Alxnks Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Για να το δει το μέλος Kasrith το έκανα "το 1o quote"......Ξέρει αυτός. Όσο περί λινκ που λες, εγώ πάντως μαν, βίντεο ΔΕΝ βρήκα.... Και το λέω όχι για κανέναν άλλο λόγο (οι οπαδικές σας φαγωμάρες δεν μ' αφορούν), απλά "δια την τάξιν".... Το πήρα και ολίγον "προσωπικά", διότι θεωρώντας ότι ξέρω να χρησιμοποιώ το Google επαρκώς (ΘΕΛΕΙ ολίγον skill, δεν βρίσκονται τα πάντα, πάντα με τη μία...), και από του γεγονότος ότι μέσα σε μερικά λεπτά "θα έπρεπε" εγώ να έχω βρει κάτι, τότε τουλάχιστον το περί ου ο λόγος ΔΕΝ είναι εύκολο να βρεθεί (...οπότε μη λες για "μασημένη τροφή", κι αν έχεις link, δώσε και σώσε...). ok χτες βραδυ που γυρισα απο το γηπεδο σε 4-5 site μπηκα ολα κι ολα ...sport-fm, contra, in.gr, protothema, gavros. καπου εκει θα τριγυρναει το λινκ, δεν θυμαμαι σε ποιο απο ολα το ειδα. αυτη η βοηθεια επειδη εσυ (σε αντιθεση με εκεινον) εισαι πιο διαλλακτικος και εκανες και την προσπαθεια σου. η αληθεια ειναι οτι απορω που λες δεν το βρισκεις (οχι οτι δεν σε πιστευω!), μηπως επεσε κανας δακτυλος να αφαιρεθει το βιντεο για να μην υπαρχει η δηλωση! παντως την ειδα με τα ματια μου στο βιντεο και την ακουσα με τα αυτια μου σε αυτο και εσυ λες βρηκες γραμμενο. οποτε ιχνη παρεμειναν μπηκε δεν μπηκε δακτυλος
Cossutius. Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Σήμερα το πρωί πάντως για του λόγου το αληθές, το άκουσα και στη δουλειά πως έγινε αυτή η δήλωση και μάλιστα το ελεγαν 2 άτομα. Προσωπικά δε μπορω να τη βρω τη δήλωση. Ισως είναι σε κανα blog καμια "αποκλειστικότητα". Who knows?
washcloud Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 η αληθεια ειναι οτι απορω που λες δεν το βρισκεις (οχι οτι δεν σε πιστευω!), μηπως επεσε κανας δακτυλος να αφαιρεθει το βιντεο για να μην υπαρχει η δηλωση! παντως την ειδα με τα ματια μου στο βιντεο και την ακουσα με τα αυτια μου σε αυτο και εσυ λες βρηκες γραμμενο. οποτε ιχνη παρεμειναν μπηκε δεν μπηκε δακτυλος ...και όντως δεν βρίσκω κάτι τέτοιο. Κι επειδή συνηθίζεται τα βίντεο ν' ανεβαίνουν σε video hosting services τύπου YouTube, Dailymotion, Vimeo κλπ, και όχι τόσο στους dedicated servers της εκάστοτε αθλητικογραφικής σελίδας, μου κάνει εντύπωση που ούτε το Google search, ούτε το internal στα σχετικά site βρίσκει κάτι. Ούτε εγώ έχω λόγο να αμφισβητήσω αυτό που έγραψες πως είδες και δεν αποκλείω την πιθανή εξήγηση που δίνεις περί "δακτύλου" (it happens, ξερωγώ; ). Όμως, και χωρίς να το πάρεις ότι "κάνω κόμμα με τον MiDi" (δεν έχω λόγο, και ξαναλέω ομαδικά είμαι ουδέτερος), γνώμη μου είναι, όταν δεν μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να επιβεβαιώσεις αυτό που υποστηρίζεις πως είδες με τα μάτια σου, καλύτερα ν' αποφεύγεις την επιχειρηματολογία την βασισμένη σε κάτι τέτοιο. Εντελώς φιλικά.
Alxnks Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 ...και όντως δεν βρίσκω κάτι τέτοιο. Κι επειδή συνηθίζεται τα βίντεο ν' ανεβαίνουν σε video hosting services τύπου YouTube, Dailymotion, Vimeo κλπ, και όχι τόσο στους dedicated servers της εκάστοτε αθλητικογραφικής σελίδας, μου κάνει εντύπωση που ούτε το Google search, ούτε το internal στα σχετικά site βρίσκει κάτι. Ούτε εγώ έχω λόγο να αμφισβητήσω αυτό που έγραψες πως είδες και δεν αποκλείω την πιθανή εξήγηση που δίνεις περί "δακτύλου" (it happens, ξερωγώ; ). Όμως, και χωρίς να το πάρεις ότι "κάνω κόμμα με τον MiDi" (δεν έχω λόγο, και ξαναλέω ομαδικά είμαι ουδέτερος), γνώμη μου είναι, όταν δεν μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να επιβεβαιώσεις αυτό που υποστηρίζεις πως είδες με τα μάτια σου, καλύτερα ν' αποφεύγεις την επιχειρηματολογία την βασισμένη σε κάτι τέτοιο. Εντελώς φιλικά. εντελως φιλικα...να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας; thanx αλλα οχι, δεν θα κατσω να ασχοληθω..και πολυ ασχοληθηκα! δες το ποστ πανω απο το δικο σου λογικα ολοι μας χτες διαβαζαμε λιγο πολυ τα ιδια site, ειδικα αυτα τα αθλητικα, η δηλωση υπηρξε..simple as that. δεν θα το συνεχισω. για περισσοτερα, στον ιτουδη
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Η δηλωση που λεει ο wahcloud υπαρχει μονο σε γραπτη μορφη, πουθενα σε βιντεο. Ζητησα το βιντεο πρωτιστως γιατι μου διευφευγε και δευτευρεοντως γιατι απο χθες εχω διαβασει 4-5 διαφορετικες δηλωσεις της 1 προτασης του Ιτουδη χωρις να μπορω να κρινω ποια ισχυει και ποια οχι. Τα ον καμερα το ειπε, ψαξε google βρες, δε σου δινω μασημενη τροφη, τα θεωρησα εκ του ασφαλους απαντησεις απτη στιγμη πυο εψαξα και δεν βρηκα τιποτα σχετικο. Αυτο ειναι το πρωτο ποιντ για αυτους που παν να βγουν υπερανω κιολας. Δευτερον, παρτε κι αλλο Ιτουδη χθεσινο: Μια δηλωση εχουμε εδω, αυτη που αναφερεται ο ςαση http://www.pamesports.gr/?view=new&id=36177 Μια αλλη δηλωση εχουμε εδω http://www.newsbomb.gr/sports/story/135405/itoydis-na-timorithoyn-oi-omades-i-oi-drastes Μια ακομα δηλωση εχουμε εδω: http://www.sport-fm.gr/article/553286 Ας πουμε η 1η με την 3η δεν μοιαζουν και τοσο πολυ Χωρις να αμφισβητω την 1η δηλωση αλλη φορα οταν επικαλειστε βιντεο on camera να διευκρινηζετε οτι τελικα αναφερεστε σε blogs/contra.gr κλπ αντι να μας προτρεπετε απο αγενως εως ειρωνικα να ψαχτουμε Τα ευφυη και πειστικα "ψαξου google, δε θα στα δωσω μασημενα εγω" κλπ κλπ καλα ειναι, αλλα οχι για οταν θελετε να στοιχειοθετειτε οσα λετε. Και επι του πρακτεου τωρα, δεν ειμαι και τοσο βεβαιος οτι το "ηρθαμε να παιξουμε ακομα και με 2 παιχτες μειον" δειχνει σωνει και καλα ΘΕΛΗΣΗ να γινει ο αγωνας. Αλλο δεν λεω οχι σε μια ενδεχομενη αποφαση και αλλο "θελω να δειξαχθει ο αγωνας". Αυτο το λεω, διοτι πριν τις δηλωσεις η "δηλωσεις" Ιτουδη, ειχα διαβασει και αυτη του τιμ μανατζερ Παπαδοπουλου που ελεγε "το ματς στον αερα" ή κατι παρεμφερες (το ποσταρα χθες την ωρα των επεισοδιων). Που δεν εδειχνε και θεληση απτην πλευρα του ΠΑΟ οπως ειδα να γραφεται εδω μεσα και φυσικα το αμφισβητησα.
Alxnks Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Χωρις να αμφισβητω την 1η δηλωση αλλη φορα οταν επικαλειστε βιντεο on camera να διευκρινηζετε οτι αναφερεστε σε blogs, πριν το παιξετε υπερανω προφανως και δεν με ενδιαφερει αν την εκανε σε blog ξεblog η οπου του καπνισε κι αν το βιντεο ηταν αποκλειστικοτητα του blog κι αν το site που το ειδα το ειχε κανει relink και τρεχα γυρευε. η δηλωση εγινε και υπαρχει εστω και σε γραπτη μορφη. εχεις να πεις κατι επ αυτου η επιμενεις οτι τα βγαζαμε απο το κεφαλι μας;
washcloud Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 για περισσοτερα, στον ιτουδη Μωρέ δικαίωμά σου να μας στέλνεις ακόμα και στον (όποιο) δήμαρχο. Πάσο από εμένα. Συνεχίζω όμως πραγματικά φιλικά να σε προτρέπω να ξανασκεφτείς πάνω σε αυτά, και να δεις ότι κάπου είναι φάλτσα...
Alxnks Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μωρέ δικαίωμά σου να μας στέλνεις ακόμα και στον (όποιο) δήμαρχο. Πάσο από εμένα. Συνεχίζω όμως πραγματικά φιλικά να σε προτρέπω να ξανασκεφτείς πάνω σε αυτά, και να δεις ότι κάπου είναι φάλτσα... μαλλον δεν διαβασες το ποστ πανω απο το δικο σου ε; κι οχι, δεν ημουν το 1 απο τα 2 ατομα στη δουλεια εκεινου που το εγραψε!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 προφανως και δεν με ενδιαφερει αν την εκανε σε blog ξεblog η οπου του καπνισε κι αν το βιντεο ηταν αποκλειστικοτητα του blog κι αν το site που το ειδα το ειχε κανει relink και τρεχα γυρευε. η δηλωση εγινε και υπαρχει εστω και σε γραπτη μορφη. εχεις να πεις κατι επ αυτου η επιμενεις οτι τα βγαζαμε απο το κεφαλι μας; Τι προφανως και δε σε ενδιαφερει? Μιλησες για βιντεο, ειρωνευτηκες που σου ζητησα το βιντεο και βιντεο δεν ειδαμε ποτε. Οπως ειπα, οταν μιλατε για ον καμερα βιντεο αλλη φορα να διευκρινιζετε οτι αναφερεστε σε γραπτη blogia για να συνενοουμαστε Για τα αλλα που ρωτας απαντηθηκαν ηδη, προφανως δε θα στα κανω επαναληψη, διοτι αν και μητηρ μαθησεως (η επαναληψη), υπαρχουν και οι περιπτωσεις που δεν πιανει το κολπο, ειδικα αν ο αλλος εχει παρει αποφαση να μην συζητησει τιποτα περα απτο δικο του δικιο...
Alxnks Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Τι προφανως και δε σε ενδιαφερει? Μιλησες για βιντεο, ειρωνευτηκες που σου ζητησα το βιντεο και βιντεο δεν ειδαμε ποτε. Οπως ειπα, οταν μιλατε για ον καμερα βιντεο αλλη φορα να διευκρινιζετε οτι αναφερεστε σε γραπτη blogia για να συνενοουμαστε. Για τα αλλα που ρωτας απαντηθηκαν ηδη, προφανως δε θα στα κανω επαναληψη, διοτι αν και μητηρ μαθησεως (η επαναληψη), υπαρχουν και οι περιπτωσεις που δεν πιανει το κολπο... αχα...το γραπτο εστω που βρηκες μονος σου δεν σου κανει δηλαδη; οχι δεν απαντηθηκαν...τα βγαλαμε απο το μυαλο μας η οντως τα δηλωσε; δεν θα πεις; τι να πεις....ειπες ηδη πολλα και βγηκες για αλλη μια φορα ακυρος. αλλη φορα ισως να προσεξεις λιγο παραπανω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Νταξει αρχισαμε την τακτικη του κινεζου τωρα. Επαναλαμβανουμε τα ιδια και τα ιδια και κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε. Αναμενομενο αν μη τι αλλο. Τωρα να μιλαει περι ακυρων ο τυπος που ειπε οτι υπαρχει βιντεο ον καμερα με δηλωσεις και ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ πουθενα το βιντεο, ε παραπαει
Dropsreef Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δέχομαι τα πάντα, όποια απόφαση κι αν πάρετε. Δεν αναλαμβάνω όμως καμία ευθύνη. Έχουνε φτάσει στα αυτιά μας πληροφορίες πως στα επόμενα παιχνίδια θα γίνουν 10.000 φορές χειρότερα πράγματα. Το λέω και θέλω να γραφτεί στα πρακτικά. Μπορεί να έχουμε θανάτους. Δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη αστική, ποινική, αντικειμενική. Γράψτε το όπως ακριβώς το λέω. Δεν μπορούν να γίνουν ζημιές 5-6 εκατομμυρίων και να τις πληρώσω εγώ. Έχω ενδείξεις ότι θα γίνουν αίσχη στο ΟΑΚΑ. Εγώ πάντως δεν μπορώ να τους κρατήσω! Δεν αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για 20.000 χουλιγκάνους. Πάρτε ό,τι μέτρα θέλετε, αλλά αν γίνει κάτι μη φάω εγώ μετά 10 αγωνιστικές από τον αθλητικό δικαστή», ακούστηκε να λέει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος εξαπέλυσε οξύτατη επίθεση στην αστυνομία για τα ελλιπή μέτρα προστασίας της αποστολής της ομάδας κατά τη μετακίνησή της στο ΣΕΦ. Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/553467 Πόσο δίνει στην bet365 το προγνωστικό "διακοπή παιχνιδιού " ; Βέβαια δεν μπορώ να αντιληφθώ το σχόλιο περί 20.000 χουλιγκάνων. Λες και τα εισιτήρια δεν τα παραχωρεί η ΚΑΕ.
washcloud Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 'Αλεξ, θα προτιμούσα να με (ξανα-...)ρώταγες εάν το διάβασα, αντί να εικοτολογείς με συμπερασματικό ύφος.... Παρ' ολ' αυτά, να τονίσω : το διάβασα (και πριν που το είχες υποδείξει το έκανα - παρ' ότι το είχα διαβάσει, και προ της "υποδείξεως"). Όχι ότι κατάλαβα τον λόγο που το τόνιζες να το κάνω... Το περί "ενός και δύο ατόμων" και "δουλειάς", ομολογώ ότι δεν το καταλαβαίνω... (...να σου πω, ΕΓΩ στη θέση σου, θα έλεγα "ΟΚ παίδες, πιστέψτε με αν θέλετε ή όχι, τί να σας κάνω, εγώ σας μεταφέρω αυτά που είδα με τα γκαβά μου. Μαλακία μου που το έγραψα ΠΡΙΝ το ξανατσεκάρω, για να είμαι εντάξει αν και όταν μου ζητηθούν αποδείξεις και μαλακία μου που σας είπα ψάχτε και λίγο μόνοι σας ρεμάλια. Θα τα έχω υπ' όψιν για την άλλη φορά". Αλλά επειδή ούτε εγώ είμαι εσύ, ούτε εσύ είσαι εγώ, προσωπικά θα μου αρκούσε ένα "λάθος μου που δεν κράτησα λινκ και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω εάν υπάρχει. Ίσως μάλιστα ΝΟΜΙΣΑ ότι είδα κάτι τέτοιοιο σε βίντεο. Ποιός ξέρει; Περασμένη η ώρα, τα νεύρα τσίτα κλπ. Δε θα ξαναγίνει")
Alxnks Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Νταξει αρχισαμε την τακτικη του κινεζου τωρα. Κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε. Αναμενομενο. ανθρωπε μου..τη δηλωση που διαβασες και ποσταρες την καταλαβες; ναι η ου; την εκανε εκεινος η εμεις οπως μας χλευαζες..ναι η ου; απλα ελληνικα σε ρωταω..καταλαβαινεις η μπα; Ίσως ΝΟΜΙΣΑ ότι είδα κάτι τέτοιοι σε βίντεο. να πως οτι ισως νομισα οτι ειδα για κατι που ειδα; ε οχι ρε παιδια! το πατε σε αλλο επιπεδο εδω εσεις το να αποδεικνυουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες...και ειλικρινα ΔΕΝ ειμαι υποχρεωμενος να το κανω αυτο (ειδικα αφου λες κι εσυ οτι δεν ειστε υποχρεωμενοι να με πιστεψετε χωρις αυτο)! λες και θα ειχα τον οποιοδηποτε λογο να βγω να υποστηριξω κατι τετοιο στο ακυρο απο μονος μου. ας ρωτησει κι ο cossutius τους συναδελφους του για λινκ (κατ εσας μαλλον κακως δεν το εκανε την ιδια στιγμη που το ειπαν!) αλλιως απο αυριο να τους παει στο τσιρκο medrano (υπαρχει ακομα αραγε αυτο; ) για να κανουν σοου, μαζι με εμενα κι οποιους αλλους το ειδαμε και το ειπαμε. ελεος δηλαδη!
washcloud Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δέχομαι τα πάντα, όποια απόφαση κι αν πάρετε. Δεν αναλαμβάνω όμως καμία ευθύνη. Έχουνε φτάσει στα αυτιά μας πληροφορίες πως στα επόμενα παιχνίδια θα γίνουν 10.000 φορές χειρότερα πράγματα. Το λέω και θέλω να γραφτεί στα πρακτικά. Μπορεί να έχουμε θανάτους. Δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη αστική, ποινική, αντικειμενική. Γράψτε το όπως ακριβώς το λέω. Δεν μπορούν να γίνουν ζημιές 5-6 εκατομμυρίων και να τις πληρώσω εγώ. Έχω ενδείξεις ότι θα γίνουν αίσχη στο ΟΑΚΑ. Εγώ πάντως δεν μπορώ να τους κρατήσω! Δεν αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για 20.000 χουλιγκάνους. Πάρτε ό,τι μέτρα θέλετε, αλλά αν γίνει κάτι μη φάω εγώ μετά 10 αγωνιστικές από τον αθλητικό δικαστή», ακούστηκε να λέει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος εξαπέλυσε οξύτατη επίθεση στην αστυνομία για τα ελλιπή μέτρα προστασίας της αποστολής της ομάδας κατά τη μετακίνησή της στο ΣΕΦ. Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/553467 Βέβαια δεν μπορώ να αντιληφθώ το σχόλιο περί 20.000 χουλιγκάνων. Λες και τα εισιτήρια δεν τα παραχωρεί η ΚΑΕ. ...εγώ πάλι αναρωτιέμαι αν ο Θανάσεν θεωρεί...χουλιγκάνους ΟΛΟΥΣ όσους θα είναι στο ΟΑΚΑ....Χμμμ....Δερς σάμθιν' ρόττεν ιν δε κίνγκντομ οφ Ελλάνταμαρκ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις