια στο πρωταθλημα δεν νικησαμε μεσα εξω τον βαζελο?κ χασαμε στο κυπελλο? ε? αρα 5-3 εμεις .τι 3-3 λεει? η κανω λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 ρε παιδια στο πρωταθλημα δεν νικησαμε μεσα εξω τον βαζελο?κ χασαμε στο κυπελλο? ε? αρα 5-3 εμεις .τι 3-3 λεει? η κανω λαθος? Λάθος κάνεις. Χάσαμε με 4 στο ΟΑΚΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 οκ με μπερδεψε ο Αμπντουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις