Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι να πούμε που πρέπει να ξεκινήσουμε από τα βασικά...

Άστο, παραδίνομαι γιατί ως γνωστόν, άνθρωποι σαν εσένα είναι ανίκητοι......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι να πούμε που πρέπει να ξεκινήσουμε από τα βασικά...

Άστο, παραδίνομαι γιατί ως γνωστόν, άνθρωποι σαν εσένα είναι ανίκητοι......

Τις εξυπναδες που λες για το συγκεκριμενο που αναφερθηκες μπορεις να τις λες στους φιλους και στην παρεα σου .Εδω που μου την ειπες εμενα αστο δεν σε παιρνει ,πιο απλα δεν γινεται να στο πω...Oλο το post ξεκιναει απο τον αλλο που ειπε χρονια πολλα στον Κοκκαλη του απαντησε καποιος με κακια και κατεληξε σε σενα τον ξερολα που ειρωνευτηκες .Φυσικα και παραδινεσαι γιατι επαναλαμβανω δεν εχεις ιδεα που δραστηριοποιειται ο Κοκκαλης και σε ποσες αγορες.Παω στοιχημα κιολας...Στις εξυπναδες και στην ειρωνεια ομως πρωτη μουρη στο καβουρι εισαι. Οταν θα λετε λαλακιες χωρις να ξερετε ορισμενοι θα την ακουτε και σε οποιον αρεσει .Σε οποιον δεν αρεσει ειπαμε υπαρχει και το ignore...

Τις εξυπναδες που λες για το συγκεκριμενο που αναφερθηκες μπορεις να τις λες στους φιλους και στην παρεα σου .Εδω που μου την ειπες εμενα αστο δεν σε παιρνει ,πιο απλα δεν γινεται να στο πω...Oλο το post ξεκιναει απο τον αλλο που ειπε χρονια πολλα στον Κοκκαλη του απαντησε καποιος με κακια και κατεληξε σε σενα τον ξερολα που ειρωνευτηκες .Φυσικα και παραδινεσαι γιατι επαναλαμβανω δεν εχεις ιδεα που δραστηριοποιειται ο Κοκκαλης και σε ποσες αγορες.Παω στοιχημα κιολας...Στις εξυπναδες και στην ειρωνεια ομως πρωτη μουρη στο καβουρι εισαι. Οταν θα λετε λαλακιες χωρις να ξερετε ορισμενοι θα την ακουτε και σε οποιον αρεσει .Σε οποιον δεν αρεσει ειπαμε υπαρχει και το ignore...

Άκου να σου πω, γενικά το φορουμ είναι λίγο ακατάλληλος χώρος να τις μετράμε.

Καλώς ή κακώς, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να τηρούμε, είτε μας αρέσει είτε όχι.

Τώρα εσύ που κάθε τρεις και λίγο κάνεις τον μάγκα και τον έξυπνο πίσω από την οθονούλα σου, απλά έχεις την τύχη κάποιοι χρήστες να κάνουν υπομονή με την αμέτρητη... που χαρακτηρίζει την κάθε σου κουβέντα..

Τέλος, μου είπες αν με παίρνει ή όχι? Μαζί σου, με παίρνει από όλες τις πάντες, πως να το κάνουμε ρε konstantine77 πλούσιε γαύρε εργαζόμενε του κόκκαλη, τιμωρέ του φόρουμ που όλους τους κολλάς στον τοίχο με τις αποστομωτικές και γεμάτες επιχειρήματα απαντήσεις σου..

1+1 κάνουν 2, εδώ. Γιατί στη δουλειά σου μπορεί να κάνουν και 11.

Θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια να μην απαντήσω στο επόμενο βαθυστόχαστο μήνυμα σου. Τώρα, αν τύχει κι απαντήσω... ε, με ελκύει η εξυπνάδα

Άκου να σου πω, γενικά το φορουμ είναι λίγο ακατάλληλος χώρος να τις μετράμε.

Καλώς ή κακώς, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να τηρούμε, είτε μας αρέσει είτε όχι.

Τώρα εσύ που κάθε τρεις και λίγο κάνεις τον μάγκα και τον έξυπνο πίσω από την οθονούλα σου, απλά έχεις την τύχη κάποιοι χρήστες να κάνουν υπομονή με την αμέτρητη... που χαρακτηρίζει την κάθε σου κουβέντα..

Τέλος, μου είπες αν με παίρνει ή όχι? Μαζί σου, με παίρνει από όλες τις πάντες, πως να το κάνουμε ρε konstantine77 πλούσιε γαύρε εργαζόμενε του κόκκαλη, τιμωρέ του φόρουμ που όλους τους κολλάς στον τοίχο με τις αποστομωτικές και γεμάτες επιχειρήματα απαντήσεις σου..

1+1 κάνουν 2, εδώ. Γιατί στη δουλειά σου μπορεί να κάνουν και 11.

Θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια να μην απαντήσω στο επόμενο βαθυστόχαστο μήνυμα σου. Τώρα, αν τύχει κι απαντήσω... ε, με ελκύει η εξυπνάδα

Eγω κανω τον μαγκα πισω απο την οθονουλα μου ?Σε μενα δεν απαντησες και ειρωνευτηκες ή κανω λαθος ? Ειναι η δευτερη φορα που το κανεις και οταν σου απαντησει ο αλλος με το ιδιο υφος θιγεσαι . Σε καθε σου post εισαι προκλητικος και ειρωνευεσαι,και ναι δεν σε παιρνει παρτο χαμπαρι .Ουτε τιμωρος ειμαι ουτε τιποτα ,απλα απανταω στις μ....ιες που εσυ πετας .Εγω δεν κανω τον μαγκα ουτε τον εξυπνο οπως εσυ που πετας ενα "....δωσε γελιο" στο ποστ σου .Το καταλαβες? Εσυ με ειρωνευτηκες πισω απο την οθονουλα σου ,ψευτομαγκα....Εγω γραφω σε sites με φωτογραφια και ονοματεπωνυμο και μιλαω και με παναθηναικους...Το καταλαβες ψευτομαγκα?

ωραια, επειδη προβλεπω να πεφτει πελεκυς, θα συνεχισω με την μεταγραφολογια του μπασκετικου ολυμπιακου μια και ολα τα προηγουμενα θα διαγραφουν :mrgreen:

1 παικτη θελει ο ολυμπιακος. κουφος. Πιστευω οτι θα ειναι φοβερη προσθηκη. Ελληνας, ψηλος, τεσσαροπενταρι που εχει ενδιαμεσο σουτ αλλα και κινησουλα στο καλαθι. Τα τελευταια χρονια σηκωσε και μυς και μπορει ετσι να σπρωξει μεσα στην ρακετα. Nba δεν στεριωνει, ειναι πολυ μικρος ακομα και εξελιξιμος. Με τα σωστα μπικικινια θα ερθει τρεχοντας. Και θα κανει και την διαφορα...

ωραια, επειδη προβλεπω να πεφτει πελεκυς, θα συνεχισω με την μεταγραφολογια του μπασκετικου ολυμπιακου μια και ολα τα προηγουμενα θα διαγραφουν :mrgreen:

1 παικτη θελει ο ολυμπιακος. κουφος. Πιστευω οτι θα ειναι φοβερη προσθηκη. Ελληνας, ψηλος, τεσσαροπενταρι που εχει ενδιαμεσο σουτ αλλα και κινησουλα στο καλαθι. Τα τελευταια χρονια σηκωσε και μυς και μπορει ετσι να σπρωξει μεσα στην ρακετα. Nba δεν στεριωνει, ειναι πολυ μικρος ακομα και εξελιξιμος. Με τα σωστα μπικικινια θα ερθει τρεχοντας. Και θα κανει και την διαφορα...

O Κουφος ανανεωσε με Denver με 3$ εκατομμυρια. Αφηνω σε εσενα το ποσο που θελει για να ερθει ελλαδα.

Πούλησε και τον επεξεργαστή, ή μόνο την μητρική;

(...να σκοτώνεστε για τις ομάδες "σας" ρε παίδες, άντε ας πούμε το καταλαβαίνω. Να σκοτώνεστε για τους Βαρδινογιαννοκοκκαλοαγγελοπουλαιογιαννακοπουλαίους όμως, αδυνατώ. Συνέρθετε ωρέ...) 

(...να σκοτώνεστε για τις ομάδες "σας" ρε παίδες, άντε ας πούμε το καταλαβαίνω. Να σκοτώνεστε για τους Βαρδινογιαννοκοκκαλοαγγελοπουλαιογιαννακοπουλαίους όμως, αδυνατώ. Συνέρθετε ωρέ...) 

+1

Ελεος λες και ειναι συνεταιροι......των Βαρδινογιαννοκοκκαλοαγγελοπουλαιογιαννακοπουλαιων.

Αντε τωρα να πεταχτει κανενας αλλος και να πει ο δικος μου ο προεδρος ειναι πιο ομορφος απο τον δικο σου ή εχει πιο μ@@@@ρα γυναικα.

Ουτε στα εργα....!

Παιδια παιζει να το σηκωσουμε μεσα στο ΟΑΚΑ ??

Εχω βαλει καποια λεφτα στοιχημα με ενα φιλο μου οτι θα κανουμε διπλο.grin.png grin.png grin.png

Αυτος αν και Ολυμπιακος πιστευει οτι δε θα κανουμε διπλο λογω διαιτησιας.

Εσεις τι λετε ?

O Κουφος ανανεωσε με Denver με 3$ εκατομμυρια. Αφηνω σε εσενα το ποσο που θελει για να ερθει ελλαδα.

Τον χτυπάμε δανεικο :D

ποιος σκοτωθηκεΣ?

μια κουβεντα καναμε...εσυ ξεσηκωθηκες μου φαινεται.

Παιδια παιζει να το σηκωσουμε μεσα στο ΟΑΚΑ ??

Εχω βαλει καποια λεφτα στοιχημα με ενα φιλο μου οτι θα κανουμε διπλο.grin.png grin.png grin.png

Αυτος αν και Ολυμπιακος πιστευει οτι δε θα κανουμε διπλο λογω διαιτησιας.

Εσεις τι λετε ?

πανε τα λεφτα σου..ας ακουγες τον φιλο σου.

πανε τα λεφτα σου..ας ακουγες τον φιλο σου.

Λες ????

Εχω την πιστη για διπλο ... grin.pnggrin.png

Αφου τους ειχαμε και στα τρια παιχνιδια ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...