Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, εγω είμαι υπέρ του να τιμωρείται η ομάδα όταν κάτι συμβαίνει ΜΕΣΑ στο γήπεδο, όπου την ευθύνη την έχει η ΚΑΕ. Για εκτός γηπέδου επεισόδια, είναι ηλίθιο να τιμωρείται η έδρα για τον απλό λόγο ότι μπορεί πραγματικά να γίνει προβοκάτσια ανάλογα με το συμφέρον που έχει η κάθε ομάδα. Αν για παράδειγμα ο κάφρος ξέρει οτι αν οι παναθηναικοί πετάξουν μολότωφ στο πουλμαν του ολυμπιακού, θα χάσει το πλεονέκτημα ο ΠΑΟ, τότε θα πάνε οι ίδιοι οι ολυμπιακοί και θα πετάξουν πέτρες στο πούλμαν τους. Για να μην πώ οτι θα σταλούν για να το κάνουν.

Η λύση είναι απλή. Να πιάνουν αυτούς που τα κάνουν και να τους τιμωρούν παραδειγματικά. Μπορούν (ιδιαίτερα μέσα στα γήπεδα που έχουν κάμερες) αλλα δεν θέλουν. Μπήκε κανείς φυλακή απο αυτούς που σπάσανε το ΟΑΚΑ στο φετινό ντέρμι ποδοσφαίρου; Αν όντως μπήκε, για πόσο μπήκε και γιατί δεν το διαφημίζουν τα κανάλια προς παραδειγματισμό; Όταν λέω για το ΟΑΚΑ, μιλάω για το οποιοδήποτε ΟΑΚΑ και όχι για να πώ "και σεις ίδιοι είστε". Κάφροι, κωλόζωα υπάρχουν σε όλες τις ομάδες.

Ετσι μπραβο ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φιλε μου δεν ειναι ετσι οπως τα λες τα πραγματα . Εδω μιλαμε με επιχειρηματα και μεχρις στιγμης εσυ στην επιχειρηματολογια παιρνεις ενα 0. Εσενα το επιχειρημα σου ειναι φταινε οι προεδροι επειδη φορεσαν μπλουζακι ,αρα να γινονται ολοι οι αγωνες με παιδια δημοτικου κτλ...Ειναι λογικες αυτες τωρα ?

Διαβασε τι λεω πριν μου απαντησεις! :mad: Μου αρεσει που ανεφερα 5 φορες(!) οτι αυτο με το μπλουζακι ηταν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ και δεν ριχνω το φταιξιμο σε αυτο. :eek:

Ουτε αυτο δεν ειστε ικανοι να καταλαβετε μεσα στον οπαδισμο σας.....

Παντως πρωτη φορα αναβαλλεται ετσι ευκολα παιχνιδι! Εδω ειχε αρχισει και ξαναρχισει πριν 3 χρονια στο σεφ, δεν εχει σταματησει ποτε στο οακα, στο ποδοσφαιρικο οακα πριν.2 χρονια ειχαν γινςο τα ωραια με τον ακρωτηριασμο κ τη φωτια στο πουλμαν κλπ

Αυτο , που ανεβαλαν ετσι ματς για κατι που γινε στις 8.15 στον δρομο ουτε καν εξω απο το γηπεδο, πρωτη φορα συμβαινει.

Οσο για μαθητες κλπ σ αυτο μονο εχει δικιο ο γαυρος. Δεν ιδρωσαμε εμεις ολη τη χρονια τζαμπα για το πλεονεκτημα.

Κι αυτη η συσκεψη ποτε θα γινει πια?

Πωπω πραγματικα δεν παιζεσαι. :-( :eek: :-(

Βρεθηκε και ο Κοκκαλης με τον Μαρινακη λες μεσα. Δεν επρεπε να ειναι?? :eek:

Παρεμπιπτοντως, το "κλπ" σημαινει "και λοιπα". Και λοιποι στην προκειμενη περιπτωση.

Πραγματικα αστεια πραγματα για να μην πω κατι χειροτερο.

Με τετοια μυαλα και αποψεις και απαντησεις, ενα ειναι 100% σιγουρο: Οτι τα χθεσινα ειναι 100% αναμενομενα!

καρφωνεσαι αμεροληπτε.και οπως σου ειπα συμφωνω οτι με μυαλα σαν τα δικα σου η βια θα συνεχιστει.εγω ειμαι ολυμπιακος,δεν το παιζω αντικειμενικος για να λεω την καθε παρλαπιπα με τον μανδυα του ουδετερου.ο γκαιμπελς ζει.ζητω

Παντως πρωτη φορα αναβαλλεται ετσι ευκολα παιχνιδι!

Στους ποσους παικτες που εχουν τραυματιστει απο την αντιπαλη ομαδα πρεπει να αναβαλλεται το παιχνιδι?

Οσο για μαθητες κλπ σ αυτο μονο εχει δικιο ο γαυρος. Δεν ιδρωσαμε εμεις ολη τη χρονια τζαμπα για το πλεονεκτημα.

Οι αμαρτιες πληρωνονται λενε και στην προκειμενη περιπτωση οι αμαρτιες τοσων χρονων πρεπει καποτε να πληρωθουν. το παιχνιδι να γινει στην εδρα σας, να γινει με φιλαθλους αλλά φιλαθλους 10 και 11 ετων. Το ιδιο και στου Παναθηναικου το γηπεδο.

Οι τελικοι να γινουν ετσι. Με παιδια δημοτικου και γυμνασιου.

Μπας και βαλετε μυαλο αν και δεν το νομιζω. :eek: Εδω ο αλλος ενισταται και με λεει μεροληπτικο επειδη δεν ανεφερα τον Βγενοπουλο κατ'ονομα και τον εβαλα στο "και λοιπα....

Πραγματικα δεν υπαρχει ελεος. :-( :eek:

καρφωνεσαι αμεροληπτε.και οπως σου ειπα συμφωνω οτι με μυαλα σαν τα δικα σου η βια θα συνεχιστει.εγω ειμαι ολυμπιακος,δεν το παιζω αντικειμενικος για να λεω την καθε παρλαπιπα με τον μανδυα του ουδετερου.ο γκαιμπελς ζει.ζητω

Πραγματικα δεν υπαρχει ελεος!! :-( Δεν υπαρχει. ΤΕΛΟΣ.

Δεν γινεται να τα γραφεις αυτα! :-( Δεν υπαρχει σωτηρια και ολα αυτα θα συνεχιστουν με μυαλα σαν τα δικα σου. ΤΕΛΟΣ.

Με μυαλα σαν τα δικα μου η βια θα συνεχιστει? ΓΙΑΤΙ? επειδη προτεινα να γινουν οι τελικοι με παιδια δημοτικου? Επειδη καταδικαζω τους παντες για ολα αυτα? Επειδη ειπα οτι καλως δεν εγινε ο χθεσινος αγωνας και αν ηταν στο χερι μου θα ακυρωνα τους τελικους? Επειδη λεω ζωα αυτους που πεταξαν τις πετρες?

Απαντησε στην ερωτηση και μην υπεκφυγεις παλι.

Γιατι λες οτι με μυαλα σαν τα δικα μου η βια θα συνεχιστει?

Επισης απαντησε στην ερωτηση που σου εκανα πριν:

Βρεθηκε και ο Κοκκαλης με τον Μαρινακη λες μεσα. Δεν επρεπε να ειναι?? :eek:

Διαβασε τι λεω πριν μου απαντησεις! :mad: Μου αρεσει που ανεφερα 5 φορες(!) οτι αυτο με το μπλουζακι ηταν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ και δεν ριχνω το φταιξιμο σε αυτο. :eek:

Ουτε αυτο δεν ειστε ικανοι να καταλαβετε μεσα στον οπαδισμο σας.....

Διαβασε εσυ πριν τι εγραψα εγω.Σαν παραδειγμα και εγω το ανεφερα...Μην βγαζεις σου ξαναλεω αυθαιρετα συμπερασματα και μην ζεις μεσα στο μυαλο σου ...Διαβαζε προσεκτικα οτι γραφω και ΜΗΝ λες κατι που εγω δεν ειπα .

Η που ΟΛΑ τα παιχνιδια θ αναβαλλονται η που ΟΛΑ θα γινονται. Οχι 2 μετρα και 2 σταθμα. Ο ιδιος ο παναθηναικος ηθελε ο αγωνας να γινει, οταν εφτασαν στο σεφ.

Οσο γι αμαρτιες...καμια ομαδα δεν τιμωρειται για κατι που εγινε σε σημειο ασχετο με το γηπεδο, απο ασχετα ατομα που κανεις δεν ειδε.

Mιλαμε παπαγαλος Λουμιδη ....Στην χαρα του καφε του ο Ελληνας εχει χτισει αυτοκρατοριες και παλατια και ολα τα κανει σωστα μονομιας...

τωρα σοβαρα πας να βγαλεις ακρη και να κανεις σοβαρη κουβεντα με αυτον?που ολοι ειμαστε καφροι και ολα τα παραδειγματα αφορουν τον ολυμπιακο?

Ευχομαι πλεον ειλικρινα να ξαναγινει κατι τετοιο, να ξανασπασουν το πουλμαν του Παναθηναικου, να νευριασει τοσο ο Ομπραντοβιτς και να μην κατεβασει την ομαδα και να αποφασισει να μην παιξει. Τον τιτλο ή να τον παρετε στα χαρτια ή να μην παει πουθενα.

Να γινει επιτελους κατι τοσο δραστικο μπας και ξυπνησετε μερικοι....

Έτσι για την ιστορία και τις λεπτομέρειές της πάντως κάποιοι αποδίδετε μυθικές δυνάμεις στο αριθμομπλουζάκι. Μπηχτή ήταν, "εξυπνάδα" ήταν, και μέχρι εκεί. Το να το δηλώσει στους δημοσιογράφους (όπως και έκανε) ο Αγγελό περί "αδικίας", το ίδιο όποιο αποτέλεσμα είχε. Τώρα αν θα έπρεπε να "απαγορεύονται" δηλώσεις προέδρων, σχετικά με την γηπεδική δικαιοσύνη, είναι αλλουνού παπά θέμα. Και επουσιώδες κατά την γνώμη μου, όταν υφίστανται πολύ ουσιαστικότερες δυναμιτιστικές λειτουργίες των σωματείων. Και μόνο το γεγονός ότι κυκλοφορούν φωτοβολίδες μέσα στα γήπεδα, "παρά τους σωματικούς ελέγχους", είναι για 'μένα αρκετό για να καταστήσει τα μπλουζάκια αστείο μέγεθος (ακόμα και τα ΧΧL), αναφορικά με "παραδείγματα περί του τί ρόλο βαράνε τα σωματεία και οι εκάστοτε πρόεδροί τους".

Και, Κωνσταντίνε, "αν η αστυνομία έκανε καλύτερα τη δουλειά της", σαφώς και σήμερα πιθανώς* θα σχολιάζαμε (ακόμα) το αποτέλεσμα του χθεσινού παιχνιδιού, αντί τις επιπτώσεις από τις πετριές και την αναβολή του. Δεν είναι όμως το θέμα αυτό, γιατί καλή μεν η καταστολή, αλλά θυμίζει τα κατσαριδικτόνα, που όσο θα υπάρχει βρώμα σ' έναν χώρο, οι Τερέζες θα συνεχίσουν να δρουν, βρίσκοντας τρόπους να προσαρμόζονται στη δράση τους.

*...ίσως βέβαια και να σχολιάζαμε και την διακοπή του, "λόγω ρίψεως αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο" ή στον γηπεδικό γενικά...

τωρα σοβαρα πας να βγαλεις ακρη και να κανεις σοβαρη κουβεντα με αυτον?που ολοι ειμαστε καφροι και ολα τα παραδειγματα αφορουν τον ολυμπιακο?

Μην διαστρευλωνεις 100% αυτα που λεω! :mad:

Εκτιθεσαι ουτως ή αλλως τραγικα.

Για να σε διαψευσω λοιπον και να εκτεθεις:

Και οι διοικησεις του Παναθηναικου και του Ολυμπιακου, και οι Αγγελοπουλοι και ο Κοκκαλης και οι Γιαννακοπουλοι και ο Μαρινακης και οι Βαρδινογιαννηδες, κλπ, βοηθησαν και βοηθουν, δημιουργησαν και δημιουργουν, συντηρησαν και συντηρουν αυτη την κατασταση.

Οποτε μην λες ο,τι σου κατεβει στο κεφαλι και ΜΗΝ διαστρευλωνεις τα λεγομενα του αλλου! :mad:

Ο ιδιος ο παναθηναικος ηθελε ο αγωνας να γινει, οταν εφτασαν στο σεφ.

Link?

Ελα πες την αληθεια. Μολις διαβασες τις δηλωσεις Φασουλα και συμφωνησες/συνταχθηκες απολυτα.

Ο ΠΑΟ με 2 παιχτες στο νοσοκομειο ηθελε να αρχισει το παιχνιδι. Πιστεψτε το, ειναι πολυ ρεαλιστικο σεναριο.

Ο ιδιος ο παναθηναικος ηθελε ο αγωνας να γινει, οταν εφτασαν στο σεφ.

Αυτο αληθευει? Διοτι το ακουσα και εγω, αλλά δεν ειδα καποια συγκεκριμενη δηλωση επισημου μελους της ομαδας του Παναθηναικου να το λεει.

Εχεις κατι (συγκεκριμενο εννοειται) υποψη σου?

Link?

Ελα πες την αληθεια. Μολις διαβασες τις δηλωσεις Φασουλα και συμφωνησες/συνταχθηκες απολυτα.

Ο ΠΑΟ με 2 παιχτες στο νοσοκομειο ηθελε να αρχισει το παιχνιδι. Πιστεψτε το, ειναι πολυ ρεαλιστικο σεναριο.

Ναι για αυτο το ρωταω και εγω. Γιατι μου φαινεται ακρως απιστευτο να θελει με μειον 2 παικτες να γινει το παιχνιδι.

Για αυτο θελω μια δηλωση επισημου μελους της ομαδας του Παναθηναικου αλλά κυριως προπονητη ή της επισημης διοικησης(αφου αυτο σημαινει η προταση που αναφερουν μερικα αρθρα "ο Παναθηναικος ηθελε να γινει το παιχνιδι") να το λεει αυτο. Υπαρχει?

Ναι για αυτο το ρωταω και εγω. Γιατι μου φαινεται ακρως απιστευτο να θελει με μειον 2 παικτες να γινει το παιχνιδι.

Για αυτο θελω μια δηλωση επισημου μελους της ομαδας του Παναθηναικου αλλά κυριως προπονητη ή της επισημης διοικησης(αφου αυτο σημαινει η προταση που λενε "ο Παναθηναικος ηθελε να γινει το παιχνιδι") να το λεει αυτο. Υπαρχει?

Δεν ειναι μονο το θεμα της απουσιας. Ειναι θεμα δεοντολογιας. Εχει ο Ζοτς 2 παιχτες στο νοσοκομειο, δεν ξερει καν τι εχουν, και θα ζητησει να ξεκινησει ο τελικος? Και θα μαθαινει για την υγεια τους/αν τα ματια τους ειναι ενταξει στο κινητο την ωρα που θα λεει του ΔΔ να κανει πικ εν ρολ με τον Μπατιστ?

Σκεψου να ειμαστε συναδελφοι να πηγαινουμε μαζι δουλεια, στο δρομο να τρακαρουμε, εσυ να τραυματιζεσαι και να σε παραταω και να παω εγω να κανω τη δουλεια μου.

Στοιχειωδη λογικη θελει, την οποια δε περιμενω ουτε απο τον Φασουλα, ουτε απο αυτους που διαβαζουν τις δηλωσεις του και τις καταπινουν αμασητες.

Παρολα αυτα εγω περιμενω το λινκ που επιβεβαιωνει οτι ο ΠΑΟ μετα τα επεισοδια, ζητησε να διεξαχθει το χθεσινο παιχνιδι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...