Chris_85 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Για να μην υπαρχει πολεμικο κλιμα, ας κανει το ΣΔΟΕ μια εφοδο σε οτι λογαριασμο εχουν οι διαιτητες ποδοσφαιρου-μπασκετ στην Ελλαδα, ας καθαιρεθει ολη η ΚΕΔ και ας γινει η διαιτησια επαγγελματικη και οχι μεσο για να πλουτιζουν καποιοι. Οταν σπερνεις ανεμους, θεριζεις θυελλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Στο 4ο δεκάλεπτο λέω σήμερα. Για μένα κερδίσαμε άνετα. Εσύ τι είδες; Εγω παλι ειδα οτι περιπατο ,οπως ειπες ,δεν εκανες.Τωρα αν παλι εσυ ειδες περιπατο οκ . 2.40 πριν την ληξη νικαγες 74-73 και εκανες περιπατο ? Για αυτο σου λεω αλλο ματς εβλεπες ή δεν εβλεπες καθολου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 http://www.eurohoops.net/el/2012/05/one-on-one-el/5574 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Το μάτς χάθηκε στην τεχνική ποινή του Ίβκοβιτς που έβγαλε τους παίκτες μας εκτός ρυθμού, και χάρισε στον αντίπαλο 5 εύκολους πόντους. Όλα τα υπόλοιπα είναι για οπαδική κατανάλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Το μάτς χάθηκε στην τεχνική ποινή του Ίβκοβιτς που έβγαλε τους παίκτες μας εκτός ρυθμού, και χάρισε στον αντίπαλο 5 εύκολους πόντους. Όλα τα υπόλοιπα είναι για οπαδική κατανάλωση. Στου Ντορσει την τεχνικη ποινη χαθηκε ,οχι στου Ιβκοβιτς .Στον Ιβκοβιτς εγινε στην αρχη δεν μπορεις να πεις οτι επηρεασε την εξελιξη του ματς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ο Τρακης λεει με την αποστολη του παο στο σεφ..τι γινεται θα χουμε τραμπουκισμους, πως το βλεπετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ο Τρακης λεει με την αποστολη του παο στο σεφ..τι γινεται θα χουμε τραμπουκισμους, πως το βλεπετε? Να μην τσιμπήσουμε στις προκλήσεις το βλέπω εγώ και όλα θα πάνε καλά. Μαργαρίτα, πρέπει να μου βρεις εισιτήριο. Στήθηκα 2 ώρες σαν τον μλκα στο ΣΕΦ μέσα στο λιοπύρι και όταν έφτασα 20 άτομα πριν το γκισέ, κατέβασαν ρολά, λόγω sold out. Κάνε τα κονέ σου, γιατί θα πάρω όλη την 7 και θα τους πω ότι σαλιαρίζεις με βάζελους γκόμενους και δεν θέλει πολύ να γίνει η ζημιά όπως καταλαβαίνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αχχαχαχα δε θα ρουφιανεψεις εσυ ρε, ειναι βαζελικα αυτα Το χα παθει κι εγω περυσι στο ματς με τον Παο, για καραισκακη. 2.5 ωρες ημουν εκει κι οταν ηρθε η σειρα μας ειχε μονο τα πανακριβα Ασε γιατι ειμαι αρρωστη μ αμυγδαλιτιδα και με βλεπω κι εμενα να το χανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αχχαχαχα δε θα ρουφιανεψεις εσυ ρε, ειναι βαζελικα αυτα Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες Το χα παθει κι εγω περυσι στο ματς με τον Παο, για καραισκακη. 2.5 ωρες ημουν εκει κι οταν ηρθε η σειρα μας ειχε μονο τα πανακριβα Σήμερα τελειώσαν και τα πανάκριβα (30 ευρώ) Ασε γιατι ειμαι αρρωστη μ αμυγδαλιτιδα και με βλεπω κι εμενα να το χανω Τώρα μιλάς όμορφα. Το εισιτήριό σου παρακαλώ δεσποινίς μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Να μην τσιμπήσουμε στις προκλήσεις το βλέπω εγώ και όλα θα πάνε καλά. Μαργαρίτα, πρέπει να μου βρεις εισιτήριο. Στήθηκα 2 ώρες σαν τον μλκα στο ΣΕΦ μέσα στο λιοπύρι και όταν έφτασα 20 άτομα πριν το γκισέ, κατέβασαν ρολά, λόγω sold out. Κάνε τα κονέ σου, γιατί θα πάρω όλη την 7 και θα τους πω ότι σαλιαρίζεις με βάζελους γκόμενους και δεν θέλει πολύ να γίνει η ζημιά όπως καταλαβαίνεις Αχχαχαχα δε θα ρουφιανεψεις εσυ ρε, ειναι βαζελικα αυτα Το χα παθει κι εγω περυσι στο ματς με τον Παο, για καραισκακη. 2.5 ωρες ημουν εκει κι οταν ηρθε η σειρα μας ειχε μονο τα πανακριβα Ασε γιατι ειμαι αρρωστη μ αμυγδαλιτιδα και με βλεπω κι εμενα να το χανω Παιδάκια...μαντέψτε ποιος θα ειναι πάλι μέσα όπως και δηποτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Να μου βρεις ένα εισιτήριο όπως και δήποτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Να μου βρεις ένα εισιτήριο όπως και δήποτε! λολ! λεπτομεριες ειναι αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 λολ! λεπτομεριες ειναι αυτα Ου ρε τζαμπάδες όλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ου ρε τζαμπάδες όλοι χαχαχαχα και με γαματες κεντρικες vip θεσεις σε παρακαλω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ωραία, βρήκα πως θα μπω. Τί ώρα ραντεβού και που? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις