Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

οσο κ στο ποδοσφαιρο?τι λες? :confused:

μονο ο Ροναλντο κ Κακα κανει οσο ολος ο βαζελος..

H πλακα ειναι οτι χωρις καν να εχεις καταλαβει τι ειπα, βγαινεις να μου την πεις κι απο πανω για "ποσο κανει ο βαζελος κλπ". Και να πω οτι δε το εξηγω κιολας και οτι γραφω γριφο για δυνατους λυτες...

Τι να πει κανεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δλδ τι υπονοεις? :-D

εισαι μεγαλος...

Δεν υπονοω τιποτα. Το ποστ μου ειναι ξεκαθαρο σε τι απαντα (πολυ συγκεκριμενο το quote), επεξηγει μαλιστα και το σκεπτικο. Φυσικα απο ατομα που δε ξερουν τον Φερναντεζ και τον Ροντριγκεζ και που συμμετεχουν στο φορουμ με σκοπο να τη λενε στους Παναθηναικους χωρις λογο, αναμενω απαντησεις σαν τη δικη σου.

Τα εισαι μεγαλος και λοιπους ειρωνικους χαρακτηρισμους, που παρεπιπτοντως παραβιαζουν τα policies του forum, βγες πεστα οταν σε παιρνει, οχι οταν δεν καταλαβαινεις τι λεει ο αλλος και πετας ατυχεις-εξυπναδες τις οποιες δεν εισαι σε θεση ουτε καν να καταλαβεις ακομα και οταν στις επισημαινουν.

Ειναι πολυ απλο. Αν δεν καταλαβαινεις κατι, δεν ειναι αναγκη να ποσταρεις ποσω δε μαλλον να ποσταρεις για να κανεις τον εξυπνο. Στη χειροτερη, ζητα επεξηγηση.

Καλο και το edit σου, αλλα σε προλαβε το quote μου παραπανω. Οχι οτι αυτο κυμαινεται σε διαφορετικο μηκος κυματος

τι ειναι αυτος ρε...

θα σουλεγα να ηρεμησεις λιγακι που κανεις τον εξυπνο σε ενα φορουμ..φανταζομαι πως φασε το φασε εισαι αλλος ανθρωπος...

δεν σου την ειπα...δλδ σου ειναι δυσκολο να εξηγησεις γιατι ειπες οτι η ρεαλ δεν χωνει φραγκα στο ποδοσφαιρο?δεν καταλαβαινω γιατι νομιζεις οτι σου την ειπα...οτι ειχαμε να πουμε σου τα ειπε ο Σπανουλης κ ο Αμπντουν.νομιζω δεν εχουμε να πουμε τπτ αλλο μεταξυ μας,δεν σε ξερω δεν με ξερεις αλλου τις εξυπναδες..

δλδ σου ειναι δυσκολο να εξηγησεις γιατι ειπες οτι η ρεαλ δεν χωνει φραγκα στο ποδοσφαιρο?

Ειδες τι σου λεω?

Δεν καταλαβαινεις τι εγραψα και αρχιζεις χαρακτηρισμους κλπ.

Το αντιθετο εγραψα σε quote που λεει οτι η Ρεαλ στο μπασκετ δεν χωνει φραγκα. Προσπαθησε, μπορεις!

Τα "νομιζεις οτι στη λενε, ποιος νομιζεις οτι εισαι κλπ" τα λες ενω οι ειρωνειες σου ειναι quotarismenes μια-μια και πριν και μετα τα edit :rolleyes:

u mαd bro...

που ειδες τους χαρακτηρισμους σαυτην την φραση - οσο κ στο ποδοσφαιρο?τι λες? :confused:

μονο ο Ροναλντο κ Κακα κανει οσο ολος ο βαζελος..)

τις ειρωνειες εσυ αρχισες αλλα μαλλον τοχεις συνηθισει κ σου φαινεται νορμαλ..

Προσπαθήστε να φανταστείτε τον Συρίγο όρθιο διπλα απ' τον Καρύδα (τα υπόλοιπα δεν τα περιγράφω - είναι σόκιν), και θα γελάσετε ακόμη περισσότερο :

http://www.youtube.c...h?v=wx2DaxqW4wA

Tι ακριβως να καταλαβουμε?

Παιζει ναναι το πιο ακυρο πραγμα που θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις για να περασεις αυτο που προσπαθεις σελιδες τωρα να μας πεισεις.

Μια ολοκληρη συνεντευξη μπασκετμπολιστα, απο την οποια απομονωνεις μια φραση 5 λεξεων για να μας πεις "διαβαστε να καταλαβαινετε". Και μαλιστα για ενα πραγμα που δεν αμφισβητησε κανεις, μπασκετικος ή μη.

Να καταλαβεις αυτο που σου εχω πει και εγω οτι το μπασκετ εχει υποβαθμιστει εδω και χρονια σε σχεση με αυτο που ηταν καποτε και οτι το λεει ενας ανθρωπος που παιζει μπασκετ ...Που ειναι το δυσκολο φιλε μου και τι προσπαθω να σε πεισω σελιδες τωρα ,ξερεις να διαβαζεις ? Διαβασε να δεις τι λεει ,απλα πραγματα ...Επειδη βλεπω οτι δεν το καταλαβαινεις και εισαι απο τους ανθρωπους μαλλον που δεν διαβαζουν αυτα που γραφουν οι αλλοι εδω μεσα παρα περιμενεις να πεις απλα μοναχα το δικο σου .Που διαφωνεις σε αυτα που εχω γραψει εγω πες μου .Την συνεντευξη την εβαλα γιατι ακριβως συμφωνει με τις δικες μου αποψεις ,αλλο αν εσυ δεν θες να την δεχθεις .Γυρνα πισω τα posts να δεις τι σου εχω γραψει και πες μου τι ακραιο εχεις βρει ...

Βλεπεις οτι δεν σου μιλαω σαν φανατικος ,που μπορω ευκολα να το κανω πιστεψε με ,προσπαθησε λοιπον και εσυ να εισαι λιγοτερο κολλημενος επειδη βλεπω οτι τρως κατι φρικες ωρες ωρες .

konstantinos77 ειμαστε 3-4 άτομα τώρα που λέμε το ίδιο πράγμα. Πως το μπάσκετ δεν έχει την ιδια βαρυτητα με το ποδόσφαιρο.

Ο οπαδός του Παναθηναικού νομίζει πως το λέμε αυτό επειδή θέλουμε να του μειώσουμε τις επιτυχίες του.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

ΟΥΤΕ τις επιτυχίες του Ολυμπιακού στο μπάσκετ.Ούτε αυτές στο βόλευ, ούτε στο πόλο.

Αλλά τι να κάνουμε?Το μπάσκετ έρχεται 2ο. Δ ΕΥ Τ Ε Ρ Ο! Δεν αλλάζει αυτό. Ειναι παγκόσμια ο Βασιλιάς των αθλημάτων.

Και το Βόλευ τρίτο. Και το πόλο 4ο-5ο ή οτι ναναι.

Η Ελλάδα είναι κατεξοχήν ποδοσφαιρική χωρα, ζει με τον παλμό του ποδοσφαίρου. Το γύρισε λίγο στο μπάσκετ τη 15ετια 87-2002 ελέω Γκάλη που με την απόδοσή του έκανε επιχειρηματίες να ασχοληθούν με το μπάσκετ (κλασικό παράδειγμα οι Γιαννακόπουλοι)και να έρθουν μεγάλα αστέρια(που και παλι το ποδόσφαιρο έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο)

Παρεπιπτόντος μην προσπαθείς να πείσεις κάποιον για κάτι που ειναι δεδομένο. Είναι διαφορετικό να λες το άθλημα "μπασκετάκι" κάτι που όντως το μειώνει με το να λες πως απλά το άθλημα έχει υποβασθμιστεί στην Ελλάδα. Σαφως και υποβαθμίστηκε. Αφού μονο ο ΠΑΟ έδινε λεφτά για 6-7 χρόνια και εδώ και μια 3ετία και ο Ολυμπιακός ενώ σε όλη την Ευρώπη τα σκάνε καμια 10ριά ομάδες που κάθε χρόνο αυτές κονταροχτυπιούνται.

Να καταλαβεις αυτο που σου εχω πει και εγω οτι το μπασκετ εχει υποβαθμιστει εδω και χρονια σε σχεση με αυτο που ηταν καποτε και οτι το λεει ενας ανθρωπος που παιζει μπασκετ ...Που ειναι το δυσκολο φιλε μου και τι προσπαθω να σε πεισω σελιδες τωρα ,ξερεις να διαβαζεις ? Διαβασε να δεις τι λεει ,απλα πραγματα ...Επειδη βλεπω οτι δεν το καταλαβαινεις και εισαι απο τους ανθρωπους μαλλον που δεν διαβαζουν αυτα που γραφουν οι αλλοι εδω μεσα παρα περιμενεις να πεις απλα μοναχα το δικο σου .

Εσυ ξερεις να διαβαζεις? Αποτι διαπιστωνω οχι.

Ο Πριντεζης μιλησε για το ελληνικο πρωταθλημα μπασκετ και οχι για το μπασκετ (Ευρωλιγκα πχ).

Η παραπανω παραγραφος που σχολιαζεις διαφορα για το τι κανω και τι δεν κανω επιστρεφεται πανηγυρικα σε αυτον που δεν βγαζει νοημα απο 5 λεξεις μιας συνεντευξης λοιπον, ή βγαζει το νοημα που θελει ο ιδιος η φανταζεται.

Που διαφωνεις σε αυτα που εχω γραψει εγω πες μου .Την συνεντευξη την εβαλα γιατι ακριβως συμφωνει με τις δικες μου αποψεις ,αλλο αν εσυ δεν θες να την δεχθεις .Γυρνα πισω τα posts να δεις τι σου εχω γραψει και πες μου τι ακραιο εχεις βρει ...

Βλεπεις οτι δεν σου μιλαω σαν φανατικος ,που μπορω ευκολα να το κανω πιστεψε με ,προσπαθησε λοιπον και εσυ να εισαι λιγοτερο κολλημενος επειδη βλεπω οτι τρως κατι φρικες ωρες ωρες .

Εσυ εχεις γραψει οτι δεν υπαρχει μπασκετακι γενικα.

Που ακριβως βλεπεις συσχετιση αυτου που λες εσυ με αυτο που ειπε ο Πριντεζης? Αν καταλαβαινες τι διαβαζες (εσυ, οχι εγω), θα καταλαβαινες οτι δεν υπαρχει καμια σχεση.

Και ποιος ακριβως αρνηθηκε οτι το ελληνικο πρωταθλημα ειναι εδω και χρονια ξεπεσμενο, περαν 2 ομαδων? Μας το παρεθεσες για να διαβασουμε να καταλαβουμε τι? Αυτο που ξερουμε εδω και καμια δεκαετια? Ευχαριστουμε για την πληροφορια!

Απο κει και περα, το οτι εσυ γενικευεις αυθαιρετα τα του ελληνικου πρωταθληματος σε ολο το αθλημα συνολικα για να το υποτιμησεις στο τελος, δεν θα βρει συμφωνο ουτε εμενα, ουτε και αυτον του οποιου τις 5 λεξεις χρησιμοποιησες για να πεις αλλο πραγμα απο αυτο που ειπε ο ιδιος.

Οπως εγραψα και προηγουμενως αλλα αρεσκεσαι στο να επαναφερεις το ιδιο θεμα συνεχως, ειναι δικαιωμα σου να μη γουσταρεις το μπασκετ, και να την βρισκεις με την Σουπερλιγκα σου, σεβασου το ιδιο δικαιωμα και στους αλλους αντι να επανερχεσαι καθε λιγο να μας θυμιζεις με αστοχους τροπους οτι ασχολουμαστε με λαθος αθλημα.

ΥΓ. Ειναι αληθεια οτι τους τελευταιους μηνες εχει επικρατησει ενας γενικος παραλογισμος στο section που ο καθενας λεει οτι του καπνισει, χωρις καν να το στοιχειοθετει, ο αλλος πεταει χαρακτηρισμους αβερτα και μετα υποστηριζει οτι υπηρξε ευγενικοτατος και παρεξηγηθηκε ο αλλος, ο τριτος κανει 200 κωλοτουμπες το δευτερολεπτο σε κατι που ειπε για να βγαλει βλακες τους υπολοιπους, ο τεταρτος δεν καταλαβαινει καν τι γραφουμε και βγαινει να πει την εξυπναδα του και το συνεχιζει, ο επομενος παραφραζει συνεντευξεις και απομονωνει φρασεις για να στοιχειοθετησει μια γενικη αποψη για ενα αθλημα. Το οτι τελευταιως μαζευτηκατε πολλοι και οτι εχουν αραιωσει εντελως καποιοι αλλοι που ποσταραν καποτε σοβαρες κουβεντες εδω μεσα (ακομα και αν δεν με βρισκαν συμφωνο) δε σημαινει οτι ξεχασα την κοινη νοημοσυνη για να αντιληφθω οτι ΚΑΙ μας δουλευετε μερικοι ΚΑΙ απο πανω πατε να βγειτε με φανφαρες και ευφυολογηματα.

Εσυ ξερεις να διαβαζεις?

Ο Πριντεζης μιλησε για το ελληνικο πρωταθλημα μπασκετ και οχι για το μπασκετ (Ευρωλιγκα πχ).

Εσυ εχεις γραψει οτι δεν υπαρχει μπασκετακι γενικα.

Που ακριβως βλεπεις συσχετιση αυτου που λες εσυ με αυτο που ειπε ο Πριντεζης? Αν καταλαβαινες τι διαβαζες (εσυ, οχι εγω), θα καταλαβαινες οτι δεν υπαρχει καμια σχεση.

Και ποιος ακριβως αρνηθηκε οτι το ελληνικο πρωταθλημα ειναι εδω και χρονια ξεπεσμενο, περαν 2 ομαδων? Να διαβασουμε να καταλαβουμε τι? Αυτο που ξερουμε εδω και καμια δεκαετια? Ευχαριστουμε για την πληροφορια!

Απο κει και περα, το οτι εσυ γενικευεις αυθαιρετα τα του ελληνικου πρωταθληματος σε ολο το αθλημα συνολικα για να το υποτιμησεις στο τελος, δεν θα βρει συμφωνο ουτε εμενα, ουτε και αυτον του οποιου τις 5 λεξεις χρησιμοποιησες για να πεις αλλο πραγμα απο αυτο που ειπε ο ιδιος.

Οπως εγραψα και προηγουμενως αλλα αρεσκεσαι στο να επαναφερεις το ιδιο θεμα συνεχως, ειναι δικαιωμα σου να μη γουσταρεις το μπασκετ, και να την βρισκεις με την Σουπερλιγκα σου, σεβασου το ιδιο δικαιωμα και στους αλλους αντι να επανερχεσαι καθε λιγο να μας θυμιζεις με αστοχους τροπους οτι ασχολουμαστε με λαθος αθλημα.

Σου ξαναλεω ξεκολλα και μαθε να διαβαζεις ...Ειπα εγω οτι μιλησε ο Πριντεζης για το ευρωπαικο πρωταθλημα ? ...αλλα και που δεν μιλησε εγω στο ανεφερα απο αντιπροχθες σαν μια δικη μου εκτιμηση που ειναι και εκτιμηση των Παναθηναικων οχι μονο των Ολυμπιακων .Διαφωνεις ? Σε ξαναρωταω και δεν μου απαντας .Φυσικα και στο λεω εγω το ειπα μπασκετακι σαν σχημα λογου για να χαρακτηρισω ενα αθλημα που ειναι υποβαθμισμενο ΣΕ ΣΧΕΣΗ με αυτο που ηταν καποτε .Φυσικα και θα πανηγυρισω αν νικησουμε τον Παναθηναικο ή οταν κατακταμε κουπες ,οπως και στο βολευ και οπως και στο πολο ειχα πανηγυρισει το ευρωπαικο .Ειναι ομως πιο κατω αυτα τα αθληματα απο το ποδοσφαιρο ,αυτη ειναι η αποψη μου .Εσενα απλα σε τσιγκλαει τωρα και σε καταλαβαινω βεβαια καπου ...Αν μπορεις να μιλας και με Ολυμπιακους χωρις να ενοχλεισαι εχει καλως αλλιως μην χαλιεσαι τσαμπα .

Τα παντα ολα (αρχισανε οι κωλοτουμπες τωρα "δεν μιλουσα για Ευρωπαικο μπασκετ εγω").

Στα περι προσωπικου, εγω μπορω και μιλαω με καποιους Ολυμπιακους που εχουν διαθεση για συζητηση. Εν αντιθεση με εσενα που απτην μερα που ειδες φως και μπηκες στο section (το τελευταιο 5ημερο σε βλεπω τακτικο εδω) διαφωνεις και ερχεσαι μονιμως σε αντιπαραθεσεις οχι μονο με οποιον Παναθηναικο σου μιλησε αλλα ακομα και με Ολυμπιακους. Γιαυτο λεω οτι η κοινη λογικη εχει πεθανει εδω μεσα.

Anyway καλως ορισες στο section και καλη συνεχεια απο μενα, δεν το συνεχιζω αλλο.

Τα παντα ολα.

Εγω μπορω και μιλαω με καποιους Ολυμπιακους που εχουν διαθεση για συζητηση. Εν αντιθεση με εσενα που απτην μερα που ειδες φως και μπηκες στο section σε βλεπω να διαφωνεις και να ερχεσαι μονιμως σε αντιπαραθεσεις οχι μονο με οποιον Παναθηναικο σου μιλησε αλλα ακομα και με Ολυμπιακους.

Anyway καλως ορισες στο section και καλη συνεχεια απο μενα, δεν το συνεχιζω αλλο.

Βλεπεις οτι δεν εχω διαθεση για συζητηση απο τα τοσα posts που σου γραφω ? Σιγα φιλε μου το section που ειδα φως και μπηκα σιγα πια ...Γραφω στο gavros.gr με ονομα και photo απο την ημερα που δημιουργηθηκε και εχω αναγκη να μπω στο section σου εδω να στην μπω εσενα ? Τι εισαι εσυ πια δηλαδη ελεος ...Εδω χαναμε με 19 ποντους σε τελικο και εστελνα post σε thread που εγραφαν και βαζελοι και ειναι η πρωτη φορα στην ζωη μου που κανω κατι τετοιο και εσυ τωρα καθεσαι και τρωγεσαι με τις τριχες σου .με Ολυμπιακους και με Παναθηναικους δεν εχω κανενα προβλημα .

Τα παντα ολα (αρχισανε οι κωλοτουμπες τωρα "δεν μιλουσα για Ευρωπαικο μπασκετ εγω").

Ξανα παμε ...Μαθε να διαβαζεις ,να τι εγραψα."Σου ξαναλεω ξεκολλα και μαθε να διαβαζεις ...Ειπα εγω οτι μιλησε ο Πριντεζης για το ευρωπαικο πρωταθλημα ? ...αλλα και που δεν μιλησε εγω στο ανεφερα απο αντιπροχθες σαν μια δικη μου εκτιμηση που ειναι και εκτιμηση των Παναθηναικων οχι μονο των Ολυμπιακων "

Που την ειδες την κωλοτουμπα ,ο Πριντεζης λεω αναφερθηκε στο ελληνικο πρωταθλημα και εγω συμπληρωματικα απο προχθες σου ειπα για το μπασκετ γενικα το Ευρωπαικο .Ποια κωλοτουμπα εκανα ?Ειδες που σου λεω οτι δεν διαβαζεις τα posts ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...