Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η διαφορά δεν είναι λόγω διαιτησίας? Θα τρελαθούμε?

Όταν οι μεν παίζουνε ξύλο στην άμυνα ατιμώρητοι και οι δε στην επαφή χρεώνονται φαουλ, είναι καλή η διαιτησία?

Αυτη γενικευση και ισοπεδωση των παντων και το οτι κάνεις την τριχα τριχια ειναι τραγικο.

ΦΥΣΙΚΑ και η διαφορά στο σκορ ΔΕΝ οφειλεται σε καμια διαιτησια.

Σε μερικες φασεις ευνοει την ΤΣΣΚΑ η διαιτησια. Αλλά εως εκει.

Αυτο το παιζουνε ξυλο κλπ δνε εχει καμια επαφη με την πραγματικοτητα. Τους χαριζουν μερικα φαουλ αλλά ως εκει. Τιποτα το τοσο φοβερο.....

Εγώ πάντως βλέπω μια άθλια τσσκα, έργο ένος μετριότατου προπονητή.

Η ΤΣΣΚΑ σημερα παιζει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ αμυνα! Επιθετικα δεν ειναι τιποτα σπουδαιο αλλά αμυντικα ειναι τεραστια. 35 ποντους σε 3 περιοδους εχετε πετυχει τι να λεμε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βλέπω Χάινς και Ντόρσεϋ εντελώς σβηστούς. Επειδή φορτώθηκαν με φάουλ γρήγορα; Δεν ξέρω. Ούτε άλμα δεν κάνουν πάντως.

ξερεις γιατι?Γιατι εχουν κλασει πανω τους

Λοιπόν παιδιά θα το ξαναπώ, δεν χτυπάς πυρηνικά με σφεντόνες. Αυτή είναι η ιστορία. Παρ' όλα αυτά οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλα αυτά τα παιδιά.

O Oλυμπιακός πάσχει στο σκοράρισμα.

Ούτε διαιτητές ούτε τιποτε. Οι δικαιολογίες δε μου αρέσουν. Έχουμε χάσει πολλές επιθέσεις με πολλά λάθη. Φάγαμε και 3 τρίποντα απανωτά ευκολα η διαφορά.

Είχα πει πως η διαφορά μας με τη ΤΣΣΚΑ θα ειναι περίπου 20 ποντοι. Μακάρι να βγω λάθος. Θεωρω ανώτερη τη ΤΣΚΚΑ από εμάς .

Η ΤΣΣΚΑ είναι ομάδα που φέτος ξέρει να κερδίζει στα εύκολα και στα δύσκολα.

Αντί να προσπαθούμε να βρούμε άλλοθι αλλού ας παίξουμε μπασκετάκι. Δε φταίει η διαιτησία που είμαστε 16πόντους πίσω ούτε η FIBA...

Αυτη γενικευση και ισοπεδωση των παντων και το οτι κάνεις την τριχα τριχια ειναι τραγικο.

Ναι ακολουθηθηκε τακτικη ημιτελικου..φορτωνουμε ψηλους με φαουλ και απο εκει και περα το παμε πιο χαλαρα και αν χρειαστει μπαινουν τα μεγαλα μεσα.

Βλέπω Χάινς και Ντόρσεϋ εντελώς σβηστούς. Επειδή φορτώθηκαν με φάουλ γρήγορα; Δεν ξέρω. Ούτε άλμα δεν κάνουν πάντως.

Στην άμυνα δικιολογείται η απραξία από φόβο. Στην επίθεση όμως.....; Απόψε Ντόρσι, ΧΑΪΝΣ και κυρίως Πρίντεζης (αλλά κι ο Άντιτς) πήρανε μια και σβύσανε ό,τι καλές ενυυπώσεις αφήσανε μέσα στο 2012 ( ο Λωτ τουλάχιστον έχει τη δικιολογία του τραυματία).

...καλά, άμα γυρίσουν το παιχνίδι οι πιτσιρικάδες του Βλασόπουλου και του Μίσσα, του Πύργου και της Ρόδου του '08 και του '09 θα πάθω τραμπακουλο.....

Κριμα ειναι,η διαφορα δεν ειναι τεραστια. Λιγες βολες ακομα να βαζαμε,λιγο να παιρναμε ποντους και απο αλλους παιχτες κατι θα γινοταν..

Αυτο το παιζουνε ξυλο κλπ δνε εχει καμια επαφη με την πραγματικοτητα. Τους χαριζουν μερικα φαουλ αλλά ως εκει. Τιποτα το τοσο φοβερο.....

Η ΤΣΣΚΑ σημερα παιζει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ αμυνα! Επιθετικα δεν ειναι τιποτα σπουδαιο αλλά αμυντικα ειναι τεραστια. 35 ποντους σε 3 περιοδους εχετε πετυχει τι να λεμε?

Καμία γενίκευση και καμία τρίχα τριχιά.

ΦΥΣΙΚΑ και η διαφορά στο σκορ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ κυρίως στη διαιτησία.

Γιατί οι γαύροι φοβούνται να παίξουνε άμυνα. Γιατί οι επαφές στο ένα καλάθι είναι φαουλ και στο άλλο καλάθι είναι μέσα στον κανονισμό.

Διάβασε μόνο τα σχόλια των προηγούμενων που απορούνε γιατί παίζουνε έτσι ο χαινς και ο ντορσει.

Και τέλος γιατί φυσικά σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι βλέπουμε την ίδια διαιτησία.

Το μόνο που σώζει απόψε τη τσσκα από επιπλέον εξευτελισμό είναι ότι ο γαύρος είναι κατώτερος των περιστάσεων.

Και την καταπληκτική άμυνα της τσσκα την ξέρουμε. Την είδαμε και προχθες. Με 20 ασφύριχτα φαουλ παίζω κι εγώ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ άμυνα. Ούτε ο mj23 δεν μου βάζει καλάθι με τους λαμόνικες και τους μαρτιν να καλύπτουνε τον κώλο μου

Εντομεταξύ που καταντήσαμε. Να λέμε πως εμείς φταίμε που χάνουμε και καποιοι οπαδοί του Παναθηναικού να το ρίχνουν στη διαιτησία..

Πρίντεζης τώρα κάνει μλκια...Και σε αυτό οι διαιτητές φταίνε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...