Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλορίζικος ο παιχταράς στην ομάδα.

Νομίζω πως ειναι παίχτης που θα αφήσει εποχή. Έχει το ταλέντο, Γιαννακοπουλίζει αρκετά. Γενικά χάρηκα πολυ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.sport24.gr/football/omades/SkodaXanthi/thymizei_kristiano_ronalnto_o_vlaxodhmos.1515089.html

Εκτος απο το νεο Μεσι τωρα θα εχουμε και το νεο Ροναλντο στο Θρυλο ...

Αυτα ειναι ..

Δηλαδή τώρα ο Ολυμπιακός θα παίζει με Μέσι-Ρονάλντο δίδυμο στην επίθεση; Πέρα απο την πλάκα, είναι πολύ καλός παίκτης ο Βλαχοδήμος με τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Δεν νομίζω οτι ο κάθε Αμπτούν είναι καλύτερος για τα δεξιά, απο ένα Ελληνόπουλο που ξέρει σε ποιά ομάδα παίζει. Το ζήτημα είναι να μην κάνει αυτά που έκανε στην Ξάνθη, που την είχε δεί όντως Ρονάλντο. Χρειάζεται να βάλει το κεφάλι κάτω και να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα.

PS Τα τηλεφωνά μας τα βρήκαν από την ΠΑΕ, από όσους ήμαστε μέλη ή έχουμε κάνει εγγραφή για να παίρνουμε εισιτήρια από το Olympiacos.org.

Το να υποστηρίζεις σαν ΠΑΕ ότι δεν το γνώριζες, όταν εσύ έδωσες τα τηλέφωνα είναι τουλάχιστον εξοργιστικό.

Εμενα τηλέφωνο δεν με πήρανε ούτε e mail μου στείλανε,παρότι είμαι μέλος και έχω κάρτα διαρκειας.Αλλα αν ισχύει αυτό που λες τότε είναι φάουλ από την παε.Θα ρωτήσω και τον ξάδερφο μου πάντως.

Ακόμα δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω διότι δεν θυμάμαι αλλα όταν υπογράφεις και πληρώνεις την κάρτα πρέπει να σημειώσεις σε ένα κουτάκι του συμβολαίου ότι τα στοιχεια που δίνεις στην παε είναι εμπιστευτικά.Μάλλον το έβαλα εγώ ενώ εσύ όχι.Οποτε ....

Εμενα τηλέφωνο δεν με πήρανε ούτε e mail μου στείλανε,παρότι είμαι μέλος και έχω κάρτα διαρκειας.Αλλα αν ισχύει αυτό που λες τότε είναι φάουλ από την παε.Θα ρωτήσω και τον ξάδερφο μου πάντως.

Ακόμα δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω διότι δεν θυμάμαι αλλα όταν υπογράφεις και πληρώνεις την κάρτα πρέπει να σημειώσεις σε ένα κουτάκι του συμβολαίου ότι τα στοιχεια που δίνεις στην παε είναι εμπιστευτικά.Μάλλον το έβαλα εγώ ενώ εσύ όχι.Οποτε ....

Μπα και εμένα μου τα ζάλισε ο Τασάρας με τα sms.Με τον οποίο Τασάρα δεν έχω καμία σχέση,ούτε καν με την παράταξη του.

Καλορίζικος ο παιχταράς στην ομάδα.

Νομίζω πως ειναι παίχτης που θα αφήσει εποχή. Έχει το ταλέντο, Γιαννακοπουλίζει αρκετά. Γενικά χάρηκα πολυ!!!

Πότε προλαβατε και το ειδατε το τεραστιο αυτο ταλεντο? :fear: Φετος εμπαινε κυριως ως αλλαγη στο 2ο ημιχρονο και λογικα ειχε ενα καλο 15-20λεπτο αφου ερχοταν ως ξεκουραστος.

Καλος παικτης μοιαζει(οσο τον ειδα σε 3-4 παιχνιδια) αλλά "παικταρας", "παικτης που θα αφησει εποχη", κλπ, δεν προκυπτουν απο πουθενα και ειναι οι γνωστες υπερ-υπερ-υπερβολες.... :eek:

http://www.sport24.gr/football/omades/SkodaXanthi/thymizei_kristiano_ronalnto_o_vlaxodhmos.1515089.html

Εκτος απο το νεο Μεσι τωρα θα εχουμε και το νεο Ροναλντο στο Θρυλο ...

Αυτα ειναι ..

Πωπω πραγματικα ειναι εμετικοι οι δημοσιογραφοι. :eek:

Eδω βγήκε παιχταράς ο Νινης στα 17 του από ένα παιχνίδι και δε θα βγάλουμε τον Βλαχοδήμο? :rolleyes: Τα στοιχεια του δειχνουν παιχταρά εξελίξιμο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...