Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επίθεση σε Διαμαντίδη, «Ζοτς»

Η συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού διακόπηκε, αφού φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπήκαν μέσα και πέταξαν αντικείμενα στον Διαμαντίδη και τον Ομπράντοβιτς.

Οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλούσαν στη συνέντευξη Τύπου, τελικά όμως η βία μίλησε για ακόμη μία φορά. Οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στην αίθουσα και πέταξαν αντικείμενα στον Δημήτρη Διαμαντίδη, μεταξύ αυτών και μία καρέκλα στην τζαμαρία με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού να αποχωρούν.

http://www.gazzetta.gr/a1-andron-agonistiki/article/294909-epithesi-se-diamantidi-%C2%ABzots%C2%BB

Eπισης λεει παιρνατε απο μια καρεκλα του γηπεδου στον ωμο ο καθενας και φωναζαν απτα μεγαφωνα "οι καρεκλες δεν ειναι τροπαιο αφηστε τις κατω" :mrgreen: Α και κλεψατε και το κινητο του κομισαριου κατα την εισβολη στο παρκε :mrgreen:

Πεσανε και καμποσες αλλες παρατηρησεις στο φυλλο αγωνος.

Mαργαριτα για σενα τα λεω, που σου σηκωνεται η τριχα με τετοια πραματα :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτός που πέταξε την καρέκλα είπαν οτι είναι ο πορτιέρης του Βίλα Μερσέντες, γνωστή φάτσα της νύχτας. Αν και όταν είδα μέσα κάτι Τσουκαλάδες κτλ, ήξερα οτι θα έχουμε τέτοια.

Αυτός που πέταξε την καρέκλα είπαν οτι είναι ο πορτιέρης του Βίλα Μερσέντες, γνωστή φάτσα της νύχτας. Αν και όταν είδα μέσα κάτι Τσουκαλάδες κτλ, ήξερα οτι θα έχουμε τέτοια.

Εχεις δει εσυ ποτε τον Τσουκαλα να δημιουργει επεισοδιο ?Να πεταει μπουκαλια ,καρεκλες κτλ ?

Το ζώο που πέταξε την κροτίδα στη δεύτερη βολή του Μπάζου, αν το είχα στα χέρια μου θα το έπνιγα

Sent from my iPhone using Insomnia

Εχεις δει εσυ ποτε τον Τσουκαλα να δημιουργει επεισοδιο ?Να πεταει μπουκαλια ' date='καρεκλες κτλ ?[/quote']

Τον είδα εγώ στον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ, να σβερκώνει έναν άμοιρο, επειδή τόλμησε να φωνάξει στα ζώα της 7 να μην πετάνε κροτίδες.

Εδω μιλαμε οτι φτασαμε στο 2012 και υπαρχουν ακομα ανθρωποι που βλεπουν ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ οτι κανουν κακο στην ομαδα τους και συνεχιζουν να χρησιμοποιουν λειζερ, χωρις να τρωνε ξυλο απτους γυρω γυρω.

Με τις κροτιδες και τις ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ τιμωριες θα ασχοληθουν?

Ο αλλος σουταρει βολη, αυτος με το λειζερ ξερει οτι αν την χασει θα του την ξαναδωσουν να τη σουταρει. Και την χανει, του την ξαναδινουν και την βαζει.

Οσο για τον Τσουκαλα δεν χρειαζεται να τον δει καποιος να κανει επεισοδια, ουτε φαντασια θελει. Αφου το λεει και μονος του στις εκπομπες του οτι ειναι τραμπουκος και μαμαει τον εναν, δερνει τον αλλον κλπ. Χωρια οτι απο ατομο που αναβει φωτοβολιδα μεσα στο στουντιο on camera και τις μισες εκπομπες τις κανει σουρωμενος ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας να πιστεψω οτι στο γηπεδο ειναι κοσμιος.

Ρε midi δυστυχώς μονο εμείς τα ζώα οι Ολυμπιακοί κάνουμε βανδαλισμούς.Εσείς αυθεντικές παρθένε.ς

Να σε ρωτήσω όμως για τις ομορφιές που κάνουν οι πλούσιοι οι κοντοί θα πούμε τίποτα?

Δεν έχω διαβάσει τίποτε στις προηγούμενες σελίδες.

Μπράβο στην ομάδα που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έκανε κάτι που θα έπρεπε να το έχει πετύχει εδώ και μερικά χρόνια.

Το γεγονός οτι πήρε πρωταθλημα από τον ΔΥΝΑΤΟ Παναθηναικό, δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στον νικητή.

Βασικά δεν πίστεψα σε καμία περίπτωση οτι θα το χάσουμε φετος.

Ηταν η χρονιά του Ολυμπιακού. Και στο ποδοσφαιρο και στο μπάσκετ..

Απλά χαρούμενος που νικήσαμε καθαρά, χωρίς δικαιολογίες..

Νομίζω αρχίζει νέα εποχή και στο μπάσκετ.

Τον είδα εγώ στον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ, να σβερκώνει έναν άμοιρο, επειδή τόλμησε να φωνάξει στα ζώα της 7 να μην πετάνε κροτίδες.

αν λεμε τον ιδιο...εναν που καθοταν παραδιπλα του, δεν τον σβερκωσε γι αυτο. ηταν βαζελος και πανηγυρισε καρφωμα του μπατιστ. εγω μονο αυτο ειδα να μπλεκεται ο τσουκαλας στους 3 αγωνες..αν εγινε κατι αλλο που δεν το πηρα πρεφα με καποιον αλλον πασο.

Καλα δεν εννοω αυτο αλλο ειπα εγω ...Γιατι εγω ξερω στο Καραισκακης αναγκαζει πολλους στο πεταλο να μην πετανε μαλακιες και προκαλουν τιμωρια στην ομαδα ,εκτος απο αυτο εννοω οτι δεν τον εχω δει τουλαχιστον σε κοινη θεα να δημιουργει επεισοδιο σε αποστολη αντιπαλης ομαδας ,να χοροστατει σε επεισοδια ριψης αντικειμενων ή οπως σημερα στην αιθουσα τυπου.Τωρα για κροτιδες,καπνογονα οκ δεν ειπαμε οτι ειναι αγιος για Θυρα 7 μιλαμε ...Στο λεω γιατι δεν μου αρεσει η λογικη οτι επειδη ξερουμε καποιον με ονομα και επωνυμο λογω του οτι εκανε εκπομπες της θυρας 7 και ειναι γνωστος να λεμε οτι να ο Τσουκαλας κανει επεισοδια οταν καποιοι αλλοι τα προκαλουν .Δεν ειναι ολη η 7 ο Τσουκαλας ...Τωρα οκ οτι εχει πεταξει ,εχει βρισει και ο Πρετεντερης εχει πεταξει και εχει βρισει ...Υπαρχουν θελω να πω απο τον Τσουκαλα χουλιγκανς της γραβατας κιολας πολυ χειροτεροι μπορω να σου βγαζω εδω λινκ με γνωστους που πετανε "κροτιδες" παρα πολλους ...

αν λεμε τον ιδιο...εναν που καθοταν παραδιπλα του, δεν τον σβερκωσε γι αυτο. ηταν βαζελος και πανηγυρισε καρφωμα του μπατιστ. εγω μονο αυτο ειδα να μπλεκεται ο τσουκαλας στους 3 αγωνες..αν εγινε κατι αλλο που δεν το πηρα πρεφα με καποιον αλλον πασο.

Τον ίδιο λέμε, αλλά πόσο λογικό το βρίσκεις το σενάριο που αναφέρεις; Εγώ λίγο τραβηγμένο.

Επισης απο προσωπικη εμπειρια με γνωστο μου στην Θυρα 7 ειχε τσακωθει και δεν πηγαινε λογω του οτι στο μετρο ο φιλος του γυρισε και πεταξε τα χαρτακια αυτα και γεμισε ο σταθμος και τον σβερκωσε ο Τσουκαλας και αυτος παρεξηγηθηκε .Θελω να σου πω δηλαδη ...Οσο καιρο βλεπω μπαλα δεν τον εχει παρει το ματι μου να δημιουργει προβληματα ισα ισα το αντιθετο .Τωρα για το καπνογονο που καθετε και λεει ο αλλος ο "¨αντικειμενικος" που αναψε στην εκπομπη ενταξει ας του πει καποιος να κοιταξει τον προεδρο του τον καφρο που οσο μποι του λειπει τοση γλωσσα εχει ...Μιλαει τωρα οπαδος ομαδας που ο προεδρος της κατεβαινε με το πιστολι στο γηπεδο ,ελεος δηλαδη ...

Άλλο έναν παικταρά που θα ήθελα στην ομάδα μας είναι και τον Φουρτούνη.

Πιστεύω θα ήταν μια καλή περίπτωση για την ομάδα μας.

Όχι μονο να ανανεώνουμε τα γερόντια.

:-D :-D :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Α και να μη ξεχάσω. Μπράβο και στον Σπανούλη που έκανε τη μεγάλη εμφάνιση που μας χρώσταγε εναντίον του Παναθηναϊκού.

Επίσης εκπληκτικό που πήραμε αυτο το παιχνίδι με τον Λάζο να κάθεται τόσο μεγάλη διάρκεια μέσα. Μεγάλη αξία να παίζουν με 6 και εμεις με 4!!!Και αυτός να μην ειναι ο διαιτητής :-P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...