HERTHAN Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ποια 6 εσυ τωρα μωρε.. Οσο υπαρχει το φαντασμα του +35 δεν παει να ναι και 16... 6 Θα γινουν και 16 Αυτο που θελω ειναι του χρονου να ραψουμε το 4ο.Με πιανεις? Ποιο 4ο εχεις παρει 3 τσουλου μεχρι τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ποια 6 εσυ τωρα μωρε.. Οσο υπαρχει το φαντασμα του +35 δεν παει να ναι και 16... ρε μην τα λες ετσι κ παθει τπτ το παιδι... Ποιο 4ο εχεις παρει 3 τσουλου μεχρι τωρα? φιλε πλεασε μην φευγεις εχεις πλακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Το βρηκες οπου μας συμφερει ειμαστε εμεις.Αν κανουμε ομαδα στο κρικετ και ειμαστε καλοι θα μιλαμε μονο για κρικετ μετα. Τι αλλο θ'ακουσουμε.... Διαφωνεις πως ασχολείστε με το μπάσκετ επειδή έχετε καλή ομάδα? Δεν μίλησα για συμφέρον. Γιατι δεν ασχολείστε το ιδιο και με το πόλο ας πούμε? Με δεδομένο οτι το μπάσκετ έρχεται δευτερο σαν άθλημα με το ποδόσφαιρο να ειναι πρώτο, ποιά η λογική της στροφής των Παναθηναικών στο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια?? Δεν αντιλαμβάνομαι το λόγο διαφωνίας σου. Εκτός και αν μου πεις οτι σε εσένα προσωπικά αρέσει περισσότερο το μπάσκετ σαν άθλημα απ΄ότι το ποδόσφαιρο, κάτι που φυσικά δεν ισχύει για όλους μιας και ειμαστε αμιγώς ποδοσφαιρική χώρα και κατά δευτερον μπασκετική (το χρωστάμε στον Γκάλη το τελευταίο γιατι αν δεν υπήρχε αυτός, το μπάσκετ θα ήταν πιό κάτω απ το πόλο). Ακόμα και σε μια γιαγιά να δώσεις μια μπάλα, θα τη κλοτσίσει...δε θα τη στείλει στο καλάθι :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 χερθανεξαστερε σουχω καλα νεα εβαλε γκολ ο ατρο αλλα ειπαμε δεν σας ενδιαφερει το ποδοσφαιρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ποιο 4ο εχεις παρει 3 τσουλου μεχρι τωρα? 39 του χρονου 4Χ10=40 Ξερεις εσυ σε ποιο αθλημα ε? Σε αυτο που μαζευτηκατε 60.000 ανθρωποι για να παρετε εναν τιτλο ...Προσεξε ,60.000 λεμε σε ενα γηπεδο για να παρετε το πρωταθλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Διαφωνεις πως ασχολείστε με το μπάσκετ επειδή έχετε καλή ομάδα? Δεν μίλησα για συμφέρον. Γιατι δεν ασχολείστε το ιδιο και με το πόλο ας πούμε? Με δεδομένο οτι το μπάσκετ έρχεται δευτερο σαν άθλημα με το ποδόσφαιρο να ειναι πρώτο, ποιά η λογική της στροφής των Παναθηναικών στο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια?? Δεν αντιλαμβάνομαι το λόγο διαφωνίας σου. Εκτός και αν μου πεις οτι σε εσένα προσωπικά αρέσει περισσότερο το μπάσκετ σαν άθλημα απ΄ότι το ποδόσφαιρο, κάτι που φυσικά δεν ισχύει για όλους μιας και ειμαστε αμιγώς ποδοσφαιρική χώρα και κατά δευτερον μπασκετική (το χρωστάμε στον Γκάλη το τελευταίο γιατι αν δεν υπήρχε αυτός, το μπάσκετ θα ήταν πιό κάτω απ το πόλο). Ακόμα και σε μια γιαγιά να δώσεις μια μπάλα, θα τη κλοτσίσει...δε θα τη στείλει στο καλάθι :-P Καποιους τους αρεσει περισσοτερο το μπασκετ και αλλους το ποδοσφαιρο.Γουστα ειναι αυτα. Εγω μιλαω για μπασκετ γιατι για μπασκετ μιλαμε εδω και δυο μερες τωρα ετσι δεν ειναι? Αν δεις πως μιλαω και τι λεω στα προηγουμενα ποστ ακομα και για τον Ολυμπιακο θα καταλαβεις.Ισα ισα οπως ξαναειπα μακαρι να κερδισετε σημερα γιατι το τροπαιο θα παει σε Ελληνικη ομαδα. Τωρα αν καποιοι μπηκαν μονο και μονο για να τρολλαρουν τοτε θα τρολλαρω κι εγω. Διαφωνησα απλως γιατι το γενικευεις και δεν ειναι ετσι. Τωρα αν μερικοι ασχολουνται με το μπασκετ μονο και μονο για πειραξουν καποιους δεν μ'ενδιαφερει και δεν θα κατσω ν'ασχοληθω. 39 του χρονου 4Χ10=40 Ξερεις εσυ σε ποιο αθλημα ε? Σε αυτο που μαζευτηκατε 60.000 ανθρωποι για να παρετε εναν τιτλο ...Προσεξε ,60.000 λεμε σε ενα γηπεδο για να παρετε το πρωταθλημα. Ε και τι μου το λες ετσι δηλαδη σου μιλησα εγω εσενα για μπαλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 39 του χρονου 4Χ10=40 Ξερεις εσυ σε ποιο αθλημα ε? Σε αυτο που μαζευτηκατε 60.000 ανθρωποι για να παρετε εναν τιτλο ...Προσεξε ,60.000 λεμε σε ενα γηπεδο για να παρετε το πρωταθλημα. Mπραβο να τα χιλιασεις..Τωρα πηγαινε να παιξεις με τις καρτες γραφικων σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 ηταν κ αυτος μεσα στους 60.000... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 ηταν κ αυτος μεσα στους 60.000... Εσενα παλι στο λεω μονο να τρολλαρεις ξερεις και το κανεις αυτο συνεχως. Οποτε παλι 6... Το λεω και σε ολους τους υπολοιπους για να μην παρεξηγουμε οτι δεν το λεω για ολους το συγκεκριμενο 6 αλλα μονο για τον daPro που δεν μπορει ουτε καν να κουβεντιασει και συνεχως θελει να τρολλαρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Οι Ρωσοι για καλο και για κακο ας πιουν νερο απο καμια πηγουλα σημερα, γιατι υπαρχουν φημες πως εχουν περισσεψει κατι μπουκαλακια απο το 1995... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 τρολαρω?τι σημαινει αυτο? γιατι καθεσαι κ ασχολεισαι μαζι μου?δεν σε πιανω αδερφε... το μεσα στους 60.000 δεν πηγαινε γιασενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 τρολαρω?τι σημαινει αυτο? γιατι καθεσαι κ ασχολεισαι μαζι μου?δεν σε πιανω αδερφε... Εσυ ασχοληθηκες μαζι μου και ασχολεισαι με οτι και να πω. Οσοι διαβαζουν αυτα που γραφω συνεχως ξερουν αν κανω πλακα ή αν μιλαω σοβαρα. Δεν τσιγκλαω κανεναν ουτε λεω κατι για να πειραξω καποιον και αν διαφωνησω θα μιλησω ομορφα κι ωραια και θα κανω κουβεντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 ααα οκ σορρυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Εσενα παλι στο λεω μονο να τρολλαρεις ξερεις και το κανεις αυτο συνεχως. Οποτε παλι 6... Το λεω και σε ολους τους υπολοιπους για να μην παρεξηγουμε οτι δεν το λεω για ολους το συγκεκριμενο 6 αλλα μονο για τον daPro που δεν μπορει ουτε καν να κουβεντιασει και συνεχως θελει να τρολλαρει. Οχι σε ολους μας το απευθυνεις και δεν εχει να λεει ουτε σε παρεξηγει κανεις ουτε θα σε πει κανεις κακο παιδι .Εσυ λες 6 εμεις-εγω σου λεμε 39 με 60.000 κοσμο στο ΟΑΚΑ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 ετσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις