SlimData Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Περαστικα φιλε μου δεν λενε ποτε οι φτωχοι σε ολα τα αθληματα στους πρωταθλητες ευρωπης ...Δηλαδη λιγη επιγνωση δεν βλαπτει ... Τι ζωγραφία είπες πάλι ρε πλούσιε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Critter Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Εγώ πάντως είδα 2 κακές διαιτησίες και στα 2 ματς. Δινόντουσαν κάτι φάουλ εκατέρωθεν που πραγματικα δεν μπορουσα να καταλάβω τι ακριβώς εννούσε ο διαιτητής. Ομοίως κάποια άλλα δεν δινόντουσαν. Δεν θεωρώ οτι συνολικά έχει αδικηθεί κάποια απο τις 2 ομάδες. Οι παναθηναικοί διαμαρτύρονται γιατί παίρνει σφυρίγματα ΚΑΙ ο ολυμπιακός ενω έιχαν συνηθίσει να παίρνουν ΜΟΝΟ αυτοί. Όσο για το πάτημα του Διαμαντίδη στη γραμμή, πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο διαιτητής δεν το έιδε. Όταν ένας παικτης είναι σύριζα στη γράμμη, το πρώτο πράγμα που κοιτάει ο διαιτητής είναι αν πατάει τη γραμμή. Πως γίνεται να είναι μπροστά στο μισό μέτρο και να μην το βλέπει; Παρολά αυτά δεν ρίχνω εκέι το φταίξιμο της ήττας όσο στο ότι η ομάδα έφαγε 24 πόντους σε 4 λεπτά. Μάλλον έχουν βίτσιο να γυρίζουν παιχνίδια τα κομάντα αλλα χθές δεν τους βγήκε! Α!και για να πικάρω και λίγο τους βαζελίνγκους που ανεβοκατεβάζανε άχρηστο τον Καζλάουσκας που απο το -19 έχασε απο τον ολυμπιακό, να τους θυμίσω οτι μόλις χθές ο ΠΑΟ προηγούτανε 16 πόντους ΜΕΣΑ στην έδρα του με 15000 να παραλληρουν και κερδίσανε το παιχνίδι στον πόντο κάνοντας κακάκια στο τέλος! Άρα το συμπέρασμα είναι οτι είναι άσχετος ο Ομπράντοβιτς (NOT). Το αποτέλεσμα λοιπόν δεν κρίνεται μόνο απο την απόδοση της μίας ομάδας αλλά απο την απόδοση και των 2. Ο ολυμπιακός είναι ομάδα που φέτος έχει κάνει πολλές φορές τέτοια come back και συνεπώς αυτό είναι θέμα ικανότητας και όχι τύχης ή ασχετοσύνης του αντίπαλου προπονητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Τι ζωγραφία είπες πάλι ρε πλούσιε.... Ειπα να διαλεξω απο την δικη σου γκαλερι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Α!και για να πικάρω και λίγο τους βαζελίνγκους που ανεβοκατεβάζανε άχρηστο τον Καζλάουσκας που απο το -19 έχασε απο τον ολυμπιακό, να τους θυμίσω οτι μόλις χθές ο ΠΑΟ προηγούτανε 16 πόντους ΜΕΣΑ στην έδρα του με 15000 να παραλληρουν και κερδίσανε το παιχνίδι στον πόντο κάνοντας κακάκια στο τέλος! Άρα το συμπέρασμα είναι οτι είναι άσχετος ο Ομπράντοβιτς (NOT). Αν πάντως ψάχνεις να βρεις δικαιολογία για τον καζλάουσκας, δεν τα κατάφερες. Δεν ξέρω αν προσπαθείς να ανεβάσεις την επιτυχία της ομάδας σου λέγοντας ότι είναι καλός προπονητής, στα δικά μου μάτια πάντως δεν είναι μικρότερο το ευρωπαικό επειδή ήταν αντίπαλος αυτός. Επίσης σκέφτομαι, που θα είχε φτάσει αυτός ο τύπος με το ροστερ των δυο ελληνικών ομάδων... Θα πέρναγε τοπ 16? Ειπα να διαλεξω απο την δικη σου γκαλερι ... Δεν το έχεις το θέμα, κατανοητό... Ε, μην την λες κιόλας σε άλλους, πάει πολύ, προκαλείς... Α, ξέχασα.... Χαχαχαχα, αστείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δεν το έχεις το θέμα, κατανοητό... Ε, μην την λες κιόλας σε άλλους, πάει πολύ, προκαλείς... Α, ξέχασα.... Χαχαχαχα, αστείο. Ενω εσυ το εχεις ε? Το τι θα κανω εγω και τι θα λεω δεν σε αφορα .Αν δεν σου αρεσει απο εκει και περα κανε ignore ...αλλιως γραφε στο thread της ομαδας σου ,επειδη βλεπω χαλιεσαι ,οχι τιποτα αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Σαν τη μέρα με τη νύχτα.... Ποιος είπε ότι χαλιέμαι? Κάθε άλλο Παρεπιπτόντως, αν θέλεις να γράφεις κάτι που να μην αφορά κανέναν παρά μόνο εσένα, μπορείς να το κάνεις στο ημερολόγιό σου. Εδώ είναι δημόσιο φόρουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Πάμε παιχταρά μου γιατί δεν είμαι μόνος μου, αλλά την άλλη φορά θα έχω και τον Σχινά μαζί? http://www.youtube.com/watch?v=maR5yq5lEKo Χαχαχαχαχαχα Ο παππούς πάντως που τα έχει τετρακόσια, θα συνταξιοδοτήσει φέτος τους μισούς σας παίχτες, αφού πρωτίστως συνταξιοδότησε τον Καζλάουσκας. Μαζευτε τον γερο και θα μας παθει καμια συγκοπη με τετοιο τρεξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Γέρος ο οποίος όμως χαίρει τεράστιας εκτίμησης του προπονητή του ΠΑΟ. SlimData ακόμα περιμένω μια απάντηση βρε, τώρα που το θυμήθηκα. Ξέρεις, αυτό με τις αποδείξεις που λέγαμε τις προάλλες και είχες ενστάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Έλα ρε κώστα, δεν κατάλαβες ότι σταμάτησα να σε παλεύω? Τι νόμιζες? Πως δεν έβρισκα τι να σου πω? Ουπς...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Έλα ρε κώστα, δεν κατάλαβες ότι σταμάτησα να σε παλεύω? Τι νόμιζες? Πως δεν έβρισκα τι να σου πω? Σε μένα αναφέρεσαι? Αρχικά δεν αντιλαμβάνομαι την έννοια της έκφρασης "να σε παλεύω". Ουπς...! Χτύπησες?Όλα καλά? Να φωνάξουμε γιατρό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermo-sifounas Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Έλα ρε κώστα, δεν κατάλαβες ότι σταμάτησα να σε παλεύω? Τι νόμιζες? Πως δεν έβρισκα τι να σου πω? Ουπς...! Περα απο εξυπνακιστικα σχολιακια γυμνασιου τυπου "Τι ζωγραφια ειπες ρε φιλε" "Αραξε ρε αλανι" εχεις κατι να προσφερεις στην συζητηση; Επισης στον Obradovic που ταχα μου επικαλεστηκε το οτι ο Παο δεν ειχε συμπληρωσει το bonus βολων στην τελευταια περιοδο μπορουμε να ανταπαντησουμε οτι ο Ολυμπιακος και στα 3 πρωτα δεκαλεπτα (και οχι σε 1) ειχε συμπληρωσει τα 5 φαουλ απο το πρωτο τριλεπτο, οποτε αβερτα βαραγε βολες ο εξακις τιμημενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Επισης στον Obradovic που ταχα μου επικαλεστηκε το οτι ο Παο δεν ειχε συμπληρωσει το bonus βολων στην τελευταια περιοδο μπορουμε να ανταπαντησουμε οτι ο Ολυμπιακος και στα 3 πρωτα δεκαλεπτα (και οχι σε 1) ειχε συμπληρωσει τα 5 φαουλ απο το πρωτο τριλεπτο, οποτε αβερτα βαραγε βολες ο εξακις τιμημενος Nαι πραγματι ειναι ενα εξαιρετικο επιχειρημα ειδικα τη στιγμη που και η δικη σου ομαδα βαραγε βολες απο το ιδιο λεπτο που βαραγε και ο εξακις τιμημενος. Ενιοτε και νωριτερα. Επισης, και να ισχυε αυτο που λες, το ιδιο πραγμα ειναι το μπονους βολων στην 1η και την 2η περιοδο με την τελευταια, ε? Υπερπροσπαθεια κανετε ορισμενοι να τα δειτε μονοπλευρα, εκτος αν διαβασατε την απαντηση του Γαυρου/Πρωταθλητη στον Ζοτς και μας την κανετε c/p επειδη διαφοροι (προφανεις) παραγοντες σας καναν να πιστεψετε οτι ειναι επιχειρημα. Κατα τ'αλλα βαραγαμε τοσο "αβερτα βολες" που ειχαμε μολις μια παραπανω απο σας τους αδικημενους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Σαν τη μέρα με τη νύχτα.... Ποιος είπε ότι χαλιέμαι? Κάθε άλλο Παρεπιπτόντως, αν θέλεις να γράφεις κάτι που να μην αφορά κανέναν παρά μόνο εσένα, μπορείς να το κάνεις στο ημερολόγιό σου. Εδώ είναι δημόσιο φόρουμ Xαλιεσαι χαλιεσαι ,ακουμε που σου λεω... Παρεπιπτοντως υπαρχουν moderators ασε να κρινουν αυτοι τι μπορω να γραφω εδω και τι οχι .Ευχαριστω παντως για την συμβουλη σου ,ισχυει και η δικη μου επισης .Πηγαινε γραψε στο thread της ομαδας σου ,μην εισαι μαζοχας ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermo-sifounas Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Nαι πραγματι ειναι ενα εξαιρετικο επιχειρημα ειδικα τη στιγμη που και η δικη σου ομαδα βαραγε βολες απο το ιδιο λεπτο που βαραγε και ο εξακις τιμημενος. Ενιοτε και νωριτερα. Επισης, και να ισχυε αυτο που λες, το ιδιο πραγμα ειναι το μπονους βολων στην 1η και την 2η περιοδο με την τελευταια, ε? Υπερπροσπαθεια κανετε ορισμενοι να τα δειτε μονοπλευρα, εκτος αν διαβασατε την απαντηση του Γαυρου/Πρωταθλητη στον Ζοτς και μας την κανετε c/p επειδη διαφοροι (προφανεις) παραγοντες σας καναν να πιστεψετε οτι ειναι επιχειρημα. Κατα τ'αλλα βαραγαμε τοσο "αβερτα βολες" που ειχαμε μολις μια παραπανω απο σας τους αδικημενους. Και στις 3 περιοδους συμπληρωσατε το μπονους βολων πολυ νωριτερα απο εμας, οποτε μην προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις, γιατι και αν λες οτι κανω c/p τον Γαυρο εγω μπορω να πω οτι εισαι φερεφωνο της Πρασινης... Συγκεκριμενα στο πρωτο ημιχρονο θυμαμαι οτι καθε επαφη (η μη) σας στο καλαθι μας ηταν σιγουρο φαουλ και ετσι μενατε κοντα στο σκορ εχοντας βαρεσει μονο ενα (!) τριποντο σε ενα ημιχρονο (0/1) Τωρα το αν λες οτι στο τελος ειχατε μονο μια βολη παραπανω, θα ηθελα αν μπορεις να ψαξεις να μου πεις στο τελος του τριτου δεκαλεπτου ποσες βολες παραπανω ειχατε. Γιατι μπορω πολυ ευκολα να σου διαιτητευσω αγωνα, να ευνοω με τα φαουλ για 3 δεκαλεπτα μια ομαδα και αφου δημιουργησει διαφορα ασφαλειας μετα να αρχισω να δινω και καμια βολη στην αλλη ομαδα στο τελος οποτε αν σου παραπονεθουν να βγεις και απο πανω. Τετοιες τακτικες ειναι συνηθεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Βαζω + στο παραπανω ποστ. (Επισης +1 ignore list count) Kαι ο λογος ειναι οτι με πρωτοεμφανιζομενους Αλεφαντους που θυμηθηκαν φετος οτι υπαρχει αθλημα μπασκετ και εμφανιστηκαν για να τρολλαρουν δεν εχω να πω τιποτε (πιο σημαντικες οι βολες στη 3η περιοδο παρα στην 4η, τα 50 seconds διαφορα στην Α περιοδο ειναι "πολυ νωριτερα" για τον ΠΑΟ, η 1 βολη παραπανω ειναι φτιαχτο στατιστικο των διαιτητων για να μη κλαινε οι γαυροι και μαλιστα ειναι συνηθισμενη τακτικη που ακολουθειται την τελευταια περιοδο σε τελειωμενα ματς σαν το χθεσινο (!!!), το οτι με ευνοησε η διαιτησια επειδη σουταρα 1 τριποντο στην Α περιοδο και αλλα τετοια ΑΛΕΦΑΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ). Περαν του συνολικοτερου περιεργου εως επιθετικου υφους (πχ προς Slimdata)... Προτιμω να τρωγομαι με τον LRoi really, οποτε φιλε Μαλτεζο δημοκρατικα-δημοκρατικα τα επομενα ποστ σου περνανε στα υποψιν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις