MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 ανθρωπε μου..τη δηλωση που διαβασες και ποσταρες την καταλαβες; ναι η ου; την εκανε εκεινος η εμεις οπως μας χλευαζες..ναι η ου; απλα ελληνικα σε ρωταω..καταλαβαινεις η μπα; Θα τελειωσουν οι τελικοι και θα ρωτας ακομα το ιδιο πραγμα Εχω απαντησει ηδη στο ΤΙ εχεις παρερμηνευσει στη δηλωση. Θυμιζω πως μιλησες για δηλωση του Ιτουδη που λεει οτι ο ΠΑΟ ηθελε να διεξαχθει το παιχνιδι. Ανετρεξε σε προηγουμενο ποστ μου πριν ξαναποσταρεις τα ιδια, και δες που εισαι φαουλ. Μπορεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μπορεις. οταν μπορεσεις πρωτος εσυ..και εκει το εχει κλειδωμενο ο ΟΠΑΠ με αποδοση 0.0000000001 btw...μιας που εισαι πιο συχνος εδω παρα στο δικο σας, καπου θα χει παρει το ματι σου οτι εχω δηλωσει οτι η χρονια για μενα ειναι επιτυχημενη με την ευρωλιγκα. για φετος δεν με νοιαζει ιδιαιτερα το πρωταθλημα (συγκεκριμενα εχω πει οτι αν το παρουμε θα ειναι το κερασακι στην τουρτα....την τουρτα ομως την πηραμε και την απολαυσαμε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 οταν μπορεσεις πρωτος εσυ..και εκει το εχει κλειδωμενο ο ΟΠΑΠ με αποδοση 0.0000000001 Για 2-3 συνεχομενα ποστ ειχαμε εθελοτυφλια στις ξεκαθαρες απαντησεις και τακτικη κινεζου, και τωρα ακολουθησε το "καθρεφτακι" Οπως ειπα, αν μη τι αλλο αναμενομενα ολα αυτα απο συνομιλητη που δεν καταφερε ακομα να στοιχειοθετησει οτι ειπε το απογευμα και απτην πρωτη στιγμη βασιζεται σε υπεκφυγες για να βγει απο πανω. Ο Ιτουδης ποτε δε δηλωσε οτι ΘΕΛΕΙ να γινει ο αγωνας. Βιντεο με τετοια δηλωση πουθενα δεν υπαρχει. Ουτε γραπτο κειμενο που να ερμηνευεται ως "Θελουμε να αρχισει ο αγωνας" υπαρχει. Πες και ενα thanks στον washcloud που βρηκε κατι που φερνει λιγο σε οσα υποστηριζες το απογευμα και ειμαστε ενταξει. Καλη συνεχεια παιχτη. btw...μιας που εισαι πιο συχνος εδω παρα στο δικο σας, καπου θα χει παρει το ματι σου οτι εχω δηλωσει οτι η χρονια για μενα ειναι επιτυχημενη με την ευρωλιγκα. για φετος δεν με νοιαζει ιδιαιτερα το πρωταθλημα (συγκεκριμενα εχω πει οτι αν το παρουμε θα ειναι το κερασακι στην τουρτα....την τουρτα ομως την πηραμε και την απολαυσαμε) Φχαριστω για τη πληροφορια, θα το εχω στα υποψιν παροτι ασχετο με ολα τα υπολοιπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 να πως οτι ισως νομισα οτι ειδα για κατι που ειδα; ε οχι ρε παιδια! το πατε σε αλλο επιπεδο εδω εσεις το να αποδεικνυουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες...και ειλικρινα ΔΕΝ ειμαι υποχρεωμενος να το κανω αυτο (ειδικα αφου λες κι εσυ οτι δεν ειστε υποχρεωμενοι να με πιστεψετε χωρις αυτο)! λες και θα ειχα τον οποιοδηποτε λογο να βγω να υποστηριξω κατι τετοιο. ελεος δηλαδη! Ναι βρε φίλε, δεν προσπαθεί κανείς να σου επιβάλλει ελεφαντίαση. Αλλά σταμάτα κι εσύ να επιμένεις μ' έναν τρόπο λες και πρέπει να δεχόμαστε κάτι επειδή το είπες, το οποίο όταν το ψάξουμε ανακαλύπτουμε ότι ούτε εσύ δεν μπορείς να το βρεις. Εμείς δηλαδή τί χρωστάμε να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε Γκουγκλέφαντες...; (...ΟΚ, το έχω πιάσει εδώ και ώρα το νόημα, και μιας και από το τελευταίο ποστ μου μόνο αυτό το κομμάτι επέλεξες να σχολιάσεις, ε να μην το παλαίψω άλλο...Πάντως....όσο κι αν ο εγωισμός σου κάνει στην άκρη την αντικειμενικότητά σου -άρα μάλλον θα την...ξανακούσω- να σου πως ότι ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΟΥ, έκανα αυτή τη μίνι-κουβέντα μαζί σου....Ίσως κάποια στιγμή το καταλάβεις, ασχέτως αν ποτέ το παραδεχτείς....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Ναι βρε φίλε, δεν προσπαθεί κανείς να σου επιβάλλει ελεφαντίαση. Αλλά σταμάτα κι εσύ να επιμένεις μ' έναν τρόπο λες και πρέπει να δεχόμαστε κάτι επειδή το είπες, το οποίο όταν το ψάξουμε ανακαλύπτουμε ότι ούτε εσύ δεν μπορείς να το βρεις. Εμείς δηλαδή τί χρωστάμε να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε Γκουγκλέφαντες...; ας απαντησω τωρα στο πρωτο ΔΕΝ το ειπα μονο εγω, εγω απλα επελεξα να το υποστηριξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Ο Ιτουδης ποτε δε δηλωσε οτι ΘΕΛΕΙ να γινει ο αγωνας. ...ΑΝΝΝ κάποια στιγμή όμως αποδειχτεί (ε με βίντεο...με τί άλλο....) ότι ο Ιτούδης όντως είπε εκείνη την πρόταση που παρέθεσα (δεν μου φαίνεται κι απίθανο...), τότε δεν καταλαβαίνω γιατί από τώρα διαγράφεις την περίπτωση του "ΘΕΛΕΙ"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 ...ΑΝΝΝ κάποια στιγμή όμως αποδειχτεί (ε με βίντεο...με τί άλλο....) ότι ο Ιτούδης όντως είπε εκείνη την πρόταση που παρέθεσα (δεν μου φαίνεται κι απίθανο...), τότε δεν καταλαβαίνω γιατί από τώρα διαγράφεις την περίπτωση του "ΘΕΛΕΙ"... Δεν την διεγραψα, απλα λεω οτι δεν εγινε δηλωση που να λεει αυτο που ισχυριστηκε αρχικα ο Alxnks. Ουτε σε βιντεο βρηκα τετοια δηλωση, ουτε σε blog/site, παροτι προσπαθησα επιμονα στο google να βρω και τα 2, οπως με προετρεψε με περισση βεβαιοτητα ο Αlxnks. Το παρεμφερες "ηρθαμε να παιξουμε ακομα και με μειον 2 παιχτες" δεν μεταφραζεται σε θεληση να ξεκινησει ο αγωνας. ΜΠΟΡΕΙ να δειχνει θεληση, ΜΠΟΡΕΙ απλα να λεει το απλο και αυτονοητο "αν οι αρμοδιοι πουν οτι ξεκιναει το παιχνιδι, ειμαστε εδω και θα παιξουμε ακομα κι ετσι". Το οποιο οπως ειπα σε προηγουμενο ποστ συνδυαζεται πιο ευκολα και με τις υπολοιπες δηλωσεις του Ιτουδη, που πιο πολυ προς αυτο τεινουν. Οπως και του Παπαδοπουλου. Οτι δηλαδη, ενω περιμεναν την αποφαση, αν αυτη ηταν να διεξαχθει ο αγωνας, ναι θα το κανανε. Απεχει αυτο ομως, απο το "ηθελε ο ΠΑΟ να ξεκινησει ο αγωνας". Γιαυτο μιλησα εξαρχης περι παρερμηνειας και μη υπαρξης βιντεο, οσο κι αν διηρκεσε η επιμονη πως ειπωθηκε αυτο το πραγμα ον καμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Την αποφαση της Πολιτειας να αρχισουν οι τελικοι τη Δευτερα, που ουσιαστικα καταργει την οποια επιδραση θετικη μπορει να εχει η αναβολη του ματς, θα τη σχολιασει κανεις? Πως γινεται να αρχιζει τη Δευτερα κ να μη μπορει να αρχισει την Παρασκευη? Τί αλλαζει? Υ.Γ. Οι ευθυνες του σχεδιασμου για την αστυνομια ειναι τεραστιες. Οι ευθυνες της Πολιτειας ειναι τεραστιες. Μονο επικοινωνιακα παιχνιδακια παιζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Καλά κάνουν και το βάζουν λίγες μέρες μετά, να ηρεμήσουν και τα πνεύματα. Ελπίζω να μην δούμε το παραμικρό την Δευτέρα και να μην δυναμιτιστεί άλλο το κλίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Επειδη παγια αποψη μου ειναι οτι η πλειοψηφια των επεισοδιων ειδικα των οργανωμενων επεισοδιων σαν το προχθεσινο ειναι κανονισμενα απο ψηλα (το οποιο προχθεσινο παρεπιπτοντως ηταν αριστα οργανωμενο: 1. αποσταση ασφαλειας απο το ΣΕΦ για να μην τεθει θεμα τιμωριας της ομαδας 2. κανενας απτους αστυνομικους της συνοδειας δεν σκεφτηκε να τους καταδιωξει (!) ), θαρρω οτι κατοπιν αυτων των γεγονοτων θα συνετιστουν αυτοι εκει ψηλα και θα αφησουν να διεξαχθουν οι τελικοι χωρις σοβαρα προβληματα. Βεβαιως πολυ ρολο θα παιξει και η εξελιξη του παιχνιδιου. Αν ας πουμε, λεμε αν, παει η 4η περιοδος με κανενα -15/-20 για τον ΟΣΦΠ, δεν βλεπω απιθανο να μην τελειωσει ο τελικος. Αλλα επειδη οπως ειπα πλεον δεν βολευει κανεναν απτους υψηλους το να γινουν επεισοδια αυτη τη στιγμη (διοτι αυτο με τη μια θα σημαινει -20.000 εισητηρια για τον εναν και -8000 για τον αλλον στα επομενα 2 εως 4 παιχνιδια), θεωρω οτι θα δουμε, σε γενικες γραμμες παναγιτσες στρατιωτες (ε σορρυ οπαδους). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MJBulls23 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Καλά κάνουν και το βάζουν λίγες μέρες μετά, να ηρεμήσουν και τα πνεύματα. Ελπίζω να μην δούμε το παραμικρό την Δευτέρα και να μην δυναμιτιστεί άλλο το κλίμα. Ναι, ευτυχως που το βαλανε την Δευτερα και σιγα σιγα ηρεμουν τα πνευματα..... Κάηκε το πούλμαν του Ολυμπιακού Άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο πούλμαν της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού τα ξημερώματα στο Αργοστόλι. Ολοσχερώς κάηκε το πούλμαν της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού που βρίσκεται στην Κεφαλλονιά για το final four του κυπέλλου. Οι "ερυθρόλευκοι", οι οποίοι επρόκειτο να επιστρέψουν στην Αθήνα σήμερα μετά τον αποκλεισμό τους από τον τελικό, ξύπνησαν από την έκρηξη και αντίκρυσαν το λεωφορείο τους, το οποίο ήταν σταθευμένο στο ξενοδοχείο να έχει καεί ολοσχερώς. http://www.sport24.gr/Sports/Polo/kahke_to_poulman_toy_olympiakou.1781939.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Το πούλμαν της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, που βρισκόταν στο Αργοστόλι για το Final 4 του Κυπέλλου, κάηκε ολοσχερώς τα ξημερώματα του Σαββάτου. Όπως επιβεβαιώνει και η Πυροσβεστική της Κεφαλλονιάς άγνωστοι έκαψαν το όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χώρο του ξενοδοχείου που διέμενε η αποστολή των "ερυθρολεύκων" http://www.sport-fm.gr/article/553568 "Δεν φταίνε σε τίποτα οι παίκτες μιας ομάδας. Αν θέλουν να κάνουν τέτοιο ας δώσουν ένα ραντεβού και ας πέσουν όλοι μαζί σε μια... θάλασσα». " ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Ναι, ευτυχως που το βαλανε την Δευτερα και σιγα σιγα ηρεμουν τα πνευματα..... Κάηκε το πούλμαν του Ολυμπιακού Άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο πούλμαν της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού τα ξημερώματα στο Αργοστόλι. Ολοσχερώς κάηκε το πούλμαν της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού που βρίσκεται στην Κεφαλλονιά για το final four του κυπέλλου. Οι "ερυθρόλευκοι", οι οποίοι επρόκειτο να επιστρέψουν στην Αθήνα σήμερα μετά τον αποκλεισμό τους από τον τελικό, ξύπνησαν από την έκρηξη και αντίκρυσαν το λεωφορείο τους, το οποίο ήταν σταθευμένο στο ξενοδοχείο να έχει καεί ολοσχερώς. http://www.sport24.gr/Sports/Polo/kahke_to_poulman_toy_olympiakou.1781939.html Δεν ειμαστε για τιποτα τελικα. Ειμαστε τοσο ζωα που οτι κι αν μας συμβαινει(σε ολους τους τομεις) μας αξιζει και με το παραπανω. Ελεος τελικα μ'αυτην την κατασταση.Βρεθηκαν 5-10 πιθηκοι που πεταξαν πετρες, τωρα ξεπεταχτηκαν αλλοι 5-10 πιθηκοι που εβαλαν φωτια και αυριο μεθαυριο θα βρεθουν 5-10 ακομη που θα κανουν κατι χειροτερο. Θα τελειωσω ετσι οπως αρχισα..... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Επειδη παγια αποψη μου ειναι οτι η πλειοψηφια των επεισοδιων ειδικα των οργανωμενων επεισοδιων σαν το προχθεσινο ειναι κανονισμενα απο ψηλα (το οποιο προχθεσινο παρεπιπτοντως ηταν αριστα οργανωμενο: 1. αποσταση ασφαλειας απο το ΣΕΦ για να μην τεθει θεμα τιμωριας της ομαδας 2. κανενας απτους αστυνομικους της συνοδειας δεν σκεφτηκε να τους καταδιωξει (!) ), θαρρω οτι κατοπιν αυτων των γεγονοτων θα συνετιστουν αυτοι εκει ψηλα και θα αφησουν να διεξαχθουν οι τελικοι χωρις σοβαρα προβληματα. Οταν λες απο ψηλα οργανωμενο γινε πιο συγκεκριμενος λιγο ... Το πουλμαν πολο του Ολυμπιακου που καψανε δεν ηταν και τοσο οργανωμενο ... http://www.sport-fm.gr/article/553597 Αν ειναι ευκολο να μου πει και ο ΗΑL9000 γιατι διεγραψε το τελευταιο μου post .Eυχαριστω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Θα αντιστρεψω το ποστ σου, για να δεις οτι μπαινεις αυτογκολ στο ιδιο ποστ. Το πουλμαν πολο του Ολυμπιακου που καψανε δεν ηταν και τοσο οργανωμενο ... http://www.sport-fm.gr/article/553597 Οταν λες απο ψηλα οργανωμενο γινε πιο συγκεκριμενος λιγο ... Σε ερωτω με το ιδιο υφος λοιπον. Απο που ηταν οργανωμενο το καμενο πουλμαν πολο, γινε πιο συγκεκριμενος λιγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις