HERTHAN Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Πετάει ο Παπανικολάου πάντως. Ειδικα φετος αν οχι ο καλυτερος στην ηλικια του στην Ευρωπη σιγουρα μεσα στο top 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 ...φοβού τους Λιθουανούς τη μπάλα φέροντες........................ Πετάει ο Παπανικολάου πάντως. Εγώ το 'χα πει : ο Παπανίκ "έγινε άντρας" και με τη βούλα νομίζω, το βράδυ της Κυριακής... Μπράβο του. Θ' αφήσει εποχή στο ελληνικό μπάσκετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 ΧΑΙΝΣ ΦΟΡ ΔΕ ΓΟΥΙΝΝΝΝ Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Ο Μπατιστ εχει χασει το φως του αποψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 ...εν τω μεταξύ, αν τυχόν τραυματιστεί ο Σπανούλης και χάσει τους υπόλοιπους τελικούς, ο ΟΣΦΠ σίγουρος πρωταθλητής με sweep... Σπαμούλης ...fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 ρε τι θα γινει με τις βολες?εχουμε χασει 20 ποντους απο βολες,ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Καλα πως μαλακιζομαστε ετσι το τελευταιο λεπτο?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 με τετοια ποσοστα στις βολες πρωταθλημα δεν παιρνουμε ποτε!!! βαλε πριντεζη μεσα ρεεεεεε Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Έλεος με τις βολές. Φαντάσου δηλαδή πόση θα ήταν η διαφορά αν το ποσοστό δεν ήταν 55%. Πάντως δεν περίμενα να κερδίσουμε τόσο εύκολα τον ΠΑΟ. Φοβεροί Πρίντεζης-Παπανικολάου-Χαϊνς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 1 down 2 to go! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Το σκορ δεν ηταν +15 λογω βολων Ακομα κι ετσι ομως τους κερδισαμε! Εμφανως καλυτερη η ομαδα συνεχιζουμε! (παπανικολοαου και γιωργαρος τρελλα αλανια) Υγ. Αχ Παπανικολαου γατακι που σου κανε φετος στο σεφ μια φαση ο Καλαθης. Γατακι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Το ματς ήταν λίγο ξενέρωτο ή εμένα μου φάνηκε; Λέτε να φταίει το ότι το αμέσως προηγούμενο ήταν ο τελικός του F4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Απλά ο ΠΑΟ ήταν ο συνηθισμένος φετινός μέτριος ΠΑΟ. Απο εκεί και πέρα δεν μπορώ να φανταστώ που θα ήταν η διαφορά αν έβαζαν και τις 10+ χαμένες βολές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Το ματς ήταν λίγο ξενέρωτο ή εμένα μου φάνηκε; Λέτε να φταίει το ότι το αμέσως προηγούμενο ήταν ο τελικός του F4; Κι εμενα ετσι μου φανηκε σαν να επαιζαν φιλικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 πλακιτσα τους καναμε σημερα! χαναμε καμια διαφορα μπας και αποκτησει ενδιαφερον το παιχνιδι αλλα...δεν! το σεφ ηταν κολαση κι αν την κυριακη ειναι ο τελευταιος αγωνας...θα ειναι Η κολαση! μακαρι να εχουμε στο οακα τη διαιτησια που ειχαν παλι εκεινοι σημερα..αλλα και χωρις αυτη, φετος τους εχουμε! PS. δωσε στο βα...δωσε στο βαζελο βολες! δωσε στο βαζελο βολες! photo (απο κινητο μιας και δεν πηρα ψηφιακη επειδη ελεγαν να μην παρουμε): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις