Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Περα απο εξυπνακιστικα σχολιακια γυμνασιου τυπου "Τι ζωγραφια ειπες ρε φιλε" "Αραξε ρε αλανι" εχεις κατι να προσφερεις στην συζητηση;

Ποια είναι η συζήτηση? Και ποιος είπε άραξε ρε αλάνι?

Παρεπιπτόντως, εσύ ποιος είσαι? Ο +1?

Xαλιεσαι χαλιεσαι ,ακουμε που σου λεω...

Παρεπιπτοντως υπαρχουν moderators ασε να κρινουν αυτοι τι μπορω να γραφω εδω και τι οχι .Ευχαριστω παντως για την συμβουλη σου ,ισχυει και η δικη μου επισης .Πηγαινε γραψε στο thread της ομαδας σου ,μην εισαι μαζοχας ...

Α. Βρε πίστεψέ με, καθόλου δεν χαλιέμαι... Διασκεδάζω...

ΒΟΥ. Σου απαγόρευσα να γράψεις κάτι ή κάπου? Τι μου λες για moderators? Πίστεψε με, πολύ πιο σημαντικό για τον γαύρο να έχει αντιπάλους σαν εμένα παρά οπαδούς σαν εσένα.

Γενικά, στο ξαναλέω. Μπορείς να ασχολείσαι όσο θέλεις με οτιδήποτε θέλεις ακόμα κι αν προφανέστατα σου είναι λίγο άγνωστο το αντικείμενο.

Όσο αποφασίζεις να την λες σε άλλους, θα δέχεσαι να στην λένε.

Τώρα πες μου, θέλεις να συζητήσουμε για το ματς? Ή για τα λεφτά σου ως πλούσιος που είσαι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βαζω + στο παραπανω ποστ.

(Επισης +1 ignore list count)

Kαι ο λογος ειναι οτι με πρωτοεμφανιζομενους Αλεφαντους που θυμηθηκαν φετος οτι υπαρχει αθλημα μπασκετ και εμφανιστηκαν για να τρολλαρουν δεν εχω να πω τιποτε (πιο σημαντικες οι βολες στη 3η περιοδο παρα στην 4η, τα 50 seconds διαφορα στην Α περιοδο ειναι "πολυ νωριτερα" για τον ΠΑΟ, η 1 βολη παραπανω ειναι φτιαχτο στατιστικο των διαιτητων για να μη κλαινε οι γαυροι και μαλιστα ειναι συνηθισμενη τακτικη που ακολουθειται την τελευταια περιοδο σε τελειωμενα ματς σαν το χθεσινο (!!!), το οτι με ευνοησε η διαιτησια επειδη σουταρα 1 τριποντο στην Α περιοδο και αλλα τετοια ΑΛΕΦΑΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ).

Περαν του συνολικοτερου περιεργου εως επιθετικου υφους (πχ προς Slimdata)...

Προτιμω να τρωγομαι με τον LRoi really, οποτε φιλε Μαλτεζο δημοκρατικα-δημοκρατικα τα επομενα ποστ σου περνανε στα υποψιν... :D

Δεν με ξερεις προσωπικα για να με λες πρωτοεμφανιζομενο Αλεφαντο. Το οτι δεν εχω ποσταρει στο φορουμ του basket ισως οφειλεται στο οτι μπαινω σπανια και οχι οτι ξαφνικα θυμηθηκα το basket, σε αντιθεση με εσενα που προφανως θεωρεις τα πολλα post προσον ικανο να συμπεριληφθει στο curriculum vitae σου.

Επισης επεσε και η μασκα του αντικειμενικου με την οποια κυκλοφορεις εδω μεσα καθως απ οτι φανηκε με το που σε τσιγκλισει καποιος κανεις σαν κακομαθημενο πενταχρονο που του πηραν το παιχνιδι του.

Μας ζαλίσατε με το μπασκετακι σας.

Για πείτε τώρα πως βλέπετε την ενδεκάδα του χρόνου.

Καρολ, Τορο, Αβρααμ, Παπαζογλου(Μελμπεργκ?), Χολεβας, αντι-Ορμπαιθ, Μανιάτης, Φετφα, Βλαχοδημος, Μιραλας, Μητρογλας.

9 Ελληνες στην εντεκάδα λέει? :-D

Ο Βλαχοδήμος είναι σίγουρα καλύτερος του Αμπτούν για δεξιά. Φτάνει πια με τις ξένες μετριότητες, όπως είδαμε και απο το μπάσκετ, η ελληνοποίηση φέρνει αποτελέσματα...

Εντάξει καλός ήταν ο Αμπντούνης φέτος.

Αλλά και εγώ γουστάρω Βλαχοδήμο με χίλια. Μακάρι να πάρει ευκαιρίες και να παίξει βασικός σύντομα.

Θέλει υπομονή πάντως το πράγμα. Ο Βλαχοδημος δεν ήταν ούτε στην Ξάνθη πάντα βασικός, μην περιμένουμε να έρθει στον Ολυμπιακό και να κάνει παπάδες γιατί θα τον κάψουμε.

Ποια είναι η συζήτηση? Και ποιος είπε άραξε ρε αλάνι?

Παρεπιπτόντως, εσύ ποιος είσαι? Ο +1?

Α. Βρε πίστεψέ με, καθόλου δεν χαλιέμαι... Διασκεδάζω...

ΒΟΥ. Σου απαγόρευσα να γράψεις κάτι ή κάπου? Τι μου λες για moderators? Πίστεψε με, πολύ πιο σημαντικό για τον γαύρο να έχει αντιπάλους σαν εμένα παρά οπαδούς σαν εσένα.

Γενικά, στο ξαναλέω. Μπορείς να ασχολείσαι όσο θέλεις με οτιδήποτε θέλεις ακόμα κι αν προφανέστατα σου είναι λίγο άγνωστο το αντικείμενο.

Όσο αποφασίζεις να την λες σε άλλους, θα δέχεσαι να στην λένε.

Τώρα πες μου, θέλεις να συζητήσουμε για το ματς? Ή για τα λεφτά σου ως πλούσιος που είσαι?

Φυσικα και δεχομαι να μου την λενε αλλα οχι επι προσωπικου ,το thread ειναι για τον Ολυμπιακο.Αν μου πεις ομως κατι θα σου απαντησω ,οπως εκανες εσυ που μιλησες προσωπικα και οχι για το μπασκετ που μιλαγαμε και πεταχτηκες και ειπες μια εξυπναδα.Εκτος των αλλων το πηγες αλλου και νομιζες οτι εγω εθιξα προσωπικα τον αλλο αν ειναι πλουσιος ή οχι ,ενω αναφερομουν στην ομαδα του ,καμια σχεση δηλαδη ...Μου εκανες και υποδειξη που να γραφω και οπως σου ειπα απο υποδειξεις δεν πολυκαταλαβαινω εγω...Για αυτο σας λεω μην διαβαζετε τσαμπα τα posts αν δεν καταλαβαινετε το πνευμα ...

Οσο για το αν μου ειναι αγνωστο το αντικειμενο ,σε αφηνω να πιστευεις οτι θελεις no problem ...Επειδη ομως οπως λες μου ειναι αγνωστο μην μπαινεις και στον κοπο να μου μιλας ,ετσι δεν ειναι ? Ιgnore δεν προκειται να σε κανω εγω δεν ειμαι αυτης της σχολης ,αρκει να μιλας επι της ουσιας και οχι να μου λες εξυπναδουλες .Μην με φτασεις σε σημειο να το κανω ομως γιατι δεν γουσταρω ειλικρινα ...

Δεν με ξερεις προσωπικα για να με λες πρωτοεμφανιζομενο Αλεφαντο. Το οτι δεν εχω ποσταρει στο φορουμ του basket ισως οφειλεται στο οτι μπαινω σπανια και οχι οτι ξαφνικα θυμηθηκα το basket, σε αντιθεση με εσενα που προφανως θεωρεις τα πολλα post προσον ικανο να συμπεριληφθει στο curriculum vitae σου.

Επισης επεσε και η μασκα του αντικειμενικου με την οποια κυκλοφορεις εδω μεσα καθως απ οτι φανηκε με το που σε τσιγκλισει καποιος κανεις σαν κακομαθημενο πενταχρονο που του πηραν το παιχνιδι του.

Tσαμπα χανεις τα λογια σου ...:)

Θέλει υπομονή πάντως το πράγμα. Ο Βλαχοδημος δεν ήταν ούτε στην Ξάνθη πάντα βασικός, μην περιμένουμε να έρθει στον Ολυμπιακό και να κάνει παπάδες γιατί θα τον κάψουμε.

O Bλαχοδημος εχει πολυ καλη σωματικη υποδομη και τεχνικη να γινει ενας φοβερος παιχτης .Εχει ελαστικοτητα στις κινησεις του ,εκρηξη κτλ και γενικα εχει καλες προδιαγραφες αρκει να μην καει γιατι μετα τον Φετφατζιδη που ηταν ο ...Μεσι τωρα αυτος ειναι ο Ροναλντο .Σοβαροτητα δηλαδη 0 ...

ελπιζω να μην ψωνιστει ο βλαχοδημος τωρα που πηγε σε μεγαλη ομαδα. ελπιζω να ειναι δουλεφταρας οπως ο μανιατης πχ... να δουμε.

παντως και μενα μ αρεσει το ροστερ. επισης μην ξεχνατε τον Τατο που πιστευω αξιζει μια ευκαιρια.

Φυσικα θα παρει ευκαιρια ο Τατος ,ειναι καλος παιχτης .Απλα οταν καποιος παιζει στον Ολυμπιακο αλλαζει το πραγμα ,δεν θα δεις αυτα που ειδες να κανουν με τις προηγουμενες ομαδες τους απο την μια στιγμη στην αλλη,πολλοι λιγοι παιχτες το εχουν καταφερει αυτο ...

----------Μέγιερι-----------

Τοροσίδης- Αβρααμ- Σιόβας(Παπάζογλου)-Χολεμπας(Ζαραδουκας)

---------Μανιάτης--(Σοβαρό αμυντικό χαφ επιπέδο Μακουν)

-----------------Τάτος(Σουμπινιο)------------------

Βλαχοδήμος----------------------Φέτφατζίδης

------------Μήτρογλου----------------

Μια νεανική Ελληνοποιημένη ομάδα που θα έχει από πίσω ένα σημαντικό υπόβαθρο ξένων (ειτε ως βασικοί ειτε σαν μπακ απ) με μεγάλες εμπειρίες να βοηθήσουν εκεί που θα χρειαστεί και να δώσουν στους νέους τις εμπειρίες τους.

Πχ ο Μοντέστο, ο Ιμπαγάσα και ο Μέλμπερκ (αν κάτσουν --ο 2ος λογικά βασικος θα ειναι και φέτος), ο Φουστέρ,ο Κάρολ, ο Αμπντουν που είναι τίμιος και καλή λύση, Μιραλλάς και ο Τσιμπουρ (που σίγουρα ενας εκ των 2 θα πουληθεί)

Με την διαφαινόμενη προσθήκη του Μασάδο έχουμε και έναν παίχτη ακόμα από το "ψηλό" ράφι που θα βοηθήσει.

αξιζει αυτος ο μασαδος; δεν τον ξερω καθολου.. :shifty:

Λοιπόν αδελφέ, έχεις δει ποτέ τον Κάλστρομ να παίζει?

Ε φαντάσου κάτι παρόμοιο μονο που αυτός ειναι δεξιοπόδαρος.

Δημιουργικό χαφ τύπου Ιμπαγάσα με εξαιρετικές κάθετες, πολύ καλή ντρίπλα (κορυφαίος στις επελάσεις) και με πολύ γρήγορη πάσα.

Μπορεί να παίξε ανασταλτικά έχοντας άλλον μπροστά του, (πχ τον Ιμπαγάσα ή τον Φουστερ) αλλά΄έχει ανάγκη ένα δυνατό αμυντικο χαφ διπλα του.

Μπορει να παίξει και στα δεξιά σαν εξτρέμ αλλά δεν ειναι γρήγορος (δεν ειναι ομως ούτε αργός)

Θετικο ότι έχει πολύ καλό μακρινό σουτ (σα του Ντουντου ένα πράγμα) και είναι καλός στα στημένα.

ΜΑΚΑΡΙ να τον πάρουμε βασικά αυτόν. Δυσκολο το βλεπω βέβαια γιατι τον θέλουν και άλλοι.

Απ την Τουλουζ θέλει να φυγει λόγο προπονητή.

ο μανιατης μπορει να αποτελεσει αυτον τον "καλο αμυντικο χαφ" που λες; αμυντικος ειναι ο παληκαρος, και δυνατος.. :-D

ο μανιατης μπορει να αποτελεσει αυτον τον "καλο αμυντικο χαφ" που λες; αμυντικος ειναι ο παληκαρος, και δυνατος.. :-D

Mμμμ... Έχω τις ενστάσεις μου.

Ο Μανιάτης θεωρώ πως ειναι δημιουργικό χαφ.

Θα χάσει πολλές απ τις δυνατότητές του αν παίζει τελευταίος.

Εκεί χρειάζεσαι άνθρωπο που ειναι καθαρά κόφτης. Κάποιο γομάρι σαν τον Ουρτάδο που να ξέρει τι θέση oμως (οχι τον Ουρτάδο συγκεκριμένα :-P ). Εναν Στολτίδη βρε παιδί μου :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...