Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε αδερφε εισαι σοβαρος τι ειναι αυτα που λες τωρα?

Διαβασε αυτα που λεω και μετα μιλα.

Εισαι εδω ή εισαι αλλου?Τι σχεση εχει αυτο που λες μ'εμενα?

Οταν θες να μιλας να καταλαβαινεις τι λεει ο αλλος και τι εννοει και μετα να μιλας.

Ελα ρε φιλε ενταξει ξεχνα οτι ειπα με ποδοσφαιρο και τιτλους θα μεινουμε στο μπασκετ σημερα για να μην λες οτι σε κοντραρω.Εγω θελω να μιλαμε ,δεν εχω κολληματα.Οταν κανεις μια πλακα με το 6 να μαθεις να δεχεσαι και την πλακα του αλλου και να μην εκνευριζεσαι .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μαργαριτα, μαργαριτα εισαι εδω?

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του μικρού τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μπαρτσελόνα, μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Ιμπραήμ Κουτλουάι.

Ορισμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού που αντιλήφθηκαν την παρουσία του, του επιτέθηκαν φραστικά και τον έσπρωξαν.

Όσοι βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό υποστηρίζουν ότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, διατήρησε την ψυχραιμία του και δεν αντέδρασε.

Με την παρέμβαση κάποιων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και ο Τούρκος παλαίμαχος πλέον παίκτης συνέχισε τη βόλτα του στο γήπεδο.

sport24.gr

Το χειρότερο απ' όλα δεν είναι η υπεροχή, δεν είναι το ξύλο, δεν είναι η κλάνα του Θεοδόση, δεν είναι οι διαιτητές - είναι το ότι έχουν ήδη παραδοθεί όλοι οι γαύροι και περιμένουν ο ένας από τον άλλον. Με εξαίρεση τον Παπανικολάου.

Η διαιτησια σε μερικες φασεις παιζει καθαρα ΤΣΣΚΑ αλλά μην λεμε και ο,τι θελουμε. Η διαφορά στο σκορ εως τωρα δεν ειναι λογω διαιτησιας αλλά λογω του οτι η ΤΣΣΚΑ ειναι πολυ καλυτερη απο τον Ολυμπιακο εως τωρα.

Ο Τεοντοσιτς το αρχισε οταν εβαλε 3 τριποντακια και απο εκει και περα δεν μπορει να το γυρισει ο Ολυμπιακος.

Πάντως μπράβο στον Παπανικολάου. Και προχθές και σήμερα είναι άριστος.

Ο Κιριλένκο πάντως, χωρίς να εντυπωσιάζει έχει ήδη ranking 19. Τα κάνει όλα και συμφέρει.

Έκανε μλκία ο παππούς εκεί που δεν έβαλε κατευθείαν Μάντζαρη πάνω στον Τεόντοσιτς

Μα αυτο με τον Τεοντοσιτς και τα 3 τριποντα εγινε γιατι βγηκε ο Μαντζαρης για να ξεκουραστει αφου επαιζε ολη την ωρα. Δεν εκανε βλακεια δηλαδη ο Ιβκοβιτς.

Ελα ρε φιλε ενταξει ξεχνα οτι ειπα με ποδοσφαιρο και τιτλους θα μεινουμε στο μπασκετ σημερα για να μην λες οτι σε κοντραρω.Εγω θελω να μιλαμε ,δεν εχω κολληματα.Οταν κανεις μια πλακα με το 6 να μαθεις να δεχεσαι και την πλακα του αλλου και να μην εκνευριζεσαι .

Μα σου ειπα για ποιο λογο το ειπα αυτο με το 6 τοσες φορες παλι θα τα λεω?

Δεν το εκανα για ολους ηταν για συγκεκριμενο και ειχα λογο.

Δεν εκνευριζομαι ρε φιλος γιατι δεν υπαρχει λογος και ουτε εγω εχω κολληματα και βλεπεις πως μιλαω.

Κουβεντα θελω να κανουμε ουτε ειμαι αρρωστος και να φανατιζομαι.Αυτοι παιρνουν τα μυρια εγω θα κατσω να μαλωσω εδω με'σενα νομιζεις λες και μας χωριζει τιποτα?

Καλα να ειμαστε και να γινει οτι θελει.

Η διαφορά δεν είναι λόγω διαιτησίας? Θα τρελαθούμε?

Όταν οι μεν παίζουνε ξύλο στην άμυνα ατιμώρητοι και οι δε στην επαφή χρεώνονται φαουλ, είναι καλή η διαιτησία?

Δυστυχώς, όπως χαρήκατε όσοι χαρήκατε προχθές με τον βιασμό του παναθηναικού θα το λουστείτε απόψε.

Απλά δεν βοηθάει και η ομάδα σας να γκρινιάξετε αν τελειώσει στο -20 το ματς.

Εγώ πάντως βλέπω μια άθλια τσσκα, έργο ένος μετριότατου προπονητή.

Όπως προχθές έτσι και απόψε, σιγά την ομάδα.

Έχει καταφέρει ο τύπος και έχει αχρηστεύσει χριάπα, σισκάουσκας. Δεν καταλαβαίνω τι σύστημα παίζει.

Δεν ξέρω, μεγάλη απογοήτευση του φάιναλ φορ οι ρώσοι.

Χωρίς τη γκρι βοήθεια δεν πιστεύω να κέρδιζαν κανέναν από τους άλλους τρεις

Χωρίς τη γκρι βοήθεια δεν πιστεύω να κέρδιζαν κανέναν από τους άλλους τρεις

Το πολυ να κερδιζαν την Μπαρτσελονα και παλι δυσκολα.

Η ΤΣΣΚΑ μου μοιάζει με τον Ολυμπιακό του 2010. Πολύ ταλέντο, αλλά όχι ομαδική δουλειά. Γι' αυτό και λέω ότι τα απανωτά τρίποντα ήταν τόσο καθοριστικά. Η ομάδα που βασίζεται σε ατομικές ενέργειες, αν το σκορ είναι σφιχτό, εκνευρίζεται. Αν ανοίξει, μπορεί να σε πατήσει.

Εν τω μεταξύ τα λατρεύω αυτά τα ρηπλέι των αμφισβητούμενων φάσεων.

...ο Χάινς τί στην μάνας του το μουνί έπαθε και δεν ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ καν.......; Και τον πήγαινα πολύ τον παλιομαλάκα... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...