Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο την στιγμη που βγαινει ο Μπιτσαξης και λεει να γινουν παιχνιδια χωρις οπαδους σαν πιθανοτητα τι ειναι αυτο ? Τιμωρια δεν ειναι του Ολυμπιακου ?

Καμια σωτηρια λεμε...

Ο Μπιτσαξης, μιλα και για τα 2 γηπεδα κι οχι μονο για το ΣΕΦ, βγαλε τα κοκκινα οπαδικα γυαλια που σε κανουν να νομιζεις οτι υπαρχει σκευωρια κατα της ομαδας σου κι απο πανω.

Εν προκειμενω αν δικαιουται (που δεν δικαιουται) να μιλησει καποιος για τιμωρια της ομαδας του αυτος ειμαι εγω, διοτι ακομα δεν εδωσαν δικαιωματα οι οπαδοι μας, αλλα κινδυνευουν να μεινουν εκτος γηπεδου απτα κατορθωματα των δικων σας. Απο που κι ως που μιλας εσυ για αδικια ομως?

Επισης, οχι δεν ειναι τιμωρια το να σκεφτεται καποιος να προστατευσει τη ζωη των αθλητων (και οπαδων), κατω απο ενα συγκεκριμενο διαμορφωμενο κλιμα.

Για να καταλαβω.

Εσυ ως γαυρος για να νιωθεις δικαιωμενος και μη αδικημενος, μετα τα χθεσινα, τι θα ηθελες να γινει?

Και πλιζ μιας και εχεις δηλωσει κατ'επαναληψη οτι εισαι ποδοσφαιρικος και το μπασκετ ειναι "μπασκετακι" για σενα, μην μας πεις τιποτα Σουπερλιγκ-ικο "να σας αφησουν να ερθετε ΣΕΦ κανονικα για να σας διδαξουμε ηθος,αρχες και φιλοξενια", γιατι ετοιμο σε κοβω. :devil:

Δημοσ.

Eιχε ευθυνη καμια ΚΑΕ για το χθεσινο ? Καταλαβαινεις οταν λεμε οτι υπαρχει νομοθεσια περι ευθυνης ομαδων ?

Καταλαβαινεις οτι ολα αυτα γινονται επειδη οι ομαδες, οι προεδροι τους κλπ, εχουν διατηρησει και συντηρησει ολη αυτη την κατασταση τοσα χρονια??

Αν θελανε οι ομαδες θα τελειωναν εδω και πολλα χρονια αυτα. Αλλά αυτες το συντηρουν 100%!

Οποτε μην υποβαθμιζεις την νοημοσυνη μου με το να μου λες οτι δεν εχει ευθυνη η ΚΑΕ. :mad:

Παραδειγμα(ενα παραδειγμα και μόνο απο τα χιλιαδες ειναι αυτο και μαλιστα το πιο αθωο σχετικα παραδειγμα):

aggelopouloi.JPG

Δεν φορεσα εγω το "18-2 μπλουζακι". O προεδρος σου το φορεσε.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ηταν αυτο. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. Δεν ριχνω την ευθυνη οσων εγιναν ή της καταστασης που επικρατει στο μπλουζακι.

Ηταν παραδειγμα(το λεω και το ξαναλεω για να μην βρει την ευκαιρια κανείς και απαντησει οτι "το μπλουζακι σου φταιει? Σιγα....") που δειχνει ποιος συντηρει και υποβοηθα την κατασταση:

Οι ομαδες οι ιδιες!

Γραφεις τωρα σε ενα thread καφενειακου επιπεδου κουβεντες ,εγω σου μιλαω για νομους αν εσυ δεν το καταλαβαινεις .Φυσικα και εγινε λογος για τιμωρια ομαδων (οπως ανεφερε και ο αλλος) απο την στιγμη που βγαινει ο Μπιτσαξης και λεει να γινουν παιχνιδια χωρις οπαδους σαν πιθανοτητα τι ειναι αυτο ? Τιμωρια δεν ειναι του Ολυμπιακου ?

Στα @@@@ μου εαν ειναι τιμωρια του Ολυμπιακου ή εαν ειναι του Διαγορα Ροδου. Εγω ειδα πριν απο παιχνιδι Ολυμπιακου-Παναθηναικου να πετανε μαρμαρα/πετρες/whatever και να σπανε τα τζαμια του πουλμαν του Παναθηναικου και να τραυματιζονται και 2 παικτες.

ΤΕΛΟΣ. Εκει τελειωνουν ολα. Πρεπει να σταματησει ολη αυτη η βλακεια. ΤΕΛΟΣ.

Τελικος με παιδια 10χρονα μόνο αν γινεται.

Δημοσ.

Καμια σωτηρια λεμε...

Ο Μπιτσαξης, μιλα και για τα 2 γηπεδα κι οχι μονο για το ΣΕΦ, βγαλε τα κοκκινα οπαδικα γυαλια που σε κανουν να νομιζεις οτι υπαρχει σκευωρια κατα της ομαδας σου.

Επισης, οχι δεν ειναι τιμωρια το να σκεφτεται καποιος να προστατευσει τη ζωη των αθλητων (και οπαδων), κατω απο ενα συγκεκριμενο διαμορφωμενο κλιμα.

Για να καταλαβω.

Εσυ ως γαυρος για να νιωθεις δικαιωμενος και μη αδικημενος, μετα τα χθεσινα, τι θα ηθελες?

Eσυ βαλε κανονικα γυαλια για να διαβαζεις οτι λεω και οπως το λεω.Επιμενεις να διαστρεβλωνεις αυτα που λεω ... Σου ζητησα πριν να μου πεις που συμπορευτηκα με τον Φασουλα .Στο οτι εφταιγε η αστυνομια που το λενε ολοι ή στο να γινει ο αγωνας που ειπα οτι καλως ΔΕΝ εγινε .Πεταξες εκει μια παπαρια και οκ ,παμε παρακατω....

Καταλαβα οτι ο Μπιτσαξης μιλαει και για τα 2 γηπεδα απλα εγω ειπα οτι αυτο το αναφερα σαν τιμωρια του Ολυμπιακου σε οτι εχει να κανει με τον ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ αποκλεισμο της εδρας του .Εννοειται οτι και ο Παναθηναικος θα υποστει αδικη τιμωρια ,αλλα ο Ολυμπιακος στην προκειμενη εχει το πλεονεκτημα εδρας και οι συνεπειες βαραινουν εκεινον πιο πολυ.

Σε οτι εχει με το δευτερο σκελος της απαντησης σου το να προστατευσει καποιος την ζωη των αθλητων θα θελα να δω τι ελεγες αν τοτε στο κλειστο του ΟΑΚΑ που ειχαν κροτιδες στον παγκο εβγαιναν και ελεγαν αναβολη του τελικου και εκκενωση γηπεδου .Εγω ειμαι υπερ της ισης μεταχειρισης των ομαδων ΚΑΘΕ χρονο ,οχι μονο εκει που συμφερει τον καθενα .

Ξαναλεω ομως για πολλοστη φορα οτι για μενα χθες επρεπε να υπηρχε καλυτερη προστασια στο πουλμαν και αν θες και μεσα στο γηπεδο .Δεν προστατευεις κανενα οταν μηδενιζεις και ισοπεδωνεις ολοκληρο το αθλημα επειδη καποιοι ειναι ανικανοι να κανουν την δουλεια τους .Εγω δουλευω στην Αθηνα κεντρο ,αν βγω εξω την ωρα που περναει το πουλμαν του ΠΑΟ και πεταξω μια πετρα τι σημαινει ? Οτι θα πρεπει να γινει αγωνας κατω στο ΣΕΦ ή στο ΟΑΚΑ χωρις κοσμο? Τι λες τωρα ρε φιλε πας καλα ?Το κρατος λειτουργει με νομους και διαδικασιες ,η λογικη του κοβω ολα τα κεφαλια ή ισοπεδωνω το συμπαν ειναι ανθρωπων που δεν σκεφτοναι ή ανικανων ή τεμπεληδων οπως ειναι ο Μπιτσαξης και οι ομοιοι του .

Δημοσ.

Σε οτι εχει με το δευτερο σκελος της απαντησης σου το να προστατευσει καποιος την ζωη των αθλητων θα θελα να δω τι ελεγες αν τοτε στο κλειστο του ΟΑΚΑ που ειχαν κροτιδες στον παγκο εβγαιναν και ελεγαν αναβολη του τελικου και εκκενωση γηπεδου .Εγω ειμαι υπερ της ισης μεταχειρισης των ομαδων ΚΑΘΕ χρονο ,οχι μονο εκει που συμφερει τον καθενα .

Οταν απο εκει που μιλαμε για σωματικη ακεραιοτητα και ΕΧΟΥΜΕ τραυματισμους παικτων (ειναι χθεσινο γεγονος, δεν ειναι υποθετικο σεναριο) αντιπροβαλλεται το επιχειρημα του πλεονεκτηματος εδρας που χανεται κατα το ημισυ, τοτε η λογικη παει περιπατο σε τοπο χλοερο. Δεν θα σου απαντησω τιποτε αλλο σε οσα γραφεις, αφηνω να το κανει οποιος αλλος επιθυμει.

Θα απαντησω σε αυτο που κανω quote.

Επειδη λοιπον εισαι νεος στο section σε συμβουλευω να μην κρινεις εξ'ιδιων τα αλλοτρια. Μπορεις να ρωτησεις συμφορουμιτες τι σταση ειχα κατα το παρελθον σε επεισοδια δικων μας, εαν βαριεσαι να ψαξεις μονος σου. Δεν σκεφτονται ολοι οπως εσυ, δεξου το αυτο και καλη συνεχεια.

Δημοσ.

Καταλαβαινεις οτι ολα αυτα γινονται επειδη οι ομαδες, οι προεδροι τους κλπ, εχουν διατηρησει και συντηρησει ολη αυτη την κατασταση τοσα χρονια??

Αν θελανε οι ομαδες θα τελειωναν εδω και πολλα χρονια αυτα. Αλλά αυτες το συντηρουν 100%!

Οποτε μην υποβαθμιζεις την νοημοσυνη μου με το να μου λες οτι δεν εχει ευθυνη η ΚΑΕ. :mad:

Παραδειγμα(ενα παραδειγμα και μόνο απο τα χιλιαδες ειναι αυτο και μαλιστα το πιο αθωο σχετικα παραδειγμα):

aggelopouloi.JPG

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ηταν αυτο. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. Δεν ριχνω την ευθυνη οσων εγιναν ή της καταστασης που επικρατει στο μπλουζακι.

Ηταν παραδειγμα(το λεω και το ξαναλεω για να μην βρει την ευκαιρια κανείς και απαντησει οτι "το μπλουζακι σου φταιει? Σιγα....") που δειχνει ποιος συντηρει και υποβοηθα την κατασταση:

Οι ομαδες οι ιδιες!

Στα @@@@ μου εαν ειναι τιμωρια του Ολυμπιακου ή εαν ειναι του Διαγορα Ροδου. Εγω ειδα πριν απο παιχνιδι Ολυμπιακου-Παναθηναικου να πετανε μαρμαρα/πετρες/whatever και να σπανε τα τζαμια του πουλμαν του Παναθηναικου και να τραυματιζονται και 2 παικτες.

ΤΕΛΟΣ. Εκει τελειωνουν ολα. Πρεπει να σταματησει ολη αυτη η βλακεια. ΤΕΛΟΣ.

Τελικος με παιδια 10χρονα μόνο αν γινεται.

pegasus_LARGE_t_1041_105659312.JPG

ρε τον θανασακη

Δημοσ.

aggelopouloi.JPG

Οι ομαδες οι ιδιες!

Ειπα αγορι μου οτι γενικες ευθυνες να βρεις υπαρχουν (προεδροι,παιδεια ,κτλ,εφημεριδες) αλλα για το χθεσινο επειδη καποιοι μεμονωμενοι πεταξαν πετρες δεν μπορεις να ριξεις ευθυνη στις ΚΑΕ .Πως να το κανουμε?Στις ΚΑΕ και στους προεδρους οι ευθυνες θα ερθουν αναδρομικα με επιβολη καποιων κανονων-κυρωσεων καθολη την διαρκεια της αγωνιστικης περιοδου .Αυτο που λες δεν εχει νομοθετικη βαση ,δεν μπορεις να πας χθες και να πεις στους Αγγελοπουλους οτι σας εκανα μηνυση επειδη εσεις φταιτε γιατι ειχατε φορεσει τοτε τα μπλουζακια και καποιοι στο Μοσχατο πεταξαν πετρες ή στους Γιαννακοπουλους για αντιστοιχη συμπεριφορα.Αυτα θα τα περιορισεις αναδρομικα και με νομους προσαρμοσμενους σε τετοιες συμπεριφορες ή αντιδρασεις προεδρων ή εφημεριδων.Γιατι δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο ? Θες να πετας τωρα ετσι λογια του αερα ?Αυτα τα λενε στο καφενειο δεν ειναι σοβαρες κουβεντες αυτα που λες .Ειμαι σιγουρος και εσυ να ησουν σε μια θεση που θα μπορουσες να παρεις αποφασεις δεν θα εκανες αυτα που λες .

Δημοσ.

Στο οτι εφταιγε η αστυνομια που το λενε ολοι

Ποιοι "ολοι" το λενε????? :-(

Καμια αστυνομια δεν εφταιγε.

Αυτοι που εφταιγαν ειναι τα ζωα που πεταξαν τις πετρες, και κυριως οι ομαδες που τοσα και τοσα και τοσα χρονια συντηρουν και υποβοηθουν αυτη την κατασταση. Οι ομαδες που δεν παιρνουν κανενα μετρο για την παταξη ολων αυτων ενω θα μπορουσαν σχεδον πανευκολα(αλλά με κοστος) να το καταπολεμησουν. Οι συνδεσμοι και οι ομαδες λοιπον φταινε που υποθαλπτουν ολους αυτους, την μειοψηφεια βεβαια, αλλά τους υποθαλπτουν.

Αυτοι φταινε!

Γιατι να φταιει η αστυνομια? Γιατι να πληρωνει η αστυνομια την βλακεια των προεδρων και των ομαδων σας που δυναμιτιζουν το κλιμα???? :mad: Η αστυνομια ειναι για να τηρειται η δημοσια ταξη.

Αν μια ομαδα οχι απλως δεν καταπολεμαει, ενω μπορει, αυτα τα ζωα, και οχι μόνο αυτο αλλά δυναμιτιζει και το κλιμα και υιοθετει παρομοιες λογικης πανηλιθιοτητας, πχ με το 18-2 μπλουζακι κλπ, τοτε τι να σου κανει η αστυνομια? Να κατεβασει και να διαθεσει 50 διμοιριες για χαρη αυτων?? Να κλεισει ολους τους δρομους και τα δρομακια? Να αφησει την φυλαξη των πολιτων και να διαθεσει τις δυναμεις της στην φυλαξη του πουλμαν του Παναθηναικου??

Σοβαρα μιλαμε????? :eek:

100000000 φορες να γινει με παιδια δημοτικου το παιχνιδι και καθε παιχνιδι Ολυμπιακου-Παναθηναικου εως οτου σοβαρευτουνε ολοι.

pegasus_LARGE_t_1041_105659312.JPG

ρε τον θανασακη

Ναι ναι εκει εκει στην οπαδικοτητα σου κολυμπα εσυ. :eek:

Εγω μιλησα για ολους και απλως εδωσα ενα παραδειγμα. Για ολες τις ομαδες μιλαω!

Αλλά εσυ εκει υπερασπιστης. Γιατι εδωσα παραδειγμα μόνο με τον Ολυμπιακο.

Αφου το εκανε και ο αλλος.

Δεν υπαρχει σωτηρια με τετοια μυαλα..... :-(

Ειπα αγορι μου οτι γενικες ευθυνες να βρεις υπαρχουν (προεδροι,παιδεια ,κτλ,εφημεριδες) αλλα για το χθεσινο επειδη καποιοι μεμονωμενοι πεταξαν πετρες δεν μπορεις να ριξεις ευθυνη στις ΚΑΕ .Πως να το κανουμε?

Δεν υπαρχιε μεμονωμενο και μη μεμονωμενο.

ΟΛΑ αυτα γινονται επειδη συντηρειται αυτο το καθεστως.

Οποτε μην μου λες οτι δεν μπορεις να ριξεις ευθυνη στην ΚΑΕ.

Φυσικα και οι ομαδες φταινε για το 99.999% αυτου που γινεται.

Οτνα ο προεδρος σου φοραει μπλουζακι 18-2 συντηρει την εχθρα. Δυναμιτιζει το κλιμα.

Και κυριως, οταν δεν κανει απολυτως τιποτα για αυτα ολα να διορθωθουν φταιει σε τεραστιο ποσοστο για αυτα που εγιναν χθες.

Αυτο που λες δεν εχει νομοθετικη βαση ,δεν μπορεις να πας χθες και να πεις στους Αγγελοπουλους οτι σας εκανα μηνυση επειδη εσεις φταιτε γιατι ειχατε φορεσει τοτε τα μπλουζακια και καποιοι στο Μοσχατο πεταξαν πετρες ή στους Γιαννακοπουλους για αντιστοιχη συμπεριφορα.

Παρατηστε με με τις νομοθετικες βασεις. Εγω μιλαω για την ουσια.

Αυτα τα λενε στο καφενειο δεν ειναι σοβαρες κουβεντες αυτα που λες .

Η πραγματικοτητα βεβαια ειναι οτι αυτα που λες εσυ δεν ειναι σοβαρες κουβεντες.

Αυτα που λεω εγω ειναι πολυ σοβαρες κουβεντες.

Εχεις γαντζωθει σε μια προσπαθεια υπερασπισης της διοικησης σου/ΚΑΕ κλπ, που σου εφερε ενα τροπαιο και ακομα και αυτοι να πετουσαν τις πετρες αποδεδειγμενα, ολο και καποια δικαιολογια για να τους απαλλαξεις θα εβρισκες, ειμαι σιγουρος.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και αυτα που λες δεν μπορει να ειναι σοβαρα.....

Ειμαι σιγουρος και εσυ να ησουν σε μια θεση που θα μπορουσες να παρεις αποφασεις δεν θα εκανες αυτα που λες .

Σκασιλα μου αν εισαι σιγουρος ή αν δεν εισαι σιγουρος. Σημασια εχει τι θα εκανα και οχι για το τι εισαι σιγουρος εσυ.

Δημοσ.

Στα αλλα δεν θα απαντησω τιποτα. Υποθετω οτι ημουν σαφης, τοσο ωστε να μη χρειαζεται να επαναλαμβανομαι. Υποθετω επισης οτι ολο και καποιος αλλος θα βρεθει να δωσει απαντησεις στα διαφορα που λες. Οταν απο εκει που μιλαμε για σωματικη ακεραιοτητα αντιπροβαλλεται το επιχειρημα του πλεονεκτηματος εδρας που χανεται κατα το ημισυ, τοτε η λογικη παει περιπατο σε τοπο χλοερο.

Δεν αντιπροβαλλω φιλε μου το επιχειρημα του πλεονεκτηματος εδρας στην σωματικη ακεραιοτητα.Μην λες οτι θες και οπως το θες...Σε οτι αφορα τον κινδυνο της σωματικης ακεραιοτητας ημουν σαφης το τι επρεπε να γινει επι τοπου χθες καθως και το τι πρεπει να γινει γενικα και με τιμωριες και με νομους και με ολα .Εγω απλα σε σπασμωδικες αντιδρασεις οργανων και υποκρισιες αντιπροβαλλω το επιχειρημα του να μην ισοπεδωθει το αθλημα και ολη η κοινωνια και οι εκδηλωσεις αθλητισμου επειδη καποιοι ειναι ανικανοι και τεμπεληδες και τους βολευει το ευκολο ,δηλαδη να κατακεραυνωσουν το μπασκετ και να απαξιωσουν την διοργανωση ακομα πιο πολυ.Αν διαβασεις προσεκτικα oτι σου εγραψα θα δεις οτι δεν διαφωνουμε τοσο οσο νομιζεις ,απλα βιαζεσαι να απαντησεις χωρις να διαβασεις προσεκτικα και λες οτι μα οτι θες .Reading comprehension...

Δημοσ.

Δεν υπαρχει σωτηρια με τετοια μυαλα..... :-(

συμφωνω απολυτα οτι δεν υπαρχει σωτηρια με τετοια μυαλα.οταν καποιος αναφερει διπλα στην λεξη βια το ονομα των αγγελοπουλων και οχι των γιαννακοπουλων τοτε εχει μεγαλο προβλημα

Δημοσ.

συμφωνω απολυτα οτι δεν υπαρχει σωτηρια με τετοια μυαλα.οταν καποιος αναφερει διπλα στην λεξη βια το ονομα των αγγελοπουλων και οχι των γιαννακοπουλων τοτε εχει μεγαλο προβλημα

Οπως το ειπα. Δεν υπαρχει σωτηρια.....

Σας εχει δηλητηριασει το μυαλο αυτος ο οπαδισμος και δεν μπορειτε να διακρινετε το ασπρο απο το μαυρο. :eek:

Και οι διοικησεις του Παναθηναικου και του Ολυμπιακου, και οι Αγγελοπουλοι και ο Κοκκαλης και οι Γιαννακοπουλοι και ο Μαρινακης και οι Βαρδινογιαννηδες, κλπ, βοηθησαν και βοηθουν, δημιουργησαν και δημιουργουν, συντηρησαν και συντηρουν αυτη την κατασταση.

Ικανοποιημενος?

Δημοσ.

Σας εχει δηλητηριασει το μυαλο αυτος ο οπαδισμος και δεν μπορειτε να διακρινετε το ασπρο απο το μαυρο. :eek:

Και οι διοικησεις του Παναθηναικου και του Ολυμπιακου, και οι Αγγελοπουλοι και ο Κοκκαλης και οι Γιαννακοπουλοι και ο Μαρινακης βοηθησαν και βοηθουν, δημιουργησαν και δημιουργουν, συντηρησαν και συντηρουν αυτη την κατασταση.

Ικανοποιημενος?

καθολου σωτηρα μας.δεν βλεπω ολα τα ονοματα και νομιζω εισαι μεροληπτικος.βρεθηκε και ο κοκκαλης με τον μαρινακη μεσα αλλα δεν βλεπω καπετανιους και πατεραδοβγενοπουλους και με στεναχωρεις κ.αμεροληπτε.

Δημοσ.

Λοιπόν, εγω είμαι υπέρ του να τιμωρείται η ομάδα όταν κάτι συμβαίνει ΜΕΣΑ στο γήπεδο, όπου την ευθύνη την έχει η ΚΑΕ. Για εκτός γηπέδου επεισόδια, είναι ηλίθιο να τιμωρείται η έδρα για τον απλό λόγο ότι μπορεί πραγματικά να γίνει προβοκάτσια ανάλογα με το συμφέρον που έχει η κάθε ομάδα. Αν για παράδειγμα ο κάφρος ξέρει οτι αν οι παναθηναικοί πετάξουν μολότωφ στο πουλμαν του ολυμπιακού, θα χάσει το πλεονέκτημα ο ΠΑΟ, τότε θα πάνε οι ίδιοι οι ολυμπιακοί και θα πετάξουν πέτρες στο πούλμαν τους. Για να μην πώ οτι θα σταλούν για να το κάνουν.

Η λύση είναι απλή. Να πιάνουν αυτούς που τα κάνουν και να τους τιμωρούν παραδειγματικά. Μπορούν (ιδιαίτερα μέσα στα γήπεδα που έχουν κάμερες) αλλα δεν θέλουν. Μπήκε κανείς φυλακή απο αυτούς που σπάσανε το ΟΑΚΑ στο φετινό ντέρμι ποδοσφαίρου; Αν όντως μπήκε, για πόσο μπήκε και γιατί δεν το διαφημίζουν τα κανάλια προς παραδειγματισμό; Όταν λέω για το ΟΑΚΑ, μιλάω για το οποιοδήποτε ΟΑΚΑ και όχι για να πώ "και σεις ίδιοι είστε". Κάφροι, κωλόζωα υπάρχουν σε όλες τις ομάδες.

Δημοσ.

καθολου σωτηρα μας.δεν βλεπω ολα τα ονοματα και νομιζω εισαι μεροληπτικος.βρεθηκε και ο κοκκαλης με τον μαρινακη μεσα αλλα δεν βλεπω καπετανιους και πατεραδοβγενοπουλους και με στεναχωρεις κ.αμεροληπτε.

Πωπω πραγματικα δεν παιζεσαι. :-( :eek: :-(

Βρεθηκε και ο Κοκκαλης με τον Μαρινακη λες μεσα. Δεν επρεπε να ειναι?? :eek:

Παρεμπιπτοντως, το "κλπ" σημαινει "και λοιπα". Και λοιποι στην προκειμενη περιπτωση.

Πραγματικα αστεια πραγματα για να μην πω κατι χειροτερο.

Με τετοια μυαλα και αποψεις και απαντησεις, ενα ειναι 100% σιγουρο: Οτι τα χθεσινα ειναι 100% αναμενομενα!

Δημοσ.

Και οι διοικησεις του Παναθηναικου και του Ολυμπιακου, και οι Αγγελοπουλοι και ο Κοκκαλης και οι Γιαννακοπουλοι και ο Μαρινακης και οι Βαρδινογιαννηδες, κλπ, βοηθησαν και βοηθουν, δημιουργησαν και δημιουργουν, συντηρησαν και συντηρουν αυτη την κατασταση.

Ικανοποιημενος?

Φιλε μου δεν ειναι ετσι οπως τα λες τα πραγματα . Εδω μιλαμε με επιχειρηματα και μεχρις στιγμης εσυ στην επιχειρηματολογια παιρνεις ενα 0. Εσενα το επιχειρημα σου ειναι φταινε οι προεδροι επειδη φορεσαν μπλουζακι ,αρα να γινονται ολοι οι αγωνες με παιδια δημοτικου κτλ...Ειναι λογικες αυτες τωρα ? Εσυ αν ησουν γιατρος και ερχονταν καποιος και πονουσε το ποδι του θα το εκοβες χωρις καν να προσπαθησεις να το κανεις καλα? Τι λες τωρα ελεος δηλαδη ...

Σου εγραψα πιο πανω οτι η αστυνομια φταιει γιατι πολυ απλα δεν εκανε την δουλεια της σωστα .Φυσικα και ειναι δουλεια της να προστατεψει αλλιως γιατι πηγε συνοδεια εξαρχης? Επειτα σου γραφω οτι σε γενικη αναλυση σαφως και φταινε και οι προεδροι και οι ομαδες και ολοι αν θες ,αλλο αυτο ...Χθες ομως τι επρεπε να γινει ,αυτο σχολιασα εγω.Γενικα δεν χρειαζεται να μου γραφεις επαναστατικες προκυρηξεις οι οποιες ειναι ακραιες ..Αλιμονο αν ο καθενας σε μια χωρα σκεφτονταν ετσι αυθαιρετα οπως εσυ και εφαρμοζε την λογικη του .Σε κρατος ζεις οχι σε ζουγκλα .Ακομα και μονο οι προεδροι να πεις οτι φταινε παλι σαθρο επιχειρημα ειναι ,γιατι αν εσυ με προκαλεσεις (οπως οι Αγγελοπουλοι με το μπλουζακι) τι σημαινει ? Οτι αν εγω σου χυμηξω δεν θα φταιω εγω και θα φταις εσυ που με προκαλεσες? Αν ειναι δυνατον...

Δημοσ.

Λοιπόν, εγω είμαι υπέρ του να τιμωρείται η ομάδα όταν κάτι συμβαίνει ΜΕΣΑ στο γήπεδο, όπου την ευθύνη την έχει η ΚΑΕ. Για εκτός γηπέδου επεισόδια, είναι ηλίθιο να τιμωρείται η έδρα για τον απλό λόγο ότι μπορεί πραγματικά να γίνει προβοκάτσια ανάλογα με το συμφέρον που έχει η κάθε ομάδα. Αν για παράδειγμα ο κάφρος ξέρει οτι αν οι παναθηναικοί πετάξουν μολότωφ στο πουλμαν του ολυμπιακού, θα χάσει το πλεονέκτημα ο ΠΑΟ, τότε θα πάνε οι ίδιοι οι ολυμπιακοί και θα πετάξουν πέτρες στο πούλμαν τους. Για να μην πώ οτι θα σταλούν για να το κάνουν.

Η λύση είναι απλή. Να πιάνουν αυτούς που τα κάνουν και να τους τιμωρούν παραδειγματικά. Μπορούν (ιδιαίτερα μέσα στα γήπεδα που έχουν κάμερες) αλλα δεν θέλουν. Μπήκε κανείς φυλακή απο αυτούς που σπάσανε το ΟΑΚΑ στο φετινό ντέρμι ποδοσφαίρου; Αν όντως μπήκε, για πόσο μπήκε και γιατί δεν το διαφημίζουν τα κανάλια προς παραδειγματισμό; Όταν λέω για το ΟΑΚΑ, μιλάω για το οποιοδήποτε ΟΑΚΑ και όχι για να πώ "και σεις ίδιοι είστε". Κάφροι, κωλόζωα υπάρχουν σε όλες τις ομάδες.

συμφωνω.καφροι υπαρχουν παντου.οπως μπορει να βρεθηκαν 3-4 πρεζονια ολυμπιακοι ετσι μπορει να εγινε και προβοκατσια απο αντιστοιχα πρεζονια παναθηναικους.το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να εισαι πρεζονι για να καεις κατι τετοιο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...