Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε Alkaloid (ξέρεις εσύ) δείξε μου που γράφει παραπάνω ότι ο Σπανούλης δεν πρέπει να αγκαλιάζει τον Σκοπιανό, επειδή ο άλλος κουβαλάει τη σημαία του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε Alkaloid (ξέρεις εσύ) δείξε μου που γράφει παραπάνω ότι ο Σπανούλης δεν πρέπει να αγκαλιάζει τον Σκοπιανό, επειδή ο άλλος κουβαλάει τη σημαία του.

Τι ειναι το Alkaloid? Παρατσουκλι?

Δεν γραφει τιποτα απο αυτα που ζητας στα συγκεκριμενα ποστ, εγω απλα παρεθεσα ενα διαλογο τυχαιο μεταξυ Ολυμπιακων. Ελεγε τοτε ενας παλιος μας συμφορουμιτης, οτι δεν γουσταρει να βλεπει την ομαδα του με τον Σκοπιανο και δεν θα πατησει γηπεδο και, και, και. Ετσι για να μπει στα πρακτικα το παρεθεσα, να μη νιωθω μονος τωρα που σε καθε ποστ μου βγαινουν 3-4 μαζι και αρχιζουν το rush σαν να ειπα κατι εξωγηινο. Μην κανεις σαν να τα εγραψες εσυ εκεινα εκει τα ποστ

Μα δεν κάνω σαν να το είπα εγώ φίλε ανήξερε Alkaloid.

Παραπάνω ο χρήστης Erwdios έγραψε ότι δεν γουστάρει αυτούς τους παίχτες στην ομάδα, δεν έγραψε πουθενά ότι δεν γουστάρει να βλέπει τον Σπανούλη να πανηγυρίζει με τον Άντιτς.

Μα δεν κάνω σαν να το είπα εγώ φίλε ανήξερε Alkaloid.

Παραπάνω ο χρήστης Erwdios έγραψε ότι δεν γουστάρει αυτούς τους παίχτες στην ομάδα, δεν έγραψε πουθενά ότι δεν γουστάρει να βλέπει τον Σπανούλη να πανηγυρίζει με τον Άντιτς.

Παρακαλω να αναφερομαι με το nickname που διατηρω εδω και 5 χρονια στο φορουμ, και οχι με αγνωστες λεξεις. Οπως αναφερω κι εγω εσενα με το 5-6μηνων nickname σου.

Τα υπολοιπα τα ειπαμε ηδη.

Κάτσε να παραθέσω λίγο κάτι posts του Alkaloid που είχε ίδιο σύστημα με εσένα και όλως τυχαίως χρονισμένες Corsair μνήμες στα 1440Mhz και λύνουμε αργότερα το σκοπιανό.

Κάτσε να παραθέσω λίγο κάτι posts του Alkaloid που είχε ίδιο σύστημα με εσένα και όλως τυχαίως ίδιο πρόβλημα με κάτι OCZ μνήμες και λύνουμε αργότερα το σκοπιανό.

Αμα αρχισω να παραθετω κι εγω τις ομοιοτητες σου με τον Erwdio δε θα τελειωσουμε ποτε:)

Αλλα οσο πιστευω εγω οτι δεν εισαι ενα alt account banaρισμενου user , αλλο τοσο πιστεψε κι εσυ οτι εδω και 5 συναπτα ετη ποσταρω με το nick που διατηρω μεχρι σημερα.

πολιτισμός λέει ο άλλος, δε χωράνε στον αθλητισμό λέει ο άλλος...

ok ρε μάγκες

αυτό χωράει e?

ο αθλητισμός, ένα από τα πιο ύπουλα μέσα πολιτικών παιχνιδιών εδώ και αιώνες...

να βγει μαζί του φωτό χωρίς τη σημαία...

αλλα τι λέμε τώρα... ποιος σπανούλης...

παιχταράς αλλα ως εκεί.

edit :ο πρίντεζης η ο παπ γιατί δεν βγήκαν? λες να έτυχε?

ειδικά ο παπ ...πάνε δώστου αυτή τη σημαία και πες του να βγει φωτό..

όσο για την τουρκικη σημαία, που ακούστηκε πριν, εννοείται ότι δεν είναι το ίδιο. πρώτον γιατί δεν την αμφισβητούμε την τουρκια, άσχετα αν δε την γουστάρουμε και δεύτερον, μέσα στην τουρκια το σηκώσανε, σιγά μην έλεγε κανεις τίποτα άμα ήταν κάνας τούρκος παίκτης...

Ιστοσελίδα των Σκοπίων δημοσιεύει άρθρο για τον Πέρο Άντιτς που συνοδεύεται από φωτογραφία στην οποία έχουν, μαζί με τον Σπανούλη, στα πόδια τους τη σημαία των Σκοπίων.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο, ο Βασίλης Σπανούλης είχε υποσχεθεί να βγάλει φωτογραφία με τη σημαία των Σκοπίων σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κατακτούσε την Ευρωλίγκα, όπως κι έγινε.

Ο Πέρο Άντιτς είχε επικριθεί από τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων του επειδή μετά την κατάκτηση του τροπαίου σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους είχε αποκαλέσει την χώρα του ως ΠΓΔΜ και όχι ως «Μακεδονία» όπως αυτά επιθυμούσαν. Η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας με τον Βασίλη Σπανούλη ήταν η απάντηση του σκοπιανού σέντερ στους συμπατριώτες επικριτές του.

http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=197730

Bold Α: Έχασε στοίχημα (κατά κάποιο τρόπο). Φίλος μου βάζελος, όταν του έλεγα ότι θα πάρουμε Ευρωλίγκα, μου έλεγε, έτσι και γίνει αυτό, θα κάτσω να με μπιπ.

Δεν του έκανα τη χάρη :mrgreen:

Bold B: Ο Άντιτς τήρησε το fair play διπλωματικά, αλλά κάτι έπρεπε να δείξει και για εσωτερική κατανάλωση στους δημοσιογράφους των Σκοπίων.

να βγει μαζί του φωτό χωρίς τη σημαία...

αλλα τι λέμε τώρα... ποιος σπανούλης...

παιχταράς αλλα ως εκεί.

Γιατί; Τί δικαιώματα έχει δώσει ο Σπανούλης; Θύμισέ μου.

edit :ο πρίντεζης η ο παπ γιατί δεν βγήκαν? λες να έτυχε?

ειδικά ο παπ ...πάνε δώστου αυτή τη σημαία και πες του να βγει φωτό..

όσο για την τουρκικη σημαία, που ακούστηκε πριν, εννοείται ότι δεν είναι το ίδιο. πρώτον γιατί δεν την αμφισβητούμε την τουρκια, άσχετα αν δε την γουστάρουμε και δεύτερον, μέσα στην τουρκια το σηκώσανε, σιγά μην έλεγε κανεις τίποτα άμα ήταν κάνας τούρκος παίκτης...

"Το κύπελλο σηκώσαμε σε χώμα ελληνικό". :whistle:

ενδιαφέρον....

ο άντιτς το γύρισε για άλλο λόγο όμως...

δε θέλει να φύγει από το λιμάνι..

Δεν με νοιάζει το κίνητρο του καθενός και ο Άντιτς σκέφτεται την παρτάρα του όπως είναι λογικό.

Με καλύπτει όμως η εξήγηση για τον Σπανούλη απόλυτα. Το είπαν στον χαβαλέ, γιατί ήταν κάτι εξαιρετικά δύσκολο έως και απίθανο να γίνει και τελικά από τη στιγμή που έγινε το απίθανο, ο Σπανούλης δέχτηκε να κάνει κάτι εξίσου απίθανο, όπως είχε υποσχεθεί.

"Το κύπελλο σηκώσαμε σε χώμα ελληνικό". :whistle:

σωστός, άλλο όμως ο κάφρος ο μπάμπης ο σουγιάς k άλλο ο παίκτης με τα μύρια...

άλλο να την αμφισβητεί ένα κράτος και άλλο ο τάκης ο μαλλιάς

Δεν με νοιάζει το κίνητρο του καθενός και ο Άντιτς σκέφτεται την παρτάρα του όπως είναι λογικό.

Με καλύπτει όμως η εξήγηση για τον Σπανούλη απόλυτα. Το είπαν στον χαβαλέ, γιατί ήταν κάτι εξαιρετικά δύσκολο έως και απίθανο να γίνει και τελικά από τη στιγμή που έγινε το απίθανο, ο Σπανούλης δέχτηκε να κάνει κάτι εξίσου απίθανο, όπως είχε υποσχεθεί.

ας το πιστέψω...

που έλεγε και ο μπέκας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...