konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μα σου ειπα για ποιο λογο το ειπα αυτο με το 6 τοσες φορες παλι θα τα λεω? Δεν το εκανα για ολους ηταν για συγκεκριμενο και ειχα λογο. Δεν εκνευριζομαι ρε φιλος γιατι δεν υπαρχει λογος και ουτε εγω εχω κολληματα και βλεπεις πως μιλαω. Κουβεντα θελω να κανουμε ουτε ειμαι αρρωστος και να φανατιζομαι.Αυτοι παιρνουν τα μυρια εγω θα κατσω να μαλωσω εδω με'σενα νομιζεις λες και μας χωριζει τιποτα? Καλα να ειμαστε και να γινει οτι θελει. Ναι ρε Hethan δεν τρεχει μια και εγω βλεπεις σου μιλαω οκ ... Παντως να πω κατι που εχω γραψει και σε γνωστο site Ολυμπιακου.Αποδειχθηκε ποσο ανικανοι ηταν οι Αγγελοπουλοι για να οδηγησουν την ομαδα σε τιτλους .Βαλανε λεφτα πηραν οτι αχρηστο υπηρχε.Σταματανε να βαζουνε λεφτα ανακοινωνουν οτι αποχωρουν και βαζουν τον κοσμο του Ολυμπιακου στο τρυπακι να καθετε να τους παρακαλαει .Μενουν τελικα στην ομαδα την αποδεκατιζουν και με το φιλοτιμο των παιχτων καταφερνει να παει τελικο Ευρωλιγκας να κανει την υπερβαση για να βγουνε τωρα οι καραγκιοζηδες να παρουν και βραβειο για να μην χασουν κομματι απο την δοξα .Θελανε δηλαδη και ειχαν την απαιτηση να παρουν με Χαινς ,Λο ,Αντιτς και Παπαδοπουλο (ημαρτον ) Ευρωλιγκα.Για μενα αν ο Ολυμπιακος παρει το πρωταθλημα απο τον Παναθηναικο εκτος απο θαυμα θα οφειλεται αποκλειστικα στους παιχτες και στον προπονητη που ειναι καλος και εξυπνος αλλα δυστυχως τον αφησανε οι προεδροι ξεβρακωτο στο αμπελι .Στην ακρη του μυαλου μου ομως παρακαλαω να το χασει το πρωταθλημα ο Ολυμπιακος για να ξεκουμπιστουν αν φυγουν και ας παιζω 4-5ος μετα.
Rabican Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 μαλλον επρεπε να εχω κλεισει νωριτερα το χαζοκουτι.. οσο εβλεπα ημασταν πισω για 20 ποντους..
Cossutius. Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ε δε γίνεται ρε φιλε ετσι ομως. 6 επιθέσεις χωρις καλάθι! Και ταπίδι ο Κιριλένκο!
Kasrith Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ε δε γίνεται ρε φιλε ετσι ομως. 6 επιθέσεις χωρις καλάθι! Και ταπίδι ο Κιριλένκο! Και αυτοί δεν βάζουν όμως, στους 5 η διαφορά... Τρελή τάπα ναι!
chill Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!! Sent from my New iPad using Insomnia
Kasrith Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Α και αυτός ο Τεο δεν ξέρει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ... Αυτός που εβαλε τους περισσότερους πόντος είναι αίσχος να κάνει τέτοια σε Φ4 (γιατι τα έκανε και την Παρασκευή)
Rabican Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 δινετε αναφορες ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! δεν πλησιαζω ΚΑΝ τηλεοραση η site που να λεει σκορ!!!!!!!!!!!!! δε βλεπω αγωνα...! τηρηστε τα γουρια ΛΕΜΕ!!!
MJBulls23 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ενταξει τα τελευταια ΔΕΝ ηταν βηματα παρολα τα οσα λενε και οι 2....
chill Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 air printezis....χαχαχαχααχχαχα Τον μάτιασες ffs!!!!!! Sent from my New iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις