Alxnks Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Καλά, αν σε φέρει ο δρόμος από τα δημοσιογραφικά, πέρνα να σε κεράσω ένα καφέ (δεν σε χαλούλου ) Ψιτ..που σαι...σου πα τα κόλπα, δεν θα μου φας και τη θέση Ε! Άμα σε δω να κάθεσαι στη θέση μου έφυγες με συνοπτικές διαδικασίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ψιτ..που σαι...σου πα τα κόλπα, δεν θα μου φας και τη θέση Ε! Άμα σε δω να κάθεσαι στη θέση μου έφυγες με συνοπτικές διαδικασίες! Α, όχι με τον δικό σου τρόπο φίλε, έχω δικό μου τρόπο και μάλιστα νόμιμο. Δείχνω ταυτότητα και παίρνω θέση Δεν έφτασα 30 για να μπαίνω στη ζούλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Καλά, αν σε φέρει ο δρόμος από τα δημοσιογραφικά, πέρνα να σε κεράσω ένα καφέ (δεν σε χαλούλου ) Εμ βεβαια 30ρης παππουλης εισαι στα δημοσιογραφικα θα κατσεις :P Στο ποδοσφαιρο λεει κοιταμε τον τεχνικο της μπραγκα...τι λεει αυτος ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D_N_A Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Κολλήσαμε στους Πορτογάλλους έτσι?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Α, όχι με τον δικό σου τρόπο φίλε, έχω δικό μου τρόπο και μάλιστα νόμιμο. Δείχνω ταυτότητα και παίρνω θέση Δεν έφτασα 30 για να μπαίνω στη ζούλα Εγώ διαπιστευση δείχνω Απλά σου είπα τον γενικό τρόπο. Απλά έχε υπόψη σου το νωρίς που σου είπα, γιατι στον πρώτο τελικό δεν επέτρεψαν άνθρωποι του ολυμπιακού να μπουν επίσημοι προσκεκλημένοι του προέδρου εργαζομένων του σεφ που πήγαν λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας και τα πήρε αυτός και στον επόμενο δεν περνούσε ούτε κουνούπι σαν αντίποινα του. Στα λέω για να έχεις το νου σου, μην την πατήσεις και μείνεις εκτός. Αν πάντως δεν σε αφήσουν να μπεις, αν θες να μου πεις εκείνη την ώρα μήπως σε βάλει δικός μου του γηπέδου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εγώ διαπιστευση δείχνω Απλά σου είπα τον γενικό τρόπο. Απλά έχε υπόψη σου το νωρίς που σου είπα, γιατι στον πρώτο τελικό δεν επέτρεψαν άνθρωποι του ολυμπιακού να μπουν επίσημοι προσκεκλημένοι του προέδρου εργαζομένων του σεφ που πήγαν λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας και τα πήρε αυτός και στον επόμενο δεν περνούσε ούτε κουνούπι σαν αντίποινα του. Στα λέω για να έχεις το νου σου, μην την πατήσεις και μείνεις εκτός. Αν πάντως δεν σε αφήσουν να μπεις, αν θες να μου πεις εκείνη την ώρα μήπως σε βάλει δικός μου του γηπέδου. Στείλε τηλέφωνο σε pm. Διαπιστεύσεις για το παιχνίδι δεν έχουν βγει απ' όσο γνωρίζω, σωστά? Γενικά, δεν μπορώ να έρθω νωρίς, γιατί δουλεύω. Δηλαδή, γύρω στις 6 θα είμαι ΣΕΦ για να καταλάβεις. Στείλε, να βρεθούμε αν είναι. Εμ βεβαια 30ρης παππουλης εισαι στα δημοσιογραφικα θα κατσεις :P Πολύ θα ήθελες να κάτσεις κάποτε στα δημοσιογραφικά Και μιας και μιλάμε για παππούδες, τσου ρε, που ήσουν ταβλιασμένη τόσες μέρες. Ρευματικά είχες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Καλά, αν σε φέρει ο δρόμος από τα δημοσιογραφικά, πέρνα να σε κεράσω ένα καφέ (δεν σε χαλούλου ) Και απορουσα για τα τοσα κοινα των ποστ, με τα αρθρα του Πρωταθλητη, για τη χρηση του "Πρωτου Θεματος" ως πηγη των αποψεων κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 αχαχαχχα να για να θες να μου την πεις Και απορουσα για τα τοσα κοινα των ποστ, με τα αρθρα του Πρωταθλητη, για τη χρηση του "Πρωτου Θεματος" ως πηγη των αποψεων κλπ κλπ :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Έλα ρε τώρα, μην τσιμπάς με βάζελους που χρησιμοποιούν για πηγή τη φαντασία τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 http://www.sport-fm.gr/article/556574 «Ευπρόσδεκτος ο κ. Δ. Γιαννακόπουλος» Πρόσκληση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πάει στο ΣΕΦ, συνοδεύοντας την αποστολή του Παναθηναϊκού και να παρακολουθήσει τον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Α1, απηύθυνε -μέσω ανακοίνωσης- η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ευπρόσδεκτος στο Σ.Ε.Φ για να παρακολουθήσει τον αυριανό 5ο τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Άλλωστε το θέμα αυτό συζητήθηκε εκτενώς, στη σημερινή έκτακτη σύσκεψη στη Γ.Α.Δ.Α για τα μέτρα ασφαλείας και την ομαλή διεξαγωγή του Τελικού του Πρωταθλήματος 2012. Εκ της διοικήσεως του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ». (το bold δικο μου, τα κεφαλαια ειναι της ανακοινωσης) τους τρολλαρουν αγρια ετσι; χαχαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 ...μετά από αυτό, σπάσε πλάκα να σκάσει ο Γιαννακό με μπλουζάκι "6" στο ΣΕΦ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μόνο μη φύγει με σορτσάκι 3 (το bold δικο μου, τα κεφαλαια ειναι της ανακοινωσης) τους τρολλαρουν αγρια ετσι; χαχαχα! Στείλε ρε το τηλέφωνο σου και σταμάτα να πουλάς ύφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Aυτο δεν το ξερω, ουτε εσυ το ξερεις. Γεγονος οτι τελικα πηρε την σωστη αποφαση. Η απαντηση αφορουσε αυτο που ειπες το "το εδωσε για 3ποντο, μια χαρα μας σφυριξε" που δεν συνεβη ποτε, ειδικα το "σφυριξε". Αν εννοοουσες οτι αρχικα ειχε αυτη τη γνωμη αλλα τελικως δεν το σφυριξε ετσι, τοτε το ειπες λαθος (και δημιουργεις και λαθος εντυπωσεις στους διαφορους που τετοια εποχη θυμηθηκαν οτι εχει μπασκετακι και παριστανουν τους Συριγους χωρις να εχουν δει πανω απο 3-4 αγωνες εφετος). Κριμα απτο Θεο να τους βαζεις να παπαγαλιζουν ανακριβειες και να εκτιθενται... Υποψιν οτι δεν μιλαμε για τιποτα το πρωτοφανες το να αλλαζει το διαιτητικο τριο ή ενας διαιτητης μονος του μια αποφαση. Οποτε δεν καταλαβαινω προς τι η "διμαρτυρια". Και νταξει εσυ ξερεις 5 πραματα για το μπασκετ, αλλα αντε εξηγα στον ποδοσφαιρακια που ντυθηκε Συριγος για 15 μερες οτι ο διαιτητης μπορει να αλλαξει αποφαση στο μπασκετ... Τι λες? Εδωσε 3ποντο και πηρε το σφυριγμα πανω του ο διαιτητης της βασικης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Ο Ζάκης Τράκης δεν είναι αυτός που είχε ποντάρει 15. εκ € για την ήττα της ομάδας του το 2008; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Ποιός ειναι αυτός ο Άβρααμ Γκραντ που μιλάμε για προπονητή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις