Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.sport-fm.gr/article/551987

η ασσιστ απλά δεν υπαρχει. με πανω του 2 παικτες και δινει την μπαλα στον ντορσει ακριβως στο σημειο που: δεν θα την χασει ο ντορσει (πιο μακρυα), δεν θα την κλεψει ο χουερτας (πιο κοντα) δεν θα κοψει την κινηση του ντορσει (στην αγκαλια του) και στο σημειο που ο χουερτας προσπαθωντας να την φτασει παρασερνεται και κανει γκολ-φαουλ στον ντορσει. Assist 1.0

Υπάρχουν αγώνες που λες ευτυχώς παναγία μου βγήκε με πέμπτο φάουλ γιατί αλλιώς δεν θα γύριζα το ματσάκιον (π.χ με την Σιένα).

Υπάρχουν όμως και αγώνες που λες ότι χωρίς τον Σπανούλη δεν θα κατάφερνα και πολλά πράγματα. Ο χθεσινός είναι ένας από αυτός.

Λαμόνικα, Μαρτίν και Σαχίν οι διαιτητές για αύριο. αν και έχω την αίσθηση ότι δεν θα χρειαστεί να επέμβουν.

(τί λένε οι εκτιμήσεις για τον Λο;; Έχουμε και τελικούς Α1 μπροστά μας)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

με βαρυ διατσρεμμα τι να πουν? αγωνας δρομου για Πεμπτη, αλλα δε τον βλεπω να προλαβαινει

Αντιεξουσιαστές είναι.

οπως κι αυτοι

http://www.sportdog.gr/article/103577/pedio-mahes-taxim-photovinteo

Εγκλωβισμενοι οπαδοι μας μες την αγια σοφια αφου τους την επεσαν οργανωμενα βαζελοι.

Ποσο κομπλεξ πια εχουν αυτοι οι ανθρωποι??

Ακομα μεσα ειναι ο κοσμος κι η αστυνομια δε κανει τιποτα!!! Οικογενειες με παιδια χτυπησα, κι υπαρχει σοβαρα τραυματισμενος οπαδος μας

Όχι ρε απλά διδάσκουμε ήθος και πολιτισμό.

Εγκλωβισμενοι οπαδοι μας μες την αγια σοφια αφου τους την επεσαν οργανωμενα βαζελοι.

Ποσο κομπλεξ πια εχουν αυτοι οι ανθρωποι??

Ακομα μεσα ειναι ο κοσμος κι η αστυνομια δε κανει τιποτα!!! Οικογενειες με παιδια χτυπησα, κι υπαρχει σοβαρα τραυματισμενος οπαδος μας

ασε τα διδαγματα και τα μεγαλα λογια λες και εισαι κανα 15χρονο.. απο τα γεγονοτα με τον φιλοπουλο τιποτα δεν διδαχτηκες?

τοση χαζομαρα στην ανθρωποτητα πια να πλακωνονται για 11 παιχτες που ο καθενας τους βγαζει εκατομμυρια ενω ο απλος κοσμος πειναει και αλλοι αυτοκτονουν απο τα χρεη

Κατά την άποψή μου ναι.Δεν υπήρχε δόλος. Εγιναν κάποια λάθη τα οποια ο ΠΑΟ είχε την ευκαιρία να τα φτιαξει, απλά δε τα κατάφερε. Αλλες φορές το κάνει εύκολα. Αν έχεις αποδείξεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλο για το αντίθετο μπορείτε να τις καταθέσετε.

Οπως είπε και ο Ομπράντοβιτς: "Δεν είχε και πολλή σημασία η τελευταία επίθεση ή το τελευταίο δεκάλεπτο, είναι κάτι που γίνεται σε όλα τα ματς"

Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει.....

Ρε ψηλέ, πέρα από το τι μου θυμίζει η ατάκα σου, 10-15-20 σφυρίγματα και αντίστοιχα άλλα τόσα που δεν σφυρίζονται είναι ικανά να μας δείξουν τι συμβαίνει. Δεν χρειαζόμαστε καμία απόδειξη.

Και στο κάτω-κάτω της γραφής, αν και τα έχουμε ξαναπεί, τι ατάκα ασόβαρη είναι αυτή που πετάς κάθε τρεις και λίγο?

Ειλικρινά, νομίζεις ότι λες κάτι έξυπνο?

Θα μου πεις, τι ψάχνω να βρω κι εγώ τώρα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι κάποια εξυπνάδα. Είναι κάτι αποστομωτικό προς όλους όσους επιμένουν στις θεωρίες συνωμοσίας και συγχρόνως ειρωνεύονται οποιαδήποτε άλλη άποψη.

Θεωρεί κάποιος ότι η FIBA δεν ήθελε τον ΠΑΟ στον τελικό? Πιστεύει πως οι διαιτητές είχαν εντολή να τον αδικήσουν και δεν ήταν απλά "λάθη που γίνονται σε κάθε ματς" όπως ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟ χαρακτηριστικά?

Απόδειξέ το!

Μπορεί? Όσο δε μπορεί θα επιτρέπει να υπάρχουν αντίθετες απόψεις και θα τις σέβεται. Γιατί αν δε τις σέβεται και ειρωνεύεται τους άλλους που θεωρούν πως ναι μεν υπήρξαν λάθη αλλά δεν ήταν εντεταλμένα θα λαμβάνει τέτοιου είδους απάντηση. Τουλάχιστον από μένα. ^_^

Το ότι αδικήθηκε ο ΠΑΟ σε κάποια σφυρίγματα είναι ηλίου φαεινότερον. Το ότι η FIBA δεν τον ήθελε στο τελικό, είναι απλά ένας ισχυρισμός και ο οποιοσδήποτε μπορεί να υποστηρίξει το αντίθετο.

Νομίζω σε καλύπτω απόλυτα :-)

Δε θα με απασχολούσε καθόλου το να γράψει ο οποιοσδήποτε "Αδικήθηκε ο ΠΑΟ, αυτό πιστεύω" ή "Πιστεύω πως η FIBA ήθελε να αφήσει τον ΠΑΟ εκτός τελικού". Σεβαστές απόψεις κανένα πρόβλημα γίνεται διάλογος και τέλος.

Θέμα δημιουργείτε όταν ο γράφων τα παραπάνω κάνει επίθεση σε όσους διαφωνήσουν με τις απόψεις του.

Τελικά τι σου θυμίζει η ατάκα? :mrgreen:

Εμένα πάντως το "ρε ψηλέ" μου θυμίζει κέντρο νεοσυλλέκτων :mrgreen:

Επεξ/σία από Cossutius.

O ΠΑΟ αδικηθηκε οσο και οπως ακριβως ειχε ευνοηθει με τετοια σφυριγματακια αλλες χρονιες που επαιρνε και τις κουπες .Απλα τα πραγματα .Κανονικα ο επισημος ΠΑΟ δεν θα επρεπε να μιλαει ,γιατι καποια απο τα Ευρωπαικα και τα πρωταθληματα (καποια οχι ολα) τα πηρε με σφυριγματα πολυ χειροτερα απο τα προχθεσινα που ηταν εις βαρος του .Σας το εχω ξαναπει ,στο μπασκετακι τα κυπελλα μοιραζονται αναλογα με τις επενδυσεις που κανουν στο αθλημα οι εκαστοτε προεδροι των ομαδων .Οταν καποτε ο παναθηναικος εχωνε φραγκα χοντρα οι διαιτησιες στην Ευρωπη τον πηγαιναν σαν το κουταβι που το βγαζεις βολτα εξω.Επειτα το ιδιο ισχυε και με την Μπαρτσελονα και τωρα με την ΤΣΣΚΑ .Αυτα τα σφυριγματακια τα υπουλα τα πηρε πολλες φορες ο Παναθηναικος στην Ευρωπη και για αυτο το μπασκετακι ειναι πεθαμενο ,για τον απλουστατο λογο οτι δεν αφηνουν να παιξουν οι ομαδες αλλα οι διαιτητες οι οποιοι και καθοριζουν οπως πια καταλαβαν και οι παναθηναικοι πολυ ευκολα το τελικο αποτελεσμα σαν να σφαζεις με το βαμβακι .Δεν λεω οτι δεν αξιζε τους τιτλους ο Παναθηναικος αλλα οταν σε ενα τουρνουα παιζουν μονο 2-3 σοβαρες και ισχυρες ομαδες με το ιδιο μπατζετ και παιρνεις και σφυριγματα ε λογικο δεν ειναι να σηκωνεις καθε δευτερο χρονο το κατσαρολι ? Ακομα και ο Ολυμπιακος να το σηκωσει αυριο το κατσαρολι (εγω ετσι το λεω) τι εγινε ? Πεθαμενο ειναι πλεον το μπασκετακι γιατι πολυ απλα ουδεις ασχολειται παρα μονο οι πεινασμενοι στο ιδιο αθλημα ή οι πικραμενοι απο αλλα αθληματα.

γιατι καποια απο τα Ευρωπαικα και τα πρωταθληματα (καποια οχι ολα) τα πηρε με σφυριγματα πολυ χειροτερα απο τα προχθεσινα που ηταν εις βαρος του .

Ακριβώς όπως τα λες μεγάλε...

Όπως με την Μπαρτσελόνα πέρσι στους ημιτελικούς που μας σπρώχνανε φούλ... ΝΟΤ!

Όπως με την CSKA στον τελικό του Βερολίνου...ΝΟΤ!

Αλλά εσύ που τα ξέρεις αυτά αφού δεν παρακολουθείς το "μπασκετάκι" ?

Κατά την άποψή μου ναι.Δεν υπήρχε δόλος. Εγιναν κάποια λάθη τα οποια ο ΠΑΟ είχε την ευκαιρία να τα φτιαξει, απλά δε τα κατάφερε. Αλλες φορές το κάνει εύκολα. Αν έχεις αποδείξεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλο για το αντίθετο μπορείτε να τις καταθέσετε.

Οπως είπε και ο Ομπράντοβιτς: "Δεν είχε και πολλή σημασία η τελευταία επίθεση ή το τελευταίο δεκάλεπτο, είναι κάτι που γίνεται σε όλα τα ματς"

Nα δουμε τι θα λες το βραδυ εαν ειναι εξισου "αδολη"... :lol:

Eδω θα ειμαστε;)

Διαιτητης οριστηκε παλι ο Μαρτιν!! Κατι μου λεει οτι η τσσκα εχει διοριστει πρωταθλητρια 2012 :-(

(Λαθη που γινονται συνεχως μονο για τη μια ομαδα δε μπορει να ειναι αδολα. Μη κολλας στο τι ειπε ο Ομ/βιτς, αυτα επρεπε να πει. Απλα δες το βιντεο)

O ΠΑΟ αδικηθηκε οσο και οπως ακριβως ειχε ευνοηθει με τετοια σφυριγματακια αλλες χρονιες που επαιρνε και τις κουπες .Απλα τα πραγματα .Κανονικα ο επισημος ΠΑΟ δεν θα επρεπε να μιλαει ,γιατι καποια απο τα Ευρωπαικα και τα πρωταθληματα (καποια οχι ολα) τα πηρε με σφυριγματα πολυ χειροτερα απο τα προχθεσινα που ηταν εις βαρος του .Σας το εχω ξαναπει ,στο μπασκετακι τα κυπελλα μοιραζονται αναλογα με τις επενδυσεις που κανουν στο αθλημα οι εκαστοτε προεδροι των ομαδων .Οταν καποτε ο παναθηναικος εχωνε φραγκα χοντρα οι διαιτησιες στην Ευρωπη τον πηγαιναν σαν το κουταβι που το βγαζεις βολτα εξω.Επειτα το ιδιο ισχυε και με την Μπαρτσελονα και τωρα με την ΤΣΣΚΑ .Αυτα τα σφυριγματακια τα υπουλα τα πηρε πολλες φορες ο Παναθηναικος στην Ευρωπη

Να μας τα δειξεις αυτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...