Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για την ομάδα καλαθοσφαίρισης τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.Μέχρι στιγμής έχει κάνει πολλές υπερβάσεις.Αν κάνει έστω μια νίκη στη Πόλη θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ελληνική ομάδα να το σηκώσει στην Πόλη και όποια θέλει ας είναι...

Μόνο να δούμε Ελληνικές Σημαίες στο γήπεδο και τους Τούρκους να βγάζουν σπυράκια :devil:

Και να ακούς τον ύμνο της χώρας από την τηλεόραση...

Δεν βαρεθηκατε τόσα χρονια με την Ελληνικη πολη;;

Τεσπα. Προσωπικα βλεπω τον οσφπ να περνάει αν μπορεσει να αντιμετοπίσει τα πολυ καλα τριαρια της Μπαρτσα, στους ψηλους πιστευω ότι μπορει να ισορροπήσει την κατάσταση ενώ στα γκαρντ θεωρω ότι έχει πλεονεκτημα, όπως επίσης εχει μεγάλο πλεονέκτημα και στον παγκο αλλά και στο πόσο πολύ θελει το ματς. Εμενα η Μπαρτσα φέτος μου φαινεται ομαδα που βαριέται.

εμεις ειμαστε αουτσαιντερ ξεκαθαρα, αλλοι ελεγαν για 7ο και τετοια...εμεις ακομα κι εδω που μαστε, κατορθωμα ειναι.

απλα μεσα μου εχω μια καλη αισθηση.... θα δειξει

Εύχομαι και εμείς να έχουμε αντίστοιχη διαιτησία με το προηγούμενο μάτς, έτσι και αλλιώς θέλουμε πάντα 50-50 για όλους.

Αμαν πας τελικό με τις Ρωσσίδες, και σε παίξουνε όπως παίξανε εμάς από το 2ο δεκάλεπτο και έπειτα να δούμε εκείνη την μέρα τι θα πείς.

Δεν βαρεθηκατε τόσα χρονια με την Ελληνικη πολη;;

οχι δε βαρεθηκαμε

εσυ δε βαρεθηκες τοσα χρονια να ασχολεισαι με τα "στημενα" αθλητικα ?

Θα είμαι ικανοποιημένος, αφού σήμερα ομολογουμένως είδαμε 50-50 διαιτησία.

50-50 ακριβώς όπως στο Βερολίνο και την Ισπανία πέρσι ?

Να 'σαι καλά, με έκανες και γέλασα λίγο :D

Θα είμαι ικανοποιημένος, αφού σήμερα ομολογουμένως είδαμε 50-50 διαιτησία.

Mπηκες κι εσυ στη σφαιρα του τρολαρισματος ρε?!

Ξερεις οτι αν το ματς με τη Μπαρτσα παει οπως το δικο μας και εχει παρομοια σφυριγματα η Μπαρτσα θα σε χαλασει. Ο ανεκδιηγητος Μπαρτομεου, που καθε χρονο ειναι και χειροτερος, ειναι προφανες οτι θελει τελικο αναμεσα στις ομαδες που εχουν τις περισσοτερες ατραξιον στο ροστερ, γιαυτο μην ελπιζετε σε καλη διαιτησια σε περιπτωση που το ματς δεν γυρει υπερ των Καταλανων μεχρι τη 3η περιοδο.

Προσωπικα, αφηνω τα παιδικα "θελω να χασει ο γαυρος για να την πω στον Tilemaxx και τον LRoi", που κανετε ορισμενοι γαυροι, και θελω να νικησετε και τις δυο σιχαμενες ομαδες που διεκδικουν τροπαιο. Η μπασκετικη Μπαρτσα ειναι σιχαμενη by default , οχι μονο για τα περσυνα αλλα και για την παρωδια θεατρινου που εχουνε κλπ κλπ. Η ΤΣΣΚΑ μετα το Βερολινο και το σημερινο ειναι 2η σιχαμενη, παροτι ειχε τη συμπαθεια μου ειδικα φετος. Αλλα οπως φαινεται, μονοι τους μια νικη με αντιπαλο σοβαρη ομαδα, δεν θα καταφερουνε ποτε τους...

Τι να κάνουμε, οι άλλοι είναι πολύ πιο ψηλοί. Αν δεν χάναμε τόσα ριμπάουντ, θα ήταν καμιά 10αριά πόντοι η διαφορά.

Στα καλά του ματς το ότι δεν υπάρχουν καθόλου φάουλ, γιατί αν φορτωθούν οι λίγοι (ημι)ψηλοί του Ολυμπιακού, δεν υπάρχει άλλος πίσω. Για να δούμε...

Mπηκες κι εσυ στη σφαιρα του τρολαρισματος ρε?!

Η διαιτησία ήταν 50-50 μέχρι τα λάθη του τελευταίου δεκαλέπτου. Οπότε γιατί να μην ισχυριστώ ότι είδαμε μια καλή διαιτησία; Εδώ στους τελικούς του 2010 δεν είχαν βγάλει άχνα για τα εξώφθαλμα διαιτητικά λάθη, τώρα ξαφνικά η διαιτησία μας έσφαξε τον ΠΑΟ μας; Ή πιο σωστά, αν αυτά τα λάθη σφυρίζοταν κατά του Ολυμπιακού σε τελικούς Α1, θα έβγαινε η Gazzetta με τίτλο ΚΛΕΦΤΕΣ-ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, να διαμορφώνει κλίμα με άνισα κριτήρια, κτλ; Μάλλον ο τίτλος θα ήταν ένα κοινότυπο την τελευταία δεκαετία μόρφωμα τύπου "στο μπάσκετ νικάει ο καλύτερος". Τα έχουμε ξαναδεί πολλές φορές. Κοινή λογική. Δηλαδή όσο και να μην θές να γίνεις κακοπροαίρετος, δεν σε αφήνουν.

Στα του μάτς. Πονάμε πολύ στα ρημπάουντ. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό. Η διαφορά τώρα θα ήταν στο 10+ αν δεν μας έκαναν πλάκα κάτω απο τη ρακέτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...