margaritagr Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ενταξει οι τουρκοι εχουν τη χειροτερη διοργανωση εβερ
HERTHAN Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 αυτο που σου ειπα πριν σε spoiler κ καλη τυχη με τον παοκ... Τι spoiler και κωλοφαναρα μου λες 6 λεμε..... Τωρα τι σχεση εχει ο παοκ μονο εσυ ξερεις.
daPro Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Τι spoiler και κωλοφαναρα μου λες 6 λεμε..... Τωρα τι σχεση εχει ο παοκ μονο εσυ ξερεις. αρχισανε οι τρελες... βρε παιδι στην θεση σου θα κοιταγα να νικησει τον παοκ γιατι μετα τελος ευρωπη εκτος αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ το τι θεση θα παρετε 3η η 4η στο F4. ναι το ξερουμε οτι εχετε 6 μπραβο σας... κ εκτος αν εισαι παο στο μπασκετ κ αλλη ομαδα στο ποδοσφαιρο οποτε δεν σε νοιαζει το κρισιμο ματς αποψε :mrgreen:
HERTHAN Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 αρχισανε οι τρελες... βρε παιδι στην θεση σου θα κοιταγα να νικησει τον παοκ γιατι μετα τελος ευρωπη εκτος αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ το τι θεση θα παρετε 3η η 4η στο F4. ναι το ξερουμε οτι εχετε 6 μπραβο σας... κ εκτος αν εισαι παο στο μπασκετ κ αλλη ομαδα στο ποδοσφαιρο οποτε δεν σε νοιαζει το κρισιμο ματς αποψε :mrgreen: Μιλαμε για μπασκετ εδω και 2 μερες τωρα και συγκεκριμενα f4. Τωρα εσυ μιλα για ποδοσφαιρο......μιλα και για ταβλι αν θες......μιλα και μονος σου αν θες ...... Αντε καληνυχτα.
daPro Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μιλαμε για μπασκετ εδω και 2 μερες τωρα και συγκεκριμενα f4. Τωρα εσυ μιλα για ποδοσφαιρο......μιλα και για ταβλι αν θες......μιλα και μονος σου αν θες ...... Αντε καληνυχτα. οχι που πας?μη φευγεις
HERTHAN Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 οχι που πας?μη φευγεις Εσυ εισαι αλλου γι'αυτο ειπα καληνυχτα.....6 Πες τωρα για ποδοσφαιρο ελευθερα......
Cossutius. Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μιλάμε για μπάσκετ γιατί ο Ολυμπιακός είναι στον τελικό της Ευρώπης σαν αουτσάιντερ.Το ίδιο θα κάναμε αν ήταν για πόλο ή για βόλεϋ. Προσωπικά ιδια βαρύτητα δίνω στα 3 αυτά αθλήματα και γενικά επειδή είμαστε ποδοσφαιρικός λαός, θεωρώ πως οι Παναθηναϊκοί ασχολούνται αρκετά με το μπάσκετ επειδή εκεί έχουν καλή ομάδα(χωρις αυτό να σημαίνει πως η ζυγαριά γέρνει υπερ του μπάσκετ. Και παλι υπερ του ποδοσφαίρου είναι και το είδαμε προπερσι που πήρε το πρωταθλημα ποδοσφαιρου ή ακόμα και τώρα που η ομάδα έχει τα χάλια της). Πχ την εποχή 92-97 που ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο δε τα κατάφερνε, πολλοί το είχαν γυρίσει στο μπάσκετ. Ηταν λογικό. Διαφωνεί κάποιος πάνω σε αυτο? Το αν ο ΠΑΟ ειναι εκτός τελικού λόγω διαιτησίας ή μη, είναι ένα θέμα που αν δε κάνω λάθος θα έπρεπε να το συζητάμε στο ανάλογο τόπικ. Δυστυχώς παρασυρθήκαμε... Παρόλαυτα το ποδοσφαιρο παραμένει πάντα το Νο1 άθλημα και εκεί οι επιτυχίες που γνωρίζει ο Ολυμπιακός είναι μεγάλες. Το να με "αρρωσταίνει" τοσο το Νο4 άθλημα στη παγκόσμια κατάταξη (τη στιγμή που ούτως η αλλιώς η ομάδα μου στο παρελθόν κατέκτησε τη κορυφή της Ευρώπης, δε το χουμε δηλαδή και μαράζι ή άχτι) και μάλιστα κάτω από άγνωστα αθλήματα προς την Ελλάδα όπως το Κρικετ, είναι υπερβολή νομίζω. Και φαντάσου πως αυτό το λέω τώρα που στο άθλημα του μπάσκετ διεκδικεί η ομάδα μου Ευρωπαϊκό. Δεν είναι δηλαδή το κλασικό "επειδή δε πάει καλά η ομάδα σου τα λες αυτά"...Ε λοιπόν πάει καλύτερα και από τον ΠΑΟ φέτος.
HERTHAN Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 θεωρώ πως οι Παναθηναϊκοί ασχολούνται αρκετά με το μπάσκετ επειδή εκεί έχουν καλή ομάδα Το βρηκες οπου μας συμφερει ειμαστε εμεις. Αν κανουμε ομαδα στο κρικετ και ειμαστε καλοι θα μιλαμε μονο για κρικετ μετα. Τι αλλο θ'ακουσουμε.... no 4?(ακους herthan)ποιo ειναι το 2ο κ 3ο? Εσυ επειδη μονο τρολλαρεις μονο ενα θα σου λεω....6
konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Θα σας το ξαναπω εδω αλλη μια και θα το λεω οσο χρειαστει . Το μπασκετακι και τα κατσαρολια της Ευρωπης δεν φτανουν να γλυκανουν την πικρα του ποδοσφαιρου .Δεν γινεται ,οσο πιο γρηγορα το καταλαβετε καποιοι τοσο το καλυτερο για εσας .Εγω προσωπικα αν ηταν στο χερι μου και παρουμε σημερα την κατσαρολα την χαριζω στον βαζελο για να ραψει και 7ο αστερακι στην φανελα του ,αρκει να ξερω οτι θα ερθει στο ΣΕΦ μετα να τον κερδισω.Εμενα για το μπασκετακι μου φτανει αυτο .
HERTHAN Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 γεια σου ρε χερτθαν με τα 6 σου.. Ποσο θα'θελες να τα'χεις...
konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 γεια σου ρε χερτθαν με τα 6 σου.. Ποια 6 εσυ τωρα μωρε.. Οσο υπαρχει το φαντασμα του +35 δεν παει να ναι και 16...
daPro Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Αυτο που θελω ειναι του χρονου να ραψουμε το 4ο.Με πιανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις