Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ουουου ψεύτης. Ποτέ δεν ζήτησε ορισμό ο Ολυμπιακός, κλήρωση ζήτησε.

ψευδεσαι/διαστρεβλωνεις ασυστολα ρε! :P

Το "μικρε" δεν ηταν ηλικιακη αναφορα. Ειναι απλα μια ομορφη απαντηση στα ψευδη σου και στο οτι μου βαζεις λογια.

Κατα τ'αλλα θα περιμενουμε για πολυ (για ακομα μια φορα) να επιβεβαιωσεις τα παραπανω ψεματα που ειπες :mrgreen:

Τα λεμε!

σε/με προλαβε αλλος mister..απαντα καταρχας πανω σε εκεινο και τα λεμε :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οσοι με γνωρίζουν πολλά χρόνια, μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι δεν ασχολούμαι, ούτε κάνω πολιτική. Αγαπάω την Ελλάδα και τους Έλληνες, αλλά την ίδια στιγμή γνωρίζω και από πού κατάγομαι. Αυτό δεν αλλάζει. Μέσα σε μια ομάδα, όμως, και ειδικά μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι λογικό να κάνεις και πλάκες. Και αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στα αποδυτήρια του Σινάν Ερντέμ και αναρτήθηκε στον ‘τοίχο’ του αδερφού μου στο ‘Facebook’.Μόνο που κανείς δεν μπήκε στη λογική να μεταφράσει τα λόγια που έγραψε ο αδερφός μου στη σελίδα του. Θα σας πω, λοιπόν, εγώ τι έγραψε: ‘Αυτοί οι δύο άνθρωποι’, εννοώντας τον Μπίλι και εμένα, ‘έχουν κάτι που ελάχιστοι άνθρωποι θα μπορούσαν να έχουν. Εχουν ο ένας τον άλλον και σέβονται ο ένας τον άλλον. Δεν μπλέκουν την πολιτική με τον αθλητισμό’.

αι αμέσως πήραν τη φωτογραφία στην Ελλάδα και άρχισαν να επιτίθενται σε μένα και στον Βασίλη. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και προ μηνών, όταν είχε γραφτεί για μένα πως είχα σχέση με μια τραγουδίστρια, που δεν γνώριζα καν. Αλλά το θέμα σταμάτησε και ευχαριστώ το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού για τη βοήθειά του.

Αυτό που με εξόργισε περισσότερο ήταν ότι κάποιοι υπονόησαν ότι ο Σπανούλης είναι προδότης. Ποιος είναι προδότης; Αυτός που έχει φέρει τόσες χαρές με τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδος; Τι τους πείραξε η φωτογραφία; Μέσα στην ευφορία της στιγμής, θα μπορούσα κι εγώ να βγω φωτογραφία με την ελληνική σημαία και στη δική μου πατρίδα να με πουν προδότη.

Γιατί είμαστε Βαλκάνιοι και μερικές φορές έχουμε χαζή νοοτροπία. Δεν σας κρύβω ότι δέχτηκα και εγώ επιθέσεις από συμπατριώτες μου, αλλά αυτό δεν με νοιάζει. Περισσότερο στενοχωρήθηκα για τον Μπίλι, γιατί εγώ ουσιαστικά τον έφερα σε δύσκολη θέση και αμέσως κατεβάσαμε τη φωτογραφία από το ‘Facebook’ για να σταματήσει όλο αυτό το κόμπλεξ"...

τα παραπανω ειπε ο αντιτς για την φωτο με τον σπανουλη!

Έτσι για την ιστορία :

Σας έχω ζητήσει ξεκάθαρα την εξαίρεση του Σχινά που είναι δηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, ναι ή όχι; Και μου λέτε τώρα ότι ο Βορεάδης που διετέλεσε αθλητής του Άρη υποστήριξε τον Παναθηναϊκό; Γιατί δεν το λέτε αυτό;" Παρά τις προτροπές του Θανάση, η ΚΕΔ δεν εξαίρεσε ποτέ τον Σχινά από αγώνες των "πρασίνων".

...έλα μαλακίες... Την "διαφημισούλα" του πάντως, την έκανε ο Πέρος...(κακώς, διότι πολύ σε βάρος της ομάδας του και του Σπανούλη την έκανε...)

(...τα περί "προδότη Σπανούλη", όντως γραφικά, από όσους τα διακίνησαν. Αλλά κι αυτός ο έρμος, θα έπρεπε να είχε τη γνώση ότι τόσους μπελάδες έχει - είναι να βάζει κι άλλους στο κεφάλι του; Λες και δεν ξέρει για τους γραφικούς...)

Kατά τη διάρκεια του τελικού της Κωνσταντινούπολης, η σουίτα που φιλοξενούσε τον επίσημο Παναθηναϊκό στα ορεινά του «Σινάν Ερντέμ» ήταν μία μικρή Μόσχα.

Δεν πανηγύριζαν μόνο ο Θανάσης και οι παρατρεχάμενοί του τα καλάθια της ΤΣΣΚΑ, αλλά και τουλάχιστον ένας Ελληνας διεθνής μπασκετμπολίστας, όπως έκαναν οι Αλβέρτης - Οικονόμου στον τελικό του 1994 στο Τελ Αβίβ.

Δεν πρόκειται όμως να γράψω το όνομά του. Καταλαβαίνω απόλυτα τη θέση του. Η σουίτα είχε πρόσωπο προς την κερκίδα, οπότε ο «πράσινος» αθλητής όφειλε να πουλήσει παναθηναϊκοφροσύνη ενώπιον των φανατικών οπαδών. Αλλιώς θα του κρεμούσαν κουδούνια, με πρωτεργάτη τον ίδιο τον εργοδότη του.

http://www.sday.gr/Articles/Nikos-Pa...-στερησης.aspx

Μπράβο ο Θανασάρας, το γλύτωσε το εγκεφαλικό τελικά μετά από το buzzer του Πρίντεζη.

Καλά ρε, έχεις 6 ευρωπαϊκά και σκυλιάζεις για να μην πάρει ο Ολυμπιακός το δεύτερο?

Τελειώσατε ανθρωπάκια. (Ο διεθνής είναι ο "γαύρος" Καϊμακόγλου. Έκατσε κι αυτός στον άξονα.)

Μπήκαν βάζελοι και την έπεσαν στα κοράκια λέει?

Α ρε αχάριστοι βάζελοι, ντροπή σας να δέρνετε τους υπαλλήλους σας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...