optimus_crime Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ο πανηγυρισμός ενός παιδιού από το Τορόντο για τον Ολυμπιακό Δείτε videos με το κλάμα ενός πατέρα από τον Καναδά, που βλέπει τον γιό του (παιδί με ειδικές ανάγκες) να γελάει μετά το τελευταίο καλάθι του Πρίντεζη στον τελικό της Euroleague. Μοναδικές στιγμές συγκίνησης, απ' αυτές που προσφέρει ο αθλητισμός. Τι να πεις...
optimus_crime Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ε, εντάξει, δεν ήταν και για γέλια μα δεν το έγραψα για γέλια φίλε, απλώς για το πόση χαρά μπορεί να δώσει ο αθλητισμός σε τέτοια παιδιά... και εμείς εδώ έχουμε τις καφρίλες κάθε μέρα... Νταξ, δεν λέω όντως λίγο υπερβολικό το άρθρο γιατί ο πατέρας δεν φαίνεται να κλαίει και για το παιδί του αλλά για τον ίδιο λόγο που κλαίει και το παιδί του αλλά και όλοι εμείς εκείνο το βράδυ
washcloud Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ε μα βρε Όπτιμε, το ημότικον γιατί το 'βαλα; Πλάκα έκανα...("εξυπνάδα"/μαλακία - όπως θες πες το... ) (...και αν και όντως το βίντεο δεν δείχνει να "γελάει" το παιδί "μετά από το καλάθι του Πρινς" -ήταν μάλλον φέιλ σαν βίντεο- δεν διαφωνώ για την αξία του αθλητισμού αναφορικά με τα παιδιά ειδικών αναγκών, και ΚΥΡΙΩΣ συμφωνώ με την αντιπαραβολή με τους κάφρους που είναι αρτιμελείς αλλά ολογομυαλείς) (...εκτός όμως από "γέλιο" και "κλάμα" του παιδιού, πού ακριβώς είδες/άκουσες κλάμμα ΚΑΙ του πατέρα...; Τεσπα...)
optimus_crime Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 πού ακριβώς είδες/άκουσες κλάμμα ΚΑΙ του πατέρα...; 00:48, δες καλύτερα.
Alxnks Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 εγω σημερα θα κατεβω νωρις στο γηπεδο...ποιοι αλλοι απο εδω θα ειναι παροντες;
Alxnks Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 καλα εσυ εισαι σταθερη αξια κανας αλλος μπα; τσαμπα τα εδω πανηγυρια την κυριακη; εγω κατα τις 7:30 θα παω.
margaritagr Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 χαχα! καλα σας λεει το παιδι ρε σεις!μονο εδω πανηγυριζετε? αντε ελατε γηπεδο!!
Alxnks Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 λες να προλαβαν να βαλουν λαβαρο με τη φετινη ευρωλιγκα; θα δουμε αποψε Μέσα θα είμαι, μην προτρέχετε νέοι απο οτι εχω δει στην ιδια ηλικια ειμαστε νεοπα
margaritagr Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 δε νομιζω να χει λαβαρο...λογικα θα περιμενουν να δουν αν θα παρουμε και το πρωταθλημα και να γινει μια γιορτη τοτε.
TO_PAIDI Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 καλα εσυ εισαι σταθερη αξια κανας αλλος μπα; τσαμπα τα εδω πανηγυρια την κυριακη; εγω κατα τις 7:30 θα παω. και εγώ μέσα θα'μαι.....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Mαργαριτα, μαργαριτα εισαι εδω? Ενέδρα στην αποστολή του Παναθηναϊκού έστησαν άγνωστοι στο ύψος του Μοσχάτου και επιτέθηκαν με πέτρες στο λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα. Από την επίθεση έσπασαν τζάμια, από τα θραύσματα των οποίων τραυματίστηκαν οι Στράτος Περπέρογλου και Στίβεν Σμιθ. Το πούλμαν του Παναθηναϊκού έχει ακινητοποποιηθεί στην λεωφόρο Ποσειδώνος και οι διαβουλεύσεις είναι συνεχείς. πηγη. contra.gr Παρε και φωτος, πρωτου σπευσεις να διαψευσεις/αμφισβητησεις το γεγονος. Ξερω, ουτε αυτο το ποστ θα απαντηθει ποτε απο την πιο αξιοπιστη ρεπορτερ των επεισοδιων, αρκει αυτα να εχουν πρασινο χρωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις