Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωραία..το Σάββατο στο σπίτι μας! Ήμουν στο 14% που είχε ψηφίσει στην ψηφοφορία στο site του γαυρου ότι θέλω να πάει στο σεφ και να το πάρουμε εκεί!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aπο τα 16 δεκαλεπτα που εχουν παιχτει μεχρι τωρα η ομαδα του ΠΑΟ εχει κυριαρχησει στα εξης 3, 2 στον δευτερο αγωνα και το τεταρτο δεκαλεπτο σημερα. Πως γινεται να παρει πρωταθλημα? Μονο αν οι 2 τεχνικες ποινες σε εναν αγωνα γινουν 3 στο επομενο παιχνιδι...

δυσκολο το ματς το σαββατο..πολυ δυσκολο..σε ενα ματς ολα μπορουν να γινουν!επρεπε να το τελειωσουν σημερα..

αλλα οτι και να γινει το σαββατο μονο αγαπη,σεβασμος και περηφανια για αυτη την ομαδα που εχει ολο το μελλον μπροστα της!

Πωωω!!Δεν βαριούνται ρε πούστη μου να ξαναπαίζουν το Σάββατο? Λογικα πάμε για εύκολη νίκη αλλα όπως και να έχει, ποτέ δεν ξερεις!

Τα λέμε ΣΕΦ.

Στο ΣΕΦ αν ανοίξει ο ρυθμός δεν χάνεται αυτό το πρωτάθλημα. Το φάουλ του Χαϊνς και η είσοδος του Παπαδόπουλου, η τεχνική ποινή του Ντούντα που έδωσε 5 τσάμπα πόντους στον ΠΑΟ, και η τεχνική ποινή του Ντόρσευ (σπρώχνει τον διαιτητή) έκριναν το παιχνίδι.

Πωωω!!Δεν βαριούνται ρε πούστη μου να ξαναπαίζουν το Σάββατο? Λογικα πάμε για εύκολη νίκη αλλα όπως και να έχει, ποτέ δεν ξερεις!

Τα λέμε ΣΕΦ.

ευκολη νικη σε τετοια ματς δν υπαρχει..

αλλα οτι και να γινει το σαββατο μονο αγαπη,σεβασμος και περηφανια

Φιλαράκι άμα χάσεις το Σάββατο, τρώς φάπα που σε πάει 10 χρόνια πίσω. Πρέπει να το πάρεις απο τον Παναθηναικό με τους Γιαννακόπουλους και τον Ομπράντοβιτς μέσα. Αν περιμένεις να φύγουν αυτοί για να πάρεις πρωτάθλημα, τότε δεν είσαι για τίποτα.

ευκολη νικη σε τετοια ματς δν υπαρχει..

50275_66909433081_1786806_n.jpg

Δεν το χανουμε πιστευω, βαζεις Φασουλα και Μαρινακη στις καρεκλες και καταμεστο ΣΕΦ, να δουμε τι διαιτητες θα ορισουν, επαιξαν το χαρτι του Σχοινα σημερα, ρε μπας και κατεβασουν το Βασιλακοπουλο στα 80 με καροτσακι να διαιτητευσει?

Φιλαράκι άμα χάσεις το Σάββατο, τρώς φάπα που σε πάει 10 χρόνια πίσω. Πρέπει να το πάρεις απο τον Παναθηναικό με τους Γιαννακόπουλους και τον Ομπράντοβιτς μέσα. Αν περιμένεις να φύγουν αυτοί για να πάρεις πρωτάθλημα, τότε δεν είσαι για τίποτα.

50275_66909433081_1786806_n.jpg

υπαρχουν και εξαιρεσεις!!!πουθενα δεν σε παει!!!εχεις ολη την ελιτ του μπασκετ(σε 5-6 χρονια)..αμα τους κρατησεις δεν εχεις να φοβασαι τιποτα..

υπαρχουν και εξαιρεσεις!!!πουθενα δεν σε παει!!!εχεις ολη την ελιτ του μπασκετ(σε 5-6 χρονια)..αμα τους κρατησεις δεν εχεις να φοβασαι τιποτα..

Ακριβως. Εχεις παρει ολους τους φερελπιδες Ελληνες παιχτες, οποτε δεν εχει μεινει να παρουν κατι. Και αν μειωσουν και το budget 50% οπως λεγεται τι ξενο παιχτη να παρουν? Προβλεπω να ανασυρουν απο τη ναφθαλινη Bodiroga kai Rebraca

Εγω αντε να πω οτι σημερα κερδισε δικαια ο παναθηναικος .Αυτο ομως με την φανελα του Ντορσευ ακομα γελαω,μεχρι και στο ποδοσφαιρο σφυριζεται φαουλ... :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...