Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τώρα θα σε ρωτήσει και πόσο χρονών είσαι, περίμενε.

Για να συνέλθουν λίγο μερικοί, να θυμίσω ότι το μπάσκετ ήταν το άθλημα που κράτησε τον σύλλογο όρθιο, όταν στο ποδόσφαιρο ζούσαμε τα πέτρινα χρόνια.

Όποιος πει ότι και τότε το έλεγε μπασκετάκι θα είναι μέγας ψεύτης.

δε λέει κάτι αυτό φίλε μου. ναι είχε δυνατή ομάδα τότε ο ολυμπιακός στο μπασκετ

αλλά πολύς κόσμος δεν ενδιαφέρεται για το άθλημα γενικά, όπως κι εγώ πχ που βλέπω

μόνο αγώνες της ομάδας μου, αλλά έγινα και ολυμπιακός επι πέτρινων χρόνων λόγω του

ποδοσφαίρου, των παικτών και του λαού που είδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δε λέει κάτι αυτό φίλε μου. ναι είχε δυνατή ομάδα τότε ο ολυμπιακός στο μπασκετ

αλλά πολύς κόσμος δεν ενδιαφέρεται για το άθλημα γενικά, όπως κι εγώ πχ που βλέπω

μόνο αγώνες της ομάδας μου, αλλά έγινα και ολυμπιακός επι πέτρινων χρόνων λόγω του

ποδοσφαίρου, των παικτών και του λαού που είδα.

Πολύ σωστά.

Και γενικά LRoi. Τι σημαινει "κράτησε τον σύλλογο όρθιο"??

Παρηγοριά ψάχναμε θες να πεις??

Δηλάδή αν δεν είχαμε ούτε το μπασκετ θα πηγαίναμε στο πινκ πονκ ή στο χάνμπολ που πάνε άλλοι?? :mrgreen:

Αλλο το ποδόσφαιρο φίλε και άλλο το μπάσκετ. Διαφορετικά αθλήματα με διαφορετική βαρύτητα και βαθμό δυσκολίας ως προς το να φτιάξεις μια δυνατή ομάδα.

Eμείς οι μπασκετικοί ποτέ δεν είπαμε και ούτε θα πουμε το μπάσκετ "μπασκετάκι". Αυτά τα έλεγαν αυτοί που παρακολουθούσαν τελικούς Α1 μια φορά τον χρόνο και δεν τους ένοιαζε, κυρίως γιατί ο ΟΣΦΠ είχε μείνει μακριά απο σοβαρούς τίτλους.

Ενώ τώρα έγινε μπασκετάρα; F4 με γήπεδο μισοάδειο; Που βλέπεις τέννις και κρέμονται σαν τα τσαμπιά στις κερκίδες; Έτερον εκάτερον, όμως.

η ενημερωση τους ειναι οτι η ομαδα θα παει στο σεφ!

Μήπως πρέπει ο Ίφκοβιτς να τους κρατήσει μέσα για προπόνηση; Πρωταρχικός στόχος ήταν, είναι και θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.Τον φοβάμαι πολύ τον πρώτο τελικό.Υπάρχει ο κίνδυνος να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας, να μείνουμε στα χθεσινά πανηγύρια ενώ ο αντίπαλος ήδη προετοιμάζεται για αυτή τη σειρά.

Όπως έγινε γνωστό, ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει κανονίσει την άμεση μεταφορά των πρωταθλητών Ευρώπης από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στον Πειραιά.

Οι θριαμβευτές της Πόλης αναμένονται στην Ελλάδα στις 17:00. Στο αεροδρόμιο θα τους περιμένει λεωφορείο, το οποίο θα τους μεταφέρει στην βάση του Θρύλου στον Πειραιά.

Εκεί οι «ερυθρόλευκοι» θα αποθεωθούν και θα γιορτάσουν μαζί με τον λαό του της ομάδας την μεγάλη τους επιτυχία.

Θα είναι μία γιορτή, ανάλογη μ’ εκείνη της κατάκτησης του έβδομου σερί πρωταθλήματος το 2003 στο ποδόσφαιρο.

gavros.gr

Τοτε ειχαμε παει πολλες χιλιαδες ατομα, παμε να κανουμε το ιδιο και τωρα!!!!!

δλδ κατα τις 6 στο ΣΕΦ?

Μήπως πρέπει ο Ίφκοβιτς να τους κρατήσει μέσα για προπόνηση;

δεν θα με παραξενεψει πολυ αν μετα τα πανηγυρια ο ντουντα τους κρατησει για προπονηση! χαχα! :P

αλλωστε οπως ειπες...ο στοχος του πρωταθληματος παραμενει, το ειπαν αλλωστε και οι προεδροι χτες, με την κουπα στα χερια!!

MJBulls23 Σκεψου τι ποσοστο θα εδινες στον ΟΣΦΠ με τα την ηττα στη Μπιλμπαο, μετα την ήττα στην Καντού ή ακομα αν θες, στο τελος του πρωτου γυρου που ηθελε συνδιασμο αποτελεσματων για να προκριθει.. Μην κρινεις απ το Φαιναλ4.

Ηταν για λυπηση τοτε ο Ολυμπιακος, το ξερω. Την εζησα ολη την πορεια. Αλλά και παλι οι πιθανοτητες του για να παρει το τροπαιο ηταν απειρως μεγαλυτερες απο το να παρει το Euro 2004 η Ελλαδα ή να κατακτησει η Πατουλιδου το χρυσο μεταλλιο. Εκτός του οτι ειχε να ανεβει το Εβερεστ χωρις εξοπλισμο ακομα και εαν ανεβαινε ειχε να αντιμετωπισει το ανικητο τερας: την Ντιβερς! Και ομως....

Δεν υπαρχει συγκριση. Εκεινες(του Euro 2004 και της Πατουλιδου αλλά και της Ελλαδας το 1987) ηταν απειρως μεγαλυτερες εκπληξεις.

Kαι μαλιστα, εδν ηταν μια περιοδος 2 εβδομαδων που μπορει απλα να ειχες αστερι (Εθνικη) αλλα μια διοργανωση 6 μηνων..

Αυτο αμα το δεις αντιστροφα εχει μεγαλυτερη λογικη. Ο Ολυμπιακος ειχε ως μεγαλη ομαδα με καλους παικτες και σουπερ προπονητη, τον χρονο να ανακαμψει και να βγει απο το αισχος που ηταν μια στιγμη. Μιλαμε για πολλους καλους και ποιοτικους παικτες και εναν απο τους 2 καλυτερους προπονητες της Ευρωπης αυτη τη στιγμη. Ηταν σαφως μεσα στις 6 καλυτερες ομαδες της Ευρωπης με μια δυσκολοκαταβλητη εδρα. Σε τετοιες περιπτωσεις ειτε καταρρεεις τελειως, ειτε ξεπερνας τον σκοπελο και πας αρκετα ψηλα.

Ολυμπιακος εισαι, δεν εισαι Βιλερμπαν. Εχεις παραδοση, εχεις εδρα, εχεις πολλους ποιοτικους παικτες, εχεις Σπανουλη, εχεις σουπερ Πριντεζη φετος, εχεις Ιβκοβιτς. Δεν ειναι τοσο μεγαλη εκπληξη οσο νομιζετε. Μεγαλο κατορθωμα και μεγαλη εκπληξη τελικα, αλλά οχι και τοσο μεγαλη. Και φυσικα ουτε καν πλησιαζει το μεγεθος της εκπληξης και κοσμογονιας που επιτευχθηκε οταν η Ελλαδα κατεκτησε το Euro του 2004 ή η Πατουλιδου το χρυσο μεταλλιο του 1992 ή η Ελλαδα το χρυσο του 1987.

Oλυμπιακος, μπασκετικος απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, εποχες Μπακατσιά.

Οκ εισαι μπασκετικος δεκτο.θεωρεις εσυ το πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο κατσαρολι?

Τώρα θα σε ρωτήσει και πόσο χρονών είσαι, περίμενε.

Για να συνέλθουν λίγο μερικοί, να θυμίσω ότι το μπάσκετ ήταν το άθλημα που κράτησε τον σύλλογο όρθιο, όταν στο ποδόσφαιρο ζούσαμε τα πέτρινα χρόνια.

Όποιος πει ότι και τότε το έλεγε μπασκετάκι θα είναι μέγας ψεύτης.

Εσυ εχεις βγει ποτε εξω απο το σπιτι σου ? Εισαι φυτο ή καποιος που παριστανει οτι ασχολειται με τα αθλητικα επειδη δεν τον κανει κανεις παρεα? Πες μου ειλικρινα ...

δλδ κατα τις 6 στο ΣΕΦ?

γυρω στις 5.25 λενε οι πληροφοριες θα φτασει η ομαδα στο βενιζελος οπου ηδη περιμενουν πανω απο 2.500, και μετα θα πανε σεφ

δυστυχως δε μπορω να παω :-(

εννοειται οτι θελουμε και το ρπωταθλημα, αλλα προσωπικα πλεον και να μη το παρουμε δε θα χαλαστω τοσο.

Ενώ τώρα έγινε μπασκετάρα; F4 με γήπεδο μισοάδειο; Που βλέπεις τέννις και κρέμονται σαν τα τσαμπιά στις κερκίδες; Έτερον εκάτερον, όμως.

Στο F4 το γηπεδο ηταν μισοαδειο?? Δεν ειδες καλα. Γεματο ηταν.

Αυτο φυσικα δεν σημαινει κατι γενικοτερο. Το μπασκετ, ακομα και το ΝΒΑ, που ειναι 3ο αθλημα στην Αμερικη παλευοντας με το χοκει επι παγου για να σταθει εκει και μόνο επι εποχες Τζορνταν καταφερνε να εχει τηλεθεασεις πανω απο το μπειζμπολ(που ειναι το 2ο δημοφιλεστερο γενικοτερα) και καμια φορα και πανω απο το Αμερικανικο ποδοσφαιρο(NFL), ειναι μακραν του ποδοσφαιρου παγκοσμιως σε δημοτικοτητα.

1ο παγκοσμιως ειναι και με μεγαλη διαφορά το ποδοσφαιρο και μετα ερχεται το μπασκετ και μετα η Φορμουλα-1. Μετα ερχεται το τεννις.

Σπίτι είμαι όλη μέρα και απαντάω σε ημιμαθείς.

Εχεις δικιο σε καταλαβαινω,σπιτι ολη μερα σε βαραει στον εγκεφαλο .Που να απανταγες σε ζωα οπως εγω ...

Τουλαχιστον προσπαθησε να περιορισεις τις κακες σου συνηθειες στο επιπεδο του πληκτρολογιου .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...