spacefart Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Η UEFA αποθεώνει τον Θρύλο Η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Νταμπλ, στα αφιερώματα που κάνει για τους Πρωταθλητές σε κάθε χώρα. "MVP ο Μιραλάς", έγραψαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Σχινας αυριο...να δουμε αν θα δωσει ρεσιταλ κι επισης αν θα εμφανιστει με την αγαπημενη του πρασινη φανελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Double post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Σχινας αυριο...να δουμε αν θα δωσει ρεσιταλ κι επισης αν θα εμφανιστει με την αγαπημενη του πρασινη φανελα οχι μονο σχινας...κι αναστοπουλος μαζι http://www.sport-fm.gr/article/555807 θα μπορουσαν απλα να βαλουν τον παυλο και το θαναση να σφυριξουν! υπαρχει βεβαια και σε αυτο λυση...αν κερδισουν με αυτους (αν δεν κερδισουν ουτε με αυτους ας το κλεισουν το μαγαζακι), τοτε βαζουν παυλο και θαναση να σφυριξουν στο σεφ, μπορει να τους κρατανε για καβατζα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panionios/o-eleytheropoylos-proponhths.1795137.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 οχι μονο σχινας...κι αναστοπουλος μαζι http://www.sport-fm.gr/article/555807 θα μπορουσαν απλα να βαλουν τον παυλο και το θαναση να σφυριξουν! υπαρχει βεβαια και σε αυτο λυση...αν κερδισουν με αυτους (αν δεν κερδισουν ουτε με αυτους ας το κλεισουν το μαγαζακι), τοτε βαζουν παυλο και θαναση να σφυριξουν στο σεφ, μπορει να τους κρατανε για καβατζα! Να δουμε λιγο και την αληθεια ολοκληρωμενη? Πρωτον οι εν λογω διαιτητες ΔΕΝ οριστηκαν, δεν τους "βαλανε" δηλαδη, αλλα κληρωθηκαν. Αρα μπορει οι ανθρωποι να θελαν οντως να βαλουν τους Γιαννακοπουλους οπως λες, δυστυχως ομως η διαδικασια ηταν η κληρωση. Δευτερον, σε αντιθεση με οτι συνεβη στους τρεις προηγουμενους τελικους, μια απτις 2 ομαδες πριν την κληρωση ζητησε αυτη τη φορα να εχουμε ορισμο διαιτητων χωρις κληρωση. Μαντεψε ποια. Τριτον, ο Αναστοπουλος σφυριξε και στον πρωτο μεταξυ μας τελικο. Διευκρινησε μας τι παραπονο ειχες απο εκεινη τη διαιτησια ως γαυρος, περαν του οτι ηταν ΚΑΚΗ και για τις 2 πλευρες. Και τελος, για τον Σχινα περα απο τις πεζοδρομιακες συζητησεις "ειναι βαζελος" και εκεινη τη λανθασμενη του υποδειξη στη ληξη του αγωνα που ωστοσο ανακαλεστηκε αμεσα (να πω οτι σφυριζοταν λαθος, να ελεγα ναι) πειτε μας τι αλλο παραπονο εχετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Να δουμε λιγο και την αληθεια ολοκληρωμενη? Πρωτον οι εν λογω διαιτητες ΔΕΝ οριστηκαν, δεν τους "βαλανε" δηλαδη (ε ας βαζανε τους Γιαννακοπουλους), αλλα κληρωθηκαν. Δευτερον, σε αντιθεση με οτι συνεβη στους τρεις προηγουμενους τελικους, μια απτις 2 ομαδες πριν την κληρωση ζητησε αυτη τη φορα να εχουμε ορισμο διαιτητων χωρις κληρωση. Μαντεψε ποια. Τελος, ο Αναστοπουλος σφυριξε και στον πρωτο μεταξυ μας τελικο. Διευκρινησε μας τι παραπονο ειχες απο εκεινη τη διαιτησια ως γαυρος, περαν του οτι ηταν ΚΑΚΗ και για τις 2 πλευρες. το οτι κατα καιρους εχουμε ζητησει την εξαιρεση ορισμενων που εξοφθαλμα μας εχουν αδικησει αλλα συνεχιζουν να τους βαζουν στις κληρωσεις δεν βλεπω να το λαμβανεις υποψη ε; επισης..μιας που αναφερεις οτι καποια ομαδα ζητησε να οριστουν κι οχι να κληρωθουν, λογικα διαβασες την ειδηση. αφου λοιπον τη διαβασες, αντι απλα να προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις βαζοντας τη μιση, παρεθεσε και το λογο που ζητηθηκε αυτο (καθως επισης και το οτι συμφωνησε και η αλλη ομαδα να γινει ετσι..αλλα στον τελευταιο αγωνα)...αν θες να δικαιολογησεις την κατα καιρους αντικειμενικοτητα σου που θες να προβαλεις. αλλιως θα τον παραθεσω εγω το λογο (οπως και το οτι συμφωνησε και η αλλη ομαδα για τον τελευταιο αγωνα), ετσι για να σε εκθεσω λιγο που λες τα μισα ισα για να δημιουργεις εντυπωσεις και σταματα πια να κανεις edit το ποστ σου...απο το email που μου ηρθε για το quote που μου εκανες, απο το quote που σου εκανα εγω για απαντηση...3 τουλαχιστον edit εχεις κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 και σταματα πια να κανεις edit το ποστ σου...απο το email που μου ηρθε για το quote που μου εκανες, απο το quote που σου εκανα εγω για απαντηση...3 τουλαχιστον edit εχεις κανει Αν έχει ακόμα μερικές φράσεις από το αρχικό post κι ευχαριστώ να λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ποιον να εκθεσεις ?!?! Η τελευταια μας αντιπαραθεση ηταν γιατι διαστρεβλωνες δημοσιευματα ακριβως για να δημιουργησεις εντυπωσεις. Σημερα στο παραπανω ποστ σου, κανεις ξανα το ιδιο, παλι λες μιση αληθεια με υπαινιγμους οτι ο Σχινας και ο Αναστοπουλος οριστηκαν (ε ας βαζανε τους Γιαννακοπουλους αντι για αυτους) και ερχομαι εγω και λεω τι συνεβη και με κατηγορεις κι απο πανω. Να με εκθεσεις που δεν ειπα οτι η ομαδα σου ζητησε ορισμο διαιτητων με το αιτιολογικο οτι το παιχνιδι κρινει πρωταθλητη? Πωπω ρομπα με εκανες δικε μου που δε το ειπα απο πριν Ξαναλεω. 3 τελικοι ως τωρα, διαιτησιες με κληρωσεις, και σημερα ζητησατε ορισμο διαιτητων! Η αποδοχη του αιτηματος σας εγινε δεκτη απο την ΚΕΔ αλλα και απο εμας (αν σου λεει τιποτα αυτο) για τον 5ο τελικο στην εδρα σας, αν και εφοσον προκυψει τετοιος. Αρα, οταν λεμε διαφορα, καλο ειναι να τα λεμε ολα αντι να δημιουργουμε εντυπωσεις, τυπου βαλτε τους Γιαννακοπουλους να σφυριξουν. Τελικα, το παραπονο σας ποιο ειναι? και σταματα πια να κανεις edit το ποστ σου...απο το email που μου ηρθε για το quote που μου εκανες, απο το quote που σου εκανα εγω για απαντηση...3 τουλαχιστον edit εχεις κανει Προστακτικες στο παρεακι σου. Edit για να ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ εχω δικαιωμα να κανω και φυσικα ειναι στη διαθεση σου προς απαντηση και το edit. Λειτουργια του φορουμ ειναι, δε το χρησιμοποιησα για να κανω καποια κωλοτουμπα η να αλλαξω κατι αποσα ειπα εξαρχης, νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Και τελος, για τον Σχινα περα απο τις πεζοδρομιακες συζητησεις "ειναι βαζελος" και εκεινη τη λανθασμενη του υποδειξη στη ληξη του αγωνα που ωστοσο ανακαλεστηκε αμεσα (να πω οτι σφυριζοταν λαθος, να ελεγα ναι) πειτε μας τι αλλο παραπονο εχετε. Απίστευτα πράγματα έγιναν στην «εκπνοή» του ντέρμπι στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, με τον Τόμι Σχινά να απειλεί τον Μίλαν Τόμιτς ότι θα τον χτυπήσει. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γκόντας πήγε στην γραμματεία και έδειξε ξεκάθαρα ότι το σουτ του Μπατίστ είναι για δύο πόντους. Τότε λοιπόν ο Τόμι Σχινάς ζήτησε να υπάρξει «instant replay», με τον Μίλαν Τόμιτς να τον πλησιάζει και να του λέει ότι δεν υπάρχει αμφισβητούμενη φάση και δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιηθεί το βίντεο. Τότε ο Σχινάς είπε χαρακτηριστικά: «Φύγε γιατί θα σου χώσω κουτουλιά» με τον Τόμιτς να του λέει ότι είναι λάθος, για να συμπληρώσει ο πρώτος: «Θα σε τελειώσω από την δουλειά σου». http://www.xxsports.gr/news/apilise-ton-tomits-o-schinas-2/ Αυτό είναι αρκετό για τον βάζελο διαιτητή? Ο Σχινάς, ποτέ δεν έκρυψε πως είναι φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού! Όσοι παρακολουθούν από κοντά τα της διαιτησίας, γνωρίζουν καλά τις οπαδικές προτιμήσεις του. Θα τον θυμούνται να παρακολουθεί από την κερκίδα, συχνά-πυκνά, τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας, την περίοδο που αυτή αγωνιζόταν στο κλειστό των Πατησίων. Θα θυμούνται επίσης την τιμωρία που του είχε επιβάλλει η ΚΕΔ, όταν ταξίδεψε στην Ευρώπη με σκοπό να παρακολουθήσει εκτός έδρας αγώνα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού! Η "αρρώστια" του Σχινά με τον Παναθηναϊκό είναι γνωστή και στα αφεντικά της "πράσινης" ΚΑΕ. Μάλιστα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έχει ζητήσει και την ...εξαίρεση του από τα ματς της ομάδας του! Στη συνεδρίαση της ΚΕΔ στις 23/02/2006 ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟ επιτίθεται τόσο στα μέλη της επιτροπής όσο και στους παράγοντες του Άρη, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη διαιτησία στον αλησμόνητο τελικό κυπέλλου της χρονιάς εκείνης, λέγοντας: "Σας έχω ζητήσει ξεκάθαρα την εξαίρεση του Σχινά που είναι δηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, ναι ή όχι; Και μου λέτε τώρα ότι ο Βορεάδης που διετέλεσε αθλητής του Άρη υποστήριξε τον Παναθηναϊκό; Γιατί δεν το λέτε αυτό;" Παρά τις προτροπές του Θανάση, η ΚΕΔ δεν εξαίρεσε ποτέ τον Σχινά από αγώνες των "πρασίνων". Έτσι δύο μόλις εβδομάδες αργότερα ο συγκεκριμένος διαιτητής ορίζεται να διευθύνει αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, για τη 18η αγωνιστική της A1. Το ματς είναι μεγάλο ντέρμπι, με τον Άρη να είναι συνεχώς μπροστά στο σκορ κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση. Στο 1' και 25'' πριν τη λήξη ο Άρης προηγείται με 75-76 αλλά το ματς διακόπτεται. Οι οπαδοί του ΠΑΟ περικυκλώνουν τον πάγκο των "κίτρινων", κλέβουν μπλούζες και άλλα υλικά και τραυματίζουν σοβαρά στο κεφάλι το γυμναστή της ομάδας της Θεσσαλονίκης Γιώργο Ζωγράφο. Την ίδια στιγμή ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, κατά την προσφιλή του συνήθεια, εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και επιτίθεται στους διαιτητές, στους οποίους συγκαταλέγεται και ο οπαδός της ομάδας του, λέγοντας: "Εσείς φταίτε!" Το ματς τελικά ξαναρχίζει και ο ΠΑΟ παίρνει τελικά τη νίκη με 80-78, με γκολ-φάουλ του Σκεπάνοβιτς 7'' πριν το τέλος... http://greekhoopz.blogspot.com/2009/05/blog-post_23.html Έλα ρε, τελικά το non call εφαρμόζεται ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Αν έχει ακόμα μερικές φράσεις από το αρχικό post κι ευχαριστώ να λες. ναι αλλα δεν θα το κανω και full time απασχοληση να παρακολουθω τα 100 edit/δευτερολεπτο που κανει για να ειναι up to date η απαντηση μου με αυτα που του ερχονται και προσθαφαιρει συνεχεια! Ποιον να εκθεσεις ?!?! Προστακτικες στο παρεακι σου. Edit για να ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ εχω δικαιωμα να κανω και φυσικα ειναι στη διαθεση σου προς απαντηση και το edit. Λειτουργια του φορουμ ειναι, δε το χρησιμοποιησα για να κανω καποια κωλοτουμπα η να αλλαξω κατι αποσα ειπα εξαρχης, νομιζω. εσενα! http://www.gavros.gr/article/30454/protash-apo-skindhlia/ Κληρώθηκαν λοιπόν οι ρέφερι για τον 4ο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 στο ΟΑΚΑ, την Τετάρτη (19:00) με τους Σχινά, Αναστόπουλο και Μπήτη να είναι οι άρχοντες του αγώνα, ωστόσο πριν την διαδικασία, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Σκινδήλιας, προχώρησε στην κατάθεση μιας πρότασης… Αυτή ήταν λοιπόν, να προτείνουν και να συμφωνήσουν σε τέσσερις διαιτητές έμπειρους-καθώς στους εφτά που έβγαλε η ΚΕΔ υπήρχαν και άπειροι μέσα όπως ο Ψαριανός- και να γίνει η κλήρωση για τους τρεις που θα διεύθυναν το ματς. Ο μάνατζερ του Παναθηναϊκού διαφώνησε για τον λόγο ότι ο τέταρτος τελικός, δεν είναι ο τελευταίος, καθώς αν η ομάδα του κερδίσει θα πάει η σειρά σε 2-2 οπότε θα υπάρξει κι άλλος αγώνας. Αν συμβεί αυτό, όπως είπε θα είναι διαφορετικό και θα μπορέσουν να το συζητήσουν. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στέλιος Συμεωνίδης από τη πλευρά του ανέφερε ότι «συνεχίζουνε έτσι όπως αρχίσαμε» και ακολούθησε η διαδικασία. Τα μέλη της ΚΕΔ μάλιστα τόνισαν πως αν οι δύο «αιώνιοι» είχαν καταλήξει σε κάποια ονόματα θα μπορούσε να γίνει η κλήρωση μεταξύ αυτών, ωστόσο συμφωνία δεν υπήρξε. τελικα συμφωνησε και η δευτερη ομαδα η μπα mister αντικειμενικε και δεν διαστρεβλωνω και δεν δημιουργω εντυπωσεις; για τα edit σου..διαβασε αυτα που ειπα παραπανω http://www.xxsports.gr/news/apilise-ton-tomits-o-schinas-2/ Αυτό είναι αρκετό για τον βάζελο διαιτητή? http://greekhoopz.blogspot.com/2009/05/blog-post_23.html Έλα ρε, τελικά το non call εφαρμόζεται ή όχι? οχι ρε...σιγα, τι ειναι αυτα...πλακα κανεις;! χαχαχαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 ναι αλλα δεν θα το κανω και full time απασχοληση να παρακολουθω τα 100 edit/δευτερολεπτο που κανει για να ειναι up to date η απαντηση μου με αυτα που του ερχονται και προσθαφαιρει συνεχεια! Ψευδεσαι/διαστρεβλωνεις, οπως και τις αλλες φορες που ηρθαμε σε αντιπαραθεση. Βγαλε τις αλλαγες που εκανα στο ποστ με screenshots (μιας και εχεις τα email) και απεδειξε οτι τα κρατησα up to date σε σχεση με την απαντηση σου. Το μονο που εκανα ηταν να συμπληρωσω μια παραγραφο περι Αναστοπουλου και αλλη μια περι Σχινα, καμια σχεση δηλαδη με την απαντηση που ελαβα απο σενα. Για τη δευτερη ομαδα υπεδειξε μου που εγραψα οτι δεν συμφωνησε?! Μου βαζεις και λογια μικρε? Τελος, επειδη λες και ξαναλες περι της αντικειμενικοτητας μου, δεν ειμαι αντικειμενικος. Ειμαι ΠΑΟ, αλλα τουλαχιστον εχω την ικανοτητα μια ειδηση οταν τη διαβαζω Α. Να τη διαβαζω ολοκληρη Β. Να μην την διαστρεβλωνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ψευδεσαι/διαστρεβλωνεις, οπως και τις αλλες φορες που ηρθαμε σε αντιπαραθεση. Βγαλε τις αλλαγες που εκανα στο ποστ με screenshots (μιας και εχεις τα email) και απεδειξε οτι τα κρατησα up to date σε σχεση με την απαντηση σου. Το μονο που εκανα ηταν να συμπληρωσω μια παραγραφο περι Αναστοπουλου και αλλη μια περι Σχινα, καμια σχεση δηλαδη με την απαντηση που ελαβα απο σενα. Για τη δευτερη ομαδα υπεδειξε μου που εγραψα οτι δεν συμφωνησε?! Μου βαζεις και λογια μικρε? Τελος, επειδη λες και ξαναλες περι της αντικειμενικοτητας μου, δεν ειμαι αντικειμενικος. Ειμαι ΠΑΟ, αλλα τουλαχιστον εχω την ικανοτητα μια ειδηση οταν τη διαβαζω Α. Να τη διαβαζω ολοκληρη Β. Να μην την διαστρεβλωνω. μπλαμπλαμπλα.....εισαι μικροτερος μου....μπλαμπλαμπλα τετοιες απαντησεις θα σου αξιζουν απο εδω και περα. και μαλιστα θα τις κανω κι edit μετα με περισσοτερο μπλαμπλα. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δευτερον, σε αντιθεση με οτι συνεβη στους τρεις προηγουμενους τελικους, μια απτις 2 ομαδες πριν την κληρωση ζητησε αυτη τη φορα να εχουμε ορισμο διαιτητων χωρις κληρωση. Μαντεψε ποια. Αυτή ήταν λοιπόν, να προτείνουν και να συμφωνήσουν σε τέσσερις διαιτητές έμπειρους-καθώς στους εφτά που έβγαλε η ΚΕΔ υπήρχαν και άπειροι μέσα όπως ο Ψαριανός- και να γίνει η κλήρωση για τους τρεις που θα διεύθυναν το ματς. Ουουου ψεύτης. Ποτέ δεν ζήτησε ορισμό ο Ολυμπιακός, κλήρωση ζήτησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 μπλαμπλαμπλα.....εισαι μικροτερος μου....μπλαμπλαμπλα τετοιες απαντησεις θα σου αξιζουν απο εδω και περα. και μαλιστα θα τις κανω κι edit μετα με περισσοτερο μπλαμπλα. :lol: Το "μικρε" δεν ηταν ηλικιακη αναφορα. Ειναι απλα μια ομορφη απαντηση στα ψευδη σου και στο οτι μου βαζεις λογια. Κατα τ'αλλα θα περιμενουμε για πολυ (για ακομα μια φορα) να επιβεβαιωσεις τα παραπανω ψεματα που ειπες Τα λεμε! LRoi, ζητησε ορισμο ο Ολυμπιακος τεσσαρων διαιτητων και στη συνεχεια απο αυτους τους 4 κληρωση. Αν θες μπορουμε να το πουμε αλλιως: Ζητησε εξαιρεση τριων διαιτητων απτην κληρωση. Η προταση δεν εγινε αποδεκτη απτον ΠΑΟ για τον 4ο τελικο, εγινε ωστοσο για τον 5ο με το αιτιολογικο οτι αν τους προτειναν τωρα τους 4 "κοινης προτιμησης", τοτε δε θα μπορουσαν να προταθουν για το τελευταιο παιχνιδι. Συνεπως οπως ειπα εξαρχης, το 5ο παιχνιδι αν προκυψει παει με διαιτητες "κοινης αποδοχης" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις