Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κι ολο αυτο το χαζοχαρουμενο ποστ...γιατι ας πουμε; ειχε καποιο λογο υπαρξης περα απο το να πεις κατι...οτι να ναι..; :)

γιατι εγω απλα εβαλα ενα φωτοστορυ απο το γηπεδο..εσυ τι ακριβως σχολιαζεις; γινεσαι καπως (πολυ) γραφικος..το χεις καταλαβει; σορυ αλλα εγω δεν μπορω να δικαιολογησω το ποστ σου..καντο εσυ αν μπορεις.

Το ποστ μου δε χρειάζεται "δικαιολόγηση", μιας και δε χρειάζεται ντοκτορά για να το καταλάβεις (ώστε να ζητάς αιτιολόγηση). Αυτιά χρειάζεται, αλλά στου κουφού (όχι του Κώστα) την πόρτα...

Τεσπα, δεν είσαι κι υποχρεωμένος να δώσεις σημασία, οπότε νέβερμάιντ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ποστ μου δε χρειάζεται "δικαιολόγηση", μιας και δε χρειάζεται ντοκτορά για να το καταλάβεις (ώστε να ζητάς αιτιολόγηση). Αυτιά χρειάζεται, αλλά στου κουφού (όχι του Κώστα) την πόρτα...

Τεσπα, δεν είσαι κι υποχρεωμένος να δώσεις σημασία, οπότε νέβερμάιντ...

μα ειπα κι εγω...με παραξενεψες, αρχικα το πηρα σοβαρα, οτι υπηρχε καποιο ψηγμα λογικης πανω στο οποιο στηριζες ολοκληρο ποστ. αφου δεν υπηρχε οκ..το θεωρουμε απλα σαν μια ατυχη στιγμη (πασχαλης style).

...το μόνο που με νοιάζει, είναι κάποια στιγμή μακρυά από το φόρουμ, ίσως να σκεφτείς πάνω σε αυτό το ποστ, σε στυλ "τί μου έλεγε αυτός εκεί;", και στην καλύτερη να πάρεις κάτι από αυτό. Δε θα σ' απασχολήσω άλλο.

ειπα...θα το σκεφτομουν και θα το συζητουσαμε κιολας αν ειχε καποια βαση. δεν εχει ομως, καμια σχεση αυτα που εγραψες με το σκοπο του ποστ μου..ξαναλεω...απλα φωτοστορυ απο το γηπεδο. προσπαθησε να το καταλαβεις και καπου εκει εξω μακρια απο το φορουμ να σκεφτεις οτι δεν χρειαζεται παντου να ψαχνεις φαντασματα.

Παραπανω λεφτα απτο Σπανουλη θα θελει αυτος

Mirza Teletovic - €1.5 million euros net income απο περυσι ειναι βεβαια...

αλλα δειχνει οτι ειναι απαγορευτικη η τιμη

Φετος εχει ανεβει κατακορυφα το κασε του. Κατω απο 2m δεν πιανει ουτε στο καλυτερο ονειρο. Δεν ξερω καν αν ληγει το συμβολαιο του το καλοκαιρι. Τετοιοι παιχτες για ελληνικες ομαδες χλωμο πλεον. Η εφορια δεν αστειευεται δυστυχως

Φετος εχει ανεβει κατακορυφα το κασε του. Κατω απο 2m δεν πιανει ουτε στο καλυτερο ονειρο. Δεν ξερω καν αν ληγει το συμβολαιο του το καλοκαιρι. Τετοιοι παιχτες για ελληνικες ομαδες χλωμο πλεον. Η εφορια δεν αστειευεται δυστυχως

μονο ρωσοι και τουρκοι μπορουν να του προσφερουν τοσα..

αν και μπορει να παει και προς νβα μερια...τουλαχιστον εγω θα γουσταρω πολυ να τον δω!

Τόσα καλά που έχει κάνει για την πατρίδα του σαν εφοπλιστής και σαν άνθρωπος να του πούμε να τα τριχιλιαρίσει... στην κόλαση.

Εσυ καλα καλα δεν ξερεις και τι δουλεια κανει ο Κοκκαλης ,αλλα τις παπαριες που ακους δεξια-αριστερα να σου λενε τις ξαναλες σαν το παπαγαλακι...

Εσυ καλα καλα δεν ξερεις και τι δουλεια κανει ο Κοκκαλης ,αλλα τις παπαριες που ακους δεξια-αριστερα να σου λενε τις ξαναλες σαν το παπαγαλακι...

Για πες μας εσύ που ξέρεις και δεν θα πεις παπαριά, τι δουλειά κάνει ο κόκκαλης?

Πως έβγαλε λεφτά ο κόκκαλης?

Έλα, δώσε γέλιο

Για πες μας εσύ που ξέρεις και δεν θα πεις παπαριά, τι δουλειά κάνει ο κόκκαλης?

Πως έβγαλε λεφτά ο κόκκαλης?

Έλα, δώσε γέλιο

Εσυ σπορε πηγαινε διαβασε κανενα μαθημα να μαθεις γραμματα και μολις θα σοβαρευτεις θα ερθεις να μιλησουμε .Στην εταιρεια του Κοκκαλη δουλευα και πιστεψε με ξερω πολυ καλα τι κανει και με ποιους τροπους εβγαλε και βγαζει λεφτα .Μπορεις να παρεις και εσυ μια ιδεα μπαινοντας στα sites της εταιρειας αν και δεν νομιζω να εισαι σε θεση να καταλαβεις πολλα πραγματα.Οταν ομως σοβαρευτεις μπορεις να μου ζητησεις ευγενικα να σου εξηγησω καποια πραγματα για να παρεις ετσι μια ιδεα και εσυ και να μην λες αυτο που λενε ολοι οι ασχετοι του καφενειου για τις μιζες και τις προμηθειες.Αυτα για να τα πεις θα πρεπει πρωτα να μαθεις τα προηγουμενα για αυτο αστο ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...