Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απίστευτη καύλα η επική νίκη του Ολυμπιακού, ακόμα και για έναν Παοκτσή !

Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν φανερό ότι τα Ελληνάκια τραβούσαν την ομάδα, χωρίς καμμιά βοήθεια από τους ξένους.

Ειδικά αυτός ο Χάινς... ήθελα να μπω μέσα στην τηλεόραση και να του ξεριζώσω το κεφάλι.

Κατά τη γνώμη μου, ο Παπανικολάου ήταν ο MVP του τελικού τουλάχιστον. Ο Σπανούλης αυτή τη στιγμή είναι παίκτης τεράστιας κλάσης και δυναμικής στην Ευρώπη. Χωρίς αυτόν, ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να φτάσει εδώ και δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που να το κατάφεραν αυτό, με συμπαίκτες αρκετά κατώτερους από τον ανταγωνισμό.

Όσο για τον Πρίντεζη, το καλάθι που έβαλε ήθελε μεγάλα αρχ..ια και δικαίως θα το κουβαλάει σαν παράσημο στην καριέρα του από εδώ και πέρα. Κάτι τέτοια καλάθια χτίζουν χαρακτήρα, όπως και θα μπορούσε να τον καταρακκώσει αν το έχανε.

Φέτος, οι Ολυμπιακοί φίλοι μας έχουν κάθε δικαίωμα να περηφανεύονται για την πιο μαχητική και μάγκικη ομάδα της σεζόν. Συγχαρητήρια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντωμεταξύ αυτή η CSKA πάει να γίνει η πιο λούζερ ομάδα στην Ευρώπη, τουλάχιστον απο την αναλογία τροπαίων-χαμένων τελικών. Πόσους έχει χάσει συνολικά; 5-6;

χαχαχαχαχαχα

Να σηκώσει το τρόπαιο της Ευρωλίγκας ως αρχηγός του Ολυμπιακού θέλει ο Βασίλης Σπανούλης όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Τρίτη, 10 Ιαν 2012

http://www.gazzetta.gr/olubiakos/article/item/256491-megalo-oneiro-tou-spanoule

Καλα ρε παιδια συγνωμη τωρα αλλα για μενα ειναι ντροπη ενα καναλι απο τα ιδιωτικα ετσι για το γαμωτο να μην βαλει ενα εκτακτο δελτιο .Οχι τιποτα αλλο μου δειχνανε τον της Χρυσης Αυγης και τον αλλο τον μισοκακομοιρο της αριστερας...Ντροπη δηλαδη για τετοιο αθλο .

Το Mega έβαλε,δε ξέρω για τα άλλα κανάλια.

Παιδια αυτο το Ευρωπαικο με γυρισε πολλα χρονια πισω οταν στο μπασκετ εβλεπες κατι τελικους αλλο πραγμα .Πριν ακομα παρει ο Ολυμπιακος την κουπα στην Ρωμη.Μου θυμισε τον τελικο της Παρτιζαν .Παρολο που τοτε οταν το πηραμε στην Ρωμη ειχα βγει και πανηγυριζα και φυσικα ημουν πιο πιτσιρικας ,αυτο το ευρωπαικο ηταν το κατι αλλο και το χαρηκα πολυ περισσοτερο γιατι με γυρισε σε εκεινους τους μυθικους τελικους.

μας τρελανες μωρη ομαδα!!!! δεν υπαρχεις!!!!!

απο πασαλιμανι λιγο πριν!

dsc0075wv.jpg

dsc0077pd.jpg

dsc0078tz.jpg

τωρα ραντεβου στο σεφ την πεμπτη!!!

τι ωρα φτανει αυριο η ομαδα στο αεροδρομιο?οπα οπα να το πω σωστα...

τι ωρα φτανουν οι πρωταθλητες Ευρωπης στο αεροδρομιο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...