Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εντωμεταξύ αυτή η CSKA πάει να γίνει η πιο λούζερ ομάδα στην Ευρώπη, τουλάχιστον απο την αναλογία τροπαίων-χαμένων τελικών. Πόσους έχει χάσει συνολικά; 5-6;

CSKA Moscow Russia 6/12

Maccabi Tel Aviv Israel 5/14

FC Barcelona Spain 2/7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν τα λετε σωστα ...Το θεμα ειναι να βαζεις μεσα και την παραμετρο του μπατζετ ,γιατι η Μπαρτσελονα με υπερπαιχτες που ειχε καποτε ειχε χασει τα αυγα και τα πασχαλια.Η ΤΣΣΚΑ ομως νομιζω οτι φετος ειχε το πληρεστερο ροστερ ολων των εποχων απο οσο καιρο παρακολουθω μπασκετ και αυτο κανει μεγαλυτερη την νικη του Ολυμπιακου .

Δεν τα λετε σωστα ...Το θεμα ειναι να βαζεις μεσα και την παραμετρο του μπατζετ ,γιατι η Μπαρτσελονα με υπερπαιχτες που ειχε καποτε ειχε χασει τα αυγα και τα πασχαλια.Η ΤΣΣΚΑ ομως νομιζω οτι φετος ειχε το πληρεστερο ροστερ ολων των εποχων απο οσο καιρο παρακολουθω μπασκετ και αυτο κανει μεγαλυτερη την νικη του Ολυμπιακου .

Μπα δεν θα το έλεγα ειχε αρκετα κενά στα γκαρντ και αυτό φανηκε σε αυτο το Φ4. Ειχαν από τα καλύτερα ρόστερ αλλά οχι το καλυτερο. Ισως το καλύτερο να το ειχε η Μακαμπι του 2004 - 2005 Σαρας στα καλύτερα του, Παρκερ και Βουιτσιτς, απιστευτη ομαδα. Επίσης η Κιντερ ειχε απιθανο ροστερ το 2002, το 98 όπως και ο Παο το 2007, η ΤΣΣΚΑ το 2006 κλπ.. Δεν παω πιο παλια με Γιουγκοπλαστικα και Μπαρτσα ή Τρεισερ τελη 80s.

Ναι ρε Hethan δεν τρεχει μια και εγω βλεπεις σου μιλαω οκ ...

Παντως να πω κατι που εχω γραψει και σε γνωστο site Ολυμπιακου.Αποδειχθηκε ποσο ανικανοι ηταν οι Αγγελοπουλοι για να οδηγησουν την ομαδα σε τιτλους .Βαλανε λεφτα πηραν οτι αχρηστο υπηρχε.Σταματανε να βαζουνε λεφτα ανακοινωνουν οτι αποχωρουν και βαζουν τον κοσμο του Ολυμπιακου στο τρυπακι να καθετε να τους παρακαλαει .Μενουν τελικα στην ομαδα την αποδεκατιζουν και με το φιλοτιμο των παιχτων καταφερνει να παει τελικο Ευρωλιγκας να κανει την υπερβαση για να βγουνε τωρα οι καραγκιοζηδες να παρουν και βραβειο για να μην χασουν κομματι απο την δοξα .Θελανε δηλαδη και ειχαν την απαιτηση να παρουν με Χαινς ,Λο ,Αντιτς και Παπαδοπουλο (ημαρτον ) Ευρωλιγκα.Για μενα αν ο Ολυμπιακος παρει το πρωταθλημα απο τον Παναθηναικο εκτος απο θαυμα θα οφειλεται αποκλειστικα στους παιχτες και στον προπονητη που ειναι καλος και εξυπνος αλλα δυστυχως τον αφησανε οι προεδροι ξεβρακωτο στο αμπελι .Στην ακρη του μυαλου μου ομως παρακαλαω να το χασει το πρωταθλημα ο Ολυμπιακος για να ξεκουμπιστουν αν φυγουν και ας παιζω 4-5ος μετα.

Δεν παιζει να το εγραψε φιλαθλος του ΟΣΦΠ αυτο..

Κοιτα μην βγαζεις τωρα πια το συμπερασμα που το εχασε η ΤΣΣΚΑ και οσο ναναι σου κανει αρνητικη εντυπωση .Σκεψου στην αρχη της χρονιας καθως επισης και τους συσχετισμους με τις αλλες ομαδες.2 εν ενεργεια ΝΒΑer Κιριλενκο ,Κρστισς καθως και Τεοντοσιντς (καλυτερος Ευρωπαιος) ,Σισκαουσκας και μετα εργαλεια πολυτελειας Κριαπα και ο αλλος ο νεαρος guard.Νομιζω σαν ροστερ ναι πρεπει να ηταν το πιο ισχυρο το οποιο οκ ειναι και λιγο αντιφατικο απο την στιγμη που δεν πηρε το ευρωπαικο.Μιλαω για ροστερ οχι για ομαδα ,εκει παμε σε αλλη κουβεντα.Σιγουρα και οι ομαδες που προανεφερες ειχαν εξισου ισχυρο ροστερ αλλα οκ γνωμη δικη μου ειναι αυτη ,αν θες αισθηση .

Δεν παιζει να το εγραψε φιλαθλος του ΟΣΦΠ αυτο..

Ισχυει οτι ειπα για τους Αγγελοπουλους ,οσο για τα υπολοιπα το ανεφερα σε επομενο post αν διαβασες.Ο Ιβκοβιτς μου βουλωσε το στομα ειπα ...Οσο για το αν ειμαι φιλαθλος οχι δεν ειμαι φιλαθλος ,φανατικος οπαδος ειμαι ...

\

O Kαζλαουσκας διεκδικει τον τιτλο του μεγαλυτερου looser στην ιστορια της Ευρωλιγκας, χαλαρα. Πιο κοιμησης προπονητης δεν πρεπει να υπαρχει.

Ουτε καν ο ..Ιφκοβιτς?

Δεν ειμαι Ολυμπιακος αλλα το πανηγυρισα σαν να ημουν.Συγχαρητηρια σε ολους αλλα κυριως στα Ελληνοπουλα που το γυρισαν.Παρ'τε κατι βιντεακια με ξενη περιγραφη.

http://www.youtube.com/watch?v=nL7_Y8fxj8Q

Απο Nova.Αγγελοπουλοι lol

http://www.novasports.gr/MediaGallery.aspx?a_id=1301&mediaFiletypeid=2&mediafileid=238565

Τελος οι Ιταλοι τα δινουν ολα στην περιγραφη

http://www.youtube.com/watch?v=Sl3rAMg5obs

PS:Ακουσα καλα;Ο Ντουντα εκει που ελεγε για το πρωτο ματς στην ΤΣΣΚΑ ειπε για παλαιοημερολογιτες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...