Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διάβασα τι ειπώθηκε. Δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Και ο Σπανούλης κακώς τσίμπησε στην πρόκληση και απάντησε σε μια φάση που η ομάδα πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Διάβασα τι ειπώθηκε. Δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Και ο Σπανούλης κακώς τσίμπησε στην πρόκληση και απάντησε σε μια φάση που η ομάδα πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένη.

ε νταξει το ιδιο ισχυει και γ τς απεναντι!αλλα δεν νομιζω να επηρεασει κανενα απο τα δυο στρατοπεδα...

Ο Μάρτης λείπει από την Σαρακοστή? :-D

Και εγώ θα είμαι και έχω να πάω σε τελικό κυπέλλου από το 1999.

Δυστυχώς η ίωση θα με κρατήσει σπίτι. :devil:

Είδατε γίνονται μικρά θαύματα. :cry:

Ο Βασίλης Σπανούλης «απάντησε» στην προ μηνών τοποθέτηση του προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, πως αν τον έβλεπε στον δρόμο δεν θα τον χαιρετούσε. «Ξέρει καλά γιατί έφυγα από τον Παναθηναϊκό». «Επίθεση» και σε Ιτούδη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, γι' αυτό που είχε απαντήσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε συνέντευξη του (σ.σ. δεν θα τον χαιρετούσα αν τον έβλεπα στον δρόμο) και απάντησε πως «δύο χρόνια που είμαι σε αυτή την ομάδα και δεν θέλησα ποτέ να προκαλέσω. Έτσι λένε ο χαρακτήρας μου και οι αρχές μου. Βλέπω ότι οι προπονητές του Παναθηναϊκού ξεπερνάνε τα όρια, όμως, και θα πω δύο κουβέντες και αυτές θα είναι τελευταίες. Ξέρει καλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γιατί έφυγα από τον Παναθηναϊκό. Όσο για τον Δημήτρη Ιτούδη, με ξέρει καλά και ξέρει και τι αρχές που έχω από την οικογένεια μου. Εγώ δεν σκαρφαλώνω στις πλάτες άλλων, έχω μάθει στη ζωή μου ό,τι κερδίζω να το κερδίζω μόνος μου. Δεν θα αναφερθώ ξανά στο θέμα και σταματάω εδώ και τελειώνω».

Όσο για το ματς με τους «κυανέρυθους» είπε πως «περιμέναμε δύσκολο ματς. Σαν να ήταν Final Four παιχνίδι. Δεν έχουμε ματς για το Final Four και θα πρέπει να δούμε τα ματς με τον Πανιώνιο και να προετοιμαστούμε μέσω αυτών. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνα μας και κάναμε το 1-0 απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Να δούμε τι κάναμε σωστά και τι λάθος για να βελτιώσουμε».

Πες του αμπαλου που εγραψε αυτο το αρθρο πως ο Σπανουλης απαντησε στην πριν μια εβδομαδα συνεντευξη Ζοτς-Ιτουδη.

Ο Σπανουλης παρεδωσε μαθηματα στο Σερβακι και τον wannabe προπονητη. Με ηθος και χωρις να προκαλεσει.

Τι μαθηματα ακριβως παρεδωσε?!

Το ηθος που το ειδες παλι? Εκει που λεει για τον πρωην προπονητη του (αυτον που του εμαθε πολλα αποσα κανει τωρα μεσα στο γηπεδο) οτι εχει σκαρφαλωσει σε πλατες αλλων?

Που δεν ισχυει καν? Ψεμα, πως να στο πω. Η για να στο πω αλλιως, ο Ιτουδης σκαρφαλωσε στην πλατη του Ζοτς, οσο σκαρφαλωσε και ο Σπανουλης στην πλατη του Ζοτς, Μητσου και του Σαρας. Αρα παλι δε δικαιουται να μιλαει.

-->Αλλα επειδη γενηθηκε παρτακιας με το μυαλο στο χρημα, και δεν καταλαβε ποτε του τι θα πει η λεξη ΟΜΑΔΑ και η λεξη ΣΥΛΛΟΓΟΣ το μονο που ειναι ικανος να βλεπει ειναι ποιος σκαρφαλωνει στην πλατη ποιανου, αντι να βλεπει τη ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ δουλεια ολων μαζι σαν συνολο.

Ηθος.

Κατα τ'αλλα το ποστ σου ειναι απολαυστικο, ξερεις γιατι?

Γιατι ειναι απολαυση ρε φιλε, να βλεπω να βγαζεις καπνους απτα αυτια, να αφριζεις, να μην μπορεις να αρθρωσεις λεξη στη σκεψη του Ομπραντοβιτς απλα επειδη εισαι ΓΑΥΡΟΣ. Λεγε τον "Σερβακι" υποκρινομενος στον ιδιο σου τον εαυτο, αφου ξερεις οτι περα απο νο1 στην Ευρωπη, τυγχανει συνολικου απολυτου σεβασμου ανα την Ευρωπη και τον κοσμο.

Ειναι διπλη απολαυση το ιδιο να παθαινεις και στην θυμηση ΑΚΟΜΑ και του Ιτουδη και να καταληγεις να αποκαλεις wannabe προπονητη εναν ανθρωπο που ο Ζοτς εχει πει οτι ουκ ολιγες φορες του εχει βαλει τα γυαλια σε θεματα που διαφωνουσε και εναν ανθρωπο που παει και παραδιδει σεμιναρια προπονητικης εκτος Ελλαδας.

Ειναι τριπλη η απολαυση αυτοι οι χαρακτηρισμοι να προερχονται, απο τοσες πικρες, απο τοσες ΠΛΗΓΕΣ οι οποιες δεν γιατρευονται ουτε στην επομενη ζωη. Και εκει εφιαλτες με το προπονητικο μας διδυμο θα εχετε ορισμενοι γαυροι..

Αξια ανεκτιμητη.

Aξια ανεκτιμητη ειναι να μην καταλαβαινεις ελληνικα. Το Σερβακι φυσικα και παει στον χαρακτηρα του, τον οποιο τον εχουμε απολαυσει ουκ ολιγες φορες. Οσο για τα σημερινα.. ελπιζω να κερδισουμε και να μην κανουμε τα καραγκιοζιλικια του Παο.

Το Σερβακι φυσικα και παει στον χαρακτηρα του, τον οποιο τον εχουμε απολαυσει ουκ ολιγες φορες.

Ετσι ετσι :devil: Βγαλε τον γαυρο απο μεσα σου, μια παρεα ειμαστε.

Ευτυχως που φευγει ο Βαλβερδε. Ο Ολυμπιακος του Βαλβερδε και παλιοτερα και τωρα παιζει απο το πιο βαρετο ποδοσφαιρο που εχω δει. :eek: :eek: Αποτελεσματικο δε, υπερβαρετο δε.

Ευτυχως που φευγει ο Βαλβερδε. Ο Ολυμπιακος του Βαλβερδε και παλιοτερα και τωρα παιζει απο το πιο βαρετο ποδοσφαιρο που εχω δει. :eek: :eek: Αποτελεσματικο δε, υπερβαρετο δε.

Εσυ μαλλον θα εισαι απο αυτους που λενε οτι και η Μπαρτσα παιζει βαρετα κ ασχημο ποδοσφαιρο....Ρε θα μας ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ?????????????? :shock:

Το ΟΤΕ tv τι σκατά θέλει στην συχνότητα του ΣΚΑΙ;

Και έλεος με την διαφήμιση κάθε τρείς κ λίγο στο δεξί άκρο.

Το θετικό σήμερα είναι οτι αν μη τι άλλο δεν υπάρχουν καραγκιοζιλίκια στην κερκίδα όπως πέρσι.

Και αν πάει παράταση θα δούμε ωραίο ματσάκι έστω και για 30 λεπτά. Το τελευταίο 10λεπτο βλεπόταν :P

Πολύ χάλια στο δεύτερο.

Κλασικά, όταν προηγουμαστε και πρέπει να κρατήσουμε μπάλα χωρίς τον Ιμπαγασα ο Ολυμπιακός δεν βλέπετε.

Τρελή παλτουδια αυτός ο Μακουν.

Πολύ χάλια στο δεύτερο.

Κλασικά, όταν προηγουμαστε και πρέπει να κρατήσουμε μπάλα χωρίς τον Ιμπαγασα ο Ολυμπιακός δεν βλέπετε.

Τρελή παλτουδια αυτός ο Μακουν.

δεν παιζει εκει που τον ειχε σημερα ο βαλβερδε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...