MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δεν εχω διαβασει καν τις δηλωσεις του φασουλα. Οσο για τον παο, το εγραφαν χτες τα sites. Ακομα και τα πρασινα το ελεγαν, αναφεροντας το ως μαγκια Παρα το γεγονος οτι αλλο σαιτς και αλλο Παναθηναικος (εσυ για Παναθηναικο μιλησες), παρεθεσε μας 1-2 σαιτ που λενε οτι ο ΠΑΟ ηθελε να διεξαχθει ο τελικος χθες κατοπιν των επεισοδιων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MJBulls23 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δεν εχω διαβασει καν τις δηλωσεις του φασουλα. Οσο για τον παο, το εγραφαν χτες τα sites. Ακομα και τα πρασινα το ελεγαν, αναφεροντας το ως μαγκια Τα σαιτ σε καθε περιπτωση λενε 70000 ανακριβειες. Αν δεν δεις συγκεκριμενη δηλωση τοτε το τι λενε ειναι αχρηστα. Πρεπει να ειμαστε προσεχτικοι στο τι λεμε γιατι μπορει μια βαση της συζητησης να ειναι οτι και ο Παναθηναικος ηθελε να γινει το παιχνιδι και να το χρησιμοποιησει ο αλλος ως επιχειρημα, αρα πρεπει να το ξερουμε 100% αυτο και οπως καταλαβαινω τελικως μαλλον για μεγαλη αναληθεια ειναι τελικα αυτο. Και εως οτου βρεθει δηλωση του προπονητη ή της επισημης διοικησης οτι ο Παναθηναικος ηθελε να συνεχιστει το παιχνιδι, τοτε δεν μπορουμε να το χρησιμοποιουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Τα σαιτ σε καθε περιπτωση λενε 70000 ανακριβειες. Αν δεν δεις συγκεκριμενη δηλωση τοτε το τι λενε ειναι αχρηστα. Πρεπει να ειμαστε προσεχτικοι στο τι λεμε γιατι αν μια βαση της συζητησης ειναι οτι και ο Παναθηναικος ηθελε να γινει το παιχνιδι και το χρησιμοποιει ο αλλος ως επιχειρημα, πρεπει να το ξερουμε 100% αυτο και οπως καταλαβαινω τελικως μαλλον για μεγαλη αναληθεια ειναι τελικα αυτο. Και εως οτου βρεθει δηλωση του προπονητη ή της επισημης διοικησης οτι ο Παναθηναικος ηθελε να συνεχιστει το παιχνιδι, τοτε δεν μπορουμε να το χρησιμοποιουμε. Ουτε σαιτς το γραψανε (και εχω διαβασει αρκετα απο χθες, πρασινα, κοκκινα και μπλε ωστε να υποθεσω οτι μου διαφευγει). Ο Φασουλας και μονο (και η μαργαριτα) ειπε αυτο το πραγμα, δεν εχω δει πουθενα αλλου να γραφεται αυτο το αστειο. Αναμενω links βεβαια με τη θεση του ΠΑΟ, αν τελικα μου διεφυγαν τοσο σημαντικες πληροφοριες... Οι ανθρωποι του ΠΑΟ χθες (Μανος Παπαδοπουλος) δηλωσαν οτι το ματς ειναι στον αερα αμεσως μετα τα επεισοδια, με 2 παιχτες τραυματιες στο νοσοκομειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ουτε σαιτς το γραψανε (και εχω διαβασει αρκετα απο χθες, πρασινα, κοκκινα και μπλε ωστε να υποθεσω οτι μου διαφευγει). http://www.leoforos.gr/article/41259/sas-paizoume-kai-etsi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 http://www.leoforos.gr/article/41259/sas-paizoume-kai-etsi fact1. leoforos.gr fact2. Ανυπογραφο fact3. Αρθρο με τιτλο τυπου "την εχουμε μεγαλυτερη" και κειμενο που μιλα και το νιζει τα καρυδια της ΚΑΕ...(οχι οχι δεν ειναι στοχευμενο) fact4. Δεν αναφερεται ουτε ενα ονομα, αντ'αυτου "οι ανθρωποι του Παναθηναικου ζητησαν αυτο". fact5. Πουθενα στο διαδικτυο δεν αναφερεται καπου οτι υπηρξε τετοια θεση απτον ΠΑΟ fact6. Αντιθετα οπως προανεφερα με ονοματεπωνυμα (Μανος Παπαδοπουλος) οι ανθρωποι του ΠΑΟ δηλωναν οτι το παιχνιδι ειναι στον αερα με τους 2 παιχτες τραυματιες στο νοσοκομειο. Συμπερασμα των παραπανω: Ο ιδιος ο παναθηναικος ηθελε ο αγωνας να γινει, οταν εφτασαν στο σεφ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Παντως πρωτη φορα αναβαλλεται ετσι ευκολα παιχνιδι! Εδω ειχε αρχισει και ξαναρχισει πριν 3 χρονια στο σεφ, δεν εχει σταματησει ποτε στο οακα, στο ποδοσφαιρικο οακα πριν.2 χρονια ειχαν γινςο τα ωραια με τον ακρωτηριασμο κ τη φωτια στο πουλμαν κλπ Αυτο , που ανεβαλαν ετσι ματς για κατι που γινε στις 8.15 στον δρομο ουτε καν εξω απο το γηπεδο, πρωτη φορα συμβαινει. Οσο για μαθητες κλπ σ αυτο μονο εχει δικιο ο γαυρος. Δεν ιδρωσαμε εμεις ολη τη χρονια τζαμπα για το πλεονεκτημα. Κι αυτη η συσκεψη ποτε θα γινει πια? Να σου, η γνωστή μαργαρίτα... Βγήκε στην αρχή να μας πει "τι κάνανε πάλι τα ζώα" αλλά μετά από μισή μέρα διάβασμα του γαύρου της κάνει εντύπωση που αναβλήθηκε το ματς. Σιγά, τι έγινε? Επειδή πήγανε δυο παίχτες στο νοσοκομείο? Σοου γουατ που λένε και στο χωριό μου? Και βέβαια, να μην πήγαιναν! Δυο θραυσματάκια στα μάτια, τι πάθανε οι λουλούκες? +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Να σου, η γνωστή μαργαρίτα... Βγήκε στην αρχή να μας πει "τι κάνανε πάλι τα ζώα" αλλά μετά από μισή μέρα διάβασμα του γαύρου της κάνει εντύπωση που αναβλήθηκε το ματς. Σιγά, τι έγινε? Επειδή πήγανε δυο παίχτες στο νοσοκομείο? Σοου γουατ που λένε και στο χωριό μου? Και βέβαια, να μην πήγαιναν! Δυο θραυσματάκια στα μάτια, τι πάθανε οι λουλούκες? +1 Και μιλαμε για ατομο που τρελενεται για τα επεισοδια που μπορει να γινουν στο ημιχρονο του Ατρομητος-ΠΑΟ, μεταξυ 10 ατομων με ριψη 10 μπουκαλιων νερου και ζητα επιτακτικα τιμωριες και αθλητικη δικαιοσυνη στους επικινδυνους οπαδους του Παναθηναικου. Να εισαι βεβαιος οτι αν δεν ειχε προκληθει να απαντησει χθες προσωπικα, δεν θα ειχε γραφτει εκεινο το ποστ "αποδοκιμασιας" επεισοδιων. Θα εγραφε κατευθειαν αυτα που εγραψε ο γαυρος σημερα. Περιμενω σιγα σιγα, με οσα διαβαζω και αυτον/αυτην που θα πει οτι προσποιηθηκαν τραυματισμο οι 2 παιχτες του ΠΑΟ και πηγαν νοσοκομειο. Και μετα θα πουν οτι ηταν σκηνοθετημενο α λα Κεντερης-Θανου. Ειναι μεχρι να βγει αρθρο στον Γαυρο και να το διαβασουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Σε μια συζήτηση κατηγορούσε κάποιους, της λέω μα κι εσύ ακριβώς τα ίδια κάνεις. Και τι μου απαντάει? "Εδώ δεν λέμε για εμένα, λέμε για τους άλλους" Είπαμε, η γνωστή μαργαρίτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 fact1. leoforos.gr fact2. Ανυπογραφο fact3. Αρθρο με τιτλο τυπου "την εχουμε μεγαλυτερη" και κειμενο που μιλα και το νιζει τα καρυδια της ΚΑΕ...(οχι οχι δεν ειναι στοχευμενο) fact4. Δεν αναφερεται ουτε ενα ονομα, αντ'αυτου "οι ανθρωποι του Παναθηναικου ζητησαν αυτο". fact5. Πουθενα στο διαδικτυο δεν αναφερεται καπου οτι υπηρξε τετοια θεση απτον ΠΑΟ fact6. Αντιθετα οπως προανεφερα με ονοματεπωνυμα (Μανος Παπαδοπουλος) οι ανθρωποι του ΠΑΟ δηλωναν οτι το παιχνιδι ειναι στον αερα με τους 2 παιχτες τραυματιες στο νοσοκομειο. Συμπερασμα των παραπανω: Πριν ελεγες οτι εχεις διαβασει ολο το διαδικτυο και δεν αναφερεται πουθενα. τωρα που σου δωσα λινκ σου βρωμαει ο τιτλος κλπ. Ναι, κι εξω βρεχει, φταιει κι αυτο. χαχα ωραια τα λετε μονο που απο την εμπαθεια σας δε βλεπετε ουτε καν τι γραφω. Οπως για την Πολη, που εκραξα αυτους που φωναζαν κατα τη διαρκεια του ματς "ενα ****ρδελο εισαστε" και θιχτηκατε ενας Θεος ξερει γιατι. Δεν εχει ξαναγινει να αναβληθει αγωνας για κατι που εγινε μακρια απο το γηπεδο κι απο αγνωστους. Εφερα και τα παραδειγματα του παρελθοντος αλλα εσεις και μονο που βλεπετε το username ειστε ετοιμοι ν αντιδρασετε. Προφανως οσοι το εκαναν παραμενουν ζωα, καφροι κλπ, αυτο δεν αλλαζει ουτε πηρα τα λογια μου πισω. Παντως πρωτη φορα αναβαλλεται ετσι ευκολα παιχνιδι! Εδω ειχε αρχισει και ξαναρχισει πριν 3 χρονια στο σεφ, δεν εχει σταματησει ποτε στο οακα, στο ποδοσφαιρικο οακα πριν.2 χρονια ειχαν γινςο τα ωραια με τον ακρωτηριασμο κ τη φωτια στο πουλμαν κλπ Αυτο , που ανεβαλαν ετσι ματς για κατι που γινε στις 8.15 στον δρομο ουτε καν εξω απο το γηπεδο, πρωτη φορα συμβαινει. Οσο για μαθητες κλπ σ αυτο μονο εχει δικιο ο γαυρος. Δεν ιδρωσαμε εμεις ολη τη χρονια τζαμπα για το πλεονεκτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Πριν ελεγες οτι εχεις διαβασει ολο το διαδικτυο και δεν αναφερεται πουθενα. τωρα που σου δωσα λινκ σου βρωμαει ο τιτλος κλπ. Ναι, κι εξω βρεχει, φταιει κι αυτο. Μιλας για το τι ειπα εγω, οταν εσυ μας εγραψες οτι ο ΠΑΟ μολις κατεβηκε στο ΣΕΦ ηθελε διεξαγωγη του ματς και δεν παρεθεσες ποτε σου ενα λινκ που να επιβεβαιωνει αυτην την ανακριβεια? Μα σοβαρα τωρα? Εκτος αν θεωρεις οτι αυτο που παρεθεσες καταδεικνυει τη θεση του ΠΑΟ. Τοτε ναι, εξηγουνται πολλα γενικοτερα, οχι μονο σε αυτο το θεμα. tip: Ζητησα link με τη θεση του ΠΑΟ επισημα, και οχι με τη θεση του leoforos.gr, ενω σου ειχα παρεθεσει εκ των προταιρων την επισημη θεση του Παπαδοπουλου. Δεν εχει ξαναγινει να αναβληθει αγωνας για κατι που εγινε μακρια απο το γηπεδο κι απο αγνωστους. Εφερα και τα παραδειγματα του παρελθοντος αλλα εσεις και μονο που βλεπετε το username ειστε ετοιμοι ν αντιδρασετε. Προφανως οσοι το εκαναν παραμενουν ζωα, καφροι κλπ, αυτο δεν αλλαζει ουτε πηρα τα λογια μου πισω. Οτι υπηρξαν 2 παιχτες τραυματιες στο νοσοκομειο σου αρκει ως λογος για την αναβολη? Για να μη μπλεκουμε με αλλου ειδους συζητησεις, μιας και κανει μπαμ οτι ειναι ανουσιο. Η ηθελες να παιχτει α λα ΤΣΣΚΑ και το χθεσινο? ΥΓ. Για το 1995 μιλαω (ο γεροξεκουτης ο Φασουλας, ξερει). http://www.youtube.com/watch?v=kEV398E4yW8&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ωραια να σου απαντησω. Και οι 2 ομαδες σε ποδοσφαιρο και μπασκετ πολλες φορες εδω και χρονια εχουν δεχτει επιθεσεις, και εντος και εκτος γηπεδου. Κι οι αγωνες δεν επαιρναν αναβολη. Βαση λοιπον της προιστοριας περιμενα οτι θα γινει και το χτεσινο ματς. Αν το παρουμε δεοντολογικα, οχι δε θα το θεωρουσα σωστο. Γι αυτο και εγραψα νωριτερα οτι πρεπει να υπαρχει κοινο μετρο αντιμετωπισης ή ολα τα ματς να γινονται σε τετοιες περιπτωσεις η ολα ν αναβαλλονται. Εγω δε μενω στην πετρα. Απ τη στιγμη δηλ που καποιος επιτιθεται σε ανθρωπο ειτε το κανει με πετρα ειτε με καδρονια, ειτε αυτος παθει μια μικρη γρατζουνια ειτε παει για ραμματα, το ζουμι ειναι το ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ναι καταλαβα οτι σε φιλοσοφικο επιπεδο δε θα συμφωνησουμε ποτε, υπαρχουν αντικειμενικες δυσκολιες. Εγω ρωτησα το εξης απλο και δεν απαντας. Χθες γιναν επεισοδια, τραυματιστηκαν 2 παιχτες του ΠΑΟ και πηγαν νοσοκομειο. Σου αρκει αυτο ως μοναδικος λογος για την αναβολη? Μονο αυτο, αστα τα αλλα. ΥΓ. Και φυσικα τωρα καταλαβαινει κανεις με τι σκοπιμοτητα ηρθες και εγραψες πρωτη-πρωτη την μεγιστη ανακριβεια "Ο ΠΑΟ ηθελε να διεξαχθει ο αγωνας χθες οταν εφτασε στο ΣΕΦ", την οποια ακομα δεν στοιχειοθετησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Να βρουν τρόπο να γίνουν οι αγώνες, γιατί ακούω κάτι κουλά για οριστική αναβολή για συμβάν που έλαβε χώρα εκτός γηπέδου. Σε λίγο θα ακυρώνονται και οι αγώνες εξαιτίας επεισοδίων στο Σύνταγμα. Πόσο ηλίθιοι είναι να περνάνε την αποστολή του ΠΑΟ μέσα από όλη την Αθήνα, πόσο, ενώ ξέρουν ότι τα ζώα καραδοκούν παντού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 ΥΓ. Και φυσικα τωρα καταλαβαινει κανεις με τι σκοπιμοτητα ηρθες και εγραψες πρωτη-πρωτη την μεγιστη ανακριβεια "Ο ΠΑΟ ηθελε να διεξαχθει ο αγωνας χθες οταν εφτασε στο ΣΕΦ", την οποια ακομα δεν στοιχειοθετησες. ε τι να κανω, δεν εκανε καποιος αρδ την ερωτηση σε στελεχος του παο "θελατε να γινει το ματς?" ολοι μας τα sites και τα ραδιοφωνα χρησιμοποιουμε για ενημερωση, εκτος κι αν καποιος εχει μεσο μεσα στην ομαδα. και το gazzetta τωρα γραφει Παρά τις απώλειες κατά τη διαδρομή ο Παναθηναϊκός έφτασε στο φαληρικό στάδιο και δήλωσε πρόθυμος να αγωνιστεί. Παρόλα αυτά θα πρέπει να περιμένει, όπως όλοι, το αποτέλεσμα της σύσκεψης, που είναι προγραμματισμένη για τις 16:00. Ε αμα ειναι μπουρδες, τι να σου πω δεν ξερω. Σου απαντησα εσυ δε το βλεπεις! οχι δε θεωρω σωστο οταν γινεται κατι τετοιο να γινεται ο αγωνας! Αυτο ομως να μην ισχυει σε καποιες περιπτωσεις, να γινεται παντα!εκει ειναι η ενσταση μου και γι αυτο περιμενα το ματς να γινει κανονικα. Σ αυτο διαφωνεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Σου απαντησα εσυ δε το βλεπεις! οχι δε θεωρω σωστο οταν γινεται κατι τετοιο να γινεται ο αγωνας! Αυτο ομως να μην ισχυει σε καποιες περιπτωσεις, να γινεται παντα!εκει ειναι η ενσταση μου και γι αυτο περιμενα το ματς να γινει κανονικα. Σ αυτο διαφωνεις?? Στην δευτερη προταση λες "δεν ειναι σωστο να γινει ο αγωνας αφου συνεβη αυτο" και στην προτελευταια λες "περιμενα να γινει ο αγωνας". Δεν μπορω να πω οτι παιρνεις ξεκαθαρη θεση. Απτα συμφραζομενα υποθετω οτι τελικα συμφωνεις για τη χθεσινη αναβολη, αλλα εχεις ενσταση που αυτο δε συνεβη και σε αλλες περιπτωσεις. Θυμησε μου κι εμενα τις αντιστοιχες περιπτωσεις, γιατι μια θυμαμαι και ειναι μια δεκαετια πισω... Παλι με ενεδρα δικων σας, παλι με τραυματισμο δικου μας παιχτη στο πουλμαν, αλλες εποχες. Τοτε πραγματι, δε δοθηκε αναβολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις