konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ακριβώς όπως τα λες μεγάλε... Όπως με την Μπαρτσελόνα πέρσι στους ημιτελικούς που μας σπρώχνανε φούλ... ΝΟΤ! Όπως με την CSKA στον τελικό του Βερολίνου...ΝΟΤ! Αλλά εσύ που τα ξέρεις αυτά αφού δεν παρακολουθείς το "μπασκετάκι" ? Σε πληροφορω πιο πολλους αγωνες του ΠΑΟ εχω δει τα τελευταια χρονια παρα του Ολυμπιακου ,γιατι παιχνιδια f4 ή ντερμπι σε play-off θα κατσω να τα δω.Οπως για παραδειγμα περυσι ειδα το f4 που δεν επαιζε καν ο Ολυμπιακος.Αν βλεπεις και ξερεις μπασκετ καταλαβαινεις αυτο που σου λεω οτι δηλαδη οσες χρονιες πηρες την κατσαρολα σε προστατευανε με σφυριγματα ,οπως στα σπρωξιματα μεσα στην ρακετα ή το χερακι πανω στην πλατουλα του Μπατιστ που στο σφυριζανε φαουλ ή το σπρωξιματακι οταν ποσταρε ο Διαμαντιδης στην ρακετα που μονο ο διαιτητης το εβλεπε ή σε διεκδικησεις ριμπαουντ που σφυριζε κατι φαουλ απο το πουθενα .Για σενα οποτε νικουσατε σας ειχε η διαιτησια 50-50 ή τωρα που χασατε σας αδικησε ,ετσι θες να πιστευεις τι να κανουμε τωρα .Κατσε προσεκτικα να δεις μια φορα αγωνα μπασκετ και τι σφυριζει ή τι σφυριζε ο διαιτητης καθως και τον τροπο που σας σφυριζε και θα καταλαβεις οτι με την ΤΣΣΚΑ δεν εγινε τιποτα περισσοτερο απο αυτο που γινονταν με εσας τα τελευταια χρονια .Επαναλαμβανω δεν σου λεω οτι δεν ειχες οντως μεγαλη ομαδα και εχεις ακομα αλλα ειναι πολυ οξυμωρο σχημα να φωναζετε για διαιτησια στην Ευρωπη. Σε οτι αφορα τους αγωνες που ανεφερες για να μην κουραζεσαι τσαμπα σου ξαναλεω ,οτι ο ΠΑΟ δεν επαιξε ποτε αγωνα Ευρωπαικο και να τον πηγε η διαιτησια απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο full ευνοια ,απλα σε καποιους αγωνες σε καποια κρισιμα σημεια επαιρνε ευκολα σφυριγματα οπως πηρε η ΤΣΣΚΑ προχθες που τωρα εσυ διαμαρτυρεσαι . Ειδικα για τους αγωνες που αναφερεις σε λιγο θα μου πεις οτι σε αδικησανε κιολας .Μαλλον δεν ξερεις μπασκετ ομως ή δεν παρακολουθεις λεπτομερως τις φασεις σε αργη κινηση ή πας για καφε και γυρνας οταν εχει τελειωσει ο αγωνας για να δεις το σκορ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 O ΠΑΟ αδικηθηκε οσο και οπως ακριβως ειχε ευνοηθει με τετοια σφυριγματακια αλλες χρονιες που επαιρνε και τις κουπες .Απλα τα πραγματα . Οταν καποτε ο παναθηναικος εχωνε φραγκα χοντρα οι διαιτησιες στην Ευρωπη τον πηγαιναν σαν το κουταβι που το βγαζεις βολτα εξω..Αυτα τα σφυριγματακια τα υπουλα τα πηρε πολλες φορες ο Παναθηναικος στην Ευρωπη Nα μαντεψω? Εισαι απο αυτους που θα δουν 1 παιχνιδι της ομαδας τους ανα σεζον και ως εκει η σχεση σου με το μπασκετ. Απλα τωρα ειδες φως και μπηκες και προκειμενου να κανεις κι εσυ ενα σχολιο, να δειξεις οτι εχεις να πεις κι εσυ κατι, ειπες να γραψεις μια καραμελα που φοριεται για αλλα αθληματα. Σου λεει, ολοι το λενε αυτο, απο την Ισπανια ως την Ελλαδα, ε ευστοχο θα ειναι αν το πω κι εγω. Υπεδειξε μας μια Ευρωπαικη κουπα του ΠΑΟ που του την εδωσε η ευνοια της διαιτησιας. edit: Tωρα ειδα το απο πανω ποστ, και οντως επιβεβαιωνομαι. Γενικολογιες, καραμελες προσαρμοσμενες στον ΠΑΟ για να πουμε κατι αοριστο και απλα να αφησουμε μια εντυπωση να πλαναται στον αερα, επικαλουμαστε την ασχετοσυνη του αλλου στο μπασκετ (και δια της εις ατοποπον απαγωγης σημαινει οτι εσυ εισαι ο σχετικος αρα πρεπει να σε πιστευουμε), απο ατομα που προφανως δεν ασχολουνται με το μπασκετ ΟΥΤΕ ΚΑΝ περιστασιακα. Επιμενω, υπεδειξε μας αγωνα που ο ΠΑΟ πηρε Ευρωπαικο τιτλο λογω της ευνοιας απο τη διαιτησια.
Anubis13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Οπως στο Βερολινο τον 09 να φανταστω ετσι? Για πες μου πως ευνοηθηκα περσυ που ειδες το F4. Οι αγωνες υπαρχουν full στο youtube. Μου λες λεπτο και φαση. ΥΓ: Επισης δεν ξερω μπασκετ, γι'αυτο στον αλλο εχθες του μαθαινα τους κανονες.
privateer Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 http://www.redmania7.gr/2012/05/blog-post_7754.html
konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Να μας τα δειξεις αυτα. Ναι τωρα θα κατσω να σου φτιαξω video με τις φασεις λες και δεν καταλαβαινεις τι σου λεω ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις .Παρε μεγαλε τα dvd με τα f4 (πλην αυτο της Μπολονια) που εχετε παιξει και που φανταζομαι θα μοιραζει πολλες φορες η ΠΡΑΣΙΝΗ κατσε ξαναδες τα και ελα πες μου οτι δεν πηρατε σφυριγματα σαν αυτα της ΤΣΣΚΑ χθες ... Για τα ελληνικα πρωταθληματα φανταζομαι δεν αξιζει να αναφερθουμε ετσι ?Με κατι non call κτλ ...
Anubis13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ναι τωρα θα κατσω να σου φτιαξω video με τις φασεις λες και δεν καταλαβαινεις τι σου λεω ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις .Παρε μεγαλε τα dvd με τα f4 (πλην αυτο της Μπολονια) που εχετε παιξει και που φανταζομαι θα μοιραζει πολλες φορες η ΠΡΑΣΙΝΗ κατσε ξαναδες τα και ελα πες μου οτι δεν πηρατε σφυριγματα σαν αυτα της ΤΣΣΚΑ χθες ... Για τα ελληνικα πρωταθληματα φανταζομαι δεν αξιζει να αναφερθουμε ετσι ?Με κατι non call κτλ ... Μαλιστα πλην αυτο της Μπολονια. Φιλε δεν μιλω με ασχετους. Τραβα παιξε με τις καρτες γραφικων και ελα μετα να μου μιλησεις για μπασκετ. Και σε αντιθεση με σενα εγω κραζω και οταν κερδιζω σε αντιθεση με αλλους
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ναι τωρα θα κατσω να σου φτιαξω video με τις φασεις λες και δεν καταλαβαινεις τι σου λεω ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις .Παρε μεγαλε τα dvd με τα f4 (πλην αυτο της Μπολονια) που εχετε παιξει και που φανταζομαι θα μοιραζει πολλες φορες η ΠΡΑΣΙΝΗ κατσε ξαναδες τα και ελα πες μου οτι δεν πηρατε σφυριγματα σαν αυτα της ΤΣΣΚΑ χθες ... Για τα ελληνικα πρωταθληματα φανταζομαι δεν αξιζει να αναφερθουμε ετσι ?Με κατι non call κτλ ... Ελα παραδεξου το. Μπασκετ εχεις να παρακολουθησεις απτην εποχη του Γκαλη και συνεχιζεις να μιλας αοριστα, νομιζωντας οτι προκαλεις εντυπωση με οσα λες. Για 3η φορα. Υπεδειξε μας ενα αγωνα που ο ΠΑΟ σηκωσε κουπα χαρη στην ευνοια της διαιτησιας. Συγκεκριμενα πραγματα. Η στηριζεις οσα λες, η δεν τα λες. Τα dvd της πρασινης, τα "ξερεις εσυ ποιους αγωνες λεω" και τα "δεν ξερεις μπασκετ" μπορεις να τα πεις για να πεισεις κανενα παιδι Γυμνασιου που δεν προλαβε να παρακολουθησει τα φ4. Περιμενουμε. ΥΓ. Μιλας για "κατι non-call στο πρωταθλημα". Συμφωνοι. Πες μας τωρα, η ομαδα σου ποιον ειχε προπονητη σε εκεινο το παιχνιδι? Tip: Μην πεις Ομπραντοβιτς που τον ακους συχνα, του Παναθηναικου ειναι αυτος
LRoi Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Το κυπελάκι είναι ταγμένο στους Ρώσους. Είναι ηλίου φαεινότερον και αυτό φάνηκε και από το παιχνίδι στο ΣΕΦ, στο οποίο κέρδισαν οι Ρώσοι με το έτσι θέλω. Διαιτητής που παίζει με δόλο και σε κάθε φάση τα βλέπει όλα ανάποδα, εκτελεί εντεταλμένη υπηρεσία. Πόσο μάλλον όταν μετά από τα τόσα "λάθη" τον βάζεις να σφυρίξει τελικό. Η μόνη λογική που βρίσκω στο συγκεκριμένο ορισμό, είναι να μπει να σφυρίξει σωστά, για να διορθώσει την άσχημη εικόνα που είχε στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά αυτό είναι το καλό και άγιο σενάριο και όπως αποδείχθηκε και προσφάτως στην Τουρκία με την εθνική Σερβίας, τέτοια σενάρια δεν επαληθεύονται. Εγώ προσωπικά σαν Ολυμπιακός τη γουστάρω αυτή την ομάδα με χίλια, ακόμα κι αν δεν σηκώσει ούτε κυπελάκι παγωτού φέτος, γιατί από περιφερόμενος θίασος έγινε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, χωρίς βεντετισμούς και παρτακισμούς. Επιπλέον, αυτή η ομάδα με ελάχιστες διορθωτικές κινήσεις, κυρίως στο 2 και στο 3, είναι η ομάδα του μέλλοντος.
konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Nα μαντεψω? Εισαι απο αυτους που θα δουν 1 παιχνιδι της ομαδας τους ανα σεζον και ως εκει η σχεση σου με το μπασκετ. Απλα τωρα ειδες φως και μπηκες και προκειμενου να κανεις κι εσυ ενα σχολιο, να δειξεις οτι εχεις να πεις κι εσυ κατι, ειπες να γραψεις μια καραμελα που φοριεται για αλλα αθληματα. Σου λεει, ολοι το λενε αυτο, απο την Ισπανια ως την Ελλαδα, ε ευστοχο θα ειναι αν το πω κι εγω. Υπεδειξε μας μια Ευρωπαικη κουπα του ΠΑΟ που του την εδωσε η ευνοια της διαιτησιας. edit: Tωρα ειδα το απο πανω ποστ, και οντως επιβεβαιωνομαι. Γενικολογιες, καραμελες προσαρμοσμενες στον ΠΑΟ για να πουμε κατι αοριστο και απλα να αφησουμε μια εντυπωση να πλαναται στον αερα, απο ατομα που προφανως δεν ασχολουνται με το μπασκετ ΟΥΤΕ ΚΑΝ περιστασιακα. Επιμενω, υπεδειξε μας αγωνα που ο ΠΑΟ πηρε Ευρωπαικο τιτλο λογω της ευνοιας απο τη διαιτησια. Πως να σου υποδειξω αγωνα αφου βλεπω 1 παιχνιδι της ομαδας μου την σεζον ? Οντως ειδα φως και μπηκα και ειπα να πω κατι ετσι ,ελπιζω να με μαθεις εσυ μπασκετ που φαινεται οτι το κατεχεις .
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Πως να σου υποδειξω αγωνα αφου βλεπω 1 παιχνιδι της ομαδας μου την σεζον ? Οντως ειδα φως και μπηκα και ειπα να πω κατι ετσι ,ελπιζω να με μαθεις εσυ μπασκετ που φαινεται οτι το κατεχεις . Ετσι μπραβο κανε τις κωλοτουμπες σου και τις υπεκφυγες σου τωρα που δεν εχεις να πεις "οριστε ο ενας αγωνας, οριστε ο αλλος, μοκο". Επιχειρηματα 0%, αποψη και μαλιστα απολυτη 100%. Ωραιος. Οτι ειπα απτο πρωτο μου ποστ... 4η φορα: Υπεδειξε μας εναν αγωνα που να στηριζει μερος απο οσα εγραψες.
HERTHAN Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ναι τωρα θα κατσω να σου φτιαξω video με τις φασεις λες και δεν καταλαβαινεις τι σου λεω ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις .Παρε μεγαλε τα dvd με τα f4 (πλην αυτο της Μπολονια) που εχετε παιξει και που φανταζομαι θα μοιραζει πολλες φορες η ΠΡΑΣΙΝΗ κατσε ξαναδες τα και ελα πες μου οτι δεν πηρατε σφυριγματα σαν αυτα της ΤΣΣΚΑ χθες ... Για τα ελληνικα πρωταθληματα φανταζομαι δεν αξιζει να αναφερθουμε ετσι ?Με κατι non call κτλ ... Πες μου ενα ματς στην ευρωπη που θυμασαι να ειχε ο Παναθηναικος την ιδια αντιμετωπιση που ειχε η τσσκα προχθες. Αυτο που εγινε με την τσσκα οποιαδηποτε ομαδα κι αν επαιζε απεναντι της παλι τα ιδια θα λεγαμε.
margaritagr Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 γιατι στο θρεντ του ολυμπιακου γινεται εκτενως συζητηση για την διαιτησια του παο??? πειτε τα αλλου, εδω περα γιορταζουμε δε μιζεριαζουμε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 γιατι στο θρεντ του ολυμπιακου γινεται εκτενως συζητηση για την διαιτησια του παο??? πειτε τα αλλου, εδω περα γιορταζουμε δε μιζεριαζουμε O δικος σου επελεξε αυτο το θρεντ για να γραψει για τον ΠΑΟ και τις βρωμικες Ευρωπαικες του κουπες ( ), που θα του απαντησουμε στις ανακριβειες?
konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ετσι μπραβο κανε τις κωλοτουμπες σου και τις υπεκφυγες σου τωρα που δεν εχεις να πεις "οριστε ο ενας αγωνας, οριστε ο αλλος, μοκο". Επιχειρηματα 0%, αποψη και μαλιστα απολυτη 100%. Ωραιος. Οτι ειπα απτο πρωτο μου ποστ... 4η φορα: Υπεδειξε μας εναν αγωνα που να στηριζει μερος απο οσα εγραψες. Παμε ξανα ... Βλεπω 1 αγωνα μπασκετ το χρονο και αυτο της ομαδα μου . Ειδα φως και μπηκα για να πω ετσι κατι που ακουω που το λενε ολοι για να το πω και εγω . Θα σου πω ομως κατι που λεω σε πολλους φιλους μου Παναθηναικους ,δεν φτανει το μπασκετακι μονο να καλυψει την πικρα σου στο ποδοσφαιρο ,ακομα και το Ευρωπαικο να σηκωνες ξανα φετος ...Τι να κανουμε τωρα .Κατσε εσυ ανελυσε μας τις φασεις που εισαι ειδικος στο μπασκετ και ξερεις καλυτερα ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Νταξει και καπου εδω πεθαινει η λογικη -Βρωμικες Ευρωπαικες κουπες ο ΠΑΟ -Πες μας ποιες -Ξερεις ποιες -Δεν ξερω, πες μας ποιες -Δες τα φ4 και θα καταλαβεις, αμα εισαι ασχετος (!) δεν φταιω εγω -Ε πες μας ποιες! -Οποιες και ναναι, η πικρα που εχεις στο ποδοσφαιρο δε θα σου περασει με το μπασκετ. Δε σε feedαρω αλλο, καλη συνεχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις