Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Ιβκοβιτς παντως πηρε την ταυτοτητα, το ΑΦΜ, το πορτοφολι τα παντα ολα απο τον Καζλαουσκας.

Εγω πριν το παιχνιδι πιστευα οτι οι πιθανοτητες ηταν 55-45 υπερ της ΤΣΣΚΑ αλλά μετα το ημιχρονο οτι ειναι 99.9-0.1 υπερ της ΤΣΣΚα. Και ομως το εκανε!!

Τωρα αυτο που μενει ειναι το youtube να βαλει καποιος τα τελευταια 5 λεπτα ΟΛΑ, οσο πιο γρηγορα γινεται!!!!!!

Δημοσ.

πολλοι βαζελοι λεμε συγχαρητηρια στον θρυλο αλλα αν περναγαμε και εμεις θα λεγαμε τα αναποδα. :-D

Ολοι μαζι ενωμενοι στην ευρωπη και οχι σε επεισοδια μεταξυ μας.

Δημοσ.

Ποσο μου αρεσει η φατσα του τεοντοσιτς...ΝΑΙ ειμαι κακος :devil:

Γενημενος για να χανει αυτος. Παλι τα ιδια..Και του το εκανε και η πρωην του ομαδα κιολας που οσο επαιζε σε αυτην ηταν ανυπαρκτη.

Δημοσ.

Kιριλενκο δεν πειραζει,μην κλαις, έχεις τουλάχιστον την απίστευτη ομορφιά σου :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Πραγματικα ομως. Αν δεν υπηρχε το αθλημα μπασκετ, τοτε δεν θα "πηγαινε πουθενα" με τετοια φατσα. :P

Δημοσ.

Γεια σου μετριε σπανουλη!

Γεια σου μετριε Παπανικολαου!!

Γεια σου ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ

Φημες λενε οτι οι Παναθηναικοι απτην κερκιδα του Σιναν Ερτνεμ, σας χειροκροτανε αυτη τη στιγμη. Ψεματα λενε? Σχετικα με το προηγουμενο γραφικο σου ποστ.

Δημοσ.

Ο Ιβκοβιτς παντως πηρε την ταυτοτητα, το ΑΦΜ, το πορτοφολι τα παντα ολα απο τον Καζλαουσκας.

Εγω πριν το παιχνιδι πιστευα οτι οι πιθανοτητες ηταν 55-45 υπερ της ΤΣΣΚΑ αλλά μετα το ημιχρονο οτι ειναι 99.9-0.1 υπερ της ΤΣΣΚα. Και ομως το εκανε!!

Τωρα αυτο που μενει ειναι το youtube να βαλει καποιος τα τελευταια 5 λεπτα ΟΛΑ, οσο πιο γρηγορα γινεται!!!!!!

Δεν ιεναι προπονητης ο καζλαουσκας,αφηνει σβεντ εξω και μεσα τον τεοντοσιτς.Παντως αν εξαιρεσεις το φαουλ στο τελος πανω στο πριντεζη ,η διαιτησια σας επαιξε αψογα[οχι σαν εμας ,μας στερησε το 7] :mad: :mad:

Δημοσ.

Αυτο που εκανε ο φαυρος σημερα δεν εχει ξαναγινει,πρωτη φορα περασε μπροστα στο παιχνιδι στα 0,4 :confused: :confused:

Ολικη ανατροπη ,μονο οι Ελληνες αυτα.Και παλι γαμω την Ρωσσια σας και τον μπερτομεου για την Παρασκευη

Δημοσ.

Δεν ιεναι προπονητης ο καζλαουσκας,αφηνει σβεντ εξω και μεσα τον τεοντοσιτς.Παντως αν εξαιρεσεις το φαουλ σοτ τελος πανω στο τριπονοτ ,η διαιτησια σας επαιξε αψογα[οχι σαν εμας ,μας στερησε το 7] :mad: :mad:

Εγω ΠΑΟΚ ειμαι βασικα..... :-D

Αλλά υποστηριζω και τις 2 ομαδες(κοκκινοπρασινους) στην Ευρωπη κατα βαθμο τεραστιο.

Δημοσ.

Πραγματικα ομως. Αν δεν υπηρχε το αθλημα μπασκετ, τοτε δεν θα "πηγαινε πουθενα" με τετοια φατσα. :P

Γιατί; Μια χαρά φυλακές υπάρχουν σε όλο το πρώην ανατολικό μπλοκ...

Δημοσ.

Όλα τα λεφτά η σκηνή με τον Σπανούλη να κλαίει...

Μπράβο θρύλε μου!!!

Το περίμεναν καιρό οι προέδροι, μπράβο τους.

Προσωπικά θέλω να πω ένα μπράβο στους πολλούς παναθηναϊκούς που ήταν με τον ολυμπιακό σήμερα γιατί έτσι πρέπει να είναι ειδικά εδώ στην Τουρκία... και γενικά στις Ευρωπαϊκές συμμετοχές Ελληνικών ομάδων...

Άντε και στο euro τέτοιες στιγμές :rolleyes:

Δημοσ.

Πραγματικα ομως. Αν δεν υπηρχε το αθλημα μπασκετ' date=' τοτε δεν θα "πηγαινε πουθενα" με τετοια φατσα. :P[/quote']

Αν ήταν Ουκρανός θα λέγα πως γεννήθηκε στο Τσερνομπιλ την ώρα ακριβώς που έσκαγε ο αντιδραστηρας :lol:

Sent from my New iPad using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...