Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ε ναι, ακριβως.

Αυτο σου γραψα παραπανω μη μενεις στην πετρα. Ειτε πετρα ειτε καδρονι η επιθεση ειναι επιθεση. Στο λεω επειδη αναφερεις την υποθεση με το πουλμαν του παο τοτε. "Αντιστοιχες" εννοω επιθεσεις σε παιχτες της αντιπαλης ομαδας. Δηλ. δεν ειναι η πετρα το θεμα γι αυτο και ανεφερα σεφ πριν 3 χρονια, οακα στο ποδοσφαιρο κλπ.

Να υπαρχει ενα πλαισιο που να λεει ο αγωνας αναβαλλεται στις χ, ψ περιπτωσεις.

Αναφορικά με τον άτυχο φίλο του Ολυμπιακού, που χτυπήθηκε έξω απ' την Αγιά Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη, με έξοδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός υπεβλήθη σε επέμβαση, ώστε να αφαιρεθεί νερό απ' τους πνεύμονες κι επέστρεψε χθες.

gazzetta.gr

θες να πας να δεις την ομαδα σου εκτος εδρας και φοβασαι αν θα γυρισεις ολοκληρος ή σε κομματια. :fear:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαλως αναβληθηκε ο αγωνας, συμφωνω με τους βαζελους του φορουμ απολυτα. Την υποκρισια της Πολιτειας ομως δεν την βλεπετε? Την ανικανοτητα της? Σ αυτο το (επικοινωνιακο) πλαισιο εντασσεται απολυτως η αναβολη του ματς, να φανει πως κατι κανουν και να φυγουν οι ευθυνες απο πανω τους.

Link?

Ελα πες την αληθεια. Μολις διαβασες τις δηλωσεις Φασουλα και συμφωνησες/συνταχθηκες απολυτα.

Ο ΠΑΟ με 2 παιχτες στο νοσοκομειο ηθελε να αρχισει το παιχνιδι. Πιστεψτε το, ειναι πολυ ρεαλιστικο σεναριο.

εχμμ...υπαρχει βιντεο με τον ιτουδη που λεει σε δημοσιογραφο οτι ο παο ηθελε να γινει το παιχνιδι. δεν το εχεις δει ηδη; :)

newsflash

δευτερα ξεκινουν οι τελικοι

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/telikos/apoxwrhsan-oi-omades-to-prwi-toy-savvatoy-h-apofash.1781298.html

http://www.sport-fm.gr/article/553505

εχμμ...υπαρχει βιντεο με τον ιτουδη που λεει σε δημοσιογραφο οτι ο παο ηθελε να γινει το παιχνιδι. δεν το εχεις δει ηδη; :)

trololo

Ολοι θελαν να γινει παιχνιδι χθες.

ΜΕΤΑ τα επεισοδια, με 2 παιχτες νοσοκομειο, ΚΑΝΕΙΣ εκ του ΠΑΟ δεν ηθελε να αρχισει παιχνιδι.

Ο Ιτουδης ειπε οτι ειπαμε ολοι μας, οτι χθες ηταν ο πρωτος τελικος και θελαμε το παιχνιδι να γινει, να μην γινουν επεισοδια μπλαμπλα. Χαιρω πολυ...

trololo

Ολοι θελαν να γινει παιχνιδι χθες.

ΜΕΤΑ τα επεισοδια, με 2 παιχτες νοσοκομειο, ΚΑΝΕΙΣ εκ του ΠΑΟ δεν ηθελε να αρχισει παιχνιδι.

Ο Ιτουδης ειπε οτι ειπαμε ολοι μας, οτι χθες ηταν ο πρωτος τελικος και θελαμε το παιχνιδι να γινει, να μην γινουν επεισοδια μπλαμπλα. Χαιρω πολυ...

τρολολο ξετρολολο το βιντεο υπαρχει και αν δεν καταλαβαινεις αυτα που λεει on camera και τα μεταφραζεις αλλιως ειναι δικο σου θεμα και προβλημα. simple as that.

και τα ειπε on camera χτες, πριν καν βγει η αποφαση για τη διακοπη. get your facts straight.

τρολολο ξετρολολο το βιντεο υπαρχει και αν δεν καταλαβαινεις αυτα που λεει on camera και τα μεταφραζεις αλλιως ειναι δικο σου θεμα και προβλημα. simple as that.

και τα ειπε on camera χτες, πριν καν βγει η αποφαση για τη διακοπη. get your facts straight.

post το βιντεο που ο Ιτουδης λεει οτι θελει να ξεκινησει το παιχνιδι, οταν υπηρχε θεμα αναβολης.

H εστω λινκ με τις δηλωσεις του.

post το βιντεο που ο Ιτουδης λεει οτι θελει να ξεκινησει το παιχνιδι, οταν υπηρχε θεμα αναβολης.

google is your friend, μην τα θες ολα μασημενα ρε συ.

google is your friend, μην τα θες ολα μασημενα ρε συ.

Νταξει, βγαινουμε πεταμε την εξυπναδα μας, πεταμε το μπαλακι στον αλλον, κρυβουμε ετσι και την προφανη παρερμηνεια των δηλωσεων Ιτουδη και ειμαστε αρχοντες.

Εγω ξερω μια χαρα τι δηλωσε ο Ιτουδης, εσυ γιατι δεν μας ποσταρεις το κομματι της συνεντευξης που ο Ιτουδης δηλωνει οτι θελει να ξεκινησει ο τελικος? Δε θες να φανει οτι παρερμηνευεις δηλωσεις?

δευτερα ξεκινουν οι τελικοι
(όλοι στις 19:00 το απόγευμα)

....Kasrithhhhhhhhhhhh!!...........Εγέρθητω!

Επειδή πάντως εγώ ενδιαφέρθηκα, το γκούγκλαρα, και μέσα σε μερικά λεπτά που έψαξα δεν βρήκα τίποτα σχετικό, θα 'θελες να μου δώσεις το link; (έστω σε ΠΜ ξερωγώ, αν υπάρχει θέμα)

@ MiDi :

Δεν ξέρω πόσο έγκυρο είναι, πάντως (έτσι για την ιστορία), επειδή μόλις πριν λίγο το πέτυχα :

<<Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε ακόμα και με δυο παίκτες μείον>>

Also sprach Itoudis... (...σύμφωνα πάντα με το κλέιμ ενός μικρού άρθρου). 

Νταξει, βγαινουμε πεταμε την εξυπναδα μας, πεταμε το μπαλακι στον αλλον, κρυβουμε ετσι και την προφανη παρερμηνεια των δηλωσεων Ιτουδη και ειμαστε αρχοντες.

Εγω ξερω μια χαρα τι δηλωσε ο Ιτουδης, εσυ γιατι δεν μας ποσταρεις το κομματι της συνεντευξης που ο Ιτουδης δηλωνει οτι θελει να ξεκινησει ο τελικος? Δε θες να φανει οτι παρερμηνευεις δηλωσεις?

....Kasrithhhhhhhhhhhh!!...........Εγέρθητω!

Επειδή πάντως εγώ ενδιαφέρθηκα, το γκούγκλαρα, και μέσα σε μερικά λεπτά που έψαξα δεν βρήκα τίποτα σχετικό, θα 'θελες να μου δώσεις το link; (έστω σε ΠΜ ξερωγώ, αν υπάρχει θέμα)

@ MiDi :

Δεν ξέρω πόσο έγκυρο είναι, πάντως (έτσι για την ιστορία), επειδή μόλις πριν λίγο το πέτυχα :

στο πρωτο σκελος σου δεν καταλαβα γιατι με εκανες quote.

προφανως ενδιαφερθηκες λιγο καλυτερα και το βρηκες. μπραβο. δωστο και στον αλλο που δεν μπορεσε/τα θελει μασημενα και τελος. δεν θα καθομαι εγω να ασχολουμαι να τα δινω ετοιμα. οποιος θελει να μιλαει και να λεει, να φροντιζει να εχει ενημερωθει πληρως και σφαιρικα. ελπιζω λοιπον ο midi να παρει πισω τους σχολιασμους, επιθετα και τα λοιπα ακυρα που ειπε και για μενα και για οσους αλλους ειπαν αυτο που ο βοηθος προπονητη του παο ειπε on camera, επαναλαμβανω, πριν βγει καν βγει η αποφαση για αναβολη.

αυτα απο εμενα.

Για να το δει το μέλος Kasrith το έκανα "το 1o quote"......Ξέρει αυτός.

Όσο περί λινκ που λες, εγώ πάντως μαν, βίντεο ΔΕΝ βρήκα.... Και το λέω όχι για κανέναν άλλο λόγο (οι οπαδικές σας φαγωμάρες δεν μ' αφορούν, όντας απλώς μπασκετόφιλος), απλά "δια την τάξιν".... Το πήρα και ολίγον "προσωπικά", διότι θεωρώντας ότι ξέρω να χρησιμοποιώ το Google επαρκώς (ΘΕΛΕΙ ολίγον skill, δεν βρίσκονται τα πάντα, πάντα με τη μία...), και από του γεγονότος ότι μέσα σε μερικά λεπτά "θα έπρεπε" εγώ να έχω βρει κάτι, τότε τουλάχιστον το περί ου ο λόγος ΔΕΝ είναι εύκολο να βρεθεί (...οπότε μη λες για "μασημένη τροφή", κι αν έχεις link, δώσε και σώσε...).   

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...