Kasrith Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Α ναι σωστός , κατι είχε πει όμως και για τους λιγοστούς που ήταν τον χειμώνα κοντά τους... Αλλά που να σου μείνει μυαλό τώρα ;;; Χαχα ε ναι ζαλάδα τώρα Είπε και για τον χειμώνα που ήταν "μόνοι τους"
konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μπραβο στην ομαδαρα μας, που ουτε εμεις οι ιδιοι την πιστευαμε στην αρχη της χρονιας. Δηλωνω πολυ περηφανος που τα πιτσιρικια με κανανε να κολοτουμπιασω ετσι. ps - Μαργαριτα ελεος. Eτσι ακριβως και για μενα το ιδιο ισχυει ...Ο Ιβκοβιτς μου βουλωσε το στομα .
Fluke Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Fluke υπήρξε μεγάλη αντιπαράθεση και ειρωνεία για το συγκεκριμένο θέμα στο τόπικ γιαυτο και το έγραψα. Το θέμα είναι να καταλάβουν κάποιοι πως όταν υπάρχει αντίθετη άποψη οφείλουν να τη σέβονται.Ειδικά όταν εικάζει κάτι, οφείλεις να δέχεσαι τη διαφωνία του άλλου. Τίποτε άλλο. Αυτή τη στιγμή πανηγυρίζουμε, είτε Ολυμπιακοί είτε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Κανεις δε συμπαθούσε τους αχώνευτους Ρώσσους όπως και τους Ισπανούς. Και για πολλοστή φορά, θα παραδεχτώ τον ΠΑΟ που πέταξε έξω τη Μακάμπι. Έχω τους λόγους μου. Δεν έχω πρόβλημα να το πάρει οποιαδήποτε ομάδα. Αν το αξίζει καθ'όλη την σεζόν ακόμα καλύτερα και δικαιότερα. Αλλά να το πάρουνε οι Ρώσσοι με τα κοράκια ( και δεν είναι η πρώτη φορά που σπρώχτηκαν υπερβολικά σε F4 ), ή ο κινητός θίασος Ηλεκτροσόκ Μπαρτσελόνα ( ιδιαίτερα αυτός ο Ναβάρο, πιο αντιπαθής και από τον Μουρίνιο λέμε! ) η οποία επίσης απολαμβάνει τρελλού σπρωξίματος ( θυμάστε τα πρώτα 2 παιχνίδια πέρσι στην Ισπανία π.χ. για φρέσκο πράμα ), όχι. Καλύτερα να το έπαιρνε η Μπάμπεργκ να πανηγύριζε και η Μέρκελ. Αλήθεια, έτσι όπως το πήρατε τους έτσουξε ακόμα περισσότερο τα Ρωσσάκια και τα ηγετικά στελέχη της ευρωκλίκας. Την τελευταία στιγμή, όπως δεν το περίμενε κανείς. Τζάμπα όλο το marketing plan για την υπερομάδα των NBAers...
ducatirulez Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=d1Pk5xukSsM http://www.youtube.com/watch?v=wClnqdF4Vms
liakinen Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Όλοι πρέπει να αλλάξουμε στάση και θα γίνει αυτό (βοηθάει η κρίση). Αν δεν παίζει η ομάδα μου φυσικά και είμαι με την Ελληνική πχ Ολυμπιακό σήμερα. Τι να με νοιάζει ότι πήρε το δεύτερο και μπορεί να με πλησιάσει κάποια στιγμή. Αν είναι άξιος ας πάρει και περισσότερα, σημασία έχει να έρχονται στην χώρα μου και όχι στις Ισπανίες, Ρωσίες κτλ. Τι ωραία που νιώθω τώρα που το σκέφτομαι ότι παρά την κατάντια μας σαν χώρα στο μπάσκετ 2 χρόνια συνεχόμενα το κύπελλο θα είναι στην ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Και για να μην ξεχνιόμαστε ρωσίδες μουν κια ρωσίδες μουν κια μιαμ μιαμ μιαμ !!!
optimus_crime Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Καλά όποιος άκουσε τις δηλώσεις του Παπανικολάου τώρα είναι σίγουρος πως το παιδί θα γράψει ιστορία και όχι μόνο για το ταλεντό του αλλά και για τον χαρακτήρα του που είναι απαραίτητος για να πετύχεις. Κανείς μας δεν το αφιέρωσε στους ''νεκρούς'' μας... Θέε μου κάνε μου ένα χατίρι να βγει αλήθεια ένα όνειρο τρελό... Μαζί με μας να δούνε και οι νεκροί μας στον τελικό... Για 'σας αδέρφια! http://www.youtube.com/watch?v=eSq7CMGCglk&feature=related
Cossutius. Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Fluke συμφωνώ 100% μαζί σου. Εγω αλλού εστίασα άλλωστε. Ωραίος ο HERTHAN
margaritagr Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 δεν υπαρχει http://www.youtube.com/watch?v=bETytQG1DqI&feature=player_embedded#
Andy Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 τι euroleague πηραμε γαμωτο!!!!!!!!τι κανανε!!!!! ενα ΕΠΟΣ!!!
Cossutius. Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Πάντως νομίζω πως ο Θεός του μπάσκετ μας το χρωστούσε το παιχνιδι αυτό από τότε με τη Μπανταλόνα το 1994.
konstantinos77 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Πάντως νομίζω πως ο Θεός του μπάσκετ μας το χρωστούσε το παιχνιδι αυτό από τότε με τη Μπανταλόνα το 1994. Ετσι φιλε σοφη κουβεντα ειπες...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Kι αυτος ο Σισκαουσκας. Μια στο Βερολινο, μια στην Πολη, ουτε ο Θεος ο ιδιος να τον ειχε καταραστει δηλαδη...Δυο χαμενα τροπαια στην τελευταια φαση απτα δικα του χερια. Mπα και του ευχηθηκε ο Μητσοτακης καλη επιτυχια στην καριερα του οταν εφυγε απτον ΠΑΟ?
Kasrith Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Πάντως νομίζω πως ο Θεός του μπάσκετ μας το χρωστούσε το παιχνιδι αυτό από τότε με τη Μπανταλόνα το 1994. Να περιμένουμε και εμείς 8 χρόνια να μας ξεπληρώσει τον αγώνα της Παρασκευής??
Προτεινόμενες αναρτήσεις