Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν παιζει εκει που τον ειχε σημερα ο βαλβερδε!

Ασε με μωρέ που δεν παίζει εκεί.

Παίχτης που δεν πιέζει, δεν μαρκάρει, δεν τρέχει, δεν έχει πάσα, δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα δεν έχει σουτ, δεν βάζει γκολ...

Δεν ξέρω τι έκανε στην Λυον, εγώ κρίνω από αυτά που βλέπω φέτος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εσυ μαλλον θα εισαι απο αυτους που λενε οτι και η Μπαρτσα παιζει βαρετα κ ασχημο ποδοσφαιρο....Ρε θα μας ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ?????????????? :shock:

Ε????????????? :shock:

Εγω να πιστευω τετοια υπερ-υπερ-βλακεια για την Μπαρτσελονα? :shock: :fear: :whistle:

Τι σχεση εχει η μπαλα που παιζει η Μπαρτσελονα με αυτη του Ολυμπιακου και τα βαζεις στην ιδια συζητηση?????????????

ΚΑΜΙΑ!

Εγω μιλησα για του Ολυμπιακου. Τι μου αναφερεις την Μπαρτσελονα τωρα?

Η Μπαρτσελονα παιζει υπερμπαλα, υπερποδοσφαιρο κλπ.

Ο Ολυμπιακος ειναι που παιζει υπερβαρετο ποδοσφαιρο κατα την γνωμη μου. Πολυ αργο για τα γουστα μου.

Ελα μωρη ατρομηταρα. Κρατα λιγο ακομα!

Άντε κ πάει πέναλτι κ τι έγινε; Εκεί είναι που θα το πάρει ο Ολυμπιακός χ α λ α ρ ά, με τον Ιρλανδό στο τέρμα....

Ο Ατρόμητος έχει 15 λεπτά για να πάρει τον τίτλο, μετά είναι κατακόκκινο!!!

Άντε κ πάει πέναλτι κ τι έγινε; Εκεί είναι που θα το πάρει ο Ολυμπιακός χ α λ α ρ ά, με τον Ιρλανδό στο τέρμα....

Απο πότε ο Καρολ ειναι κανενας καλος στα πεναλτι ή καποιος ειδικος στα πεναλτι?

Κλασικοι Ελληνες. Μην αποκρουσει 1-2 πεναλτι τοτε αμεσως γινεται Γιασιν ή Γκρομπελαρ στα πεναλτι. :eek:

Τερματοφυλακαρα είναι όπως κ να το κάνουμε,αυτό μου έδειξε φέτος. Και με πάρα πολλές εμπειρίες (μακάρι να τον ματιάξω, γιατί με τον Ατρόμητο είμαι :lol:).

Έλα τραυματίστηκε, αποστολή εξετελέσθει :lol:

Eντυπωσιακα τα μαρκαρισματα των παιχτων του Ατρομητου στο γκολ. Τοσο πανω στους Φετφα-Τορο που αλλαζουν πασα και σεντραρει ο 2ος, οσο και στον Φουστερ.

Σε κακη μερα και ο Μητρογλου παραδοξως.

Δοξα τω θεο.

Κρίμα πάντως για τα παιδια του Ατρόμητου, παίξανε στα ίσια και θα άξιζαν να πάρουν κάτι για την ολη εικονα τους φέτος . Το ευχαριστήθηκα πάντως για τον Δονη, δεν τον πάω με τίποτα. :D

Σε κακη μερα και ο Μητρογλου παραδοξως.

Μάλλον δεν είδες ολο το ματς. Μια χαρά έπαιξε ο Μητρογλας. Μονος του πάλευε με Αβρααμ και Μελμπεργκ

Eντυπωσιακα τα μαρκαρισματα των παιχτων του Ατρομητου στο γκολ. Τοσο πανω στους Φετφα-Τορο που αλλαζουν πασα και σεντραρει ο 2ος' date=' οσο και στον Φουστερ.

Σε κακη μερα και ο Μητρογλου παραδοξως.[/quote']

Μηπως ειδες το λεπτο που μπηκε; Σερνοντουσαν ολοι και ισως ειχαν πιστεψει οτι ειχε τελειωσει η παραταση.

Ο Μητρογλου ηταν σαν την καλαμια στον καμπο, δεν ηταν κακος.

Και κλάμα ο βάζελος από τον καναπέ

Φτασατε να μιλατε για καναπεδες για το κυπελλο Ελλαδος?! Αλλος κλαιει νομιζω :rolleyes:

Συγχαρητηρια κατα τ'αλλα και οτι ειπε ο Andy.

Φτασατε να μιλατε για καναπεδες για το κυπελλο Ελλαδος?! Αλλος κλαιει νομιζω :rolleyes:

Συγχαρητηρια κατα τ'αλλα και οτι ειπε ο Andy.

Αφού δεν κρατάς ούτε τα προσχήματα ρε συ midi... :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...