Cossutius. Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Assim voce me mata...... Και ο Νευμαρ να χορεύει!! Και τα μοντέλα ημίγυμνα!!! Σε πάω ρε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fluke Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Να υπενθυμίσουμε οτι τελικά η FIBA δεν ηθελε τελικό Μπάρτσα ΤΣΣΚΑ με πρωταθλήτρια τη ΤΣΣΚΑ. Και πως όταν κάνουν λάθη οι διαιτητές, έστω και αν είναι τραγικά, δεν αποδεικνύει τίποτε περι συνωμοσιών! Αυτό γιατί υπήρχε τεράστια διαφωνία με πολύ ειρωνεία νωρίτερα και ειναι κρίμα να χαλάμε τις καρδιές μας. Nossa, nossa ξανά! Αν δείς οι περισσότεροι λέγανε ότι η FIBA νοιαζότανε μόνο να πάει η ΤΣΣΚΑ τελικό και να το πάρει. Μετά από το ότι έγινε την Παρασκευή, τον ντόρο που ακολούθησε χθές, σήμερα δεν είχανε ευκαιρία να τα κάνουνε τόσο ξεκάθαρα. Σπρώξανε ελάχιστα στην αρχή τις Ρωσσίδες, αλλά μετά αφού είδανε ότι τους πήγαινε νεράκι, το παίξανε στα ίσα. Σήμερα όλοι βλέπανε το ίδιο ματς τώρα, δεν τους έπαιρνε στο τέλος που ξαφνικά ζόρισαν τα πράγματα να κάνανε τα ίδια εξώφθαλμα και ξεδιάντροπα πράγματα. Καλά να πάθουνε οι Ρωσσίδες και τα μαύρα λεφτά τους, αρκετά μας ζαλίσανε με τον εξωπραγματικό Κιριλένκο και την υπερομάδα τους ( μεγάλο το άστρο του ταλέντου Σβέντ σήμερα... ). Ακόμα και στην άμυνα που μας ζαλίζανε ότι σκίζει ( όχι ότι δεν παίζουνε κατς αρκετές φορές ) ακόμα και η νωχελική φέτος Μπαρτσελόνα έκανε καλύτερο παθητικό ρεκόρ από τις πανύψηλες Ρωσσίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Εσυ ας πούμε είσαι καλύτερη απο αυτούς που βρίζανε? Ούτε καν εγω δεν πηγα ποτε μου να υποστηριξω ξενη ομαδα τη στιγμη που δεεν επαιζε η δικη μου. αντιθετως με καποιους πρασινους εκει , για τους οποιους και μονο παει το κραξιμο. Οταν την ωρα του αγωνα ακους οπαδους του παο να φωναζουν προφανως τσαντιζεσαι. Τωρα οι υπολοιποι εδω μεσα δε ξερω τι παθατε, δεν αναφερθηκα καν σ εσας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MJBulls23 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 εγω δεν πηγα ποτε μου να υποστηριξω ξενη ομαδα τη στιγμη που δεεν επαιζε η δικη μου. αντιθετως με καποιους πρασινους εκει , για τους οποιους και μονο παει το κραξιμο. Οταν την ωρα του αγωνα ακους οπαδους του παο να φωναζουν προφανως τσαντιζεσαι. Τωρα οι υπολοιποι εδω μεσα δε ξερω τι παθατε, δεν αναφερθηκα καν σ εσας. Πωπωωωωωωωωω πραγματικα αρρωστια αυτο το πραγμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Όλα τα λεφτά ο Αγγελόπουλος με την ελληνική σημαία και το κασκόλ του ολυμπιακού... Ανατριχίλα , και μετά από αυτές τις σκηνές πως μπορείται και ακόμη τρώγεστε μεταξύ σας;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μπραβο στην ομαδαρα μας, που ουτε εμεις οι ιδιοι την πιστευαμε στην αρχη της χρονιας. Δηλωνω πολυ περηφανος που τα πιτσιρικια με κανανε να κολοτουμπιασω ετσι. ps - Μαργαριτα ελεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ο Ιβκοβιτς αν δεν πιει, δεν μπορει να μιλησει τελικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μπραβο στην ομαδαρα μας, που ουτε εμεις οι ιδιοι την πιστευαμε στην αρχη της χρονιας. Το είπε και ο πρόεδρος, 'τους 50 που ήταν τον χειμώνα στο σεφ με την ομάδα'. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 καταλαβε κανεις τι ειπε ο σοφος???!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MJBulls23 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 "Οταν χασαμε 30 ποντους απο την ΤΣΣΚΑ τον Γεναρη λεω: αυτη η ηττα θα μας βοηθησει στον τελικο."!!!! Ιβκοβιτς πριν απο λιγο. (Ειπε οτι το λεει για πρωτη φορα αυτο και το ειπε αυτο μετα την ηττα τοτε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 καταλαβε κανεις τι ειπε ο σοφος???!!! ναι http://www.youtube.com/watch?v=HoePGRDnnpY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Fluke υπήρξε μεγάλη αντιπαράθεση και ειρωνεία για το συγκεκριμένο θέμα στο τόπικ γιαυτο και το έγραψα. Το θέμα είναι να καταλάβουν κάποιοι πως όταν υπάρχει αντίθετη άποψη οφείλουν να τη σέβονται.Ειδικά όταν εικάζει κάτι, οφείλεις να δέχεσαι τη διαφωνία του άλλου. Τίποτε άλλο. Αυτή τη στιγμή πανηγυρίζουμε, είτε Ολυμπιακοί είτε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Κανεις δε συμπαθούσε τους αχώνευτους Ρώσσους όπως και τους Ισπανούς. Και για πολλοστή φορά, θα παραδεχτώ τον ΠΑΟ που πέταξε έξω τη Μακάμπι. Έχω τους λόγους μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Το είπε και ο πρόεδρος, 'τους 50 που ήταν τον χειμώνα στο σεφ με την ομάδα'. Είπε πως 50 άτομα είχαν πάρει εισητήρια για final 4 πριν προκριθεί η ομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Και ο Νευμαρ να χορεύει!! Και τα μοντέλα ημίγυμνα!!! Σε πάω ρε!!! Δικο σου με...................... Τρρρρρρρρρρρρρρεεεεεεεεεεεεεεεεελλλλλλλλλλλααααααααααααααααααααααααααααααααααα http://www.youtube.com/watch?v=OVCBjHqUOco&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Είπε πως 50 άτομα είχαν πάρει εισητήρια για final 4 πριν προκριθεί η ομάδα Α ναι σωστός , κατι είχε πει όμως και για τους λιγοστούς που ήταν τον χειμώνα κοντά τους... Αλλά που να σου μείνει μυαλό τώρα ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις