Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν πειραζει πιες εσυ την σοδα σου να χωνεψεις τωρα και οταν μαθεις εσυ απο μπασκετ ελα να μας ξαναπεις ...

Τετοια διαιτησια υπερ του παναθηναικου μεσα στο ΣΕΦ δεν εχω ξαναδει ουτε στις εποχες που μεσουρανουσανε οι κοντοι ...Πραγματικα οι ιδιοι διαιτητες εκαναν ρεζιλι τον εξασφυριχτρο με ανυπαρκτα φαουλ και προσπαθωντας να τον βαλουν στο παιχνιδι .Ειδικα η φαση που δινουν 5-6 ουτε εγω θυμαμαι φαουλ πρεπει να γραφτει στην ιστορια .Ουτε ομως με την διαιτησια ,οπως ειχα προβλεψει δεν θα ειναι ικανος ο παναθηναικος να μας κερδισει .

Και εσυ μια απο τα ιδια. Πρεπει πρωτα να μαθεις μπασκετ και τους κανονισμους και 2ον να βγαλεις τα κοκκινα γυαλια γιατι φορωντας τα αυτα, σοβαρη συζητηση μαζι σου δεν μπορει να κανει κανείς.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τεραστια ομαδα ο μπασκετικος ολυμπιακος. Ομαδα μ ολη τη σημασια της λεξης που παιζει κοντρα σ ολα. Το χα πει, απ αυτπ το σεφ δε περναει κανεις και αν και σημερα πηγαν να τιναξουν το ματς, δε τους περασε.

Ενα μεγαλο ευχαριστω στους προεδρους μας, που ειναι απο τους καλυτερους παραγοντες που εχει δει ο ελληνικος αθλητισμος.

Συγχαρητηρια στον Δασκαλο των παγκων, τον μεγαλο Ντουσαν Ιβκοβιτς

Μπραβο σ ολους τους παιχτες μας, και κυριως στον ΑΡΧΗΓΟ μας που τους τελειωσε.

Το μελλον ανηκει σ αυτα τα παιδια.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!! Η ομαδα με ηγετη στον Σπανουλη και σωστα δομημενο ροστερ, απεδειξε πως τιποτα δεν ειναι απιθανο!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!

Υ.Γ.1 Δε θελω να μιζεριασω μερα που ειναι, αλλα η παρουσια του Τσουκαλα με χαλασε απιστευτα. Δε χρειαζεται τετοιος υποκοσμος να κυκλοφορει στα μπασκετικα γηπεδα.

Y.Γ.2 Ο σπανουλης πηγε σε νεα ομαδα, πηρε ευρωπαικο μετα απο 15 χρονια και πρωταθλημα με τα απο 15, με συμπαικτες "εφηβους". Οποιος θεωρει πως δεν ειναι ηγετης, ΠΗΡΕ τις απαντησεις του..

Και εσυ μια απο τα ιδια. Πρεπει πρωτα να μαθεις μπασκετ και τους κανονισμους και 2ον να βγαλεις τα κοκκινα γυαλια γιατι φορωντας τα αυτα, σοβαρη συζητηση μαζι σου δεν μπορει να κανει κανείς.....

Απο σενα τους κανονισμους τους ξερω καλυτερα νομιζω ,και τουλαχιστον εγω δεν το παιζω αντικειμενικος οπως εσυ αλλα προσπαθω να μιλαω αντικειμενικα .Εσυ απο την αλλη το παιζεις αντικειμενικος ,εσυ και αλλος ενας εδω αλλα δεν πειραζει ... :rolleyes: Καποια πραγματα που λες ομως εε βγαζουν ματια και για αυτο σου απανταω ,αλλα σοβαρη συζητηση ετσι και αλλιως εδω σε οπαδικο forum και με παναθηναικους δεν επιζητω so... :rolleyes: .Επισης μην μπερδευεις την σοβαροφανεια με την σοβαροτητα και εσυ με αυτο που ειπες στον αλλο σοβαρος δεν εισαι σε οτι εχει να κανει με γνωσεις μπασκετ...Παρε ενα +1 και απο μενα ...

Απο σενα τους κανονισμους τους ξερω καλυτερα νομιζω ,

Σε καμια περιπτωση δεν τους ξερεις καλυτερα απο εμενα. Και φανηκε οταν ειπες αυτα που ειπες στο προηγουμενο quote που εκανα.

και τουλαχιστον εγω δεν το παιζω αντικειμενικος οπως εσυ αλλα προσπαθω να μιλαω αντικειμενικα

Μα δεν γινεται να το παιζεις αντικειμενικος σε παιχνιδι Ολυμπιακου-Παναθηναικου, ενω εισαι Ολυμπιακος με παρωπιδες.

Εγω απο την αλλη δεν ειμαι καμια ομαδα, ουτε καιγομουν ουτε καν με ενοιαζε να το παρει η μια ή η αλλη ομαδα οποτε εξ ορισμου ειμαι αντικειμενικος.

Καποια πραγματα που λες ομως εε βγαζουν ματια και για αυτο σου απανταω ,

Σε αυτο το φορουμ εχω "κατηγορηθει" στο τοπικ του Παναθηναικου καμια 20ρια φορες οτι ειμαι Ολυμπιακος, ενω στο τοπικ του Ολυμπιακου αλλες τοσες οτι ειμαι Παναθηναικος.

Ετσι παει. ΕΙΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ(απο οπαδισμο)! Και οταν καποιος δεν παει με τα νερα σας να πει το μαυρο οτι ειναι ασπρο, τοτε ΑΜΕΣΩΣ γινεται Ολυμπιακος ή Παναθηναικος αντιστοιχα.

Πχ στο αντιστοιχο τοπικ του Παναθηναικου, πριν λιγο εγραψα ενα ποστ οπου υπερασπιζομαι τον Ολυμπιακο(βασικα υπερασπιζομαι την λογικη) και οτι το μελλον του ανηκει. Πιθανοτατα οποιος πορωμενος το διαβασει θα αντιδρασει οπως εσυ και θα με δει σαν κοκκινο πανι. Ως Ολυμπιακο δηλαδη.

Δεν εχει τελειωμο αυτη η αρρωστια σας.... :-(

Κάτι παραπάνω από χαρούμενος έδειχνε ο Βασίλης Σπανούλης μετά το τέλος του πέμπτου τελικού.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε περήφανος που ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιακού και παράλληλα αποθέωσε τον Ντούσαν Ιβκοβιτς, λέγοντας ότι μόνο ο Ντούντα μπορούσε πετύχει τόσα πολλά με ένα περιορισμένο μπάτζετ σαν το φετινό.

«Ολοκληρώνεται μία εξαιρετική χρονιά για την ομάδα. Μεγάλωσε αυτή η ομάδα σε χρόνο ρεκόρ. Χτίσαμε μία ομάδα από την αρχή, ο κόουτς και οι πρόεδροι, πιστέψαμε σε αυτήν. Όλα αυτά έχουν γίνει μέσα από πολλή δουλειά… Μέσα από δύσκολες βραδιές. Αυτή η ομάδα έπαιζε τελικούς όλη την χρονιά, με την πλάτη στον τοίχο συνεχώς και αυτό μας έχτισε χαρακτήρα. Δεν θυμάμαι ομάδα με τέτοια βελτίωση μέσα σε μία σεζόν», τόνισε αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Είμαστε πολύ τυχεροί που είχαμε τον κόουτς μαζί μας. Καλώς ή κακώς οι χαρές είναι λιγότερες από τις λύπες σε αυτήν την δουλειά και πρέπει να τις ευχαριστηθούμε. Να είμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα. Είμαι περήφανος που έπαιξα με αυτούς τους συμπαίκτες και τους προπονητές... Αυτή να είναι η αρχή για να πάρουμε και άλλες κούπες».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην εικόνα που είχε η ομάδα στην αρχή και την αντιμετώπιση, λέγοντας: «Πολλοί δεν μας υπολόγιζαν ούτε για το top16… Δεν ξέρω ομάδα που με τέτοιες μειώσεις και με δημιουργία ομάδας από το μηδέν, να έχει κάνει κάτι ανάλογο. Τώρα είναι η στιγμή να στηρίξουμε αυτή την ομάδα. Χτίσαμε αυτήν την ομάδα και αυτός ο κορμός πρέπει να μείνει στην ομάδα και το τεχνικό τιμ για να έρθουν και άλλες επιτυχίες. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε δίπλα μας τον κόουτς. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος που μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα με τέτοιο μπάτζετ. Δουλέψουμε σκληρά από την αρχή… Τον ακούσαμε και είμαι πολύ περήφανος».

Ερωτηθείς για το πού αφιερώνει το τρόπαιο, είπε: «Στην οικογένειά μου. Έχω μία ισορροπημένη ζωή και αυτό είναι σημαντικό. Στην μάνα μου και τον αδερφό μου που με κρατάνε στην γη, στον κ. Ίβκοβιτς, την διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο μας. Πρέπει να χτίσουμε σε αυτόν τον κορμό. Πιστεύω ότι για να έρθουν επιτυχίες πρέπει να έχουμε έναν σταθερό κορμό».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την δύσκολη μετάβαση από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, απάντησε: «Δύσκολο ήταν για σας που κάνετε κριτική. Για μένα ήταν εύκολα γιατί ήταν μία συνειδητοποιημένη επιλογή. Εγώ είμαι χαρούμενος δύο χρόνια και απολαμβάνω το μπάσκετ. Οι ήττες πολλές φορές είναι πιο σημαντικές από τις νίκες και από τους τίτλους και σε μαθαίνουν πράγματα. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος της ομάδας αυτής».

Σε καμια περιπτωση δεν τους ξερεις καλυτερα απο εμενα. Και φανηκε οταν ειπες αυτα που ειπες στο προηγουμενο quote που εκανα.

Μα δεν γινεται να το παιζεις αντικειμενικος σε παιχνιδι Ολυμπιακου-Παναθηναικου, ενω εισαι Ολυμπιακος με παρωπιδες.

Εγω απο την αλλη δεν ειμαι καμια ομαδα, ουτε καιγομουν ουτε καν με ενοιαζε να το παρει η μια ή η αλλη ομαδα οποτε εξ ορισμου ειμαι αντικειμενικος.

Σε αυτο το φορουμ εχω "κατηγορηθει" στο τοπικ του Παναθηναικου καμια 20ρια φορες οτι ειμαι Ολυμπιακος, ενω στο τοπικ του Ολυμπιακου αλλες τοσες οτι ειμαι Παναθηναικος.

Ετσι παει. ΕΙΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ(απο οπαδισμο)! Και οταν καποιος δεν παει με τα νερα σας να πει το μαυρο οτι ειναι ασπρο, τοτε ΑΜΕΣΩΣ γινεται Ολυμπιακος ή Παναθηναικος αντιστοιχα.

Πχ στο αντιστοιχο τοπικ του Παναθηναικου, πριν λιγο εγραψα ενα ποστ οπου υπερασπιζομαι τον Ολυμπιακο(βασικα υπερασπιζομαι την λογικη) και οτι το μελλον του ανηκει. Πιθανοτατα οποιος πορωμενος το διαβασει θα αντιδρασει οπως εσυ και θα με δει σαν κοκκινο πανι. Ως Ολυμπιακο δηλαδη.

Δεν εχει τελειωμο αυτη η αρρωστια σας.... :-(

Μα σου ξαναλεω δεν το παιζω αντικειμενικος ,απλα προσπαθω να μιλαω αντικειμενικα .Αντικειμενικος το παιζεις εσυ και φαινεται απο αυτα που γραφεις ενω δεν εισαι ...Αυτο που ειπες για τα 5 φαουλ στον αλλο και τους κανονισμους ειναι μια προφανεστατη ενδειξη οτι δεν ξερεις εσυ ο ιδιος απο κανονισμους .Ουτε με το να λες τον αλλο αρρωστο οπαδο ,που δικιο εχεις, σε καθιστα αυτοματα εσενα σοβαρο ή σωστο σε αυτα που λες a priori .Aυτο εσυ εχεις παρεξηγησει οπως την αλλη φορα που ξαναμιλησαμε και δεν ηξερες τι θεση επαιζε ο Κουκοτς ...

Aυτο εσυ εχεις παρεξηγησει οπως την αλλη φορα που ξαναμιλησαμε και δεν ηξερες τι θεση επαιζε ο Κουκοτς ...

Μαλλον τα εχεις χασει! Ή τελοσπαντων κάνεις λαθος.

Ποτέ δεν μιλησαμε μαζι και δεν μιλησα εδω για το τι θεση παιζει ο Κουκοτς. Ή με μπερδευεις με αλλον ή τα εχεις χασει τελειως....

BTW το να μην ξερω εγω τι θεση επαιζε ο Κουκοτς που τον εχω παρακολουθησει(οπως και τους περισσοτερους στο παγκοσμιο μπασκετ απο το ~81 και μετα) στενα σε ολη την πορεια του, θα ηταν ανω ποταμων....

Μαλλον τα εχεις χασει! Ή τελοσπαντων κάνεις λαθος.

Ποτέ δεν μιλησαμε μαζι και δεν μιλησα εδω για το τι θεση παιζει ο Κουκοτς. Ή με μπερδευεις με αλλον ή τα εχεις χασει τελειως....

BTW το να μην ξερω εγω τι θεση επαιζε ο Κουκοτς που τον εχω παρακολουθησει(οπως και τους περισσοτερους στο παγκοσμιο μπασκετ απο το ~81 και μετα) στενα σε ολη την πορεια του, θα ηταν ανω ποταμων....

mea culpa ....οντως δεν ησουν εσυ sorry για το λαθος ...

Εντάξει μην τρελαθούμε κιόλας.Μεγάλη νίκη επί παο αλλα με τόσες κηδείες που μας έκανε στην καλαθοσφαίριση θέλουμε πολύ δουλειά για να φέρουμε ισα ... την βάρκα.

Κυπελλο+πρωταθλημα στην μπαλα!

Ευρωπαικο+πρωταθλημα στο μπασκετ!

Τι αλλο να ζητησουμε απτην Θρυλαρα μας!!!

Προπονητή στην μπάλα ρε γαμώτο μου.Έναν προπονητή ρeee.

Όπως πάμε θα νοσταλγούμε αν είναι δυνατόν τον λατρεία τον Ernesto.

Aσε που αρχίζω να πιστεύω ότι το κάνει επίτηδες ο Χοντρός για να με εκδικηθεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...