Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτα φιλε μου ομως να τα λες και στους αλλους αγωνες οταν φωναζεις ,οπως και στο ποδοσφαιρο οταν καθοσαστε και κλαιγεστε .Γιατι και εγω με την δικη σου λογικη οταν διαμαρτυρεστε για μια φαση στην μπαλα θα σε γυρναω πισω να σου λεω οτι ειχε προηγηθει αναποδο σφυριγμα εις βαρος μας ...Τα φαουλ σφυριζονται με βαση την υποκειμενικη κριση του διαιτητη καλως ή κακως ,1000 σπρωξιματα γινονται αλλα σφυριζονται αλλα οχι .Το πατημα της γραμμης ομως ειναι πατημα γραμμης και ειναι απολυτη παραβαση που δεν επιδεχεται υποκειμενικη κριση .

λυπαμαι φιλε μου....αλλα η φωτο που βλεπαμε ηταν επεξεργασμενη...οριστε η αληθινη!post-149247-0-13053500-1337895445_thumb.jpg

:devil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτα φιλε μου ομως να τα λες και στους αλλους αγωνες οταν φωναζεις ,οπως και στο ποδοσφαιρο οταν καθοσαστε και κλαιγεστε .Γιατι και εγω με την δικη σου λογικη οταν διαμαρτυρεστε για μια φαση στην μπαλα θα σε γυρναω πισω να σου λεω οτι ειχε προηγηθει αναποδο σφυριγμα εις βαρος μας ...Τα φαουλ σφυριζονται με βαση την υποκειμενικη κριση του διαιτητη καλως ή κακως ,1000 σπρωξιματα γινονται αλλα σφυριζονται αλλα οχι .Το πατημα της γραμμης ομως ειναι πατημα γραμμης και ειναι απολυτη παραβαση που δεν επιδεχεται υποκειμενικη κριση .

Στη συγκεκριμενη φαση δεν υπαρχει υποκειμενικοτητα διαιτητη. Ειναι φαουλ ολοκαθαρο. Ξυλο παιζουνε. Ο Πριντεζης ριχνει καρατιες.

Τελοσπαντων.

Γενικα παντως οι Ολυμπιακοι του insomnia δεν μπορω να πω πως το ξεφτυλισαν το θεμα με την διατησια. Ισα ισα δεν ειδα η πλειονοτητα να διαμαρτυρετε για την διατησια.

Γιατι αν δειτε σε αλλα site τι λεγετε θα καραφλιασετε...

Στη συγκεκριμενη φαση δεν υπαρχει υποκειμενικοτητα διαιτητη. Ειναι φαουλ ολοκαθαρο. Ξυλο παιζουνε. Ο Πριντεζης ριχνει καρατιες.

Τελοσπαντων.

Γενικα παντως οι Ολυμπιακοι του insomnia δεν μπορω να πω πως το ξεφτυλισαν το θεμα με την διατησια. Ισα ισα δεν ειδα η πλειονοτητα να διαμαρτυρετε για την διατησια.

Γιατι αν δειτε σε αλλα site τι λεγετε θα καραφλιασετε...

Καρατιες ριχνει ο Πριντεζης ? Ενταξει λεγε τωρα οτι σου κατεβει .Εγω τις φυλαω παντως τις απαντησεις σου ,δεν τις ξεχναω...

Αν εξαιρεσεις το επιθετικο φαουλ του Μπατιστ που δεν δοθηκε ολες οι αλλες αποφασεις αδικουν τον Παναθηναικο.

Οσο για την φαση που λετε οτι ο Διαμαντιδης παταει γραμμη εχουν προηγηθει 2 φαουλ (το 1ο στο Σατο και το 2ο στο Μητσο) που πρεπει να εισαι τυφλος για να μην τα δωσεις.

Υπάρχει και ένα πεντακάθαρο αντιαθλητικό του Γιασικεβίτσιους στον Σπανούλη στην τελευταία φάση.

Εκτός αν πηγαίνει για μπάλα και εγώ δεν το βλέπω.

Όπως και να έχει, μιλάμε για διαιτησία με πολλά λάθη εκατέρωθεν.

Δύο όμως είναι τα ερωτήματα:

Α) Πώς γίνεται να ξεκινάει ένα παιχνίδι και να σφυρίζεται μέχρι και η κλανιά και να τελειώνει με ανελέητο ξύλο?

Β) Θα μας εξηγήσει ο Τανατζής τι εννοεί όταν λέει "Δεν είμαι μόνος μου"?

Ο Ιβκοβιτς εχει ξεπερασει τα ορια του γραφικου και πλεον αγγιζει το γελοιο.

Συνολικες βολες 29 για τον Παναθηναικο και 28 για τον Ολυμπιακο. Και ο Παναθηναικος σημερα επαιζε μεσα στο καλαθι και ηταν φυσιολογικο να εχει πολυ περισσοτερα φαουλ, πραγμα που φυσικα δεν εγινε. Και διαμαρτυρεται και απο πανω ο παππους!!!

Βρηκα και ενα βιντεο με τις πιο χαρακτηριστικες αμφισβητουμενες φασεις.

Αν εξαιρεσεις το επιθετικο φαουλ του Μπατιστ που δεν δοθηκε ολες οι αλλες αποφασεις αδικουν τον Παναθηναικο.

Οσο για την φαση που λετε οτι ο Διαμαντιδης παταει γραμμη εχουν προηγηθει 2 φαουλ (το 1ο στο Σατο και το 2ο στο Μητσο) που πρεπει να εισαι τυφλος για να μην τα δωσεις.

Τις βολες κοιτας εσυ?

Εδω ο γερος βγηκε και μιλησε οτι ισχυσαν αλλα κριτηρια στα σφυριγματα των φαουλ.

Και βγαινει ο Ζοτς και του λεει "Σαφως, αφου στη τελευταια περιοδο ο ΟΣΦΠ ειχε μπονους βολων 7 λεπτα πριν το τελος, ενω εμεις ποτε". Και τεζα ο γερος :devil:

Περα απο αυτο, ξερεις γιατι ειμαι υπερηφανος που υποστηριζω τη συγκεκριμενη ομαδα?

Γιατι προχθες στο ΣΕΦ, εχασα με κακη διαιτησια και δεν ειδα κανεναν απτην ομαδα να κανει θεμα για διαιτησιες. Το ιδιο και αναμεσα στους οπαδους. Σχεδον ολοι ειχαν τα @@ να πουν οτι χασαμε δικαια, οτι ειχαμε ΚΑΚΗ εικονα κι οτι πρεπει να βελτιωσουμε τα λαθη μας κλπ. Δεν ψαξανε να τα φορτωσουν στους διαιτητες που ηταν κακοι ουτως η αλλως.

Τον Ολυμπιακο πανε χρονια να θυμηθω μια ηττα του τα τελευταια 5 χρονια στα μεταξυ μας σε τελικους, που να μην εχει προελθει απτη διαιτησια. Υποστηριζουν για καθε παιχνιδι δηλαδη οτι παιξαν καλυτερα αλλα κερδισαμε εμεις οι χειροτεροι με σπρωξιμο. Ακομα και για τα παιχνιδια που χανανε με 20 ποντους το ελεγαν. Ο ΟΣΦΠ στην ομαδα του εχει προσωπικο ειδικευμενο για τα θεματα διαιτησιας. Ξεκιναμε απτον Αγγελου, παμε στον Γιαννακη που εστησε την καριερα του πανω στον ΟΣΦΠ ακριβως με αυτην την τακτικη, και βλεπουμε οτι μεχρι και ο γερος προτιμα να γινει γραφικος ακομα κι οταν ξερει οτι εχει αδικο (ξερει?). Να μην μιλησω για τους παικτες που σε καθε φαση διαμαρτυρονται, αυτους να τους δικαιολογησω.

Εχει χασει ο γαυρος 30 απτα 40 μεταξυ μας τα τελευταια χρονια, ΕΝΑ που να μην το κερδισαμε χαρη στη διαιτησια δε θα βρεις. Μονο αυτα της κανονικης περιοδου και ΑΝ.

ΥΓ. Για να μην εκτιθεστε αδικα για τη χθεσινη διαιτησια, για καθε φαση (πραγματικα αμφισβητουμενη) που θα ποσταρετε εχω κι εγω μια να σας αντιποσταρω, μονο απτην τελευταια περιοδο εγω, δε χρειαζομαι τις αλλες περιοδους καν. Δεν σας αδικησε η διαιτησια χθες, οσοι εχετε την ικανοτητα και τις γνωσεις πανω στο αθλημα και τους κανονισμους, θα το ξερατε. Οι υπολοιποι μπορειτε να εκτιθεστε για πολλοστη φορα, κυριως για την αγνοια και δευτερευοντως για αλλους λογους (κοκκινα γυαλια κλπ).

Β) Θα μας εξηγήσει ο Τανατζής τι εννοεί όταν λέει "Δεν είμαι μόνος μου"?

"Πάμε παιχταρά μου" ήθελε να πει μωρέ, που κολλάτε μερικές φορές...

"Πάμε παιχταρά μου" ήθελε να πει μωρέ, που κολλάτε μερικές φορές...

Πάμε παιχταρά μου γιατί δεν είμαι μόνος μου, αλλά την άλλη φορά θα έχω και τον Σχινά μαζί? :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=maR5yq5lEKo

Χαχαχαχαχαχα

Ο παππούς πάντως που τα έχει τετρακόσια, θα συνταξιοδοτήσει φέτος τους μισούς σας παίχτες, αφού πρωτίστως συνταξιοδότησε τον Καζλάουσκας.

Ρε παιδια γιατι το κουραζεται τοσο πολυ με αμφισβητουμενες φασεις σπρωξιματα κτλ ? Υπαρχει περιπτωση ποτε να συμφωνησουμε οτι ενα σπρωξιμο που το σφυριξε ηταν το σωστο ή οχι απο τους μεν και τους δε? Εδω εχουμε την πιο εξοφθαλμη περιπτωση με τον παιχτη του παναθηναικου να παταει την γραμμη και καθονται τωρα οι εξαστεροι και μας λενε ιστοριες για αγριους...Μπροστα στα ματια τους λεμε τωρα ε? Για τους παναθηναικους η ομαδα τους κερδιζει παντα δικαια και χανει παντα αδικα σε ολα τα αθληματα αιωνιως ...Να δειτε που αν παρει το πρωταθλημα ο Ολυμπιακος θα βγουνε να πουνε για παραγκα στο μπασκετ εκει να δειτε γελια...

Αν κάνεις μια βόλτα από τα βαζελοφόρουμ, όλοι βρίζουν τον Ρήγα. Πρώτα για το ευρωπαϊκό και μετά για τη χθεσινή διαιτησία...

Ρε παιδια γιατι το κουραζεται τοσο πολυ με αμφισβητουμενες φασεις σπρωξιματα κτλ ? Υπαρχει περιπτωση ποτε να συμφωνησουμε οτι ενα σπρωξιμο που το σφυριξε ηταν το σωστο ή οχι απο τους μεν και τους δε? Εδω εχουμε την πιο εξοφθαλμη περιπτωση με τον παιχτη του παναθηναικου να παταει την γραμμη και καθονται τωρα οι εξαστεροι και μας λενε ιστοριες για αγριους...Μπροστα στα ματια τους λεμε τωρα ε? Για τους παναθηναικους η ομαδα τους κερδιζει παντα δικαια και χανει παντα αδικα σε ολα τα αθληματα αιωνιως ...Να δειτε που αν παρει το πρωταθλημα ο Ολυμπιακος θα βγουνε να πουνε για παραγκα στο μπασκετ εκει να δειτε γελια...

Εδώ εσείς οι 2άστεροι μας πρήζετε με την φάση που γίνεται ΦΑΟΥΛ στον Διαμαντίδη με αποτέλεσμα να πατήσει τελικά την γραμμή, ιστορίες με αγρίους και παραμυθάκια του redplanet :D

Περαστικά σας.

Αν κάνεις μια βόλτα από τα βαζελοφόρουμ, όλοι βρίζουν τον Ρήγα. Πρώτα για το ευρωπαϊκό και μετά για τη χθεσινή διαιτησία...

Προεργασια λεγεται ...:P

Εδώ εσείς οι 2άστεροι μας πρήζετε με την φάση που γίνεται ΦΑΟΥΛ στον Διαμαντίδη με αποτέλεσμα να πατήσει τελικά την γραμμή, ιστορίες με αγρίους και παραμυθάκια του redplanet :D

Περαστικά σας.

Περαστικα φιλε μου δεν λενε ποτε οι φτωχοι σε ολα τα αθληματα στους πρωταθλητες ευρωπης ...Δηλαδη λιγη επιγνωση δεν βλαπτει ...:)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...