Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σωστός, άλλο όμως ο κάφρος ο μπάμπης ο σουγιάς k άλλο ο παίκτης με τα μύρια...

άλλο να την αμφισβητεί ένα κράτος και άλλο ο τάκης ο μαλλιάς

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ότι το Βυζάντιο ήταν Ελλάδα και ότι η Κωνσταντινούπολη είναι κατακτημένη ελληνική πόλη, είναι η επικρατούσα άποψη στη χώρα μας. Οι μαρτυρίες και οι αποδείξεις αμέτρητες, από δημοτικά τραγούδια μέχρι τα σχολικά μας βιβλία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ας το πιστέψω...

που έλεγε και ο μπέκας

Βασικά να πιστέψεις κιόλας ότι αυτή η σημαία είναι αναγνωρισμένη επίσημα από την Ελλάδα από το 1995, όταν και αφαιρέθηκε το αστέρι της Βεργίνας και έμεινε μία παραλλαγή του:

Ενα από τα κεφάλαια του βιβλίου του κ. Χόλμπρουκ είναι αφιερωμένο στη μεσολάβησή του το πρώτο τετραήμερο του Σεπτεμβρίου του '95, όταν έπεισε τους Παπανδρέου και Γκλιγκόροφ να δεχθούν μια συμφωνία, η οποία ήρε το εμπάργκο της Ελλάδας κατά των Σκοπίων, καταργώντας παράλληλα τη σημαία των Σκοπίων με το άστρο της Βεργίνας.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ηττήθηκε στον τελικό του Final Four της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό, αλλά ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, έσπευσε να στείλει επιστολή και να αποθεώσει την ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά η επιστολή, όπως τη δημοσίευσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στην επίσημη ιστοσελίδα της.

«Αγαπητοί φίλοι,

Σας στέλνουμε τα συγχαρητήρια μας για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου σ’ αυτό το δραματικό τελικό. Η ομάδα σας έδειξε μεγάλη πρόοδο κατά τη διάρκεια της σεζόν και άξιζε τη νίκη. Ήταν τιμή για μας να παίξουμε το αποφασιστικό παιχνίδι με ένα τόσο τίμιο αντίπαλο και υπέροχους φίλους.

Παρακαλώ δεχθείτε και πάλι τα θερμότερα συγχαρητήρια μας!

Ειλικρινά δικός σας,

Αντρέι Βατούτιν

Πρόεδρος

Εκτός της επιστολής της ΤΣΣΚΑ, της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ που εξέδωσαν δημόσιες ανακοινώσεις, πολλές ακόμα ομάδες έσπευσαν να στείλουν συγχαρητήριες επιστολές ή να επικοινωνήσουν για συγχαρητήρια με την ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι Μαϊάμι Χιτ, οι Σαν Αντόνιο Σπερς, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, η Μπένετον Τρεβίζο, η Ζαλγκίρις Κάουνας, η Σιένα, η Λοκομοτίβ Κιούμπαν, η Βίρτους Μπολόνια, η Βίρτους Ρόμα, ο Ερυθρός Αστέρας, η Άλμπα Βερολίνου, η Μπιέλα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η ΚΑΕ Άρης, η ΚΑΕ Καβάλα, η ΚΑΕ ΑΓΟΡ, η ΚΑΕ Ηλυσιακός, ο Πανερρυθραϊκός και ο Μαντουλίδης.

Στη μεγάλη λίστα με τα συγχαρητήρια τηλεγραφήματα ξεχωρίζουν αυτά της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ, του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Νικητιάδη, του προέδρου της Κυπριακής Βουλής Γιαννάκη Ομήρου, του Δημάρχου Πειραιώς κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, του Δημάρχου Τριπόλεως κ. Γιάννη Σμυρνιώτη, της Ιταλικής Λίγκας, της Γερμανικής και της Πολωνικής Λίγκας, του ΠΣΑΚ, του ΣΕΠΚ, της ΕΣΚΑΝΑ, της ΕΚΑΣΘ, της ΕΚΑΣΧ, του ΣΕΔΚΑ, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, του Δημάρχου του ΣΕΦ, του Σωματείου Εργαζομένων του ΣΕΦ, της Ένωσης Προπονητών Μπάσκετ Σερβίας, των βουλευτών κυρίου Αρβανιτόπουλου και κυρίας Ράπτη, του πρέσβη της Ελλάδας στην Αστάνα κ. Ευθύμιου Πανταζόπουλου

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δέχθηκε συγχαρητήρια κι από ποδοσφαιρικά και ερασιτεχνικά σωματεία: Ατρόμητος Αθηνών, ΑΠΟΕΛ, Εθνικός, Ρούφ 1980, Α.Γ.Σ. Καστοριάς Δεν ήταν όμως μόνο οι σύλλογοι και οι πολιτευτές που συνεχάρησαν τους Πρωταθλητές Ευρώπης, αφού παλιοί προπονητές και παράγοντες της ομάδας έσπευσαν να πουν το δικό τους μπράβο για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Πίνι Γκέρσον, ο Τάκης Χατζηγρηγοριάδης, ο Κώστας Μπογατσιώτης και ο Νίκος Μπουντούρης έδωσαν τα δικά τους ειλικρινή συγχαρητήρια.

http://www.gazzetta.gr/euroleague-olympiakos/article/289622-ypoklisi-batoytin-se-olympiako

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ότι το Βυζάντιο ήταν Ελλάδα και ότι η Κωνσταντινούπολη είναι κατακτημένη ελληνική πόλη, είναι η επικρατούσα άποψη στη χώρα μας. Οι μαρτυρίες και οι αποδείξεις αμέτρητες, από δημοτικά τραγούδια μέχρι τα σχολικά μας βιβλία.

άσχετο αυτό ,δε μου λέει κάτι ..

σε επίσημο επίπεδο δεν ισχύουν αυτά. είπαμε, τι λέει ο μπάμπης και ο λάκης είναι μονο για μας να κάνουμε χαβαλέ.

anyway, μάθαμε το background της φάσης , over and out

<br class="Apple-interchange-newline">

Βασικά να πιστέψεις κιόλας ότι αυτή η σημαία είναι αναγνωρισμένη επίσημα από την Ελλάδα από το 1995, όταν και αφαιρέθηκε το αστέρι της Βεργίνας και έμεινε μία παραλλαγή του:

ναι ok γνωστό αυτό αλλα είναι κοροϊδία....

ο βάζελος δεν σας έστειλε επιστολή?

χάχα

ο βάζελος δεν σας έστειλε επιστολή?

χάχα

Προσωπικά, μου αρκούν οι αυθόρμητες αντιδράσεις των οπαδών του που συνεχάρησαν την ομάδα και χειροκρότησαν μαζί μας. Ήταν μια όαση στην έρημο του φανατισμού της εποχής μας.

ξεφτίλα το λέω εγώ..

ντάξει 5-10% υπάρχουν υγιείς φίλαθλοι..και πολύ καλά έκαναν, και γω σηκώθηκα όταν το έβαλε ο πρίντεζης ,για πρώτη φορα στη ζωή μου με τον OSFP devil.png

αλλα η καε...αυτοί δίνουν το παράδειγμα στα πιτσιρίκια βεβαια, οι μεγάλοι κάφροι δεν αλλάζουν

ξεφτίλα το λέω εγώ..

ντάξει 5-10% υπάρχουν υγιείς φίλαθλοι..και πολύ καλά έκαναν, και γω σηκώθηκα όταν το έβαλε ο πρίντεζης ,για πρώτη φορα στη ζωή μου με τον OSFP devil.png

αλλα η καε...αυτοί δίνουν το παράδειγμα στα πιτσιρίκια βεβαια, οι μεγάλοι κάφροι δεν αλλάζουν

Δεν είμαι σίγουρος αν πέρυσι έστειλαν οι Αγγελόπουλοι επιστολή. Αν δεν το έπραξαν, λογικό το βρίσκω να μην έστειλαν και οι Γιαννακόπουλοι.

Εκτός της επιστολής της ΤΣΣΚΑ, της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ που εξέδωσαν δημόσιες ανακοινώσεις, πολλές ακόμα ομάδες έσπευσαν να στείλουν συγχαρητήριες επιστολές ή να επικοινωνήσουν για συγχαρητήρια με την ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι Μαϊάμι Χιτ, οι Σαν Αντόνιο Σπερς, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, η Μπένετον Τρεβίζο, η Ζαλγκίρις Κάουνας, η Σιένα, η Λοκομοτίβ Κιούμπαν, η Βίρτους Μπολόνια, η Βίρτους Ρόμα, ο Ερυθρός Αστέρας, η Άλμπα Βερολίνου, η Μπιέλα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η ΚΑΕ Άρης, η ΚΑΕ Καβάλα, η ΚΑΕ ΑΓΟΡ, η ΚΑΕ Ηλυσιακός, ο Πανερρυθραϊκός και ο Μαντουλίδης.

Στη μεγάλη λίστα με τα συγχαρητήρια τηλεγραφήματα ξεχωρίζουν αυτά της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ, του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Νικητιάδη, του προέδρου της Κυπριακής Βουλής Γιαννάκη Ομήρου, του Δημάρχου Πειραιώς κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, του Δημάρχου Τριπόλεως κ. Γιάννη Σμυρνιώτη, της Ιταλικής Λίγκας, της Γερμανικής και της Πολωνικής Λίγκας, του ΠΣΑΚ, του ΣΕΠΚ, της ΕΣΚΑΝΑ, της ΕΚΑΣΘ, της ΕΚΑΣΧ, του ΣΕΔΚΑ, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, του Δημάρχου του ΣΕΦ, του Σωματείου Εργαζομένων του ΣΕΦ, της Ένωσης Προπονητών Μπάσκετ Σερβίας, των βουλευτών κυρίου Αρβανιτόπουλου και κυρίας Ράπτη, του πρέσβη της Ελλάδας στην Αστάνα κ. Ευθύμιου Πανταζόπουλου

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δέχθηκε συγχαρητήρια κι από ποδοσφαιρικά και ερασιτεχνικά σωματεία: Ατρόμητος Αθηνών, ΑΠΟΕΛ, Εθνικός, Ρούφ 1980, Α.Γ.Σ. Καστοριάς Δεν ήταν όμως μόνο οι σύλλογοι και οι πολιτευτές που συνεχάρησαν τους Πρωταθλητές Ευρώπης, αφού παλιοί προπονητές και παράγοντες της ομάδας έσπευσαν να πουν το δικό τους μπράβο για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Πίνι Γκέρσον, ο Τάκης Χατζηγρηγοριάδης, ο Κώστας Μπογατσιώτης και ο Νίκος Μπουντούρης έδωσαν τα δικά τους ειλικρινή συγχαρητήρια.

http://www.gazzetta....in-se-olympiako

Ρε μαλάκες, αυτοί έτσι όπως πάει το πράγμα, βγάζουν κυβέρνηση...!

....δεν του κόβει του Καρόλου να τους χώσει μια διερευνητική...; Τόσες έχει χαλαλίσει.... 

Δεν είμαι σίγουρος αν πέρυσι έστειλαν οι Αγγελόπουλοι επιστολή. Αν δεν το έπραξαν, λογικό το βρίσκω να μην έστειλαν και οι Γιαννακόπουλοι.

δεν έχω ιδέα, πολύ πιθανό σενάριο...

αλλα είναι trraaagic....

δεν έχω ιδέα, πολύ πιθανό σενάριο...

αλλα είναι trraaagic....

Πριν το περυσι εχει προηγηθει και το 2009 επι Αγγελοπουλων, που εκει σιγουρα δε θα στειλαν συγχαρητηρια επιστολη.

Δε τους καταλογιζω κατι ουτε των μεν ουτε των δε. Ας κοιταξουν να φτιαξουν τα ουσιωδη προβληματα (τυπου χουλιγκανισμος σε ΣΕΦ/ΟΑΚΑ) και μετα ασχολουνται με το να συνταξουν συγχαρητηριες επιστολες και λοιπα γλυψιματα ο ενας προς τον αλλον. Προς το παρον, μαλλον καλλιεργουν εχθρικες καταστασεις αμφοτεροι, τοσο ωστε να εχω καθε δικαιωμα να θεωρησω πανηγυρακι υποκρισιας την υπαρξη μια τετοιας επιστολης. Περιεργες φανελες ο ενας, περιεργες δηλωσεις ο αλλος, μας περνατε για μαλακες ο τριτος...Οι επιστολες τους λειπανε τωρα

Οι Aγγελοπουλοι ,ασχετα απο επιστολες και συγχαρητηρια ,σαν χαρακτηρες και συμπεριφορα δεν εχουν καμια σχεση με τον Θ.Γιαννακοπουλο ο οποιος πολλες φορες με αυτα που λεει προκαλει ειδικα οταν οι δηλωσεις του ειναι δημοσιου χαρακτηρα και οχι σε επιπεδο προσωπικης κουβεντας.Να θυμησω την περιφημη δηλωση "εθνικου φρονηματος" ,οτι ΕΜΕΙΣ θα παμε f4 οχι ο Ολυμπιακος.Ε μετα τι ,θα στειλει και συγχαρητηρια επιστολη ? Πλακα κανουμε ?Μηπως η αλλη δηλωση οτι εγω εχω γ...σει την ευρωπη 6 φορες ...Το μπλουζακι του Αγγελοπουλου τους ενοχλησε.

οι Αγγελοπουλοι εχουν τελειως διαφορετικο επειπεδο οχι μνο απ τους απανενατι αλλα απ τους περισσοτερους προεδρους που χουν περασει απ τον ελληνικο αθλητισμο.

Φοβερη η δηλωση του προεδρου της Τσσκα, ετσι ειναι αυτα. Οταν δειχνεις σωστο ρποσωπο, σε σεβονται.

Με την ίδια λογική η Κωνσταντινούπολη (Ιστανμπούλ), είναι τουρκική πόλη απο το 1453, και το "θα το σηκώσουμε σε χώμα ελληνικό" που αναπαράγονταν απο όλα τα Ελληνικά ΜΜΕ είναι τεράστια ασέβεια προς τους Τούρκους.

Σοβαρευτείτε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...