margaritagr Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 και χωρις λο σημερα, ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 και χωρις λο σημερα, ε? [kafros mode on] ειχε τσο ομως!! :P [/kafros mode off] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/olympiacos/ananewse-gia-tria-xronia-o-megeri.1785343.html σωστος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Καλά ρε, ο άλλος θέλει να φέρει Σόλιντ? Είμαστε με τα καλά μας? Προπονητή θέλουμε, όχι παρεάκι στα μεθύσια. Μετά την τρομερή μείωση της τάξεως του 10% στα διαρκείας τώρα ο Σόλιντ... Δεν μας τα λέει καλά ο χοντρός. Να βγει να διαψεύσει άμεσα ειδάλλως, χοντρέ πούλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 ποιος σολιντ και ποιος κουπερ γαμω????τι τραγελαφικες επιλογες ειναι αυτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Όταν φτάνετε να βγάζετε φωτογραφίες (όχι πως είναι κακό, κάθε άλλο) τον πίνακα για μία νίκη με 6 πόντους δείχνετε το τεράστιο μεγαλείο της ομάδας του Παναθηναϊκού. Όταν ακόμη και για το χθεσινό κλαίγεστε για την διαιτησία δείχνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Καλά ρε, ο άλλος θέλει να φέρει Σόλιντ? Είμαστε με τα καλά μας? Προπονητή θέλουμε, όχι παρεάκι στα μεθύσια. Μετά την τρομερή μείωση της τάξεως του 10% στα διαρκείας τώρα ο Σόλιντ... Δεν μας τα λέει καλά ο χοντρός. Να βγει να διαψεύσει άμεσα ειδάλλως, χοντρέ πούλα. Χοντρε πουλα? Δεν ντρεπεσαι να βριζεις τον προεδρο που εχει κανει τοσες θυσιες και εβαλε λεφτα και πηρε πρωταθληματα? Αν οχι πηγαινε με τους παναθηναικους να πανηγυρισεις γιατι βαζελιζεις επικινδυνα ...Μπρος τραβα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D_N_A Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Και άντε αυτός πουλάει, ποιος αγοράζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Χοντρε πουλα? Δεν ντρεπεσαι να βριζεις τον προεδρο που εχει κανει τοσες θυσιες και εβαλε λεφτα και πηρε πρωταθληματα? Αν οχι πηγαινε με τους παναθηναικους να πανηγυρισεις γιατι βαζελιζεις επικινδυνα ...Μπρος τραβα ... Μαζί σου δεν αξίζει να ασχολούνται ούτε οι βάζελοι πλέον. Έχω φτάσει σε σημείο να συμφωνώ με τον Midi με τις αρλούμπες που αμολάς συνεχώς εδώ μέσα ακατάπαυστα. Απλώς κάτι τελευταίο: Άλλο να κρίνεις τις κινήσεις των προέδρων κάνοντας εν μέρει χαβαλέ (irony if u know what I mean) και άλλο να παρακαλάς να χάσει η ομάδα σου τίτλους και να βγει πέμπτη για να τσακιστούν να φύγουν οι πρόεδροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού θα είναι ακόμα καλύτερος από τον κύριο Ernesto Valverde, χοχοχοχο. Άντε και μετά τον Σόλιντ να πάρουμε Κάτανετς και Μπλαχίν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Έχω φτάσει σε σημείο να συμφωνώ με τον Midi με τις αρλούμπες που αμολάς συνεχώς εδώ μέσα ακατάπαυστα. Eμ ειδες που σου λεω οτι βαζελιζεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Όταν φτάνετε να βγάζετε φωτογραφίες (όχι πως είναι κακό, κάθε άλλο) τον πίνακα για μία νίκη με 6 πόντους δείχνετε το τεράστιο μεγαλείο της ομάδας του Παναθηναϊκού. Όταν ακόμη και για το χθεσινό κλαίγεστε για την διαιτησία δείχνει... Κι αν εσύ (εσείς...μιας και χρησιμοποιήσες κι εσύ πληθυντικό) αυτό κατάλαβες από το ποστ..δείχνετε πόσο πονάει που βλέπετε το τέλος να ειναι τόσο κοντά πια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Κι αν εσύ (εσείς...μιας και χρησιμοποιήσες κι εσύ πληθυντικό) αυτό κατάλαβες από το ποστ..δείχνετε πόσο πονάει που βλέπετε το τέλος να ειναι τόσο κοντά πια.. Εγω καταλαβα πως το εννοεις αλλα και διαφορετικα να ηταν(δηλαδη να ερχοταν το τελος για τον Παναθηναικο) σιγουρα θα με πειραζε κι εμενα, αλλα και παλι λεω πως τοσες χαρες που μου εχει δωσει αυτη η ομαδα φτανω μερικες φορες στο σημειο να λεω δεν πειραζει δεν ηρθε και η καταστροφη. Μπορει κι εσυ να ενιωθες το ιδιο. Εγω χαιρομαι που ο Ολυμπιακος κανει μια ΣΩΣΤΗ αρχη με βαση Ελληνες(πιτσιρικαδες) παικτες και οχι με ξενους που ερχονται στην Ελλαδα βασικα για τα φραγκα και μετα ολα τ'αλλα. Το ιδιο εκανε και ο Παναθηναικος πριν απο χρονια και ειδαμε που εφτασε. Αλλα το πιο βασικο απ'ολα ειναι οτι για να γινει αυτο θελεις τον σωστο προπονητη.Κι εσεις τον βρηκατε αυτον τον προπονητη και φαινεται η δουλεια του εχει αρχισει να αποδιδει με αποτελεσμα "παιρνοντας τιτλους". Το εχω ξαναπει και σε προηγουμενα post πως μακαρι να ηταν το ιδιο δυνατος και ο Ολυμπιακος τα προγουμενα χρονια και μακαρι να συνεχισει και να παραμεινει το ιδιο δυνατος και ο Παναθηναικος για τα επομενα χρονια. Γιατι αλλο ειναι να κερδιζεις εναν δυνατο Ολυμπιακο και αλλο εναν Ολυμπιακο που δεν ειναι καν ομαδα. Ισχυει και το αντιστροφο για να μην παρεξηγουμε. Ευχομαι(δυσκολο βεβαια και με την οικονομικη κατασταση που επικρατει)να παραμεινουν και οι δυο στο ιδιο υψηλο επιπεδο που μας εχουν συνηθισει τα τελευταια χρονια και να βλεπουμε ματς αναλογα και καλυτερα απο τα φετινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δεν έχω νομίζω να διαφωνισω σε κάτι από αυτά που είπες, οπότε τσιμπα ένα +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Ε οχι! http://www.sport24.gr/football/Kosmos/o_kostanso_stamathse_to_podosfairo.1786272.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις