Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχα, συνέντευξη στον Λο. Φωνάζουν από δίπλα "Θρύλε ολέ ολέ" και τον ρωτάει ο δημοσιογράφος "Θρύλε ολέ ολε, do you agree?". "What does this mean?". Αχαχα.

Δημοσ.

Eλα σταματηστε να τσακωνεστε .... Ενας παρομοιος τελικος επικης ανατροπης ηταν αυτος του Παναθηναικου στην Μπολονια ,τον ειχα δει στο ΤV Magic .Eκεινη ηταν η μερα που παραδεχθηκα τον Μποντιρογκα σαν μεγαλο παιχτη παρα το οτι τον αντιπαθουσα .Οι παναθηναικοι θα θυμουνται ..

Το θυμομαστε πολυ καλα φιλε μου και κατι αντιστοιχο εγινε και σημερα και παναξια θα πω παλι και το χαρηκα διπλα ειδικα που εχασε και με τετοιο τροπο η τσσκα.

Ετσι για να τσουζει τα μ%$%!α τους ρωσους και τον π#@#$$#α τον μπερτομεου.

Μακαρι να το κανουμε καθε χρονο.

Κι οπως ειπα και σε προηγουμενο post μακαρι να παιζαμε μαζι σημερα και να κερδιζε ο καλυτερος.

Ελπιζω φιλος να μην διαφωνουμε σε κατι παλι. :)

Δημοσ.

Να περιμένουμε και εμείς 8 χρόνια να μας ξεπληρώσει τον αγώνα της Παρασκευής?? :P

18 χρόνια εννοείς!!!! :mrgreen:

Δημοσ.

Kι αυτος ο Σισκαουσκας. Μια στο Βερολινο, μια στην Πολη, ουτε ο Θεος ο ιδιος να τον ειχε καταραστει δηλαδη...Δυο χαμενα τροπαια στην τελευταια φαση απτα δικα του χερια. Mπα και του ευχηθηκε ο Μητσοτακης καλη επιτυχια στην καριερα του οταν εφυγε απτον ΠΑΟ?

Τον καταραστηκαν οι κοντοι οταν τους τον αρπαξε η ΤΣΣΚΑ με την ρητρα...

Δημοσ.

Πάντως νομίζω πως ο Θεός του μπάσκετ μας το χρωστούσε το παιχνιδι αυτό από τότε με τη Μπανταλόνα το 1994.

Και δεν σας το εδωσε το πηρατε με την αξιας σας και με τροπο που να τους τσουυυυυζζζζζζει...

Να περιμένουμε και εμείς 8 χρόνια να μας ξεπληρώσει τον αγώνα της Παρασκευής?? :P

Οχι ρε αφου του χρονου ειναι η χρονια μας.....και μετα παλι ο Ολυμπιακος.

Πελατες θα τους εχουμε ολους τους ευρωπαιους.

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια συγνωμη τωρα αλλα για μενα ειναι ντροπη ενα καναλι απο τα ιδιωτικα ετσι για το γαμωτο να μην βαλει ενα εκτακτο δελτιο .Οχι τιποτα αλλο μου δειχνανε τον της Χρυσης Αυγης και τον αλλο τον μισοκακομοιρο της αριστερας...Ντροπη δηλαδη για τετοιο αθλο .

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια συγνωμη τωρα αλλα για μενα ειναι ντροπη ενα καναλι απο τα ιδιωτικα ετσι για το γαμωτο να μην βαλει ενα εκτακτο δελτιο .Οχι τιποτα αλλο μου δειχνανε τον της Χρυσης Αυγης και τον αλλο τον μισοκακομοιρο της αριστερας...Ντροπη δηλαδη για τετοιο αθλο .

Καλά, μην υπερβάλλουμε κιόλας. Εδώ η χώρα πάει για φούντο, έκτακτο για το μπάσκετ θα βγάλουνε; Δε λέω, το καταευχαριστήθηκα κι εγώ απόψε, αλλά υπάρχουν απείρως σοβαρότερα πραγματα που συμβαίνουν ταυτόχρονα.

Δημοσ.

Οι Ρωσοι για καλο και για κακο ας πιουν νερο απο καμια πηγουλα σημερα, γιατι υπαρχουν φημες πως εχουν περισσεψει κατι μπουκαλακια απο το 1995...

Φήμες λένε οτι τα νερά του τέταρτου δεκαλέπτου αντικαταστάθηκαν κρυφά απο μια φυλαγμένη παρτίδα του 1995 που είχε κατεψυχθεί για παρόμοια στιγμή. Αυτός πιστεύω είναι ο κύριος λόγος που ανέτρεψε ο Ολυμπιακός το αποτέλεσμα απόψε.

Δημοσ.

Φήμες λένε οτι τα νερά του τέταρτου δεκαλέπτου αντικαταστάθηκαν κρυφά απο μια φυλαγμένη παρτίδα του 1995 που είχε κατεψυχθεί για παρόμοια στιγμή. Αυτός πιστεύω είναι ο κύριος λόγος που ανέτρεψε ο Ολυμπιακός το αποτέλεσμα.

Αηδίες... :mrgreen:

Όλοι ξέρουμε γιατι νίκησε ο Ολυμπιακός σήμερα!!

marin.gif

:lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...