konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Mπραβο να τα χιλιασεις..Τωρα πηγαινε να παιξεις με τις καρτες γραφικων σου Σε ποναει ε? Εντωμεταξυ παιζει να σου ριχνω και καμια 10αρια χρονια για αυτο αντε πηγαινε εσυ να παιξεις καλυτερα με τιποτα αλλο ,επειδη εισαι φιρφιρικακι ακομα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 μονο οι παναθηναικοι κ Ολυμπιακοι ακουγονται...καλα οι ρωσσοι κ ισπανοι δεν εχουν συνθηματα?η ειναι τοσο ξενερωτοι.. ωραιο θα ηταν να τραγουδουσαν ΜΑΖΙ τον Εθνικο μας υμνο μεσα στην τουρκια αντι να βριζονται μεταξυ τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Παρακολουθωντας τις τελευταιες σελιδες που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως το θεμα συζητησης ειναι το φ4, εχω να πω πως... Καθε περσυ και καλυτερα αυτο το section. Οτι ναναι ομως. ΥΓ. Καποτε υπηρχε ενα θρεντ "euroleague season ταδε". Απο την επομενη σεζον μαλλον πρεπει να το επαναφερουμε, μπας και εχουμε καμια παραπλευρη απωλεια σε trolls , γιατι στο παρον θρεντ και το απεναντι δεν υπαρχει καμια σωτηρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 κ που ειναι το προβλημα ρε φιλε?δεν μας ειπες. ΥΓ.πανηγυριζουμε το double ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δεν περιμενα να αντιληφθεις εσυ καποιο προβλημα σε ολο αυτο, προφανως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δεν περιμενα να αντιληφθεις εσυ καποιο προβλημα σε ολο αυτο, προφανως. οοοο....μου την λες ε...ωραιος μηπως λεω μηπως εσυ εχεις καποιο προβλημα γενικος..(αποτυχια στο μπασκετ μαυρα χαλια στο ποδοσφαιρο...)εγω δεν θα ημουν κ τοσο καλα οποτε μιλα θα σε καταλαβουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Θα έλεγα ότι μας τα κάνατε τσουρέκια μάγκες, αλλά όλοι έχουμε ένοχο παρελθόν εδώ μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ούτε εγώ έχω δει κάποιο πρόβλημα. Είμαστε στον τελικό ως αουτσάιντερ στο Μπάσκετ με τον ΠΑΟ 4ο. Στο ποδόσφαιρο πήραμε πρωτάθλημα...Όλα είναι τέλεια! Ακόμα και αν χάσουμε στο τελικό σήμερα, πάλι τέλεια θα είναι! Να ναι καλά μόνο ο πολυχρονεμένος μας ο Βαγγέλας. Και ο Σωκράτης φυσικά. Πάνω απ΄όλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ούτε εγώ έχω δει κάποιο πρόβλημα. Είμαστε στον τελικό ως αουτσάιντερ στο Μπάσκετ με τον ΠΑΟ 4ο. Στο ποδόσφαιρο πήραμε πρωτάθλημα...Όλα είναι τέλεια! κ κυπελλο ρε φιλε κ κυπελλο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 στη 12δα ο Λο.............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Αισιόδοξα τα πράγματα. Σύμφωνα με την ευρωλίγκα, ο Γεκτσεβίτσιους έγινε 2.15, οπότε πάμε για μεγάλα πράγματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Βλέπω dorsey με τρια φαουλ την πρώτη περίοδο οπότε θα χρειαστεί αυτός ο 2,15... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Οχι σε ολους μας το απευθυνεις και δεν εχει να λεει ουτε σε παρεξηγει κανεις ουτε θα σε πει κανεις κακο παιδι .Εσυ λες 6 εμεις-εγω σου λεμε 39 με 60.000 κοσμο στο ΟΑΚΑ . Οχι δεν το λεω σε ολους και το τονισα.Εσυ λες οτι το λεω σε ολους γιατι ετσι σε συμφερει να το βλεπουν και οι αλλοι. Λοιπον επειδη δεν εχει καμια σχεση το 6 που λεω εγω και το λογο που το λεω οπως εχω αναφερει και πιο πριν με το 39 που λες εσυ και το εχω πει 100 φορες αλλα δεν θες να καταλαβεις απλα δεν θα ξαναμιλησω μαζι σου γιατι δεν θα καταλαβεις καθολου. Καλη επιτυχια και παλι και δεν το συνεχιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 ληξτο τωρα διαιτητη... τωρα που νικαμε 2-0!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Υπερθέαμα στα πρώτα λεπτά! Θρύλε γερά, να μπουν πόντοι εφτά! Έλα ρε Χάινς, σήμερα σε χρειαζόμαστε να κάνεις καλό ματς, κόψε τις μπούρδες. Τελικά όντως θα χρειαστεί να μπει ο 2.15... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις